עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#41 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎21:03

למה השנאה לואן פרסי?
שחקן רוצה סיכוי אמיתי לתואר, מתקרב כבר לגיל פרישה. לא מגיע לו?
  • Cokegod ו avihai23 אוהבים את זה

#42 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎21:20

אוהדים שהם בעצם כבר ממורמרים שאין תארים ורוצים לעזוב...

#43 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎21:42

למה השנאה לואן פרסי?

האיש היחיד שיכול לקבוע מה מגיע לו זה ואן פרסי עצמו, וואן פרסי והנציגים של מנ יונטד הגיעו להסכמה של 350 אלף ליש"ט בשבוע שהם יותר ממיליון שקל בפאקינג שבוע! ואן פרסי הוא אדם עשיר. בעוד 4 שנים יהיו לו בחשבון הבנק 70 מיליון יורו!

תואר הוא יכול להשיג בפיינורד, ביובנטוס, בליגה התחרותית בעולם? ממש ממש לא בטוח.

וואלה, לא אכפת לי. רוצה כסף? סבבה, זה לא חטא לחפש אחר הכסף. את נאסרי אני לא שונא ככה למשל, גם לא את אדאביור. כי מה, כסף זה אחלה מניע.
אבל יש הבדל, ואן פרסי ענד במשך עונה שלמה את סרט הקפטן, היה למושא הערצתם של מיליוני האוהדים ברחבי העולם. במשך 8 שנים הוא נפצע שוב ושוב והיו אוהדים שהטילו ספק בהחלטתו של ונגר לחדש לו את החוזה פעם אחר פעם, לשלם הון לשחק שבכלל לא משחק. אבל ונגר האמין בו, והנה מגיעה שנה וחצי בהם ואן פרסי לא נפצע בכלל. אט אט הוא הופך לחלוץ הכי טוב בעולם, בבין רגע. ואז הוא יורק לכל מי שהעריץ אותו ותמך בו במשך כל השניים, והוא עובר ליריבה היא שנואה, מקבל הוראות מהמאמן הכי מתועב. וואלה אני לא מרגיש בסדר עם זה. א

אז וואלה פרש מן, לא, לא מגיע לו. הדבר היחיד שמגיע לו זו פציעה שהוא לא חווה מעולם(והוא חווה הרבה) שתגרום לו לפרוש ולחזור לאנוס בחורות בפיינורד(2004, מועדון בהולנד, ונגר טס לשם ושיחרר את רובין באופן אישי). ואן פרסי הוא אחד החלוצים הטובים בעולם והשלם מהם, אבל הוא לא וורלד קלאס. והסיבה לכך היא שפשוט אין לו קלאס. גם זלאטן, שחקן שמבייש את המקצוע הזה, לא ייזכר כאחד הגדולים. הראשון ייזכר כשחקן שחווה הרבה פציעות במהלך הקריירה, שהפציץ בסופה, ושסיים את הקריירה כבוגד נאלח שלא ראוי לכישרון שיש לו.

#44 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎22:27

אתה חייב להבין שארסנל היא כבר לא קבוצה גדולה והיא תחנת מעבר לשחקנים...
שחקנים בארסנל יודעים שבישראל להן לאן להתקדם בניגוד לשחקנים במדריד או יונייטד שיודעים
שהם נמצאים בטופ. ארסנל היא כמו ולנסיה.

#45 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎22:40

שחקנים בארסנל יודעים שבישראל להן לאן להתקדם בניגוד לשחקנים במדריד או יונייטד שיודעים

7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר

ארסנל היא בטופ 5 מועדונים בעולם, גם מבחינת אוהדים וגם מבחינה כלכלית והצלחה. מינימום מינמום טופ 6.

#46 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎23:10

דיייייייייייייי אני לא יכול לראות את וולבק ואת קאריק בהרכב!!!!!!!!!!!!
חבל שלא הביאו את קאקא בהשאלה או את מויטניו או את ווטסל... :(

#47 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎05:53

ארסנל היא בטופ 5 מועדונים בעולם, גם מבחינת אוהדים וגם מבחינה כלכלית והצלחה. מינימום מינמום טופ 6.

בוא תסביר לי איך, אני אשמח...

#48 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎10:16

למה השנאה לואן פרסי?

תמונה שפורסמה
  • rotembal אוהב את זה

#49 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎10:47

7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר 7 שנים בלי תואר

לא יודע איך קבעת שארסנל בטופ 5.
האוהדים שממלאים את האמירויות כל משחק טיפשים.
וזאת הסיבה שהוא מוצלח מבחינה כלכלית.
ראשי המועדון מנצלים את האהדה של האנשים כדי למלא את הקופה בלי לשאוף להצלחה.

ונגר אמר לפני כמה זמן שהוא חותם על טופ 4 בליגה, או משהו כזה, נכון?
הייתי מפטר אותו למחרת על ההצהרה התבוסתנית הזאת.
צרפתי לוזר כמו הנבחרת הצרפתית. תמיד מועמד לכל התארים ובסוך נופל בכולם.
כשאני רואה את הרכישות שלו אני חושב על אדם שהולך למכולת וקונה מוצר יותר נחות כי הוא במבצע.
אם על הכנסות היו מקבלים תואר, אז לאוהדים היה במה להתגאות.
בינתיים ההכנסות באים מהכיס של האוהדים והולכים לכלום ושומדבר.

ארסנל זה שם, לא יותר. יש היסטוריה והכל בנוי עליה.
מי שמשחק תפקיד מרכזי היום במאבק על תואר זה הכסף. מי שמסרב לקבל את זה, שימשיך להתחרות על "טופ 4".

אם יש פה אוהד ארסנל שמקבל אחוזים מהכנסות המועדון, אז אני חוזר בי מכל שאמרתי עכשיו.
  • avihai23 אוהב את זה

#50 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎14:20

השקפת עולם של גיבובים של שטויות חסרי משמועות.

ונגר לא עושה סתם כלום, הוא מחכה. הוא מאמין שעד 2014-15 שחוקי פיר-פלי יכנסו לתוקף אז ארסנל תהיה בעמדה הנכונה לקרוא תיגר על תארים שוב, ולא רק זה אלא תהיה בעמדת יתרון על פני שאר הקבוצות. הכוח של הכסף שארסנל צוברת יהיה הרבה יותר גדול בעוד שלוש-ארבע שנים ויהיה לה יותר כוח כספי מאשר לסיטי אפילו.

אבל עזוב את זה. ארסנל היא היסטוריה ושם ולא יותר? אז מי זאת ליברפול?
פשוט עצוב שלא רק שאנשים מקבלים את ההוצאות המטורפות של צ'לסי וסיטי על שחקנים, אלא שהם מעודדים את זה, ומתעבים את אלה שמנסים להילחם כנגד הרודנות הזאת.

"ראשי המועדון מנצלים את האהדה של האנשים כדי למלא את הקופה בלי לשאוף להצלחה."

מה אתה אומר, עכשיו תן לי שם של מועדון שזו לא המטרה העיקרית של ההנהלה שלו...אולי ברצלונה וריאל, אולי...

"אם על הכנסות היו מקבלים תואר, אז לאוהדים היה במה להתגאות."
אני מתגאה בדרך של הקבוצה שלי. נקודה. אני מעדיף שנהיה חסרי תואר למשך כמה שנים מעטות מאשר לזכות בתואר הזה בכספים מיהלומי דמים.

אביחי, יש את ריאל וברצלונה שהם מעל כולם, אחר כך יש את יונייטד, ואז את באיירן, ואז ארסנל. זה מה שראיתי בלא מעט מקומות(אין לי מושג איפה) יכול להיות שאחרי שצ'לסי "זכו" בצ'מפיונס אז הם 'עברו' את ארסנל, אבל קשה לי להאמין שיש כל כך הרבה אוהדי הצלחות.

#51 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎14:27

אביחי, יש את ריאל וברצלונה שהם מעל כולם, אחר כך יש את יונייטד, ואז את באיירן, ואז ארסנל. זה מה שראיתי בלא מעט מקומות(אין לי מושג איפה) יכול להיות שאחרי שצ'לסי "זכו" בצ'מפיונס אז הם 'עברו' את ארסנל, אבל קשה לי להאמין שיש כל כך הרבה אוהדי הצלחות.

חחח...
ריאל, יונייטד, ברסה, באיירן, מילאן, אינטר, ליברפול...

אל תשכח שארסנל לעולם לא זכתה בתואר אירופי. (נראה לי)

#52 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎14:31

נו מה. נו מה.

מילאן עשו מכירת חיסול הקיץ(תרתי משמע), רק מוכיח כמה שאתה חד צדדי וכמה שאתה אנטי.
ליברפול, אתה צוחק עליי?
אינטר סיימה במקום השביעי אם אני לא טועה בליגה הרבה יותר חלשה.

אולי מראי ההיסטוריה של הכדורגל מדובר במועדונים יותר גדולים, אבל לא על זה דיברתי.

#53 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎14:33

מעולם!!! לא לעולם!!!

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#54 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎14:43

אולי מראי ההיסטוריה של הכדורגל מדובר במועדונים יותר גדולים, אבל לא על זה דיברתי.

אז על מה דיברת? על מי המרוויחה הגדולה ביותר לאורך השנים האחרונות?

#55 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎15:31

ונגר לא עושה סתם כלום, הוא מחכה. הוא מאמין שעד 2014-15 שחוקי פיר-פלי יכנסו לתוקף אז ארסנל תהיה בעמדה הנכונה לקרוא תיגר על תארים שוב, ולא רק זה אלא תהיה בעמדת יתרון על פני שאר הקבוצות. הכוח של הכסף שארסנל צוברת יהיה הרבה יותר גדול בעוד שלוש-ארבע שנים ויהיה לה יותר כוח כספי מאשר לסיטי אפילו.

פשוט עצוב שלא רק שאנשים מקבלים את ההוצאות המטורפות של צ'לסי וסיטי על שחקנים, אלא שהם מעודדים את זה, ומתעבים את אלה שמנסים להילחם כנגד הרודנות הזאת.

מה אתה אומר, עכשיו תן לי שם של מועדון שזו לא המטרה העיקרית של ההנהלה שלו...אולי ברצלונה וריאל, אולי...

אני מתגאה בדרך של הקבוצה שלי. נקודה. אני מעדיף שנהיה חסרי תואר למשך כמה שנים מעטות מאשר לזכות בתואר הזה בכספים מיהלומי דמים.

כל הכבוד לך אם אתה בעד לחכות בצד, ובעוד כמה שנים לכבוש את העולם.
אם כך, מה הבעיה שלך עם ואן פרסי? הוא לא מוכן לחכות כמוך וכמו ונגר.

ארסנל, בבסיס, היא כמו ברסה.
מטפחת צעירים. כספית ברסה משקיעה פי 3 בנוער, אבל העיקר השקעה בדור העתיד.
רק שבניגוד לברסה, שגם משלמת לבוגרים שלה לפי שאר השוק, ארסנל מסרבת להתאים את עצמה למציאות.
ונגר ואוהדים כמוך מצפים לנאמנות אינסופית. לוותר גם על כסף, וגם על תארים. עד שתכבשו תעולם ב2015...

ואל תשלה את עצמך, הפייר פליי לא ישנה הרבה.
נוח לכם לחשוב ככה, כי זה נותן לכם תקווה כלשהי שהמצב ישתנה לטובתכם בלי שתתאמצו.
בינתיים מעלים את מחירי הכרטיסים באמירויות, בטח לקראת הבום הגדול שאתה מצפה לו.

אפילו אתלטיקו מדריד, שלא חולמת על אליפות, שילמה 40 מיליון על פלקאו.
בשביל השאיפה לתארים, בשביל האוהדים שמשלמים כרטיס בקמפיין הליגה האירופית וההופעה הענקית מול צ'לסי.

כסף מניע את הכדורגל, וונגר תמיד יתקמצן.
הוא לא מוכן להיסחף למחירים שעפים היום, אבל זה לא מעניין אף אחד.
לא רוצה, לא צריך, תישאר עם ג'רביניו.

#56 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎15:54

כל הכבוד לך אם אתה בעד לחכות בצד, ובעוד כמה שנים לכבוש את העולם.
לא, כי עדיף ללכת ראש בקיר עם שייחים סעודים ואוליגרכים רוסים. אפילו אם ארסנל תבזבז את כל הכסף שהרוויחה מהכוכבים שעזבו אותה בחמש השנים האחרונות, גם אז היא לא תוכל לבזבז רבע מהכסף שבזבזו ומבזבזים המועדנים הנ"ל - צ'לסי ומנצ'סטר סיטי.

אם כך, מה הבעיה שלך עם ואן פרסי? הוא לא מוכן לחכות כמוך וכמו ונגר.
כתבתי לך הודעה ארוכה על זה ודווקא עליה לא הגבת, פשוט הגבת באופן כללי על המועדון. אז אני אגיב לך באופן שונה - ואן פרסי הוא בן זונה. לא צריכה להיות לזה סיבה הגיונית, כי מה לעשות, הוא שחקן זר והוא זין על המועדונים באנגליה ועל האוהדים שלהם. מבחינתו, אם הוא היה הולך עם הנשמה שלו הוא היה נשאר בפיינורד. אבל לא אכפת לי, אני אישית נפגעתי ממנו ולכן אני מתעב אותו.
ארסנל, בבסיס, היא כמו ברסה.
מטפחת צעירים. כספית ברסה משקיעה פי 3 בנוער, אבל העיקר השקעה בדור העתיד.
רק שבניגוד לברסה, שגם משלמת לבוגרים שלה לפי שאר השוק, ארסנל מסרבת להתאים את עצמה למציאות.
ונגר ואוהדים כמוך מצפים לנאמנות אינסופית. לוותר גם על כסף, וגם על תארים. עד שתכבשו תעולם ב2015...

ואל תשלה את עצמך, הפייר פליי לא ישנה הרבה.
נוח לכם לחשוב ככה, כי זה נותן לכם תקווה כלשהי שהמצב ישתנה לטובתכם בלי שתתאמצו.
בינתיים מעלים את מחירי הכרטיסים באמירויות, בטח לקראת הבום הגדול שאתה מצפה לו.
אף אחד לא יודע מה באמת, כמו שאומרים, נחיה ונראה.

אפילו אתלטיקו מדריד, שלא חולמת על אליפות, שילמה 40 מיליון על פלקאו.
בשביל השאיפה לתארים, בשביל האוהדים שמשלמים כרטיס בקמפיין הליגה האירופית וההופעה הענקית מול צ'לסי.

נו תראה מה עשיתם ממנה, להזכירך היא אפילו לא הגיעה למקום ממנו תעפיל לליגת האלופות.

כסף מניע את הכדורגל, וונגר תמיד יתקמצן.
הוא לא מוכן להיסחף למחירים שעפים היום, אבל זה לא מעניין אף אחד.
לא רוצה, לא צריך, תישאר עם ג'רביניו.

#57 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎18:02

כסף לא קונה אליפות.
מי שמוציא הכי הרבה לא בהכרח גם זוכה.
מכל הכסף שהוציאה סיטי יצאה רק אליפות אחת.
יונייטד לא נסחפת אחרי אוליגרכים ושייחים, ועדיין היא מועמדת לתואר.
למה? כי כשהיא מגיעה למצב קשה, היא פותחת תכיס.
חסר קשר וחלוץ, אז הביאו את קאגווה וRVP.
כל שחקן על רמה שארסנל +אחת מ4 הגדולות באנגליה רוצות אותו, ארסנל יוצאת מהמירוץ מהר.
שחקנים בוחרים את טוטנהאם במקום את ארסנל.
1. כי יש לה תדמית של לוזרית.
2. היא לא מוכנה לעמוד בסכומים שהפכו למקובלים ברמות האלה.
המחירים היום על שחקנים זה פשע, אבל זה נהיה הסטנדרט. זה מה יש.

אישית חבל לי, כי ארסנל וברסה משקיעות הכי הרבה בנוער, ומגיע לשניהן להרוויח מזה תארים.
חסר לארסנל איזון ואולי מנג'ר אחר ידע לעשות את זה.

#58 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎18:59

כסף לא קונה אליפות.
מי שמוציא הכי הרבה לא בהכרח גם זוכה.
מכל הכסף שהוציאה סיטי יצאה רק אליפות אחת.
זה לא קורה פתאום, סיטי היא קבוצות שייחים בסך הכל 4 שנים.
יונייטד לא נסחפת אחרי אוליגרכים ושייחים, ועדיין היא מועמדת לתואר.
ועדיין, היא מוציאה ה-מ-ו-ן כסף מהלוואות ואם אני לא טועה היא נמצאת בחובות של הון.
למה? כי כשהיא מגיעה למצב קשה, היא פותחת תכיס.
חסר קשר וחלוץ, אז הביאו את קאגווה וRVP.
חחחח
הדבר שיונייטד הכי הייתה צריכה - קשר מרכזי או מינימום מינימום עוד שחקן להגנה(קאריק משחק כרגע על תקן בלם וולנסיה לפעמים כמגן ימני) הם לא קנו. ותראה איך היא משחקת, פשוט זוועה. רק ואן פרסי הציל אותם, די מזכיר את ארסנל של השנה שעברה...
כל שחקן על רמה שארסנל +אחת מ4 הגדולות באנגליה רוצות אותו, ארסנל יוצאת מהמירוץ מהר.
שחקנים בוחרים את טוטנהאם במקום את ארסנל.
תן לי שם של אחד שבחר את טוטנאהם על ארסנל. אין סיכוי. טוטנאהם זו המצאה של לוי, קבוצת אמצע טבלה שהיהודי הזה הפך לאחת מהקבוצות הגדולות באירופה.
1. כי יש לה תדמית של לוזרית. לא, כי טוטנאהם הם ווינרים...חוץ מזה, ארסנל תמיד נכנסת לעונה כאחת שתסיים באמצע הטבלה ובסוף מוצאת את עצמה בליגת האלופות, מה לוזרי בזה מה.
2. היא לא מוכנה לעמוד בסכומים שהפכו למקובלים ברמות האלה.
המחירים היום על שחקנים זה פשע, אבל זה נהיה הסטנדרט. זה מה יש.

אישית חבל לי, כי ארסנל וברסה משקיעות הכי הרבה בנוער, ומגיע לשניהן להרוויח מזה תארים.
חסר לארסנל איזון ואולי מנג'ר אחר ידע לעשות את זה.

ונגר הוא הנכס הכי גדול של ארסנל. אני לא רוצה לדמיין מה שיקרה אחרי שהוא יילך.

#59 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎03/09/2012‏, ‎19:55

jan vertonghen

#60 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות