עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהפכת חברות הסלולר בישראל

• אנא התחבר בכדי להגיב
557 תגובות לנושא זה

#41 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎21:49

חחחחחחחחחחחחחחחחח וואו אתם לא מבינים איזה כמות הממתינים וכמה זמן המתנה שהיו היום לאורנג' ב18:00 בערך

הרבה לקוחות רצו לעזוב?
אגב מישהו יודע לאיזו מהירות מוגבלת הגלישה לאחר חריגה מהחבילה בגולן?

#42 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎22:02

HOT mobile על איזה תשתית היא נמצאת?

מישהו יכול לומר לי..תודה.

פלאפון + 10% חדשה של HOT לפחות (אני חושב שזה יותר) שתעלה בהדרגה ליותר ויותר לשל HOT.

תודה על התשובה, תגיד מבחינת מהירות גלישה בסלולר מי הכי מהר היום?
ואיך הגלישה של HOT(מה המהירות שלהם) מהירה איטית?תוכל לענות לי על כך.

HOT היא הרשת הכי מהירה היום עם מהירות פוטנציאלית של 84Mbps / דור 3.9 כפי שנקרא בשפת המשווקים. זאת ניתן כמובן לקבל איפה שניתן לגלוש על גבי האנטנות של HOT ולא של פלאפון שעל פי פרסומים מהחודש האחרון יש לHOT כבר 300 אנטנות. מאחר והתשתית של HOT "ריקה" מלקוחות, היא אמורה להיות המהירה ביותר על הנייר.

בפועל אנחנו לא באמת יודעים כמה מהירות HOT מקצה לחיבור מהאנטנה אליהם, מה טיב החיבור ללחו"ל (האם זה יהיה דרך HOTnet?), כמה טוב היא תתחזק את התשתית שלהם לאורך זמן וגידול הלקוחות שהולכים לז**ן לה את הצורה עם חבילות ללא הגבלה או האם בכלל הדור 3.9 המובטח כבר פעיל וניתן לגלוש במהירויות שלו (למרות שבכלל אין מכשירים בשוק שמסוגלים לגלוש במהירות של מעל ל42Mbps).

בשורה התחתונה: התשתית הנוכחית של HOT אמורה להיות המהירה ביותר (לפחות כרגע) ואם לא משתמשים בתשתית שלהם, אז רוכבים על התשתית של פלאפון שהיא המהירה ביותר מבין חברות הסלולר הקיימות אז השילוב של השתיים (שקיים רק ב HOT mobile) הכי כדאי כיום. גולן טלקום משתמשת בתשתית של סלקום שהיא זבל באוויר.

כמו שאמרתי, כנראה מדובר באותה רמה כמו שיש ב-HOT. למרות שמהירות של 512kbps זה סבבה לגמרי להגבלה ובגלישה לא תרגישו בהגבלה בכלל (רק בהורדות). כדאי לבדוק בשירות הלקוחות שלהם.

#43 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎22:38

אף פעם לא הבנתי למה צריך את כל המהירויות המטורפות האלה בטלפון, מה תתחילו עכשיו לעשות הורדות רציניות דרך הסמארטפון?
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#44 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎07:42

חחחחחחחחחחחחחחחחח וואו אתם לא מבינים איזה כמות הממתינים וכמה זמן המתנה שהיו היום לאורנג' ב18:00 בערך

הרבה לקוחות רצו לעזוב?

לא בהכרח לעזוב. הרבה רצו להציב אולטימטום כי גולן הרעיד את השוק, אז באו כזה "אוקי עם המצב הקיים ומה שקרה ביממה האחרונה, איפה אתם עוזרים לי וגורמים לי להישאר? "

#45 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎12:36

אף פעם לא הבנתי למה צריך את כל המהירויות המטורפות האלה בטלפון, מה תתחילו עכשיו לעשות הורדות רציניות דרך הסמארטפון?

צפייה בסטרימינג מהפלאפון, יוטיוב, שימוש כמודם סלולארי..
ממש לא חסר איך לנצל את המהירות.

הרבה לקוחות רצו לעזוב?

לא בהכרח לעזוב. הרבה רצו להציב אולטימטום כי גולן הרעיד את השוק, אז באו כזה "אוקי עם המצב הקיים ומה שקרה ביממה האחרונה, איפה אתם עוזרים לי וגורמים לי להישאר? "

נו ויצא להם מזה משהו? אני גם רוצה לעשות את זה בשבוע הקרוב לסלקום.

#46 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎12:54

יעשו לך הנחה, אבל זה עדיין יהיה יותר יקר מגולן/הוט/רמי לי

#47 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎21:13

עזבו חבר'ה, גם אם החברות הקיימות יציעו לכם את אותו הדבר באותו מחיר זה פרנציפ לעבור לחברות החדשות ולדפוק בתחת את החברות שדפקו אתכם בתחת למעלה מעשור. לקוחות סלקום רוצים לעבור לגולן? אתם תקבלו את אותו אינטרנט בדיוק. לקוחות אורנג'? תברחו! האינטרנט של אורנג' הכי גרוע בארץ.
  • novo00 אוהב את זה

#48 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎21:28

הבעיה היחידה שלי לעבור היא חבילת הגלישה של 3GB.
אני משתמש כבד יחסית באינטרנט, בחודש שעבר הגעתי ל10GB, ובכל חודש אני מגיע ל5GB בממוצע.

#49 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎21:36

אני משתמש כבד יחסית באינטרנט, בחודש שעבר הגעתי ל10GB, ובכל חודש אני מגיע ל5GB בממוצע.

לא תסתדר עם מהירות של 512kbps סלולרי? ובחייאת, איך אתה גומר אותו ככה? אין WIFI באזור?

#50 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎21:43

לא תסתדר עם מהירות של 512kbps סלולרי? ובחייאת, איך אתה גומר אותו ככה? אין WIFI באזור?

כשאני בחוץ ואין WIFI אני שומע הרבה מוזיקה דרך פלייליסטים ביוטיוב (כי אין לי כוח לשים מוזיקה על המכשיר).
בצבא אני גם משתמש הרבה באינטרנט..
זה טוחן תעבורה..מן הסתם אני יכול להתייעל ולהשתמש פחות אבל אני כבר רגיל חח

#51 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎22:21

עזבו חבר'ה, גם אם החברות הקיימות יציעו לכם את אותו הדבר באותו מחיר זה פרנציפ לעבור לחברות החדשות ולדפוק בתחת את החברות שדפקו אתכם בתחת למעלה מעשור. לקוחות סלקום רוצים לעבור לגולן? אתם תקבלו את אותו אינטרנט בדיוק. לקוחות אורנג'? תברחו! האינטרנט של אורנג' הכי גרוע בארץ.

תכלאס שרואים אותם שוברים תראש עם צניחת מניות וקיצוצים ענקים במחירים מבינים כמה הם דפקו אותנו
  • d1f2 אוהב את זה

#52 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2012‏, ‎00:34

חחחח המוקד הסלולרי שלנו קיבל היום 15,000 שיחות ירבאק

#53 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2012‏, ‎06:55

קצת מספרים:
גולן טלקום פרסה כ-150 אנטנות מתוך 2500 (6% מכלל הרשת). מכיוון שהפריסה נעשתה במרכז הארץ, כ-15% מהתעבורה של החברה עוברת דרך הרשת העצמאית. החברה מעלה כ-20 אנטנות חדשות בשבוע.
HOT mobile פרסה כ-1000 אנטנות מתוך 2500 (40%). מכיוון שהפריסה גם כאן נעשתה באזורים עם הרבה אוכלוסיה בארץ, 50-60% מהתעבורה של החברה עוברת דרך התשתית העצמאית.

גולן גייסה עד כה כ-9 אלף לקוחות וגם HOT mobile כנראה עם מספרים דומים.

#54 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2012‏, ‎07:47

אני הייתי ממליץ כמו שאמרו כאן לחכות קצת המחירים האלו לא יעלו מהר כל כך. הם חייבים להשיג כמות מסויימת של לקוחות עד 5 שנים אחרת הערבות שהם הפקידו לא תחזור אליהם.
עקרונית הייתי זורם עם מי שנראית לי יותר יציבה כלכלית מבין המתחרות שזאת גולן טלקום.
רמי לוי לדוג' הבנתי שיש לו באגים רצינים ואיכות גרועה בשיחה. גולן נשמעת לי הכי סבירה הבעיה שהאתר ניוד שלהם עדיין עושה בעיות.
שהאתר יהיה יציב אני אתחבר אליהם
תמונה שפורסמה

#55 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2012‏, ‎14:41

קצת מספרים:
גולן טלקום פרסה כ-150 אנטנות מתוך 2500 (6% מכלל הרשת). מכיוון שהפריסה נעשתה במרכז הארץ, כ-15% מהתעבורה של החברה עוברת דרך הרשת העצמאית. החברה מעלה כ-20 אנטנות חדשות בשבוע.
HOT mobile פרסה כ-1000 אנטנות מתוך 2500 (40%). מכיוון שהפריסה גם כאן נעשתה באזורים עם הרבה אוכלוסיה בארץ, 50-60% מהתעבורה של החברה עוברת דרך התשתית העצמאית.

18 אלף לקוחות (או מספרים?) שברחו מהחברות הגדולות.
והמספר הזה רק גודל כל יום שעובר.

#56 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2012‏, ‎16:14

קצת מספרים:

18 אלף לקוחות (או מספרים?) שברחו מהחברות הגדולות.
והמספר הזה רק גודל כל יום שעובר.

אני מניח שהכוונה ל-18 אלף מספרים.

#57 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2012‏, ‎09:35

אני רק יכול לספר מחוויה אישית שניסיתי להצטרף בסופו של דבר להוט כספקית סלולרית. אבל פשוט היה עומס מטורף בנקודה שלהם בקניון איילון. לקחתי מספר ב2 חזרתי ב7 ועדיין המספר הזה לא הגיע. פשוט כל עם ישראל היה שם מסביב 4-5 נציגים בלחץ. הבעיה זה שאני מקבל החזר באורנג' על המכשיר ועכשיו אני לא אקבל אותו יותר.
תמונה שפורסמה

#58 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2012‏, ‎11:22

אני רק יכול לספר מחוויה אישית שניסיתי להצטרף בסופו של דבר להוט כספקית סלולרית. אבל פשוט היה עומס מטורף בנקודה שלהם בקניון איילון. לקחתי מספר ב2 חזרתי ב7 ועדיין המספר הזה לא הגיע. פשוט כל עם ישראל היה שם מסביב 4-5 נציגים בלחץ. הבעיה זה שאני מקבל החזר באורנג' על המכשיר ועכשיו אני לא אקבל אותו יותר.

מה הבעיה שלך להצטרף דרך האינטרנט? זה לא שאתה צריך פה מכשיר, הסברים על החבילה ועוד ועוד. אתה לוקח סים ושלום על ישראל.

#59 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2012‏, ‎15:11

מה הבעיה שלך להצטרף דרך האינטרנט? זה לא שאתה צריך פה מכשיר, הסברים על החבילה ועוד ועוד. אתה לוקח סים ושלום על ישראל.

עקרונית, יש לי בעיה עם למסור אשראי דרך האינטרנט.
מעבר לזה יש לי שאלות שלא קבלתי עליהם מענה

למשל באלו תדרים הם עובדים, למה זה משנה?
רשת פלאפון שהם נודדים אליה בכל איזור שאין אנטנה שלהם, עובדת בתדר 850/2100 .
המכשיר יקלוט רק תדר 2100 ,התדר הנמוך 850 דרוש לאזורים בעלי קושי לקליטה. ויש חשד שהגלקסי שלי לא יקלוט את זה כמו שצריך.
לעומת זאת באורנג' וסלקום אין בעיה עם תדרים: 900/2100 שאיתם עובד הרום של PilotX וגם הרום הנוכחי שלי.

פרטים נוספים תוכל לקבל באתר שלהם לגבי הרום החדש שיצא להם עם ICS. עבור גלקסי S2
כמו כן בפורום של אנדרואיד יש כאן הסבר נוסף
http://iandroid.co.i...topic76229.html

יש לי שאלות נוספות, כמו כמו אחריות על המכשיר. כמו כן אני שלמתי בפרעון מיידי על הגלקסי 2 אבל עדיין מקבל החזר באורנג' מה יהיה גורלו? הרי על פי חוק המפעילות הסלולריות מחוייבות לתת החזר גם אם המכשיר לא נקנה דרכן. אבל מה קורה אם באמצע עברת למפעילה אחרת.. וכו' וכו' מספיק נקודות שאני רוצה לברר לפני שאני נוטש את הגזלנים בכתום.

אגב כתבה מעניינת בגלובס שאני מציע שתקרא שתתן לך קצת מידע נוסף על כמה אורנג' ושאר הגזלנים הולכים לקרוס בקרוב..
לטובת אלו שכן שוקלים להשאר בסלקום\אורנג' ולא לנטוש לחדשות.. זה בשבילכם
http://www.globes.co...?did=1000749896
תמונה שפורסמה

#60 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2012‏, ‎15:35

למה שהנציג ההדיוט בתמיכה ידע לענות לך מה התמיכה בתדרים? עדיף לך לשאול בפורומים המקצועיים ברשת ואם לא תמצא תשובה, אז תעשה את הדרך הארוכה לאחראי הרשת שלהם.

את האחריות על המכשיר אתה מקבל ממי שקנית אותו. זה שקנית את המכשיר וקיבלת עליו החזר זה טוב ויפה אבל מה שהחוק אומר זה לא שהחברות האחרות חייבות לתת לך את אותם התנאים בדיוק כמו שהיה לך בחברה המתחרה (ואם בקומבינות לא שילמת לחברה שקל, גם הן צריכות?!). מה שהחוק אומר זה שהחברות חייבות לתת לך את אותם התנאים בדיוק כמו לקוח שרכש את השירותים מהן. הווה אומר: אם קנית מכשיר אצל ספק כלשהו, חברת הסלולר צריכה להעניק לך את אותם התנאים (התנאים להחזר) כמו שבאת וקנית מהן. מאחר ולחברות החדשות אין את המסלול המטומטם של ההחזרים, אז אין להם מה להעניק לך בתור לקוח שבא לקנות מהן אחרי שהוא הגיע עם מכשיר מבחוץ.

יש לקוחות שמשלמים 250 שקל בחודש גם עם ההחזר שהם מקבלים כביכול. בחברות החדשות, גם אם אתה מוסיף לחבילה ללא הגבלה את המחיר הפוטנציאלי של המכשיר, אתה עדיין מגיע לסביבות ה-200 שקל בחודש ויש הרבה לקוחות שגם במקרה הזה יוצא להם יותר משתלם לעבור ולוותר על ההחזר.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים