נכתב ב- 09/04/2012, 06:33

נכתב ב- 10/04/2012, 00:24
אני מתחיל ממש לאהוב את הדמות של סאם. "I can't steal her! She's a person, not a goat"...

נכתב ב- 10/04/2012, 09:12
רק לקראת הסוף
נכתב ב- 10/04/2012, 11:28
חלאס.הפסקתי לראות ברגע שראיתי את זה.. וזה שהוא מבקש כסף זה פשוט עצוב
הבחור הזה גם עבד קשה על התרגום הזה.
זה שיש לו פה ושם שגיאות ושהוא פרסם פייפל לתרומות לא אומר שלא צריך לצפות עם התרגום שהוא עמל עליו.
אני ראיתי את כל הפרק עם התרגום שלו ונהניתי מאוד.
אל תתעלמו מההשקעה שאחרים נותנים רק בגלל שהם לא Q.
בכל מקרה, בנוגע לפרק 2:
פרק טוב, בדיוק כמו הראשון.
אני לא מצפה לראות אקשן בנקודה הזאת בעונה.
נורא אהבתי את הסצנה בין סרסיי לטיריון, שבה היא אמרה למה היא שונאת אותו כל כך - היא מאשימה אותו במות אימה.
שוב, לא הייתה התקדמות בכלל עם דיינריז, רוב בכלל לא הופיע בפרק, גם ג'ופרי לא.
אבל כמו שאמרתי בעבר, עם כל כך הרבה דמויות בסדרה, אני לא מצפה באמת שיצליחו לעקוב אחר כולם ביחד בכל פרק.
ביילון גרייג'וי מתחיל לעצבן אותי, אני חייב לומר.
כל הגישה המתנשאת שלו באיי הברזל, והדרך שבה הוא חותר למלכות פשוט גורמת לי לחשוב שאי אפשר לסמוך עליו או על אבא שלו.
הסיפור של ג'ון שלג סוף סוף תופס תאוצה, וקיבלנו מבט חטוף על הרפאים שמעבר לחומה...
מת לראות אותם בעונה הזאת
- novo00 אוהב את זה
נכתב ב- 10/04/2012, 18:55
לפי הפייס של הסדרה חודשנו
- novo00 ו eladfo אוהבים את זה
נכתב ב- 10/04/2012, 19:22
לא הבנתי מה הקשר בין המשפחה הטובה נגד הרע לבין חאליסי והדרקון שגילו בפרק האחרון, חשבתי שהם יתחברו אבל כבר הסתיימה עונה 1 ולא אמרו כלום

סדרה מסובכת אני לא זוכר חצי מהשמות של האנשים וסיימתי אותה רק לפני 3 שעות
נכתב ב- 10/04/2012, 21:12
נכתב ב- 10/04/2012, 21:57
חלאס.
הפסקתי לראות ברגע שראיתי את זה.. וזה שהוא מבקש כסף זה פשוט עצוב
זה שיש לו פה ושם שגיאות ושהוא פרסם פייפל לתרומות לא אומר שלא צריך לצפות עם התרגום שהוא עמל עליו.
בכל מקרה, בנוגע לפרק 2:
נורא אהבתי את הסצנה בין סרסיי לטיריון, שבה היא אמרה למה היא שונאת אותו כל כך - היא מאשימה אותו במות אימה.
אבל כמו שאמרתי בעבר, עם כל כך הרבה דמויות בסדרה, אני לא מצפה באמת שיצליחו לעקוב אחר כולם ביחד בכל פרק.
כל הגישה המתנשאת שלו באיי הברזל, והדרך שבה הוא חותר למלכות פשוט גורמת לי לחשוב שאי אפשר לסמוך עליו או על אבא שלו.
הסיפור של ג'ון שלג סוף סוף תופס תאוצה, וקיבלנו מבט חטוף על הרפאים שמעבר לחומה...
מת לראות אותם בעונה הזאת
אני לא רוצה להגיד לך דברים שאולי יפריעו לך אז פשוט באופן כללי בכל ספר יש דמויות שהעלילה שלהם מתקדמת יותר וקורה בה דברים,
ויש כאלה שלא קורה אצלם יותר מדי.
נכתב ב- 11/04/2012, 00:30
אני רגיל שבכל פרק קורים דברים דרמטיים, והפרק הזה היה חסר כל דרמה והפתעה (טוב, אני יכול להוציא את הקטע עם אחות של גרייג'וי שהיה משעשע).
נקווה שישתפר, כי עד עכשיו אני מאוד אוהב את הסדרה.
- CLIPSE ו cRaZy-BoY אוהבים את זה
נכתב ב- 11/04/2012, 02:59
נכתב ב- 11/04/2012, 16:35
נכתב ב- 11/04/2012, 16:49
הם הופיעו גם בפרק הראשון של הסדרה.
לא קראתי את הספרים אז אין לי מושג.
נכתב ב- 12/04/2012, 10:46
לפי מה שקראתי הכותבים אמרו שהם הולכים לשלב דברים מהספר ה3 בשני
אז כנראה שהולכת להיות הפתעה בסוף העונה
נכתב ב- 12/04/2012, 10:54
נכתב ב- 12/04/2012, 11:17
בהקדמה לספר הרביעי הוא כותב שבגלל שיש לו הרבה דמויות, והרבה סיפורים לספר..
חלאס.
הפסקתי לראות ברגע שראיתי את זה.. וזה שהוא מבקש כסף זה פשוט עצוב
בכל מקרה, בנוגע לפרק 2:
מת לראות אותם בעונה הזאת
אני לא רוצה להגיד לך דברים שאולי יפריעו לך אז פשוט באופן כללי בכל ספר יש דמויות שהעלילה שלהם מתקדמת יותר וקורה בה דברים,
ויש כאלה שלא קורה אצלם יותר מדי.
הוא מתמקד באנשים מסויימים בלבד בספר הרביעי (בטיימליין מסויים),
ובחמישי, הוא יתמקד רק בנותרים (באותו טיימליין) וכן הלאה..
נכתב ב- 12/04/2012, 15:27
ההתמקדות בדמויות בכל פרק היא מוטיב המרכזי בסידרה ודרכו הספרותית היחודית של מרטין לשבור את אופן קטלוג הדמויות המסורתי של האיש הרע והאיש הטוב.בסדרה הם כנראה רוצים להראות לפי סדר הזמנים ולא התמקדות דמות-דמות כמו בספרים.
המטרה מושגת באופן הבא : אם אני רוצח מישהו והדברים מסופרים דרך ראות עיניי, תוך מתן הסבר למניע שלי, אני למעשה הופך את הקורא לשותף למניע שלי. הבנה זו מנטרלת
אצל הקורא את הרגש הראשוני-הטבעי לראות בי רע מוחלט, או לחלופין טוב מוחלט. אין אפשרות לשנוא מישהו לחלוטין אם אתה מבין את מניעיו ואת צידוקיו. מתוחכם ביותר!
צריך להבין שמרטין הוא סופר מזן אחר. הוא משחק בקורא ומשתמש בו לצרכיו. מאחורי כל מילה יש מטרה. לעיתים המטרה היא פשוט לתעתע בקורא וליצור בו מחשבה שהוא
מבין את העלילה ואז פשוט להראות לו שהוא לא יודע כלום.יש מלא רמזים בספר שמוליכים לשומקום ומאידך מלא אזכורים חסרי משמעות כביכול ( איזה בת של לורד נידח שנשאה לאיכר כזה או אחר וכד' ) שבהמשך מתגלים כדבר מאוד משמעותי לעלילה.
מרטין הוא סופר מזן אחר, אבל בניגוד לסופרים אחרים יש לו עבר גם ככותב תסריטים. לכן הסידרה יחסית טובה. מרטין שותף פעיל בכתיבת התסריט והתנה בפני HBO את האישור שלו לכל תסריט. ונכון שלגבי לוח הזמנים, אירועים רבים מתרחשים במקביל ולאו דווקא בטור. בספר אין יכולת לשלב זאת מטעמי מגבלות הספרות, לעומת זאת לסרט יש פריבלגיה של יכולות מעבר מסצינה לסצינה אחרת וכנראה שהדברים ייושמו באופן הזה.
- novo00 אוהב את זה
נכתב ב- 12/04/2012, 21:02
חחחאתה נשמע מאוהב..

מעריץ, קצת יותר מדויק. הסידרה מעט פוגמת בגאונות של הספרים.
וכן אני מעריץ גאונות לשמה - איינשטיין, מרדונה, ג'ורדן, דאלי, טולקין, קופולה, מרטין ועוד....
נכתב ב- 13/04/2012, 00:08
תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: Game of Thrones
פנאי וכאלה →
על המרקע →
משחקי הכס - עונה 4 - ספויילרים!נפתח על-ידי Insane , 13/01/2014 ![]() |
|
![]()
|
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים