IDX או למה אני צריך לסבול?
נכתב ב- 22/12/2011, 16:52
למשל, שרית חדד בחרה לשתף את התחביב שלה עם כולם. אני, בתור אדם עם אוזן טובה ואהבה גדולה למוזיקה, בשום צורה לא יכול ליהנות מזה. האם שרית חדד פוגעת בי? אם צייר בחר לצייר ציור שלא לטעמי ואני לא ארצה אותו תלוי אצלי בסלון, הוא פוגע בי? אם מישהו מחליט לא לתרום 5 שקלים לעמותת שקר כלשהו, הוא פוגע בעמותה הזאת?
ברגע שמלכתחילה אנחנו לא חייבים דבר לאיש, אתה יכול לקחת או לא לקחת. איך שלא תהפוך את זה, פגיעה אין כאן.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 22/12/2011, 17:28
כל כך הרבה אנשים אמרו פה את אותו הדבר, אבל אף אחד עדיין לא הציע פיתרון אחר שגם יעזור לשמור על הקרדיטים, וגם לא "יפגע" בגולשים.אין שום חוזה ביני לבין המתרגמים ואני לא משלם לאיש מהם משכורת.
למרות זאת,אם "אתם אוהבים את זה וזה תחביב" כפי שנאמר,אז בשביל מה הפורום הזה? בשביל מה קמו אתרים שמשדכים את הכתוביות שלכם לגולשים?
עשיתם משהו ראוי להערצה ולהערכה,ותהיו בטוחים שזכיתם גם בהערכתי,וחלילה,שלא יתפרש כאילו אני בא בדרישות,כי אני ממש לא,ואין לי הזכות לעשות זאת.
אבל דעתי בעינה,החלטתם לשתף את התחביב שלכם עם כולם,אז כן,אם אני לא יכול להנות מעבודת ההתנדבות שלכם,אני רואה זאת כפגיעה.
שוב - איש לא חייב לי כלום,אני לא שוכח את זה לשנייה,אבל אני מסתכל על עצמי בסיטואציה דומה,ואני חושב שאם החלטתי לתרום מזמני ומכשרוני לקהילה,אעשה זאת ללא התנייות וללא רצון לקבל טפיחה על השכם.
אני מקבל את הצורך במתן קרדיטים,למרות שאודה שאני לא מבין את זה אם "אתם עושים את זה כתחביב וכי אתם אוהבים את זה",אבל כך או כך,ברגע שאתם נוקטים בצעדים שאתם נוקטים עכשיו,אתם מאבדים את אמון הגולשים,שתרצו או לא תרצו,אתם עושים את זה לא כדי שאתם תוכלו לראות את הפרק/סרט עם כתוביות,אלא כדי שהם יוכלו.
צר לי עם הרגזתי מישהו,ואחזור פעם נוספת למען הסר ספק - אני מכבד את עבודתכם,מעריך אותה ולא דורש שום דבר.
אני רק טוען שאני בתור גולש ו"צרכן" כתוביות מאוכזב,ואני חושב שיש דרכים אחרות להגיע למטרה שאתם רוצים להגיע אליה.
יש לך אחד כזה?
- IntelSub ו belldom אוהבים את זה
נכתב ב- 22/12/2011, 21:42
לא ממש הבנתי את הדוגמא עם שרית חדד,אבל אם באמנים עסקינן,בוא נגיד ואתה מעריץ זמר,מטורף עליו,ופתאום הוא מוציא דיסק מחורבן,לא קשור למה שעשה עד עכשיו ואיתו הוא ירוץ עכשיו בסיבוב הופעות במשך שנה,לא תתאכזב? לא תרגיש אפילו פגוע בתור מעריץ?
או לחלופין,בעולם מקביל בו אי אפשר היה להוריד מוזיקה,אותו אמן היה מוכר את האלבום שלו רק בארה"ב,רוצה לשמוע אותו? תקנה כרטיס טיסה לניו-יורק.
מעצבן,נכון?
אבל הוא לא חייב לך כלום...ובכל זאת,הוא יפסיד הרבה מעריצים.
אם נחזור למציאות,אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שיש המוני אנשים (שקטים כנראה) שימצאו את הפתרון שלהם בדרך אחרת או שישנו את הרגלי הצפייה שלכם בשל המאבק.
אם להתייחס למה ש- Geralt of Rivia אמר,לא - אין לי פתרון.
אני גולש פשוט,לא מפעיל אתרים,לא מעלה כלום לרשת,רק תומך מרחוק במי שצריך לתמוך.
הבנתי שאתם הקבוצה החזקה ואיכותית ברשת,הבנתי שטורק גונבים קרדיטים,הפסקתי להיכנס לשם והעברתי לסאבסנטר.
להגיד לכם שיש לי פתרון קסם שיפתור את הבעיה,אני לא יכול,כי אין...גנבים תמיד יהיו,אבל בהנחה שאתם גם כך יושבים ומתרגמים את זה,בהנחה שהכיס שלכם לא נפגע מכל הסיפור,למה לפעול באופן בו תאבדו את הגולשים שבגללם קיימת הקבוצה הזאת מכלתחילה?
נכתב ב- 22/12/2011, 22:11
צר לי עם הרגזתי מישהו,ואחזור פעם נוספת למען הסר ספק - אני מכבד את עבודתכם,מעריך אותה ולא דורש שום דבר.
אני רק טוען שאני בתור גולש ו"צרכן" כתוביות מאוכזב,ואני חושב שיש דרכים אחרות להגיע למטרה שאתם רוצים להגיע אליה.
אם להתייחס למה ש- Geralt of Rivia אמר,לא - אין לי פתרון.
אני גולש פשוט,לא מפעיל אתרים,לא מעלה כלום לרשת,רק תומך מרחוק במי שצריך לתמוך.
הבנתי שאתם הקבוצה החזקה ואיכותית ברשת,הבנתי שטורק גונבים קרדיטים,הפסקתי להיכנס לשם והעברתי לסאבסנטר.
להגיד לכם שיש לי פתרון קסם שיפתור את הבעיה,אני לא יכול,כי אין...גנבים תמיד יהיו,אבל בהנחה שאתם גם כך יושבים ומתרגמים את זה,בהנחה שהכיס שלכם לא נפגע מכל הסיפור,למה לפעול באופן בו תאבדו את הגולשים שבגללם קיימת הקבוצה הזאת מכלתחילה?
אז אתה חושב שיש דרכים אחרות, אבל אתה לא מכיר אותן...
המטרה שלי מאד פשוטה- שאף אחד לא ישנה את קובץ הכתוביות עליו ירקתי דם.
זה הכל. אני לא מחפשת לא אהבה ולא הערצה מצד הגולשים.
פורמט ה-IDX/SUB משיג מבחינתי בדיוק את המטרה הזו.
כדאי גם שתבין עוד דבר חשוב - המתרגמים לא קיימים בגלל הגולשים, המתרגמים קיימים כי הם רוצים לתרגם,
וקיומם לא תלוי בכמות ההורדות.
ביום שמתרגם יאבד את החשק לתרגם, וזה בהחלט גם יכול לקרות עקב פגיעות בלתי פוסקות בתרגומים שלו,
הוא יפסיד לתרגם, גם אם מיליוני גולשים יורידו את תרגומיו.
נכתב ב- 22/12/2011, 23:07
רק חשוב לי שתדעו שיש המון (ואולי רוב) של אנשים שחושבים כמוני.
מעריכים אתכם,מוכנים לפעול כדי לתמוך בכם,אבל מאוכזבים מהפעולות האחרונות שאתם נוקטים.
אגב,אני לא מסכים איתך,זו תהיה לעד כנראה שאלת ביצה ותרנוגלת.
אני לא מאמין שהכל נובע מהנאת התרגום,כפי שכבר אמרתי,עובדה שהעניין הזה נהיה תעשיה של ממש.
אין ספק שמכיוון שאין תגמול כספי,אם המתרגם לא יהנה,יתכן והוא יפסיק לתרגם,אבל אם לא יהיה מי שיוריד ויהנה מהתוצר שלו,הוא בטוח יפסיק.
כרגע,הרבה אנשים לא נהנים מזה.
נכתב ב- 22/12/2011, 23:19
תסלח לי, אבל הדוגמאות שלך כל כך מופרכות, שזה ממש מקומם.הראייה שלי לא בעייתית,כי אני לא אתם,אני הגולש,ואתם המתרגמים. לא ממש הבנתי את הדוגמא עם שרית חדד,אבל אם באמנים עסקינן,בוא נגיד ואתה מעריץ זמר,מטורף עליו,ופתאום הוא מוציא דיסק מחורבן,לא קשור למה שעשה עד עכשיו ואיתו הוא ירוץ עכשיו בסיבוב הופעות במשך שנה,לא תתאכזב? לא תרגיש אפילו פגוע בתור מעריץ? או לחלופין,בעולם מקביל בו אי אפשר היה להוריד מוזיקה,אותו אמן היה מוכר את האלבום שלו רק בארה"ב,רוצה לשמוע אותו? תקנה כרטיס טיסה לניו-יורק. מעצבן,נכון? אבל הוא לא חייב לך כלום...ובכל זאת,הוא יפסיד הרבה מעריצים.
אם לתקן אותן, אז הזמר לא מוציא דיסק מחורבן, אלא משחרר בחינם לכל דכפין את המוזיקה שלו. לא שילמת שקל על הדיסק, ואין לך שום זכות להתבאס שבזבזת כסף על משהו שאינו לטעמך. הזכות היחידה שלך היא לומר "יותר אהבתי את המוזיקה הישנה שלו". אם הגישה שלך היא להתלונן על משהו שאתה מקבל במתנה, קוראים לזה כפיות טובה.
בדוגמה השניה שלך, האלבום לא נמכר בארה"ב, אלא מחולק שם חינם. הסיבה לכך היא שבארצות אחרות מקובל שחקיינים מכריזים על המוזיקה הזו כשלהם, ומוכרים אותה עם השם שלהם על העטיפה. זו הסיבה שהאמן מוכן לחלק חינם את הדיסק שלו רק שם.
שוב ראוי לציין, שאותו זמר לא חתם שום חוזה עם הקהל או עם חברת תקליטים; הוא אלטרואיסט שמזמין למופעים שלו בחינם, ומפיץ את המוזיקה שלו במתנה למרות שאחרים דורשים כסף.
נכתב ב- 23/12/2011, 00:42
אתם דייגים בסירה. הגולשים הם דולפין. עכשיו, כל יום אתם דגים 2 טון של בורי. פתאום יש סערת הוריקן והספינה שלכם מגיעה לחוף נטוש.
על-מנת להתקיים, אתם בונים בקתה סופר משוכללת. הגולשים הם קופים. עד עכשיו הקופים התהלכו חופשי על החוף. ואז מגיע מטוס חילוץ ומציל אתכם מהחוף.
אתם מתקבלים בארץ כגיבורים ועושים עבורכם טקס במעמד שר החקלאות (הוא היחיד שהיה פנוי). עודד בן-עמי מראיין אתכם ב'חמש עם'. הגולשים הם רפי רשף. מה שאתם לא מספרים זה שאכלתם את אחד משלכם בכדי להתקיים. הסכם שבשתיקה שתקחו עד הקבר. הגולשים הם שרית חדד. יש לה חרא מוזיקה.
- Murdock, d1f2, nibo100 ו-2 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 23/12/2011, 01:52
אני את שלי אמרתי.
שיהיה בהצלחה לכוחות הטוב מול כוחות הרשע במאבק על הקרדיטים,בתקווה שהכל ישוב לסדרו.
רק תיזהרו שלא יהיו הרוגים בדרך...
נכתב ב- 23/12/2011, 20:40
שוב פעם הפורמט הדבילי הזה .....
עד שהכל היה טוב אתם חוזרים לשטויות שלכם ..
לא אתווכח כי אתם לא ממש מקשיבים .
נאחל לכם בריאות . זה הכי חשוב .
ונקווה שתגדלו ותחזרו לשחרר בפורמט הרצוי SRT .
נ.ב : טורק טוען שהוא לא הפר את ההסכם ... אז מי הפר ??

נכתב ב- 23/12/2011, 21:24
נכתב ב- 23/12/2011, 22:42
וואי, אתה מתנשא ככה גם מחוץ למחשב? פשוט מזעזע.חזרנוווווווווווווווווווווו
תפתח כבר ת'עיניים. מה אכפת לך "מי טוען מה"? אלה דברים שאתה יכול לבדוק ולראות בעצמך (D-Day, גם אתה מוזמן להכנס לקישור הזה).
נכתב ב- 24/12/2011, 10:35
וואי, אתה מתנשא ככה גם מחוץ למחשב? פשוט מזעזע.
חזרנוווווווווווווווווווווו
תפתח כבר ת'עיניים. מה אכפת לך "מי טוען מה"? אלה דברים שאתה יכול לבדוק ולראות בעצמך (D-Day, גם אתה מוזמן להכנס לקישור הזה).
בוא נפתח בחקירה ממלכתית מי גנב קרדיט של סידרה .
יכול להיות שיש מקרה אחד של גניבת קרדיט .
כמו שהאתר שלכם מנוהל ע"י כמה וכמה מתרגמים ( מעולים ) ייתכן ומתרגם אחד סרח וגנב קרדיט .
האם הוא גנב שוב את כל הקרדיטים שלכם ? לא נראה לי .
אז בגלל מקרה בודד כזה או אחר אתם גורמים לאנשים לסבול ?
אם תראו שזה חוזר על עצמו בשיטתיות ... הצדק איתכם .
ניסיתם להתלונן ולברר מדוע נגנב הקרדיט ? לא . ישר החלטתם להעניש את הגולשים . אז מי מתנשא פה ??
גם כשיש הסכם שלום בין מדינות יש ארועים כאלה ואחרים שאפשר לפוצץ הכל ולהתחיל במלחמה . אבל תמיד מעדיפים להבליג או לדבר על התקרית כדי שהכל יחזור למסלולו .
תנסו את הדרך הזו ... אולי זה ישתלם לכם .
יום טוב לכולם .

נכתב ב- 24/12/2011, 11:04
לא "יכול להיות שיש", יש, ואתה מוזמן לראות אותו פה.בוא נפתח בחקירה ממלכתית מי גנב קרדיט של סידרה .
כמו שהאתר שלכם מנוהל ע"י כמה וכמה מתרגמים ( מעולים ) ייתכן ומתרגם אחד סרח וגנב קרדיט .
כן.אז בגלל מקרה בודד כזה או אחר אתם גורמים לאנשים לסבול ?
בא לי לקום לפנות בוקר לסנכרן כדי שתסבול. בא למתרגמים לעבוד שעות על תרגומים כדי שתסבול.
הידיעה שאתה סובל גורמת לנו להנאה.
זה חוזר על עצמו בשיטתיות.אם תראו שזה חוזר על עצמו בשיטתיות ... הצדק איתכם .
אתה יודע איזה שיחות היו מאחורי הקלעים?ניסיתם להתלונן ולברר מדוע נגנב הקרדיט ? לא .
כתבנו לבילד איפה הקרדיט נמחק, הוא יודע בדיוק על מה אנחנו מדברים.
גם אמרנו לו שאם יתקן, לא נחזור ל-IDX/SUB. הוא לא תיקן.
אמרנו לו שאם יתקן, נשחרר את מה שב-IDX/SUB עכשיו. עדיין לא מתקן.
צודק לגמרי. אנחנו פשוט נורא נהנים להעניש אותך.ישר החלטתם להעניש את הגולשים .
אתה.אז מי מתנשא פה ??
אם מצרים תירה עכשיו טיל גרעני לעבר ישראל, נבליג ונדבר על זה במקום להתחיל במלחמה?גם כשיש הסכם שלום בין מדינות יש ארועים כאלה ואחרים שאפשר לפוצץ הכל ולהתחיל במלחמה . אבל תמיד מעדיפים להבליג או לדבר על התקרית כדי שהכל יחזור למסלולו .
אבל זה קרה רק פעם אחת! זה לא בשיטתיות! כמו שבישראל יש כמה שרים, גם שם יש! לא בטוח שזה באישור ובידיעה של כולם!
נכתב ב- 24/12/2011, 11:05
טמבל, תברר עובדות לפני שאתה מתלהם ככה, הם פנו לבילד כמה וכמה פעמים בבקשה שיוריד את הסנכרון הפוגעני מהאתר שלו.
וואי, אתה מתנשא ככה גם מחוץ למחשב? פשוט מזעזע.
חזרנוווווווווווווווווווווו
אם תראו שזה חוזר על עצמו בשיטתיות ... הצדק איתכם .
ניסיתם להתלונן ולברר מדוע נגנב הקרדיט ? לא . ישר החלטתם להעניש את הגולשים . אז מי מתנשא פה ??
גם כשיש הסכם שלום בין מדינות יש ארועים כאלה ואחרים שאפשר לפוצץ הכל ולהתחיל במלחמה . אבל תמיד מעדיפים להבליג או לדבר על התקרית כדי שהכל יחזור למסלולו .
תנסו את הדרך הזו ... אולי זה ישתלם לכם .
יום טוב לכולם .
נכתב ב- 24/12/2011, 23:31
טמבל ?טמבל, תברר עובדות לפני שאתה מתלהם ככה, הם פנו לבילד כמה וכמה פעמים בבקשה שיוריד את הסנכרון הפוגעני מהאתר שלו.
תלמד איך לדבר לאנשים קודם . אידיוט .
שאלתי שאלות הגיוניות שהתשובות אליהם לא הופיעו בשרשור .
אם ככה אתה מתנהג לגולשים אז תעשה טובה לכולם ואל תתרגם בכלל .
לא התלהמתי . שאלתי שאליות הגיוניות . אם לא בא לך לענות בצורה תרבותית . אל תענה !
חייב להגיד לך ... התגלגלתי מצחוק מרמת הכתיבה והתשובות שלך ... פשוט קומיקאי .לא "יכול להיות שיש", יש, ואתה מוזמן לראות אותו פה.
כן.אז בגלל מקרה בודד כזה או אחר אתם גורמים לאנשים לסבול ?
בא לי לקום לפנות בוקר לסנכרן כדי שתסבול. בא למתרגמים לעבוד שעות על תרגומים כדי שתסבול.
הידיעה שאתה סובל גורמת לנו להנאה.
זה חוזר על עצמו בשיטתיות.אם תראו שזה חוזר על עצמו בשיטתיות ... הצדק איתכם .
אתה יודע איזה שיחות היו מאחורי הקלעים?ניסיתם להתלונן ולברר מדוע נגנב הקרדיט ? לא .
כתבנו לבילד איפה הקרדיט נמחק, הוא יודע בדיוק על מה אנחנו מדברים.
גם אמרנו לו שאם יתקן, לא נחזור ל-IDX/SUB. הוא לא תיקן.
אמרנו לו שאם יתקן, נשחרר את מה שב-IDX/SUB עכשיו. עדיין לא מתקן.
צודק לגמרי. אנחנו פשוט נורא נהנים להעניש אותך.ישר החלטתם להעניש את הגולשים .
אתה.אז מי מתנשא פה ??
אם מצרים תירה עכשיו טיל גרעני לעבר ישראל, נבליג ונדבר על זה במקום להתחיל במלחמה?גם כשיש הסכם שלום בין מדינות יש ארועים כאלה ואחרים שאפשר לפוצץ הכל ולהתחיל במלחמה . אבל תמיד מעדיפים להבליג או לדבר על התקרית כדי שהכל יחזור למסלולו .
אבל זה קרה רק פעם אחת! זה לא בשיטתיות! כמו שבישראל יש כמה שרים, גם שם יש! לא בטוח שזה באישור ובידיעה של כולם!
טיל גרעיני ? .... לא הגזמת קצת ?
תלמד לענות בכבוד . ואל תחשוב שכוווולם נגדך ... ההפך .
שאלתי אם זה קרה מספר פעמים והדגשתי שאם אכן כך המקרה הצדק איתכם . אז מה ההתלהמות ?
אף אחד לא מכריח אותך לתרגם . ההפך . הכל נעשה מרצון ובלי כל התחייבות . לא בא לך ... אל תתרגם .
אף אחד פה לא כתב שדיברתם עם בילד . אז למה אתה תוקף בלי אבחנה ?
קצת תרבות לא תזיק לכותבי הפורום הזה .
שבוע טוב לכולם .

נכתב ב- 25/12/2011, 16:09
אתה מסתלבט, נכון? אתה אחד המגיבים הכי חסרי תרבות שגולשים כאן באתר ואתה עוד מעיר לשאר הגולשים? צא מהסרט שלך.קצת תרבות לא תזיק לכותבי הפורום הזה .
וכן, כתבו על כל "הפרשה" החדשה (הסרת הקרדיטים) כאן בפורום באריכות. אתה פשוט לא קראת ועוד באת להתלהם בצורה הכי מגעילה שאפשר כאן באשכול (הפורמט הדבילי, לשטויות שלכם, אתם לא ממש מקשיבים, נקווה שתגדלו).
הכי מצחיק שכל דבר שעשית בעצמך אתה בא לאחרים בטענות כאילו "מה אתם מתנהגים ככה?"...
נכתב ב- 25/12/2011, 19:47
שאלתי שאלות הגיוניות שהתשובות אליהם לא הופיעו בשרשור .
סתם באת לפרוק עצבים.
לרגל צאתו של שרלוק הולמס 2, החלטתי לרדת לעומקו של עניין ולפרוש את שאלותייך לפניך.
נטען בשרשור הזה מס' פעמים ובשרשורים רבים אחרים כי טורק הפר את ההסכם.
אז השאלה שלך הגיונית, אבל כן קיבלה תשובה בניגוד למה שניסית לטעון.
זו שאלה ותשובה מקופלות יחדיו. אתה בעצם מתלהם, קורא לצוות פה שקרנים ו'שואל' בכדי להביע את דעתך ולא בכדי לקבל מידע.
זו בכלל שאלה מקוממת.
אתה קודם כל סותר את עצמך בנוגע לגניבת תרגומים. טענת שטורק לא גונבים וכעת אתה מוכן להתפשר שכן היה מקרה כלשהו.
דבר שני, זו לא שאלה בכדי לקבל אינפורמציה אלא בכדי להביע זעם/תסכול.
באותה מידה אני יכול לשאול האם בגלל שאמא של סנוקי* מוכרת את מרכולתה למרבה במחיר, סנוקי נולד עם טחורים?
*סנוקי אחר. לא אתה.
שוב שאלה עם תשובה. לא רק שלא טרחת בכלל לברר מה התשובה הנכונה אלא שאתה בוחר לענות לעצמך עם תשובה לא נכונה, שלא לומר שקרית.
השאלה השנייה באותו משפט היא שוב הבעת מחאה ולא שאלה אמיתית.
אבל אם כבר שאלת, אני אענה. אני מתנשא פה. כלפיך. עמך הסליחה

נכתב ב- 25/12/2011, 21:40
אחרי שהלעיגו עצמם, הם בוכים שמתנשאים עליהם.
זו הטעות שלהם: הם בהתחלה הציגו את עצמם כמעפנים, ואח"כ התחילו לבכות שאנשים אשכרה שמו לב לבעית הנחיתות שלהם כפי שהפגינו קודם!
עצה לכל הטמבלים: אל תעידו על עצמכם כטמבלים, ואז אף אחד לא יוכל להתנשא עליכם ככאלו.
- מישמיש, King James, ZIPC ו-3 אחרים אוהבים את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים