עוד פעם הניסיונות הפתטיים להשוות את חי לבילד? באמת, אלמוני, לא נמאס לך?
אז קודם כל, אם אקסטרים לא חשבו למגן את התרגומים שלהם על מה שטורק עושים להם, למה שהם ימגנו בגלל סאבסנטר?
שנית, נאמר לכם ממנהל האתר (King James), שאם (באופן היפותטי) ייקרעו התרגומים הממוגנים של אקסטרים, הקרדיט יישאר (היו לי הרבה פחות דברים רעים להגיד על בילד אם הוא היה קורע ומשאיר קרדיט, אבל הרצחת וגם ירשת?). אני אוסיף ואומר שבמצב שיימחקו בסאבסנטר קרדיטים לאקסטרים, נפסיק לשתף פעולה עם סאבסנטר (אם כי לא נצא נגדו באופן אקטיבי כמו שאנחנו נגד טורק, בדיוק כפי ששאר הצוותים יושבים מהצד ולא עושים כלום). אבל לי לפחות ברור גם שאקסטרים לא ימגנו תרגומים, וגם שסאבסנטר לא ימחקו קרדיטים, אם (ולא "וכאשר").
אז תמשיך לנסות להפיל את חי במלכודות מילוליות ולהכריז כל הודעה שנייה "הוא כמו בילד". אני אמשיך להכניס אותך לפרופורציות ולהעמיד אותך על טעויותיך.
אני לא יודע על מי ההודעות המניפולטיביות שלך מנסות לעבוד.
אני מציע שתקרא את האשכול הזה שוב בקפידה, ותציין לעצמך מי מהכותבים (וכמה
מהם) עשו את ההשוואה שעליה אתה מדבר. אני עצמי נזהרתי מכך, ודווקא עלי אתה
מפיל את "האשמה". חי מפיל את עצמו כמעט בכל הודעה שהוא כותב גם ללא שום קשר אלי.
"מקרה חי" שונה מ"מקרה בילד" בשני פרמטרים עיקריים: אין שום "גורם אחראי" שיכול להשפיע על בילד,
לעומת זאת, ברור שעל חי יש השפעה ממתנת של Q (ואני באמת שואל את עצמי כמה זמן יעבור עד שהוא
יחליט שהוא מספיק חזק לצפצף גם עליכם - ולא, אני לא שואל זאת כדי לעורר פרובוקציה. אין לי ספק
שזה יקרה מתישהו). הפרמטר השני שבהם הם נבדלים הוא שבניגוד לבילד, לחי יש פה מלוכלך במיוחד.