עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מנהל "סאבסנטר" ממשיך לגעת בתרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
133 תגובות לנושא זה

#41 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎14:41

1) ברור שאפרוץ (לא כזה בעיה), אבל הם לא יעשו זאת , אלא אם כן המטרה נעשת כנגד טורק ואז לא אפרוץ.. אני אפרוץ במידה וזה יעשה כנגד האתר סאבסנטר.

ואיך אתה שונה מבילד במה שאתה אומר כאן?

קצת אבסורדי, כשקבוצה כמו קיו מעלים אליך תרגומים בפורמט כזה, ואתה מתבטא ככה. אני הייתי לוקח את זה בחשבון.
כי ברגע שאתה תריב עם קיו סאבס, זה בדיוק מה שיקרה להם.

אז אתה לא שונה מבילד.

בדיוק, וסמוך עליהם שהם יודעים לא להיות בריב איתי
בדיוק כמו שאני לא רוצה להיות בריב איתם :)

#42 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎15:17

1) ברור שאפרוץ (לא כזה בעיה), אבל הם לא יעשו זאת , אלא אם כן המטרה נעשת כנגד טורק ואז לא אפרוץ.. אני אפרוץ במידה וזה יעשה כנגד האתר סאבסנטר.

קצת אבסורדי, כשקבוצה כמו קיו מעלים אליך תרגומים בפורמט כזה, ואתה מתבטא ככה. אני הייתי לוקח את זה בחשבון.

אז אתה לא שונה מבילד.

אני בטוח שבילד גם חשב ככה בזמנים בהם ותיקי Q וותיקי אקסטרים היו בצוות טורק.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#43 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎16:47

אז אתה לא שונה מבילד.

אני בטוח שבילד גם חשב ככה בזמנים בהם ותיקי Q וותיקי אקסטרים היו בצוות טורק.

אל תשווה ביני לבין בילד,
בילד ברמה מאוד נמוכה לעומתי

ואל תדאג היחסים ביני לבין Q הם כמו שצריך, וכל אחד מבין את מקומו ונעזרים אחד בשני בכל דבר
כמו גם צוות HD

#44 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎16:53

1) ברור שאפרוץ (לא כזה בעיה)

א. זה לא לפרוץ. זה להמיר ע"י OCR.
ב. תהליך ההמרה הוא דווקא כן בעיה ולוקח יותר זמן/עבודה מ-IDX/SUB "רגיל".

#45 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎17:41

עוד פעם הניסיונות הפתטיים להשוות את חי לבילד? באמת, אלמוני, לא נמאס לך?
אז קודם כל, אם אקסטרים לא חשבו למגן את התרגומים שלהם על מה שטורק עושים להם, למה שהם ימגנו בגלל סאבסנטר?
שנית, נאמר לכם ממנהל האתר (King James), שאם (באופן היפותטי) ייקרעו התרגומים הממוגנים של אקסטרים, הקרדיט יישאר (היו לי הרבה פחות דברים רעים להגיד על בילד אם הוא היה קורע ומשאיר קרדיט, אבל הרצחת וגם ירשת?). אני אוסיף ואומר שבמצב שיימחקו בסאבסנטר קרדיטים לאקסטרים, נפסיק לשתף פעולה עם סאבסנטר (אם כי לא נצא נגדו באופן אקטיבי כמו שאנחנו נגד טורק, בדיוק כפי ששאר הצוותים יושבים מהצד ולא עושים כלום). אבל לי לפחות ברור גם שאקסטרים לא ימגנו תרגומים, וגם שסאבסנטר לא ימחקו קרדיטים, אם (ולא "וכאשר").

אז תמשיך לנסות להפיל את חי במלכודות מילוליות ולהכריז כל הודעה שנייה "הוא כמו בילד". אני אמשיך להכניס אותך לפרופורציות ולהעמיד אותך על טעויותיך.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#46 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎19:19

Amen to that!
תמונה שפורסמה

#47 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎20:34

עוד פעם הניסיונות הפתטיים להשוות את חי לבילד? באמת, אלמוני, לא נמאס לך?
אז קודם כל, אם אקסטרים לא חשבו למגן את התרגומים שלהם על מה שטורק עושים להם, למה שהם ימגנו בגלל סאבסנטר?
שנית, נאמר לכם ממנהל האתר (King James), שאם (באופן היפותטי) ייקרעו התרגומים הממוגנים של אקסטרים, הקרדיט יישאר (היו לי הרבה פחות דברים רעים להגיד על בילד אם הוא היה קורע ומשאיר קרדיט, אבל הרצחת וגם ירשת?). אני אוסיף ואומר שבמצב שיימחקו בסאבסנטר קרדיטים לאקסטרים, נפסיק לשתף פעולה עם סאבסנטר (אם כי לא נצא נגדו באופן אקטיבי כמו שאנחנו נגד טורק, בדיוק כפי ששאר הצוותים יושבים מהצד ולא עושים כלום). אבל לי לפחות ברור גם שאקסטרים לא ימגנו תרגומים, וגם שסאבסנטר לא ימחקו קרדיטים, אם (ולא "וכאשר").

אז תמשיך לנסות להפיל את חי במלכודות מילוליות ולהכריז כל הודעה שנייה "הוא כמו בילד". אני אמשיך להכניס אותך לפרופורציות ולהעמיד אותך על טעויותיך.

אני לא יודע על מי ההודעות המניפולטיביות שלך מנסות לעבוד.
אני מציע שתקרא את האשכול הזה שוב בקפידה, ותציין לעצמך מי מהכותבים (וכמה
מהם) עשו את ההשוואה שעליה אתה מדבר. אני עצמי נזהרתי מכך, ודווקא עלי אתה
מפיל את "האשמה". חי מפיל את עצמו כמעט בכל הודעה שהוא כותב גם ללא שום קשר אלי.
"מקרה חי" שונה מ"מקרה בילד" בשני פרמטרים עיקריים: אין שום "גורם אחראי" שיכול להשפיע על בילד,
לעומת זאת, ברור שעל חי יש השפעה ממתנת של Q (ואני באמת שואל את עצמי כמה זמן יעבור עד שהוא
יחליט שהוא מספיק חזק לצפצף גם עליכם - ולא, אני לא שואל זאת כדי לעורר פרובוקציה. אין לי ספק
שזה יקרה מתישהו). הפרמטר השני שבהם הם נבדלים הוא שבניגוד לבילד, לחי יש פה מלוכלך במיוחד.
פרטיות! תודה.

#48 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎22:11

סתם מעניין אותי לדעת,
עדיין יש את הקטע הזה עם הסרטים שעולה רק Q אם יש כפילות?

יש לי שאלה לחי,
כתבת שאתה ה' באתר שלך, אתה משקיע מהכסף ורק אתה הקובע, אז אני רוצה לשאול אותך אישית:

אם עכשיו אקסטרים מוציאים תרגום מוגן, עם כתובת האתר שלהם, ללא פגיעה באתר סאבסנטר (הם לא רושמים לדוגמא סאבסנטר פוגע בנו), אתה תפרוץ אותו? תעלה אותו? או לא תעלה בכלל?

ועוד שאלה,

אם אקסטרים באים ואומרים לך, שמע אתה שונא אותנו וחושב שאנחנו נחותים, האתר שלך בשביל הכיף שלך, לא כיף לך לריב איתנו, תמחק את התרגומים שלנו מה תעשה?

2) אני לא מעלה את התרגומים שלהם ככפולים, כאשר הם מתרגמים יחידים אין לי ברירה ואני מעלה אותם (אם יהיה תרגום של מתרגם פרטי אחר שמוכר, או קבוצה אחרת אעדיף אותם על פני EX)

סנדק, שים לב שהבנאדם שאתה מצודד, משתמש ב"ברור שאפרוץ" אין שום ספק, ואני שאלתי סה"כ אם הם ישימו את הכתובת של האתר שלהם, בלי הכרזות אנטי סאבסנטר,
אל תשכח, שבכתוביות שלך, השורהשל Q לא נמחקת.
אתה באמת לא רואה מה פסול פה?
דודי אתה לא רואה מה פסול פה?

בקשר ל2, אתם לא רואים פה את הניצול שחברי אקסטרים עוברים?
שלוגי, גל פיניש, עדי בלי בצל, סנדק גם אתה, בתור ותיקים בטירוף בQ זה נראה לכם בסדר מה שהוא עושה? באמת?
קשה לי להאמין...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#49 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎22:38

שלוגי, גל פיניש, עדי בלי בצל, סנדק גם אתה, בתור ותיקים בטירוף בQ זה נראה לכם בסדר מה שהוא עושה? באמת?
קשה לי להאמין...

לא אכפת להם כשאקסטרים לא עוזרים להם במאבקים שלהם.

#50 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎22:43

אני לא יודע על מי ההודעות המניפולטיביות שלך מנסות לעבוד.
אני מציע שתקרא את האשכול הזה שוב בקפידה, ותציין לעצמך מי מהכותבים (וכמה
מהם) עשו את ההשוואה שעליה אתה מדבר. אני עצמי נזהרתי מכך, ודווקא עלי אתה
מפיל את "האשמה". חי מפיל את עצמו כמעט בכל הודעה שהוא כותב גם ללא שום קשר אלי.
"מקרה חי" שונה מ"מקרה בילד" בשני פרמטרים עיקריים: אין שום "גורם אחראי" שיכול להשפיע על בילד,
לעומת זאת, ברור שעל חי יש השפעה ממתנת של Q (ואני באמת שואל את עצמי כמה זמן יעבור עד שהוא
יחליט שהוא מספיק חזק לצפצף גם עליכם - ולא, אני לא שואל זאת כדי לעורר פרובוקציה. אין לי ספק
שזה יקרה מתישהו). הפרמטר השני שבהם הם נבדלים הוא שבניגוד לבילד, לחי יש פה מלוכלך במיוחד.

אני לא סתם "מפיל עליך את האשמה". מה עם ההודעה הזאת? וגם להשוות בין טורק לסאבסנטר זה בדיוק לעשות את ההשוואה שאתה אומר שלא עשית. הרי בילד זה טורק יותר משלואי ה-14 זה צרפת!
ולמקרה שלא שמת לב, אפילו בהודעה הזאת השווית בין חי לבילד. אבל שכחת את הפרמטר החשוב מכולם - חי לא מוחק קרדיטים או גונב תרגומים. נכון שהוא לא דיפלומט ורק מוציא לעצמו שם רע בכל הודעה (ואני כל הזמן אומר לו את זה), אבל כמו שאמרתי קודם - ממתי אנשים נמדדים לפי דיבוריהם ולא לפי מעשיהם?

סתם מעניין אותי לדעת,
עדיין יש את הקטע הזה עם הסרטים שעולה רק Q אם יש כפילות?

יש לי שאלה לחי,
כתבת שאתה ה' באתר שלך, אתה משקיע מהכסף ורק אתה הקובע, אז אני רוצה לשאול אותך אישית:

אם עכשיו אקסטרים מוציאים תרגום מוגן, עם כתובת האתר שלהם, ללא פגיעה באתר סאבסנטר (הם לא רושמים לדוגמא סאבסנטר פוגע בנו), אתה תפרוץ אותו? תעלה אותו? או לא תעלה בכלל?

ועוד שאלה,

אם אקסטרים באים ואומרים לך, שמע אתה שונא אותנו וחושב שאנחנו נחותים, האתר שלך בשביל הכיף שלך, לא כיף לך לריב איתנו, תמחק את התרגומים שלנו מה תעשה?

2) אני לא מעלה את התרגומים שלהם ככפולים, כאשר הם מתרגמים יחידים אין לי ברירה ואני מעלה אותם (אם יהיה תרגום של מתרגם פרטי אחר שמוכר, או קבוצה אחרת אעדיף אותם על פני EX)

סנדק, שים לב שהבנאדם שאתה מצודד, משתמש ב"ברור שאפרוץ" אין שום ספק, ואני שאלתי סה"כ אם הם ישימו את הכתובת של האתר שלהם, בלי הכרזות אנטי סאבסנטר,
אל תשכח, שבכתוביות שלך, השורהשל Q לא נמחקת.
אתה באמת לא רואה מה פסול פה?
דודי אתה לא רואה מה פסול פה?

קשה לי להאמין...

כנראה שקראתי את ההודעה שלך מהר מדי (אולי גם חי?). אני בטוח שחי לא ישקיע מאמץ בקריעה רק כדי למחוק את הכתובת של אקסטרים. אם כן - הוא ייצא פשוט טמבל וזאת תהיה בחירה טיפשית שלו. עקרונית, אני לא רואה הבדל בין לקרוע IDX ולמחוק את הכתובת לבין למחוק את הכתובת מ-SRT. מי שבוחר להשקיע כאלה מאמצים (*שיעול* בילד) הוא טמבל. אני גם חושב שהחל מעכשיו הם דווקא כן משאירים את הכתובת של אקסטרים בכתוביות, לפחות זה מה שקינג ג'יימס אמר לי.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#51 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎22:48

קשה לי להאמין...

איזה ניצול יש פה בדיוק? גם בילד נותן קדימות ל"תרגומי" ה"צוות" ולא מעלה תרגום שלנו (או של אף אחד) כאשר יש לו "תרגום" משלו. זו זכותו המלאה וזה ממש לא ניצול. לכל בעל אתר יש זכות לברור את התוכן שלו לפי ראות עיניו.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#52 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎22:51

חחחחחחח אני כל הזמן צוחק ונהנה מחדש

אני פשוט כל כך נהנה שכולם כל כך מתעסקים בי
מה חי יגיד, מה חי יעשה, נשאל אותו ככה, או בעצם נשאל אותו ככה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמצאו חיים
כל הודעה שאני כותב לכם אני פשוט צוחק עליכם

חבורה של בתולים (ולמי שלא מבין מה זאת אומרת בתול , ולא זה לא ממש למילה בתול למישהו שלא הזדיין. אני מציע לכם לראות את הסרט שודדי עמק הסיליקון ( 1999 ) The Pirates Of Silicon Valley)

קישור לסרט:
http://www.subscente...silicon-valley/

אחח באמת חבורה של אפסים חחח תמצאו תעסוקות אחרות תעשו לי טובה...

#53 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎22:55

סנדק, כתבת את המשפט ממתי אנשים נמדדים לפי מילים ולא לפי מעשים,
יש מעשים, פשוט לא נגדך, יש פה ניצול ענק לחברי אקסטרים, ואתם בוחרים להתעלם מזה, אולי בגלל שהם לא עזרו לכם אז, תאכלס זכותם,
אבל להגיד שאין, זה כבר לא נכון.

עריכה:

אני רואה שהגבת את זה

איזה ניצול יש פה בדיוק? גם בילד נותן קדימות ל"תרגומי" ה"צוות" ולא מעלה תרגום שלנו (או של אף אחד) כאשר יש לו "תרגום" משלו. זו זכותו המלאה וזה ממש לא ניצול. לכל בעל אתר יש זכות לברור את התוכן שלו לפי ראות עיניו.

מה שאני רואה זה, שאתה משווה לבילד עכשיו, חבל שאתה לא מוצא לי דוגמא כזאת עם ויפר.

עריכה 2:

בכלל לא חבל, יש לנו מזל שאתה לא מוצא דוגמא כזאת עם ויפר.

עריכה 3:

מצטער חבר, הקלף של "הוא בעל האתר" לא משחק, אם אתה משתמש בזה, בילד יכול להגיד "אני בעל האתר, אני משנה את הקרדיטים איך שבא לי" לגיטימי מאוד.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#54 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:06

גם בסרטים הייתה תקופה שבה צוות אקסטרים היה משום מה נגדם (ונגדנו), ולא הועלו כפולים שלהם, אבל כן הועלו תרגומים שלהם אם לא היו אחרים.
אם מחר אתר סרטים יחליט להקים צוות, אני לגמרי אקבל בהבנה אם במצב מסוים לא יעלו כפול שלנו. אז בד"כ עושים את זה משיקולי בלעדיות, חי עושה את זה כי לדעתו אנחנו איכותיים יותר, ובגלל שיקולים אחרים (כמו זה שאיתנו יש לו שת"פ). ניצול בשום אופן אין כאן.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#55 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:11

גם בסרטים הייתה תקופה שבה צוות אקסטרים היה משום מה נגדם (ונגדנו), ולא הועלו כפולים שלהם, אבל כן הועלו תרגומים שלהם אם לא היו אחרים.
אם מחר אתר סרטים יחליט להקים צוות, אני לגמרי אקבל בהבנה אם במצב מסוים לא יעלו כפול שלנו. אז בד"כ עושים את זה משיקולי בלעדיות, חי עושה את זה כי לדעתו אנחנו איכותיים יותר, ובגלל שיקולים אחרים (כמו זה שאיתנו יש לו שת"פ). ניצול בשום אופן אין כאן.

אם זה מה שאתה אומר,
חבל לי שאתה חושב ככה, אתה מתרגם, וככל הנראה, אני מעריך מתרגמים יותר ממך.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#56 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:14

מצטער חבר, הקלף של "הוא בעל האתר" לא משחק, אם אתה משתמש בזה, בילד יכול להגיד "אני בעל האתר, אני משנה את הקרדיטים איך שבא לי" לגיטימי מאוד.

לא, הוא ממש לא יכול. אתן דוגמא - בעל חנות ספרים (או בעל קולנוע, חנות דיסקים וכו') לגמרי יכול להחליט איזה ספרים בא לו למכור. אם הוא החליט שספר מסוים של רם אורן הוא זוועה ולא בא לו למכור אותו, זה אומר שאסור לו למכור את כל השאר? הרי אנשים עדיין נוסעים ברכבת ולפעמים לא מחלקים "ישראל היום".
בניגוד לזכות שלו לברור איזה ספרים למכור, אין לו זכות לצלם ספר מסוים ולמכור אותו כשלו (גם אם הוא בעל החנות, כמו שבילד הוא בעל האתר).

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#57 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:14

צוות אקסטרים היה מעדיף שחי לא יעלה את התרגומים שלהם בכלל, כך שהעלאת או אי העלאת כפול של אקסטרים
לסאבסנטר זה לא העניין פה. העניין הוא שאם הוא כבר מעלה, שיכבד אותם. למה למחוק את הכתובת שלהם
מהתרגומים שלהם, ולדחוף במקומה את הכתובת שלו? לכם ול-HD הוא לא עושה את זה, אבל לאקסטרים כן. זה מרגיז.
פרטיות! תודה.

#58 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:16

אם זה מה שאתה אומר,

אגיד יותר מזה
לא פעם ולא פעמיים הצעתי להם לעלות רק אותם באופן בלעדי!!! בכל האתר!!
אבל הם אמרו שהם בעד תחרות ומעודדים זאת
ולכן אני מבצע כפולים אך ורק לקבוצות שבשיתוף פעולה עם האתר, אם EX רוצים להופיע הם מוזמנים לשתף פעולה אני לא נגד

ותשים לב ברוב המקרים סאבסנטר מאחור מבחינת מהירות הסנכרונים או התרגומים, אבל תמיד תמיד מוביל בכמות התגובות וההורדות זה אומר משהו לא??? (על איכות לא מתפשרים, אחמ אחמ)\

עריכה:

אלמוני, EX הבינו סוף סוף שכדאי להגיע לעמק השווה והוחלט בינם לבין KINGS סיכום שבו לא ימחקו הכתובות לEX והם בתמורה יביאו משהו (מעדיף לא לפרט)
ככה כל הצדדים יוצאים שווים וטובים, וזהו הסכם שמתאים לכולם.
ואני בספק אם EX עדיין לא מעוניינים שהכתוביות שלהם לא יהיו בסאבס.

#59 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:28

אם זה מה שאתה אומר,

אגיד יותר מזה
לא פעם ולא פעמיים הצעתי להם לעלות רק אותם באופן בלעדי!!! בכל האתר!!
אבל הם אמרו שהם בעד תחרות ומעודדים זאת
ולכן אני מבצע כפולים אך ורק לקבוצות שבשיתוף פעולה עם האתר, אם EX רוצים להופיע הם מוזמנים לשתף פעולה אני לא נגד

ותשים לב ברוב המקרים סאבסנטר מאחור מבחינת מהירות הסנכרונים או התרגומים, אבל תמיד תמיד מוביל בכמות התגובות וההורדות זה אומר משהו לא??? (על איכות לא מתפשרים, אחמ אחמ)\

עריכה:

אלמוני, EX הבינו סוף סוף שכדאי להגיע לעמק השווה והוחלט בינם לבין KINGS סיכום שבו לא ימחקו הכתובות לEX והם בתמורה יביאו משהו (מעדיף לא לפרט)
ככה כל הצדדים יוצאים שווים וטובים, וזהו הסכם שמתאים לכולם.
ואני בספק אם EX עדיין לא מעוניינים שהכתוביות שלהם לא יהיו בסאבס.

לגבי מהירות הסינכרונים - טוב שאתה מודה בזה קודם כל, בנוסף, היום עלה ב"סרטים" סנכרונים לסדרה ההיא של דיסני "המכשפים מוויברלי פלייס", זמן קצר לאחר מכן קינג ג'יימס העלה אותם ל"סאבסנטר", והפלא ופלא, 5 הפרקים הראשונים - נכתבו כאילו הם הועלו לפני 3 ימים באתר שלך. מחשיד? או עוד פעם "באג"?

ולגבי ההסכמה עם EX, אני חייב להבין, אתה דורש מהם תמורה על כך שאתה לא מוחק להם כתובות? אתה סוחט אותם? אתה מבקש מהם תמורה על הזכות הבסיסית ביותר שיש להם על דבר שהם יצרו?! ואחרי זה אתה מעז לומר שאתה בכלל לא עושה כלום כמו בילד?!

בחיי שאני מזדעזע מכל תגובה שלך מחדש, פשוט גועל נפש.

נ.ב.
הסנדק, לכל אחד יש דעותיו ואני מכבד את זה. אבל אני מבקש ממך, תנסה להסתכל על זה בצורה חיצונית לרגע, כאילו שאתה לא המנהל של Q. אתה באמת באמת לא רואה שמשהו כאן ממש מסריח?

נערך על-ידי amitamita, ‎15/05/2011‏, ‎23:31.

#60 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:28

אגב, שניר, בכל תחום בחיים זה עובד ככה. אם צה"ל החליט לקנות רכבי פרייבט מפורד, זה אומר שהם תקועים גם עם הטרנזיטים שלהם ולא יכולים לקנות מטויוטה? אם יס קונים מאן-בי-סי את "30 רוק", זה אומר שהם חייבים להיתקע גם עם ג'יי לנו ולא לשדר את לטרמן או קונאן? אם מקדונלד'ס קונים מהיינץ קטשופ, אסור להם להעדיף את המיונז של תלמה? אם שופרסל מוכרים את נוזל ניקוי הרצפות של סנו, אסור להם למכור את נוזל הסרת האבנית של סיליט באנג? (או שמבחינתך הם חייבים לשפשף? :))
וכו' וכו'...

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים