עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

דרושים טסטרים

• אנא התחבר בכדי להגיב
112 תגובות לנושא זה

#41 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2011‏, ‎09:27

עצוב שלאנשים כאלו יש מקום להתבטא פה באתר, הוא צריך לקבל את התואר של טרול לפחות שידעו כולם עם מי יש להם עסק.
בדבר קודאקים במדריך הבא אני השתמשתי ורק טוב צמח מזה, אין קשר ל-HTPC זה נטו למחשב עם קודאקים ללא נגיעה ב-KLITE
http://www.hometheater.co.il/vt69436
קרדיט למשתמש pixies מאותו פורום, תהנו!

#42 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2011‏, ‎15:50

לא צריך להרחיק לכת - http://www.qsubs.net...showtopic=47327
תמונה שפורסמה

#43 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2011‏, ‎19:43

נחמד זה די מסכם את מה שהבאתי מהלינק הקודם.. :-)

#44 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2011‏, ‎22:32

חי, שתהיה בריא, תזכה למצוות ותשפר יחסי אנוש.

#45 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎26/04/2011‏, ‎17:25

חי הזה פלוץ רציני, כל אשכול שלו יורד לרמה כזאת, כל מי שחושב שונה ממנו הוא "חתיכת אפס"
אני לא נכנס לאתר שלו, ואני ממליץ לכל מי שאני מכיר לא להכנס לאתר שלו.

מסכים איתך...

#46 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎01:58

http://www.subscente...age/subsplayer/
אני רק רוצה לציין שהרעיון הזה, מעבר להיותו מגוחך, קיבל יישום בין הגרועים והמבלבלים ביותר שראיתי אי פעם.
באמת? תוכנת C# שתוכנתה (לא טוב)? זה הפתרון למשתמשים מתחילים? שימוש "חצי אוטומטי" ב-VSFilter? (שאגב, מונע האצת חומרה בפענוח H.264)

השאיפה לעזור לגולשים שהתקשו לנגן IDX/SUB ראויה לציון, אך לצערי הדבר ה"מפגר" היחיד הוא הפתרון האווילי שהוצג.

עריכה: והנה צילום הדף, למקרה ויחליטו להסירו.

#47 bob66

bob66

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 343 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎03:45

אני רק רוצה לציין שהרעיון הזה, מעבר להיותו מגוחך, קיבל יישום בין הגרועים והמבלבלים ביותר שראיתי אי פעם.
באמת? תוכנת C# שתוכנתה (לא טוב)? זה הפתרון למשתמשים מתחילים? שימוש "חצי אוטומטי" ב-VSFilter? (שאגב, מונע האצת חומרה בפענוח H.264)

השאיפה לעזור לגולשים שהתקשו לנגן IDX/SUB ראויה לציון, אך לצערי הדבר ה"מפגר" היחיד הוא הפתרון האווילי שהוצג.

לפי מה שאני רואה מדובר פה בסקריפט ב-AviSynth Script בעל 3 שורות שמפעיל כאמור את הפלגין vsfilter עושה directshow לסרט ומשתמש ב-vobsub לקובץ התמונה שהוא הכתוביות.

#48 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎06:26

לפי מה שאני רואה מדובר פה בסקריפט ב-AviSynth Script בעל 3 שורות שמפעיל כאמור את הפלגין vsfilter עושה directshow לסרט ומשתמש ב-vobsub לקובץ התמונה שהוא הכתוביות.

מזעזע (ברצינות מלאה).

#49 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎11:26

כל אדם עם מעט מוח ידע מיד שה"נגן" הזה הוא לא יותר מדרך פתטית להביא משתמשים נוספים לאתר המדרדר.
אם היה פה באמת מניע של עזרה למשתמשים חי היה נותן להם קישור להורדה של MPC-HC.

הנגן הזה הוא נסיון פתטי לתת תשובה לבריחת המשתמשים ההמונית בחזרה ל"סרטים" שמשתפר מרגע לרגע.

#50 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎13:22

כל אדם עם מעט מוח ידע מיד שה"נגן" הזה הוא לא יותר מדרך פתטית להביא משתמשים נוספים לאתר המדרדר.

הנגן הזה הוא נסיון פתטי לתת תשובה לבריחת המשתמשים ההמונית בחזרה ל"סרטים" שמשתפר מרגע לרגע.

אני אגיב רק למשפט המודגש.
אין לך מושגגגגגגגגגגגגגגגג כמה אתה מדבר שטויות, מספיק שיטוט קל בעמודי הכתוביות כדי לשים לב לפעילות המשתמשים בשני האתרים...
תחזור אליי אחרי שתבדוק.
תמונה שפורסמה

#51 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎13:42

אין לך מושגגגגגגגגגגגגגגגג כמה אתה מדבר שטויות, מספיק שיטוט קל בעמודי הכתוביות כדי לשים לב לפעילות המשתמשים בשני האתרים...
תחזור אליי אחרי שתבדוק.

הייתי בודק, אבל אני לא נכנס לסאבסנטר

#52 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎13:49

יופי גיבור, אני מחזיק ממך.
מה הטעם בתגובה שלך?
תמונה שפורסמה

#53 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎13:52

להעביר ביקורת על מנהל האתר, דהה

#54 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎14:38

תחזור אליי אחרי שתבדוק.

אתה באמת רוצה שוב להכנס לזה שאתם מזייפים הורדות? חבל, כבר נכנסו לזה כמה פעמים כאן ותמיד הגיעו לאותה מסקנה.
ואני לא יודע על מה אני מדבר? אני ממליץ לך ללכת לבדוק קצת סטטיסטקות במקומות כמו אלקסה ולא לאכול כל שקר שחי מכניס לך לפה.

נערך על-ידי amitamita, ‎27/04/2011‏, ‎14:41.

#55 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎18:56

מה הטעם בתגובה שלך?

דודי אתה מפתיע אותי, באמת.
אל תבין לא נכון, אני לא שופט אותך. אבל אתה אחלה בחור, ואתה עם הגיון ותמיד בעד המתרגמים,
חי הוא חרא של מנהל, תסתכל איך הוא מתייחס לאקסטרים,
כמו שאני לא נכנס לטורק, בגלל מה שהוא עשה לQ, אני גם לא נכנס לסאבסנטר,
ואני בכלל לא חובב אקסטרים, בכלל בכלל לא, אני אפילו לא מוריד תרגומים שלהם (רק אם הם תרגמו ביחד עם קיו.)
פשוט לא מסתדר לי שבנאדם כזה פלוץ יעשה מה שבא לו.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#56 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎20:56

אני לא מבין איך כל ילד בן 12 בישראל עם דמי כיס מהוריו שוכר שרת, משלם כסף למעצב במקרה הטוב ודוחף כתוביות עם הרבה פרסומות ומצפה בכך להרוויח את שמו...

סרטים זה אתר ששמו הולך לפניו מימי דונקי העליזים ומתקופת ליון נטוורק LH-CINEMA, LH-SUBS\ יאקוזה ועוד.
ההנהלה בסרטים תמיד הייתה הגיונית ובכל מצב עמדו על תילם גם כשהייתה התביעה מולם הם יצאו מזה וטוב שכך (אליס.. פדרציה.. איכס)
היום אתר כמו טורק מעלה באופן גלוי סרטים עם תרגום מובנה ומעודד משתמשים לשלם עבור "VIP" בכדי לדרוש הטמעת תרגום - זה לא חוקי לא? למה Q קיבלו בראש? למה דונקי קיבלו בראש?

בחזרה לעניינינו.. סאבסנטר הוא ברמה של יאקוזה.. גם בתרגומים וגם בהתנהלות לא אתפלא אם יש שמה כמה כוכבי עבר אפילו אעז ואומר ווארז פיו :)
תתבגרו חלאס, ברור שסרטים כרגע בהתקדמות ואולי רק אולי אנשים קצת אנשים מורידים מסאבסנטר בגלל שאין פרסומות קופצות.. אבל ויש אבל מי שיודע מה האתר סרטים שווה ומה הוא חופן בתוכו ומי עומד מאחוריו יחזור כמו גדול הביתה.. כמו בימים הרעים גם בטובים אנחנו נשארים איתן..

חי אתה דוגמה לאדמין גרוע יותר מבילד, תשקול לחבר את האתר שלך אליו אולי תקבל דרגת כבוד אצלו.

המשך ערב נעים לכולם ושאלו יהיו הצרות של כולנו... סקריפט בעל 3 שורות שאמור לגאול את כל היוזרים מייסורים.. התרגשתי ונפעמתי בו זמנית!

#57 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎21:49

בדקתי את התוכנה, ויש איתה בעיה עם החיבור לאינטרנט.
לא עבד לי האינטרנט, וכשהתוכנה הופעלה אז היא ניסתה להתחבר לאינטרנט (גם אחרי שביטלתי את הפרסומות).
אשמח אם מישהו יבדוק מה קורה שם, ולמה התוכנה בדיוק מתחברת לאינטרנט.

תודה.

#58 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/04/2011‏, ‎22:29

האמת שממש בא לי להגיב לאשכול
לא התחיל לפרט אחד אחד.. אבל אביא משהו שיסכם הכל(קצת ארוך אבל מי שרוצה למצוא את התשובות לכל שאלותיו מוזמן לקרוא):

לסרטים יש יותר כניסות כ"נל לגבי טורק - (אין בכלל ספק ואני לא מחפש תחרות ביניהם)
אתם לא מבינים שאני לא מחפש את כמות הגולשים הגבוהה ביותר? אני מחפש גולשים שאכפת להם (בניגוד לרובכם)
שעל כל שיפור קטן שולחים לי מייל עם תודה או מדברים איתי במסנג'ר על ההנאה שלהם מהאתר.
בניגוד לאתרים אחרים אני לא רודף אחרי הכסף, כי אין לי צורך בכסף (ושרציתי כסף מהאתר עשיתי הרבה ללא ספק)
האתר שלי לא מפוצץ פרסומות ואינכם צריכים להשתמש בחוסם פרסומות, אני דואג לשמור על אתר נקי ויפה וזו המטרה שלי לתת לגולשים נוחות, וזה בדיוק בא לתוכנה
אדון SUPERB התוכנה לא בשבילך, וחבל שהשתמשת בה אבל שקיבלתי הודעה מילד שכתב לי "בזכותך אבא שלי הבין איך להפעיל כתוביות" זה עשה לי הכי טוב בלב ואפילו אם רק בשבילו כתבתי את התוכנה ועבדתי קשה (בזכות הבחור הנפלא שנמצא באודות)

דוגמא פשוטה: (שני הכתוביות הועלו באותו היום ובאותה השעה בדיוק)
http://www.sratim.co...=...826&e=91350
האתר הגדול שאתם מדברים עליו כל כך VS האתר שלי הקטן והצנום
http://www.subscente...es/nikita/1/19/

תעשו השוואה למי יש יותר הורדות (אה סליחה אני מזייף, אז תסתכלו בכמות התגובות אולי זה יביא לכם נתון משמעותי יותר)

לגולש LiRoN18 :
את ההתחלה לא הבנתי, אני בן 12? לקחתי כסף מאבא וקניתי שרת ועיצוב? שמתי כתוביות? (נגיד ואני מסכים עם כל זה, מה בדבר "דוחף כתוביות עם הרבה פרסומות ומצפה בכך להרוויח את שמו..."
אשמח לפירוט כי באמת שאין לי מושג אם זה אני

בקשר ליאקוזה אני גם לא הבנתי אם זה טוב או רע.. באמת שאתה לא מובן
בכל אופן הכתוביות בסאבס טיפה יותר איכותיות מכל אתר אחר שתפגוש ואנו עובדים עם קבוצות התרגומים הטובות ביותר ברשת (נכון שגם אתרים אחרים, אבל אצלנו תקבל רק את הטוב ביותר אם לא ה.... )
אתה מוזמן לראות תרגום לסדרה כלשהי שבאתר "סרטים" (המהולל שלך) העלו תרגום של CHICAK או איך שלא קוראים לו, שעשה פשוט העתק הדבק לגוגל כתרגום מכונה והעלה לסרטים, בעוד ששם זה נשאר אני לא העלתי כי מצטער הגולשים שלי לא הולכים לסבול בגלל ילד בן 12 שילכו לאתר סרטים ויבינו למה כדאי להישאר בסאבס.

ועוד נקודה למחשבה:
שלאייפון העלו אפליקציה שלא מצאה חן בעיניי סטיב גובס (האליל שלי דרך אגב) - הוא פשוט הסיר אותה, ומכל האייפונים שהתקינו אותה
(בדיוק מה שאני עושה, תסתכלו על חצי הכוס המלאה במקום לבכות... טוב לכם בסרטים/טורק? אני באמת שמח בשבילכם, תנסו את סאבס אני מאמין שיהיה לכם הרבה יותר טוב ופחות מבלבל)

ועוד משהו, הסרט ריו תורגם ע"י EX והועלה לסרטים ולטורק, אני לא העלתי אותו (כי חיכתי לQ שאני באמת מעדיף אותם) אבל משום מה סרטים גם מחקו את הכתוביות? אולי הם סוף סוף הבינו מה שסאבס הבין כבר מזמן , או אולי זו הייתה בעיה אחרת (את התשובה אני יודע אל דאגה).

אז אני עושה את הכל בפה מלא ואומר את העובדות בשטח , מניאק? (אתה צודק) , אדמין גרוע? (תלוי למי, בעינייך כן, בעיניי שאני מביא לגולשים שלי את הטוב שבטוב אני לא חושב ככה ואתה יכול לראות זאת בכמות התגובות שיש אצלי דוגמא למלכי הכס שהועלה ב2 בלילה וכבר קיבל 4 תגובות ב2 פאקינג בלילה)

תישנו על זה חמודים אולי תתבגרו סוף סוף
עברתי קצת (הרבה ) דברים בחיים, ואני לא ילד בן 12 אל דאגה
לא סתם שהתגייסתי ישר הביאו לי להיות מפקד
לא סתם לחצו עליי לקצונה
כי בצבא ידעו מה שכל הגולשים שלי יודעים - הניהול שלי -מ-צ-ל-י-ח (ותשים לב, כל המתחרים מתחילים לחקות את אותו הניהול.

#59 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2011‏, ‎10:32

תחזור אליי אחרי שתבדוק.

אתה באמת רוצה שוב להכנס לזה שאתם מזייפים הורדות? חבל, כבר נכנסו לזה כמה פעמים כאן ותמיד הגיעו לאותה מסקנה.
ואני לא יודע על מה אני מדבר? אני ממליץ לך ללכת לבדוק קצת סטטיסטקות במקומות כמו אלקסה ולא לאכול כל שקר שחי מכניס לך לפה.

חחחחחח מזייפים הורדות?
אתה מזה חי בסרט...
כמות ההורדות האסטרונומית שהייתה פעם (שאני מניח שאליה התכוונת) הייתה תקלה והיא סודרה לפני הרבה זמן.
ואני יודע טוב מאוד מה יש מימיני ומשמאלי, אתה זה שמברבר אוסף שטויות שקראת בנושאים שונים פה בפורום וחיברת את זה לאותו נושא.
ה"בריחת משתמשים" שדיברת עלייה, כבר אמרתי לך, אתה מוזמן לבדוק את כמות התגובות וכמות ההורדות בשני האתרים ולראות איפה יש יותר.
הסטטיסטיקות שהצעת היא כמות הגולשים המבקרים באתר מידי יום ובהקשר זה מעולם לא טענו שיש לנו יותר כניסות מסרטים, למעשה מבין אתרי הכתוביות (טורק, סרטים וסאבסנטר) סאבסנטר נמצא במקום האחרון מבחינת כניסות. מה לעשות גם לוותק יש חשיבות בכמות הכניסות לאתר.
"לאכול כל שקר שחי מכניס לי לפה"? אני לא ילד בן 12 שאפשר לסובב אותו ואני יודע טוב מאוד מה קורה.
אתה מתעקש להיראות כחכם ומבין כשבפועל יש לך 0 עובדות ביד, כל מה שדיברת עכשיו זה היה השערות וניחושים שזרקת באוויר.

סתם כדי להבהיר, אין לי שום דבר נגדך, אתה זה שבאת והשלכת עליי את כל הרעל שצברת נגד חי.

מה הטעם בתגובה שלך?

דודי אתה מפתיע אותי, באמת.
אל תבין לא נכון, אני לא שופט אותך. אבל אתה אחלה בחור, ואתה עם הגיון ותמיד בעד המתרגמים,
חי הוא חרא של מנהל, תסתכל איך הוא מתייחס לאקסטרים,
כמו שאני לא נכנס לטורק, בגלל מה שהוא עשה לQ, אני גם לא נכנס לסאבסנטר,
ואני בכלל לא חובב אקסטרים, בכלל בכלל לא, אני אפילו לא מוריד תרגומים שלהם (רק אם הם תרגמו ביחד עם קיו.)
פשוט לא מסתדר לי שבנאדם כזה פלוץ יעשה מה שבא לו.

שניר, נכון שאני לא מסכים עם הרבה ממה שחי אומר באשכולות כאן בפורום ובמיוחד בצורה שהוא אומר את זה, אבל אני מכיר אותו קצת יותר טוב מכל מה שנרשם פה בפורום.
הוא אחלה בן אדם, הוא ממש לא עושה מה שבא לו, תשים לב שבקשר לתרגומים וקרדיטים אני מאוד מאוד מאוד (!!!) מקפיד שהם יוצגו כראוי.
אתה מוזמן להסתכל גם על התרגומים של אקסטרים ואפילו של טורק שמוצגים כמו שצריך, כמו שהמתרגם בחר שיוצגו.
היחס לאקסטרים בדיבור בינו לביניהם לא בתחום שליטתי, למרות שאני חושב שהוא בעל אתר סאבסנטר וזכותו להעלות לאתר שלו איזה תרגומים שהוא יבחר כל עוד הקרדיט למתרגמים ולמסנכרנים מוצג כראוי בתרגום שהוא כן מעלה..
בתור בני אדם, כמו חי, גם אני וגם אתה כשיפגעו בנו אישית אנחנו נגיב בהתאם וזה לא יהיה יפה לעיין..
וחי, כשמישהו פוגע לו באתר, ב"בייבי" שלו, הוא ישלוף ציפורניים ויתקוף בכל הכוח.
תבין, אני גם חושב שיש לו יציאות ומשפטים לא במקום לדוגמא: "הגולשים המפגרים". אני ממש לא מסכים עם הצורת התבטאות הזאת ואני גם מעיר לו על זה כל הזמן, אבל לצלוב אותו ולעשות אותו יותר גרוע מבילד זה ממש לא צודק כי אני יודע כמה הוא משקיע וכמה הוא משפר והוא באמת רוצה לעשות את האתר הכי נוח שאפשר לגולשים ולמתרגמים כדי שיהנו ותגובה כדוגמת: "תודה רבה לך חי בזכותך אני יכול לראות סרטים בכיף" עושה לו את כל העבודה הקשה למשתלמת ברגע אחד.
אבל עכשיו אתה לא יכול להאשים אותו בזה שהוא לא מעלה תרגומים מסויימים של אקסטרים כי גם סרטים עושים את זה ולא רק שעושים את זה, אני אתן לך דוגמא:
בסרט "ריו" בסרטים העלו תרגום של אקסטרים לסרט אבל מחקו אותו כדי להעלות תרגום של קיו, שוב זאת זכותם, אבל בסאבסנטר לא ניסינו להציג את עצמנו כנותנים שיוויון לכולם ולא עושים אפליות כמו שסרטים עשו, אמרנו שאנחנו מעלים את התרגומים האיכותיים ביותר שזמינים ברשת.
חוץ מזה שיש שיקול נוסף של סרטים שאני לא אציין אותו.

אני תמיד הייתי בעד המתרגמים, יותר נכון בעד QSUBS.
כל מתרגם יקבל את הקרדיט שלו כמו שצריך את זה אני יכול להבטיח.
תמונה שפורסמה

#60 SilverMan

SilverMan

רק הגעתי

• טרולים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2011‏, ‎15:39

ראיתי שמנהל אתר סרטים מסתובב כאן. אשמח לדעת באמת למה התרגומים של אקסטרים נמחקים מהאתר שלו.
נראה לי שחוץ ממני, הרבה אחרים ישמחו לשמוע תשובה. למה האפלייה הזו?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים