וואו אחי אתה דומה לאחותך עובדיה יוסף עם הפה המטונף שלכן. (כן, שלכן)
תראה לאיזו רמה אתה (וגבריאל ושבורית זכוכה) יורדים, חבורה של מוצצים לרבנים כמו זונות בתחנה המרכזים.
אני לא ארד לרמה שלך ואאחל לך למות (ולעובדיה יוסף) כי אני לא כזה .
שמעתי שסטיב ג'ובס הוא "האלוקים" שלך/"הרב" שלך...
יא חתיכת מוצץ מזדיין לסטיב ג'ובס שעם כול הכסף שלו עכשיו משהו זוחל לו בתוך הגוף ואוכל את הזין הזה מבפנים.
אתה דומה לו, כחוש ומסכן, עם פה מטונף שלא ברא הג'ובס...
אני לא ארד לרמה שלך ואאחל לך למות...
אגב, אתה כנראה הסיבה לכל האנטישמיות,
שהרי מהצד, אם הייתי יודע שהיהודים (ברובם) הם אנשים כמוך (וכמו שבורית זכוכה) גם אני הייתי אנטישמי.
אני לא אומר שכל הדתיים כאלו אלא אתה ועוד מקבץ של חארות שחורצים את גורל היהודים (שהדת או המוצא נכפה עליהם) ומייחצנים אותם חרא בעולם.
אתה הסיבה העיקרית שבגינה העם היהודי נראה כך.
ד"א, אני כמעט בטוח שזרע המשפחה שלך הוא לא ממקור יהודי כל-כך. ואני שם אתך מה שאתה רוצה,
תבדוק טוב את אילן היוחסין שלך, כי אם זה ככה, כול המילים שיוצאות מהחור של התחת שלך(סליחה, הפה שלך), גם ככה לא שוות דראחמה אחת אפילו.
נ.ב
רותם, גם את הקשות המקלדת הללו, אתה לא שווה, לא אוסיף עוד בשבילך.
כי הוא פוגע בשאר האוכלוסיה והיא לא יודעת שהוא תת אדם.
היא חושבת שהוא אדם מכובד ולכן היא נמנעת מכל אמפטיה כלפי ישראל.
אחרי משפט כמו של הקקה הקטן איך אתה רוצה שלמישהו בעולם יהיה איכפת מהפיגוע שהיה היום?
בגלל אנשים כמוהו אנטישמים קיימים (ויש להם סיבות מעולות אם לשפוט לפי הצהרות שכאלו)
ברק, אתה חתיכת אפס מאופס.
כול מה שרשמת כאן, תקף כלפיך, אתה שם לב לזה, אני מקווה.
כי הוא פוגע בשאר האוכלוסיה והיא לא יודעת שהוא תת אדםומה אתה עושה עם דיבור כזה?, חתיכת מעפן שכמותך.
היא חושבת שהוא אדם מכובד ולכן היא נמנעת מכל אמפטיה כלפי ישראל.קולע בול עליך!-חתיכת אפס!
אחרי משפט כמו של הקקה הקטן איך אתה רוצה שלמישהו בעולם יהיה איכפת מהפיגוע שהיה היום?אם לנו לא אכפת מעצמנו, למה שלהם יהיה אכפת מאיתנו?
בגלל אנשים כמוהו אנטישמים קיימים (ויש להם סיבות מעולות אם לשפוט לפי הצהרות שכאלו)בגלל אנשים כמוך אנטישמים קיימים.
פיס אאוט ביץ'....