עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אתר סאבסנטר - מילים לחוד ומעשים לחוד.

• אנא התחבר בכדי להגיב
193 תגובות לנושא זה

#41 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎21:35

לא זו בלבד שאתה מנהל-אתר גרוע, אתה גם שקרן לגמרי לא מוצלח. אתה באמת מאמין שמישהו יקנה את הקשקוש הזה???

פששש אבי דניאלי מפקפק בכישורי הניהול של מישהו. לא אתה היית ה"מנהל" שניהל את צוות אקסטרים לאבדון?

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#42 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎21:35

לאף אחד אין רווח מSUBCENTER , אתר שאין בו פרסומות ועולה הרבה כסף כפי שאתה מתאר.. למה שמישהו ירצה לקנות אתר כזה במאות אלפי שקלים(?)

תתפלא ששמים פרסומות אפשר לעשות הרבה כסף
בעבר זה היה , אך אני מעדיף את נוחות הגולשים ולהציג להם אתר נקי מפרסומות (כרגע) ושיהנו כמה שיותר מהאתר ומהנוחות והפשטות שלו.
בניגוד לאתרים המתחרים (כולם!!)

לא זו בלבד שאתה מנהל-אתר גרוע, אתה גם שקרן לגמרי לא מוצלח. אתה באמת מאמין שמישהו יקנה את הקשקוש הזה???

מה קרה האמת כואבת??
אין לך כבר מה להגיד?
אבל זו האמת אין מה לעשות, אני לי בעיה לפוצץ פרסומות כמו טורק וסרטים ולהשים פרסומות שישחטו את חשבון הפלאפון שלך!!!
כואב נכון.. כואב לך שפתאום יש יתרון!!! חתיכת אפס.. תמשיך לפרסם את הפורום המעפאן שלך אולי 10 גולשים יכנסו
אל תדאג אני אעזור לך , מילה אני אכתוב בסאבסנטר " בבקשה תכנסו לפורום של EX שיראה כאילו יש להם גולשים"
מילה שלי אל תדאג.

#43 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎21:36

רק חזי מה קשור חשבון פלאפון לפרסומות? :)
תמונה שפורסמה

#44 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎21:37

מאות אלפי שקלים? פשש לא הגזמת בכלל..

הבחור האחרון שאמר לי זאת זה אחד מצוות Q
שקיבל על כך הוכחה

אתה מוזמן להאמין או לא, בכל אופן זה לא יצא לפועל כי האתר שווה לי הרבה יותר

בטח, האתר, הבייבי שלך...
נניח לרגע שהדמיון הפורה שלך הוא לא דמיון ובאמת הייתה הצעה כזו, אז פשוט כל אחד שקיבל הצעה של מאות אלפי שקלים יחשוב לעצמו "היי, במקום למכור ולהרוויח יותר ממה שאני ארוויח כל החיים שלי מהאתר אני אשאיר אותי אצלי, אפסיד כסף (לפחות זה מה שאתה אומר) ואסתכן בתביעה. למה לא?"

מה???? חתיכת חוצפן!!!!
א. להשוואה לבילד אני לא אתייחס

אבל להגיד שאני משלשל כמויות של מוזמנים לכיס??? חתיכת חוצפן!!
סאבסנטר האתר היחידי ללא פרסומות!!!
אצלי לא תמצא פרסומות קופצות בכל פאקינג עמוד שאתה גולש!! או עמוד מפוצץ פרסומות שאי אפשר בכלל ללחוץ על תפריטים באתר!!!
שלא נדבר על זה שאני פאקינג חייל שמשלם מכספי על שרתים (והשרת למערכת החדשה יקרה מאוד)!!!
חתיכת חוצפן שיושב כל היום מול המחשב ומאונן על תרגום של שלגייה!!!
ואני יכול להגיד לך בפה מלא שהציעו לי למכור את האתר במאות אלפי שקלים!!! אבל תתפלא העדפתי שלא!
חוצפן!!!

ואתה צריך להבין שאני הבמה לתרגומים, EX לא מפרסמים בפורום שלהם תרגומים אלא משתמשים באתר כתוביות ישראלי כדי לעשות זאת
כך גם Q וHD!
אז אם כל האתרי הכתוביות יפשטו רגל, לא יהיה לך מה להגיד או לעשות בנשוא ולהגיע לקהל שאפשר להגיע אליו עכשיו!

מצאתי את ההבדל בין דבילד הזבל לחי ה(זה במקום תיאור, לא ירשו לי לתאר כזה דבר, אני אהיה טרול. פשוט הוא מנהל סאבסנטר, הוא קדוש)!
דבילד לפחות מדבר כמו בנאדם, או לא מדבר בכלל. (למה שלא תלמד ממנו חי? הוא הרי אתה בעוד כמה חודשים)
דרך אגב, אתם מוזמנים להשוות בין הודעותיו של חי לבין הודעותיהם של כל הטרולים כאן בפורום ולהגיד למי מגיע את הטרול המצטיין. (או הזה-שאמור-להיות-טרול-אבל-הוא-צדיק-מדי המצטיין)

נערך על-ידי amitamita, ‎22/03/2011‏, ‎21:41.

#45 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎21:38

כל פאקינג פרסומת מבקשת שתכניס את מספר הפלאפון שלך כדי לשלוח לך SMS על חשבונך!!

שחברות פרסום רצו לחתום איתי הכרחתי אותם לא להציג פרסומות כאלה של הפלאפונים, והם לא הסכימו אז בעטתי בהם
כי לי איכפת מהגולשים ואני לא רוצה לדפוק אותם
כמו שכתוב "רוצה להשתתף בסדרה הבורר פשוט תכניס את הפלאפון ותגיד לאודישנים"
אני לא דופק גולשים!! אני מכבד את כולם, מלבד אלו שלא מכבדים אותי ,ולכן הם חוטפים בריבוע.

#46 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:07

אני בהחלט מצפה מחברי קיו לא לעמוד מאחורי אתר שהוכיח מספיק פעמים
שהוא לא מכבד מתרגמים ואת התרגומים שלהם.

כמו שכבודו עומד מאחורינו מול אתר שמעלים כל זכר למתרגם. יחי ההבדל הקטן.
דרך אגב, הדיבורים שלך כאן הם עוד כאין וכאפס לעומת מה שאתה שופך בפורום הסגור של הדבילד.

הועמדתי על טעותי במשפט השני, קבל את התנצלותי.
לגבי המשפט הראשון, זו התרשמותי מההודעות שלך כאן, קשה לי לראות איך יכולתי להתרשם אחרת.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#47 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:08

שחברות פרסום רצו לחתום איתי הכרחתי אותם לא להציג פרסומות כאלה של הפלאפונים, והם לא הסכימו אז בעטתי בהם
אני לא דופק גולשים!! אני מכבד את כולם, מלבד אלו שלא מכבדים אותי ,ולכן הם חוטפים בריבוע.

תודה שאתה לא דופק את הגולשים
חבל שהיחס הזה לא זהה גם כלפי מתרגמים פרטיים

#48 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:11

מילא אם היית כותב
שם "הורד מאתר סאבסנטר" (וכשעושים את זה בטורק מקימים פה מהומה),

צר לי, אבל אני מתרשם שאתה מתאמץ לסלף את הדברים.
הטענה הראשונית והכבדה שלנו היא על כך שבילד מעלים קרדיט, אם זה לבונה השלד (כשהוא מנכס לעצמו
סנכרון קלוקל לגרסה-שלא-דורשת-שום-הזזה), או לגמרי מעלים את המתרגמים והמסנכרנים.

אם כל הבעיה שלנו מול טורק היתה רק שדבילד דוחף לכתוביות "הורד מאתר טורק", תאמין לי, המהומה לא היתה כלל.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#49 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:13

אני בהחלט מצפה מחברי קיו לא לעמוד מאחורי אתר שהוכיח מספיק פעמים
שהוא לא מכבד מתרגמים ואת התרגומים שלהם.

כמו שכבודו עומד מאחורינו מול אתר שמעלים כל זכר למתרגם. יחי ההבדל הקטן.
דרך אגב, הדיבורים שלך כאן הם עוד כאין וכאפס לעומת מה שאתה שופך בפורום הסגור של הדבילד.

גל, חי הוא תאומו-תואמו של בילד! לשניהם אותה תפיסה והבנה של הסצינה. מבחינתם, המתרגמים הם חבורה של עבדים אהבלים שנוסף על התרגומים, גם חייבים להם כבוד והודייה על "הבמה וההכרה" שהם, כביכול, מספקים להם. העובדה שחי ובילד ניזונים כמו ערפדים מעמלם של אחרים, והם גם היחידים שמשלשלים כמויות של מזומנים לכיסם, היא מחוץ לדיון, מבחינתם. ואם נדמה לך אחרת, אזי גם אתה חי בסרט.

כפי שעניתי לאלמוני, אני רואה הבדל ענקי (בלשון המעטה) בין הוספת "הורד מ..." לבין העלמת קרדיט.
אם אתה לא רואה את זה, אולי אתה זה שחי בסרט. (מה לעשות, כשמקניטים אותי אני מקניט בחזרה)

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#50 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:15

Godfather' date='22/03/2011, 23:35
פששש אבי דניאלי מפקפק בכישורי הניהול של מישהו. לא אתה היית ה"מנהל" שניהל את צוות אקסטרים לאבדון?

בחייאת רבאק, לא נמאס לך עם המשפט הזה? מילא הוא היה נכון!!!
לא אבדון, לא אפוקליפסה ולא נעליים.
מצבו של צוות אקסטרים מעולה [תודה ששאלת].
אני מאחל לכל צוות תרגום באשר הוא חדוות תרגום כמו שיש אצלנו.
אז חלאס עם השטות הזו, תעבור לדברים שבהם העובדות הידועות לך יותר קונקרטיות ונכונות.

['HaiZone' date='22/03/2011, 23:35' post='505049']
מה קרה האמת כואבת??
אין לך כבר מה להגיד?
אבל זו האמת אין מה לעשות, אני לי בעיה לפוצץ פרסומות כמו טורק וסרטים ולהשים פרסומות שישחטו את חשבון הפלאפון שלך!!!
כואב נכון.. כואב לך שפתאום יש יתרון!!! חתיכת אפס.. תמשיך לפרסם את הפורום המעפאן שלך אולי 10 גולשים יכנסו
אל תדאג אני אעזור לך , מילה אני אכתוב בסאבסנטר " בבקשה תכנסו לפורום של EX שיראה כאילו יש להם גולשים"
מילה שלי אל תדאג.

לא שממש בא לי להיכנס לפה שלך, אבל אתה חושב שבאמת אכפת לנו אם יהיו 5 גולשים או 20000???
להבדיל ממך, אנחנו לא ניזונים מכמות של גולשים. מי אנחנו ומה אנחנו, זאת הגולשים יודעים טוב מאוד דרך התרגומים שלנו.
כשאני רואה 5000 הורדות לתרגום שלנו בכללי בכל אתרי התרגומים, קח בחשבון [גס] שזה בערך 3000 גולשים שמכירים אותנו יותר מאשר את האתר שלך.
ד"א, עשה לי טובה אישית, אני מעדיף שגולשים יגיעו לפורום שלנו [גם אם זה 2 גולשים] דרך התרגומים שלנו ולא מהאתר שלך, אז תחסוך לעצמך את "הטובה" שהצעת.

נ.ב.

לפחות אצלנו 10 גולשים הם אמיתיים ולא 10000 מזויפים.

#51 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:22

בתור גולש ותיק פה, ואחד שכן יודע המון פרטים,
זאת פעם שניה שהמנהל של סאבסנטר לפי דעתי יוצא חוצפן.

בתור אחד זה לא משנה הרבה, אבל עם הזמן יהיו עוד כמוני,
אני לא אכנס יותר לאתר שלך.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#52 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:35

תודה שאתה לא דופק את הגולשים
חבל שהיחס הזה לא זהה גם כלפי מתרגמים פרטיים

בדיוק מה שאני חושבת.

בתור גולש ותיק פה, ואחד שכן יודע המון פרטים,
זאת פעם שניה שהמנהל של סאבסנטר לפי דעתי יוצא חוצפן.

בתור אחד זה לא משנה הרבה, אבל עם הזמן יהיו עוד כמוני,
אני לא אכנס יותר לאתר שלך.

אתה לא לבד.

#53 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:45

בקיצור חזי ניסה להתחבב על Q וקיבל סטירה משאר הגולשים, לצערי אמשיך לגלוש בSUBCENTER כי Q מפלים את SRATIM..
תמונה שפורסמה

#54 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:47

לאף אחד אין רווח מSUBCENTER , אתר שאין בו פרסומות ועולה הרבה כסף כפי שאתה מתאר.. למה שמישהו ירצה לקנות אתר כזה במאות אלפי שקלים(?)

תתפלא ששמים פרסומות אפשר לעשות הרבה כסף
בעבר זה היה , אך אני מעדיף את נוחות הגולשים ולהציג להם אתר נקי מפרסומות (כרגע) ושיהנו כמה שיותר מהאתר ומהנוחות והפשטות שלו.
בניגוד לאתרים המתחרים (כולם!!)

מה קרה האמת כואבת??
אין לך כבר מה להגיד?
מילה שלי אל תדאג.

כיוון שאתה ובילד, כפי שניכר לעין, חולקים את אותו "השכל" (נכון, המרכאות באות להעיד על אי-שכל, עדיף לפרש לך מלסמוך על "ההבנה" שלך), אומר לך את שאמרתי לכל מי שפוגע במתרגמים :

כל הפוגע במתרגמים סופו להיפגע בעצמו.

ועדיין לא הצלחתי להבין את החכמה שעומדת מאחורי הפגיעה באלה שמפרי-עמלם אתה חי (משחק המלים אינו מכוון) וניזון. ואתה ובילד מוזמנים להאיר את עיני בנושא.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#55 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:50

בקיצור חזי ניסה להתחבב על Q וקיבל סטירה משאר הגולשים, לצערי אמשיך לגלוש בSUBCENTER כי Q מפלים את SRATIM..

אני חביב למי שחביב אליי
Q וHD מכבדים את רצונתיי ולכן אני מכבד את שלהם

אלומני , EX הולכים עם ראש בקיר אז בהצלחה להם, אני לא ביקשתי מהם כלום ולא דורש מהם כלום ושגם לא ידרשו ממני.

אני לא רואה כאן כאפה של גולשים, 2-5 גולשים שבלכ מקרה נכנסים לאתר סרטים, שיהנו להם...

#56 King1

King1

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 35 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:51

אם כבר הספקתם לשכוח, הנה כמה מפניניו של מנהל אתר סאבסנטר:
http://www.qsubs.net...showtopic=48476

אצטט אחת מושכת ביותר:

ילדון אתה יודע למי תקרא חתיכת חוצפנון!
אני לא חייב לך כלום וגם לא אהיה חייב לך כלום , לעולם
חתיכת פושטק!

אני אנהל את האתר איך שאראה לנכון ואעשה מה שבאלי
נכון אז QSUBS זה אתר הבית שלי, יש לך בעיה עם כך?? אני כל היום נמצא בפורום מעביר ריכולים על טורק ופשוט עומד לי מהתרגשות
וההודעה שלך העמידה לי את השערות באופן שאף צמרמורת לא עשתה לי זאת.
ואני בכלל לא מבין מה כתבת את זה כאן , זה פשוט עלוב ופטתי
מה ניסת להשיג כאן? שהאתר סאבסנטר זה אתר מסוכן שאסור להתקרב אליו, אוי אוי אוי.. באמת גולשים רבים מאוכזבים
הסברתי לך את הבעיה ואם היית שולח איימל כמו כל גולש סביר הכל היה בסדר, אבל החלטת לבוא לכאן ולמרות שהסברתי לך פעמיים התעלמת ושיחקת אותה לא מבין או שפתאום אתה מבין
פעם זה מסובך פעם לא מסובך, כבר לא הבנתי מה אתה מחפש...
שיהיה בהצלחה חמוד..

=============

#57 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:55

אדון מנהל אתר סאבסנטר, תתחיל להתנהג למתרגמים הפשוטים בגובה העיניים ולא רק למתרגמים מהקבוצות הגדולות שמזינות את רוב האתר שלך.
לפי מה שיצא לי לראות, אתה חתיכת שמוק.
"רק" שינית את השורה הזאת? כל הסצינה הזאת נמצאת במקום המחורבן שהיא נמצאת בגלל שינויים ועיוותים בתרגומים ואתה מחליט מה זה עיוות מוצדק ומה לא?
רק המתרגם יכול לקבוע. הדעה שלך שווה לתחת. אתה רק צריך להעלות (או לא להעלות) את התרגומים לאתר שלך ולהיות בשקט. לא נאה לך? סגור תאתר, אף אחד לא מכריח אותך.

חוצפן!

עריכה:
מאות אלפי שקלים... פפפפחחחחחחחח

#58 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎22:55

אני לא רואה כאן כאפה של גולשים, 2-5 גולשים שבלכ מקרה נכנסים לאתר סרטים, שיהנו להם...

מה, אתה רוצה שנקים עצומה? שנצעק את זה?

#59 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎23:00

אתם מוזמנים לראות את מה שאלמוני ואבי רוצים שתראו
פשוט תהנו לכם

דרך אגב כואב לאבי שרק הכתוביות של Q עולות ולא של EX (כאשר שניהם מתרגמים) לכן גם הוא נכנס למדורה שאלמוני מצית...

#60 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2011‏, ‎23:09

אתם מוזמנים לראות את מה שאלמוני ואבי רוצים שתראו
פשוט תהנו לכם

דרך אגב כואב לאבי שרק הכתוביות של Q עולים ולא של EX (כאשר שניהם מתרגמים) לכן גם הוא נכנס למדורה שאלמוני מציט...

בולשיט, נראה לך שאני בן 16 חסר דעה שאני אוכל מה שאבי נותן לי לאכול?
אני ממליץ לך לקרוא הודעות שלי בפורום, אני תמיד אומר את הדעה שלי, גם אם כולם חושבים אחרת,

2-5 גולשים, באשכול תלונות אחד, עם הזמן זה יהיה גרוע יותר,
ואל תשכח שאלה לא סתם גולשים שלא מעניין אותם המתרגים ורק רוצים את המידע,
אלה גולשים שיודעים טוב את הפרטים, גולשים שאומרים תודה, מעריכים מתרגמים, ובאמת חשוב להם העקרונות של המתרגמים.
עם כל הכבוד שהאתר שלך נח יותר מסרטים, וגרם לי לעזוב את סרטים, אני מבין שכנראה הבית האמיתי שדואג למתרגמים הוא סרטים, ואני אחזור אליו.
אתה פשוט בילד לכל דבר.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים