חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה מצחיק? אני רציני לגמרי, אתם מורידים את הרמה של הקהילה של עצמכם.אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
בוא נגיד שאם סתם ככה תבנה אתר טריילרים זה לא חוקי, בכל מקרה הכל נעשה עם עו"ד והאתר כבר מפותח.
מה שכן אני מחפש אנשים בשביל התוכן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מחפש צוות לאתר חדש.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:22
נכתב ב- 18/03/2011, 23:22
(חוץ מההודעות על הסודוך)

נכתב ב- 18/03/2011, 23:24
מימך לא ציפיתי ליותר מזה, תתבגר ודחוף.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה מצחיק? אני רציני לגמרי, אתם מורידים את הרמה של הקהילה של עצמכם.אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
בוא נגיד שאם סתם ככה תבנה אתר טריילרים זה לא חוקי, בכל מקרה הכל נעשה עם עו"ד והאתר כבר מפותח.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היה בהחלט דיון מעולה אך לדעתי זה לא המקום, פרסמתי אשכול וגררתם אותו לאן שלא היה צריך.למה? היה דיון ברומו של עולם לדעתי. אף אחד כאן לא ירד לפסים אישיים והדיון היה לגמרי סבבה.
(חוץ מההודעות על הסודוך)
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:25
לא נורא, זה מוסיף פלפל.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:30
בשבילך זה אולי לא נורא, אותי זה קצת מאכזב.ככה זה כאן, תמיד האשכולות גולשים לנושאים אחרים.
לא נורא, זה מוסיף פלפל.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 19/03/2011, 01:59
תהייה חזק..בשבילך זה אולי לא נורא, אותי זה קצת מאכזב.ככה זה כאן, תמיד האשכולות גולשים לנושאים אחרים.
לא נורא, זה מוסיף פלפל.

נכתב ב- 19/03/2011, 02:36
אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
למה הדיבור המלוכלך?!?!

הייתה רושם בית בושת

דרך אגב זה אתה בתמונה באתר הזה שבחתימה שלך?
כי אם כן אתה נראה רציני מואד.
נכתב ב- 19/03/2011, 03:11
נפל לך המצחיק.תהייה חזק..בשבילך זה אולי לא נורא, אותי זה קצת מאכזב.ככה זה כאן, תמיד האשכולות גולשים לנושאים אחרים.
לא נורא, זה מוסיף פלפל.
כן זה אני, זו תמונה נורא ישנה, רציני באיזה קטע?אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
למה הדיבור המלוכלך?!?!![]()
![]()
הייתה רושם בית בושת![]()
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 19/03/2011, 04:35
נכתב ב- 19/03/2011, 05:34
אה?נראה שאנשים פה ממש מחבבים אותך, מחבבים פלוס פלוס מסמפטים.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 19/03/2011, 09:03
הדרך היחידיה שלך להפוך את זה לחוקי היא לבקש ממפיצי הסרטים (יונייטד קינג, גלובוס גרופ, פורום פילם, א.ד.מטלון, לב ועוד כמה ששכחתי) רשות לתרגם את זה.
האולפנים לא רוצים שיסתובבו טריילרים עם תרגומים "חובבנים" (למרות שהם הרבה פעמים יותר איכותיים מהתרגומים שלהם), והקהל יחשוב שהתרגום החובבני הזה יהיה בקולנוע.
רק להם מותר להפיץ פרסומות לסרטים מתורגמים לעברית, כמו שרק להם מותר להפיץ את הסרט הזה.
(ואגב, אני האחד עם הערוץ הזה ביוטיוב)
נכתב ב- 19/03/2011, 11:43
נפל לך המצחיק.תהייה חזק..בשבילך זה אולי לא נורא, אותי זה קצת מאכזב.ככה זה כאן, תמיד האשכולות גולשים לנושאים אחרים.
לא נורא, זה מוסיף פלפל.כן זה אני, זו תמונה נורא ישנה, רציני באיזה קטע?אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
למה הדיבור המלוכלך?!?!![]()
![]()
הייתה רושם בית בושת![]()
הוא היה ציני ידביל..

נכתב ב- 19/03/2011, 12:51
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 19/03/2011, 12:54
נכתב ב- 19/03/2011, 12:58
בחייאת רבאק, תעיפו אותו כבר מכאן, מפרסם מתחרים בלי בושה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 19/03/2011, 13:03
הנה, בכל פעם אתה מראה מחדש את הכוונות האמיתיות שלך.
בחייאת רבאק, תעיפו אותו כבר מכאן, מפרסם מתחרים בלי בושה.
מתחרים למה בדיוק? לך בטוח אין מתחרים!
הבחור הציב הודעה פשוטה, ועונים לו באופן מבזה (לא אותו, את הפורום הזה). נשאלה השאלה, את מי באמת יש להעיף...
נכתב ב- 19/03/2011, 13:03
כדאי לך לעבור לפורום של אקסטרים, אם אתה רוצה לקבל מענה בוגר לבקשה שלך.
WTF?
אבי, מה קרה לך? \:
אני לא חושב שמישהו מ-Q אי פעם העיז לכתוב משהו כזה באקסטרים :S לא יודע, סוג של נימוסים בסיסיים.
אתה בפורום של Q, אם לא נחמד לך, למה להיות כאן? למה למשוך בכוח כביכול אנשים אליכם?
למה אתה מבלה כאן כ"כ הרבה זמן כשאתה חושב שהפורום הזה לא בוגר, כשהקבוצה הזו מגעילה והפעולות שלה מכוערות? למה אתה נשאר?
אני בהלם ממך...

נכתב ב- 19/03/2011, 13:08
WTF?
אבי, מה קרה לך? \:
אני לא חושב שמישהו מ-Q אי פעם העיז לכתוב משהו כזה באקסטרים :S לא יודע, סוג של נימוסים בסיסיים.
אתה בפורום של Q, אם לא נחמד לך, למה להיות כאן? למה למשוך בכוח כביכול אנשים אליכם?
למה אתה מבלה כאן כ"כ הרבה זמן כשאתה חושב שהפורום הזה לא בוגר, כשהקבוצה הזו מגעילה והפעולות שלה מכוערות? למה אתה נשאר?
אני בהלם ממך...
ברק, את כל הדברים האלה אתה אמרת לא אני. ומי זה אליכם? אני כבר לא בצוות של אקסטרים. וכן, אני חושב ששם המענה שמקבלים בוגר בהרבה, וכך גם הנפשות הפועלות שם לעומת כאן (אני מחדש בזה משהו למישהו?!?

ושאלתי מפורשות האם חל איסור לציין פורומים אחרים - נאמר לי שלא, אז די עם הטיעון הזה.
וברק, אתה זכור לי עם חוש-הגינות מפותח בהרבה. האם באמת ובתמים נראה לך שראוי להגיב כפי שהגיבו לבחור הזה?!? (ואין הוא הראשון, ומובטח לי שגם לא האחרון, ליפול קורבן לנסיונות התעללות מצד טרולים על פי כל הגדרה שפוייה, למעט הקריטריונים שנקוטים בפורום זה, אך זה כבר נושא לדיון אחר)
נכתב ב- 19/03/2011, 13:16
WTF?
אבי, מה קרה לך? \:
אני בהלם ממך...
הוא מת משעמום ואוהב ריבים. בגלל שפורום הבית שלו עם חצי רגל בקבר הוא מטריד אתכם כאן.
כל התגובות שלו אצלכם מלאים בקללות וירידות, גולשים אחרים מזמן כבר היו הופכים לטרולים, כל הכבוד על הסבלנות שלכם, אבל אתם באמת לא חייבים
להוכיח לאף אחד כלום, תעיפו אותו לקיבנימט וזהו.
איזה בן אדם שפל.
נכתב ב- 19/03/2011, 13:17
כאילו אתה כאן על תקן פרסומת מהלכת ותו לא, בחיי. (סליחה וגם על תקן לעקוץ את Q בכל הזדמנות שאפשר)
אני לא מוצא שום סיבה אחרת...

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים