כדאי להיות חרדים
נכתב ב- 03/01/2011, 01:16
נכתב ב- 03/01/2011, 07:33
אתה פשוט בושה לא רק לחרדים אלא לכלל האוכלוסיה.

נכתב ב- 03/01/2011, 09:36
תעביר לי בבקשה על מיסמך (או על פוסט) את כל הסיבות שבגינם עליי להתבייש ואני מבטיח לטפל בהם אחת לאחת.
אגב, החרדים במיבחן המיצ"ב השיגו ציונים טובים משלך. אתה קולט?
נכתב ב- 03/01/2011, 09:42
חחח..למה ידידי תיזעם כך 'על הסובוח', למה?
תעביר לי בבקשה על מיסמך (או על פוסט) את כל הסיבות שבגינם עליי להתבייש ואני מבטיח לטפל בהם אחת לאחת.
אגב, החרדים במיבחן המיצ"ב השיגו ציונים טובים משלך. אתה קולט?
למה הפסקת לקלל אותי?( כמו באשכול בו זכיתי לשמוע ממך ברכות נהדרות)
למה החרדים מתביישים בך? כי אתה מוציא להם שם רע, אתה מכליל בתוכך את כל הסיטגמות האפשריות על חרדים.
כל הזמן אתה חושב שאתה הסנגור של אלוהים כמו כל חרדי ברמה שלך כנראה.
מבחן המיצ"ב לא תקף לדעתי בכלל, כשעושים את מבחן המיצ"ב עושים אותו אנונימי ולכן כל תלמיד ממוצע יכתוב שם שטויות ולא יעניין אותו בכלל מה נכון. (אין את השם שלו, מה איכפת לו[כביכול]).
כנראה שלחרדים הרביצו בכיתה או גם לא אתפלא אם הרבי שמלמד שם בנוסף לאי ידיעת איות "מס הכנסה" (בטח הוא חושב שזו מילה אחת) גם עשה במקום התלמידים את המבחן.
ברור שמשתלם להיות חרדי, על זה אין בכלל אין ספק.

נכתב ב- 03/01/2011, 10:48
החרדים לא זקוקים לתוספת 'שם טוב' על שמם המבורך כבר ממילא
על הסטיגמה האחרונה השבתי וגם על הראשונה, האברכים לא צריכים להתנצל בזה שהם לומדים תורה ומקיימים את עם ישראל
אתה לעומתם דואג לקיים רק את עצמך
לא נתת כלום לעם הזה וכנראה גם לא תיתן. (אגב, אני מאוד אשמח לשמוע אם תתחרט ותתחיל להיות נורמלי)
אלוקים לא צריך סנגורים ובטח לא מאנשים כמוני.
לגבי המיצ"ב
בחינות המיצ"ב מתבצעות ע"י בוחנים חיצוניים ולא ע"י המורה
יש מיספור ע"ג כל מיבחן וניתן לברר מי כתב את מה (ולכן באמת יודעים אם זה עולה חדש ואם זה בן למישפחה מרובת ילדים וכו')
לחרדים לא מרביצים בכיתה ורמת האלימות בבתי הספר החרדים היא מהנמוכות בעולם.
אתה רוצה לדבר על האלימות בבתי הספר החילונים?
יש לך סיפור אישי מעניין שבגינו אתה כלכך תוקפני? בכיף.
אני חושב שמה שמרגיז אותך ואת הציבור החילוני בעיקר זו העובדה שבאמת כבר נמאס לכם ...מעצמכם
אם היה לכם כל כך טוב ושמח, לא הייתם אפילו מביטים על החינוך החרדי או על אורח חייהם. זה פשוט עניין של קינאה יוקדת.
נכתב ב- 03/01/2011, 11:13

נכתב ב- 03/01/2011, 11:46
מה יש לכם, לא קיללתי אף אחד מכם אלא רק ציינתי במפורש דמות SiFi.

נכתב ב- 04/01/2011, 17:34
ברק, התגובה שלך מגעילה.
בושה!
1+ פה כבר אתה מערב את שאר הציבור ולא רק את החרדי.
לידיעתך, בן גוריון הוציא את החוק הזה לחרדים, שבאמת לומדים תורה כדי שיהיו חכמי תורה כמו הרמב"ם וכל השאר.
בשביל להיות חכם, כמו חז"ל דורש הרבה לימוד. נכון שהרמב"ם היה רופא מהטובים בעולם, לתקופה שלו (שזה אומר שהוא עובד) אבל לדעתי זה תגמול על הלימוד.
החוק הזה היה מיועד בשביל קבוצה קטנה שבאמת צריכה את זה. איך זה הגיע לכך שרוב המגזר החרדי לא משלם מיסים, זה כבר המדינה אשמה.
זה שהם לא משלמים מיסים זה כמו שיש אנשים בישראל שמעלימים מס.
אני לא תומך בזה שהם לא משלמים מיסים, לא מתגייסים לצבא ולא עובדים, אבל היי, לא רק החרדים עושים את זה.
נכתב ב- 04/01/2011, 19:28
אבל רק החרדים מעודדים השתמטות ובטלנות בקהילה שלהם, זה ההבדל הקטן.ברק, התגובה שלך מגעילה.
בושה!
לידיעתך, בן גוריון הוציא את החוק הזה לחרדים, שבאמת לומדים תורה כדי שיהיו חכמי תורה כמו הרמב"ם וכל השאר.
בשביל להיות חכם, כמו חז"ל דורש הרבה לימוד. נכון שהרמב"ם היה רופא מהטובים בעולם, לתקופה שלו (שזה אומר שהוא עובד) אבל לדעתי זה תגמול על הלימוד.
החוק הזה היה מיועד בשביל קבוצה קטנה שבאמת צריכה את זה. איך זה הגיע לכך שרוב המגזר החרדי לא משלם מיסים, זה כבר המדינה אשמה.
אני לא תומך בזה שהם לא משלמים מיסים, לא מתגייסים לצבא ולא עובדים, אבל היי, לא רק החרדים עושים את זה.
המדינה היא האשמה העיקרית שנותנת לחרדים הטבות שלא מגיעות להם, אבל אי אפשר לנקות את החרדים מאשמה, או לפחות את מנהיגי הקהילה, הרי הם משקיעים את מיטב זמנם כדי לקבל את ההטבות האלה.
נכתב ב- 04/01/2011, 23:42
אבל רק החרדים מעודדים השתמטות ובטלנות בקהילה שלהם, זה ההבדל הקטן.ברק, התגובה שלך מגעילה.
בושה!
המדינה היא האשמה העיקרית שנותנת לחרדים הטבות שלא מגיעות להם, אבל אי אפשר לנקות את החרדים מאשמה, או לפחות את מנהיגי הקהילה, הרי הם משקיעים את מיטב זמנם כדי לקבל את ההטבות האלה.
יש לי חדשות בשבילך, אני מכיר חילוניים שלא רוצה להתגייס לצבא. הם טוענים שאם הם יפצעו חס וחלילה בקרב, המדינה לא תעזור להם בכלל ויש עוד דוגמאות.
נכתב ב- 04/01/2011, 23:51
שלא יעשו צבא עד שהפרזיטים יעשו.
נכתב ב- 05/01/2011, 00:31
אני לא מכיר אדם שמכחיש את העובדה הזאת. יש חילונים שמרמים את הצבא.אבל רק החרדים מעודדים השתמטות ובטלנות בקהילה שלהם, זה ההבדל הקטן.ברק, התגובה שלך מגעילה.
בושה!
יש לי חדשות בשבילך, אני מכיר חילוניים שלא רוצה להתגייס לצבא. הם טוענים שאם הם יפצעו חס וחלילה בקרב, המדינה לא תעזור להם בכלל ויש עוד דוגמאות.
ההבדל הוא שאצל החילונים אדם לא מתגייס כי לא בא לו, ושיעור ההשתמטות והרמאויות הוא קטן מאוד אצל החילוניים, המסורתיים והדתיים.
לעומת זאת, אצל החרדים, מנהיגי הקהילה, הרבנים, לוחצים על אנשים לא להתגייס וללמוד תורה במקום זאת.
נכתב ב- 05/01/2011, 00:58
לעומת זאת, אצל החרדים זאת הנורמה, והמיעוט שכן משרת - עושה זאת במשך שנה ו-4 חודשים, שזאת בדיחה ולא כ"כ מצחיקה.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 05/01/2011, 01:07
זה עניין של ערכים ואין להשוות בין משתמטים חילונים מעצלנות לבין חרדי שלא מתגייס. ההשוואה לא במקום בכלל.
נכתב ב- 05/01/2011, 02:02
למה אין להשוות בין המשתמטים החילונים לחרדים? למה החרדי יכול להגיד "אני רוצה ללמוד בישיבה ולא רוצה צבא" והחילוני לא יכול להגיד "אני רוצה ללמוד באוניברסיטה ולא רוצה צבא"? זה בדיוק אותו הדבר.
ולמה כשזה חילוני זה "משתמט" וכשזה חרדי זה "חרדי שלא מתגייס"? הטרמינולוגיה מאוד חשובה ויש לקרוא לילד בשמו. כל מי שלא משרת בצה"ל מסיבות שאינן אמיתיות (כמו בעיה רפואית חמורה) - הוא משתמט, ולא משנה אם הוא חילוני, דתי, חרדי, רוצה ללמוד תורה, רוצה ללמוד באונ', פצפיסט או סתם עצלן.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 05/01/2011, 16:45
מצאת דרך יעילה לפגוע בחרדים האלה שפוגעים בנו, כמדינה וכעם, מידי יום ובשלל צורות אפשרויות.
ישר כוח!
אם כבר מדברים על יהוה, אני בטוח שיותר מאשר שהוא\היא\it רוצה שתכתבו את השם שלו (WTF?) הוא\היא\it רוצה שלא שתתעלקו על הציבור החילוני.
When You Do Something You've Never Done Before,
No matter how poorly it turns out,
You're on your way to doing it better next time
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים