עוד חוצפה יוצאת דופן של טורק
נכתב ב- 17/12/2010, 22:12
אני יכול לדבר רק על עצמי אבל אני בטוח שלעוד הרבה אנשים שנהנים מהתרגומים שלכם ולא רוצים שתיפגעו יכולים לקחת פסק זמן של שבוע, שבועיים ואפילו יותר בלי הסדרות שהם כל כך אוהבים רק בשביל שתקבלו את הכבוד שמגיע לכם ו"פאק" שהמלחמה הזאת כבר תיגמר.
אני אישית נכנס רק לסרטים או סאבסנטר כבר הרבה מאוד זמן, לפחות שנתיים ות'אמת ששכחתי כבר מטורק... ועזבתי אותם בגלל הספאם המטורף של הפרסומות וכל הסיפור של פגיעה במתרגמים רק נתן לי גיבוי.
בקיצר מה שאני מנסה להגיד זה, אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר ואם פוגעים בכם תעמדו על שלכם, גם אם זה פוגע בנו, קהל היעד שלכם. תאמינו לי שאם אותו בנאדם מספיק חכם הוא יבין ויקבל את זה.
כל טוב.
נכתב ב- 18/12/2010, 01:26
גם לי אישית לא ממש יפריע אם תצאו לשביתה קטנה ולא תפרסמו תרגומים..
(לא יהרוג אותי לצפות בסדרות בלי תרגום איזה חודש)
נכתב ב- 18/12/2010, 08:37
אה ואם אתם נורא רוצים לפרסם את הבלוג של קיו בטורק אבל הם מצנזרים אותו, ישנו כלי קטן ונחמד שנקרא http://tinyurl.com
זה לפחות ייגרום להם להבין שלצנזר לינקים לא יוביל אותם לשום מקום D:
יש שיטות גם איך לזהות ולצנזר אוטומטית אתרים מכתובות מקוצרות.
נסה לדוגמה את פייסבוק - שלח הודעה פרטית למישהו, לדוגמה, עם הלינק שמצונזר אצלהם: http://nobrain.dk - לא יהיה ניתן לשלוח את ההודעה וזה יציג לך הודעה של "לינק לא נאות".
אח"כ תנסה לקצר באמצעות אחד מהכלים שקיימים ברשת, הפייסבוק עדיין יצנזר אוטומטית. טה-דה! אז אם מארק צוקרברג יכול, גם בילד ילמד.
נכתב ב- 18/12/2010, 14:53
בכל מקרה אני בטוח שיש אתר שמקצר שהוא לא הכניס לרשימה (יש ערימות) וזה לא יצנזר לך אותו
נכתב ב- 18/12/2010, 15:59
אולי הוא הוסיף את כל האתרים המוכרים לקיצור לרשימת הצינזור /=
בכל מקרה אני בטוח שיש אתר שמקצר שהוא לא הכניס לרשימה (יש ערימות) וזה לא יצנזר לך אותו
חח איפה אתה חי.
רשימת הצינזור = כל לינק שהוא.
תאוות השליטה ותחושת הרדיפה של בילד גורמות לו לעבור על כל תרגום שורה שורה
ובין השאר, להעיף כל לינק שהוא.
ראה למשל הלינק שהכניס המתרגם של Boardwalk Empire לעצומה נגד תרגום השם הקלוקל
על-ידי HOT. גם הוא נמחק.
צוות IDXfree
נכתב ב- 18/12/2010, 16:59
הוא היה מוחק גם את ה-tinyurl שהיינו שמים להסברים...אולי הוא הוסיף את כל האתרים המוכרים לקיצור לרשימת הצינזור /=
חח איפה אתה חי.
על-ידי HOT. גם הוא נמחק.
נכתב ב- 18/12/2010, 23:29
חחח דברתי בהקשר למה שהוא אמר על פייסבוק ורשימת צינזור היא על בסיס מילה מסויימת לצורך דוגמא tinyurl מספיק שהוא יכניס רק את המילה הזאת למנגנון הצינזור וכל לינק שתקצר בעזרתה יהיה חסר תועלתאולי הוא הוסיף את כל האתרים המוכרים לקיצור לרשימת הצינזור /=
חח איפה אתה חי.
על-ידי HOT. גם הוא נמחק.
אז הבן אדם עשה לעצמו דטה בייס של שמות אתרים דומים והביא למצב שכמעט כל שירות פופולארי קיים מצונזר אוטמטית..
בכל מקרה כל עבודה שתלויה בעדם לעולם לא תהיה חסינה ב 100% אני בטוח שאם תמצא איזה שירות קיצור סקנדינבי שאף אחד עוד לא שמע עליו ותנסה לקצר בעזרתו את הלינק שלך זה לא יצנזר
לגבי בילד אני איתך ב 240% הוא פשוט חולה נפש
נכתב ב- 21/12/2010, 15:38
חחח דברתי בהקשר למה שהוא אמר על פייסבוק ורשימת צינזור היא על בסיס מילה מסויימת לצורך דוגמא tinyurl מספיק שהוא יכניס רק את המילה הזאת למנגנון הצינזור וכל לינק שתקצר בעזרתה יהיה חסר תועלת
אז הבן אדם עשה לעצמו דטה בייס של שמות אתרים דומים והביא למצב שכמעט כל שירות פופולארי קיים מצונזר אוטמטית..
בכל מקרה כל עבודה שתלויה בעדם לעולם לא תהיה חסינה ב 100% אני בטוח שאם תמצא איזה שירות קיצור סקנדינבי שאף אחד עוד לא שמע עליו ותנסה לקצר בעזרתו את הלינק שלך זה לא יצנזר
חח אחי.. המנגנון של פייסבוק הוא לא נגד כל כתובת מקוצרת.. אין בעיה להכניס שם כתובות מקוצרות. המנגנון של פייסבוק הרבה יותר מתוחכם - הוא סורק את האתר עצמו (לא הכתובת, התוכן) ואז חוסם.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים