NBA
נכתב ב- 25/12/2010, 23:51

נכתב ב- 26/12/2010, 02:57
נכתב ב- 26/12/2010, 03:15
לא ראו את קובי בכלל על המגרש והוא שיחק 40 דקות...

נכתב ב- 26/12/2010, 03:22
+1משחק פנומנלי של לברוןןןןןןן פשוט מדהיםםםםםםםם אין לי מילים...
לברון היום השתיק את כל המבקרים כשהוכיח איזה פנומן הוא 5-6 מהשלוש טריפל דאבל בלי להרגיש, משחק הגנה+התקפה מדהים.
אם כל השחקנים הפחים של מיאמי מהספסל היו קולעים חצי מהאסיסטים שג'יימס נתן להם הוא היה מסיים עם 20 אסיסטים ואני לא מגזים. לא ראיתי בחיים של פורוורד שנע בכזאת קלות כמו ג'יימס. פנומן!
עם כל הכבוד לקובי, לדעתי לברון שחקן יותר טוב ממנו. הדבר היחידי שלקובי יש יתרון עליו זה במאני טיים ובאופי שהוא יותר ווינר, ואני מאמין שהשנה זה סוף סוף יתהפך.
נכתב ב- 26/12/2010, 03:31
מהפה שלך לה'....+1משחק פנומנלי של לברוןןןןןןן פשוט מדהיםםםםםםםם אין לי מילים...
לברון היום השתיק את כל המבקרים כשהוכיח איזה פנומן הוא 5-6 מהשלוש טריפל דאבל בלי להרגיש, משחק הגנה+התקפה מדהים.
אם כל השחקנים הפחים של מיאמי מהספסל היו קולעים חצי מהאסיסטים שג'יימס נתן להם הוא היה מסיים עם 20 אסיסטים ואני לא מגזים. לא ראיתי בחיים של פורוורד שנע בכזאת קלות כמו ג'יימס. פנומן!
עם כל הכבוד לקובי, לדעתי לברון שחקן יותר טוב ממנו. הדבר היחידי שלקובי יש יתרון עליו זה במאני טיים ובאופי שהוא יותר ווינר, ואני מאמין שהשנה זה סוף סוף יתהפך.
לברון שחקן ענק, הוא המנוע של מיאמי הוא עושה הכל ונמצא פשוט בכל המגרש..
מחלק אסיסטים על ימין ועל שמאל ומעלה את כל השחקנים סביבו בכמה רמות.
הוא עשה הגנה מדהימה ובכלל מיאמי הראתה היום כמה היא מפלצת הגנה מפחידה, הם פשוט שיתקו לגמרי את קובי...
ארטסט עשה כמה מהלכים מחפירים שאני בתור צופה נגעלתי לראות את זה, זה היה בכלל לא ספורטיבי..
בסופו של הדבר הטוב ביותר ניצח, לברון השתיק את כולם והראה שהוא השחקן הגדול מכולם.
אני מקווה מאוד שעד הפלייאוף הם ימשיכו להשתפר ויראו יכולת עוד יותר טובה.

נכתב ב- 26/12/2010, 03:41
בסופו של דבר זה היה ברור שזה רק עניין של זמן עד שהם התחברו.מהפה שלך לה'....+1משחק פנומנלי של לברוןןןןןןן פשוט מדהיםםםםםםםם אין לי מילים...
לברון שחקן ענק, הוא המנוע של מיאמי הוא עושה הכל ונמצא פשוט בכל המגרש..
מחלק אסיסטים על ימין ועל שמאל ומעלה את כל השחקנים סביבו בכמה רמות.
הוא עשה הגנה מדהימה ובכלל מיאמי הראתה היום כמה היא מפלצת הגנה מפחידה, הם פשוט שיתקו לגמרי את קובי...
ארטסט עשה כמה מהלכים מחפירים שאני בתור צופה נגעלתי לראות את זה, זה היה בכלל לא ספורטיבי..
בסופו של הדבר הטוב ביותר ניצח, לברון השתיק את כולם והראה שהוא השחקן הגדול מכולם.
אני מקווה מאוד שעד הפלייאוף הם ימשיכו להשתפר ויראו יכולת עוד יותר טובה.
ארטסט באמת שיחק מגעיל, קובי וגאסול היו חסרי אונים מול משחק ההגנה הענק, במיוחד של הטריו.
נכתב ב- 26/12/2010, 03:46

נכתב ב- 26/12/2010, 03:50
צודק, משחק ענק שלו.אני חייב לציין גם את כריס בוש שהיה במשחקו הכי טוב העונה...
אני עדיין מבואס שלברון לא עבר לניקס, היא הקבוצה האהובה עלי, ויש להם קבוצה טובה העונה. אני מאמין שאם הוא היה מגיע אליהם הם היו פשוט אדירים, עם סטודמאייר שלדעתי היום הפאוור פורוורד הטוב בליגה הייתה יכולה להיות להם קבוצה ענקית, מבלי לציין שלברון היה בונה חתיכת שושלת שם.
נכתב ב- 26/12/2010, 08:04
גם שנה שעברה לברון דפק הופעה בסטייפלס סנטר נגד הלייקרס (אני חושב גם בכריסמס) וכולם אמרו שזאת התחלה של עידן חדש ובלה בלה בלה...
נכתב ב- 26/12/2010, 08:39
ואם הוא היה עובר לניו יורק (מה שאני העדפתי יותר בשבילו) עדיין היו קוראים לו בוגד והפעם היו אומרים שהוא רודף בצע במקום להגיד עליו שהוא וויתר על הובלת קבוצה כדי להיות מספר 2 כמו שאומרים עליו עכשיו וכשהוא החליט לעבור למיאמי (בפועל זה ממש לא נכון, כי עובדה שכל האתרים והכתבים אומרים לברון ומיאמי ניצחו ב.. , לברון וההיט ניצחו שוב וכו'...) חוץ מזה הוא מנהיג הקבוצה הוא מנהל את המשחק הוא נותן את האסיסטים הוא עושה הכל על המגרש!צודק, משחק ענק שלו.אני חייב לציין גם את כריס בוש שהיה במשחקו הכי טוב העונה...
אני עדיין מבואס שלברון לא עבר לניקס, היא הקבוצה האהובה עלי, ויש להם קבוצה טובה העונה. אני מאמין שאם הוא היה מגיע אליהם הם היו פשוט אדירים, עם סטודמאייר שלדעתי היום הפאוור פורוורד הטוב בליגה הייתה יכולה להיות להם קבוצה ענקית, מבלי לציין שלברון היה בונה חתיכת שושלת שם.
לדעתי עד סוף העונה זה יהיה ברור כשמש שלברון הוא מספר 1 בקבוצה ו-ווייד מספר 2

נכתב ב- 26/12/2010, 16:20
מבחינתי זה כבר עכשיו ברור מי מספר 1.ואם הוא היה עובר לניו יורק (מה שאני העדפתי יותר בשבילו) עדיין היו קוראים לו בוגד והפעם היו אומרים שהוא רודף בצע במקום להגיד עליו שהוא וויתר על הובלת קבוצה כדי להיות מספר 2 כמו שאומרים עליו עכשיו וכשהוא החליט לעבור למיאמי (בפועל זה ממש לא נכון, כי עובדה שכל האתרים והכתבים אומרים לברון ומיאמי ניצחו ב.. , לברון וההיט ניצחו שוב וכו'...) חוץ מזה הוא מנהיג הקבוצה הוא מנהל את המשחק הוא נותן את האסיסטים הוא עושה הכל על המגרש!צודק, משחק ענק שלו.אני חייב לציין גם את כריס בוש שהיה במשחקו הכי טוב העונה...
לדעתי עד סוף העונה זה יהיה ברור כשמש שלברון הוא מספר 1 בקבוצה ו-ווייד מספר 2
מה שהכי מרגיז זה שאת קובי האנס הזה כולם אוהבים ואת ג'יימס שבסך הכל עשה מהלך לטובת הקריירה כמו כל בנאדם נורמלי כולם שונאים. זה לא שאני מעריץ בצורה עיוורת את לברון, אבל בחייאת, שאק (שגם אותו אני מאוד אוהב ד"א) לא עבר מאורלנדו ללייקרס? צ'ארלס בארקלי לא עבר מפילדלפיה לפיניקס? הוא לא הסופרסטאר הראשון וגם לא האחרון שעובר קבוצה לטובת פיתוח הקריירה. גם קובי רצה לעבור עד שהביאו לו חיזוק.
ד"א הפרסומת של לברון שרק אתמול ראיתי אותה ענקית!
נכתב ב- 26/12/2010, 18:46
לברון הרבה יותר פיזי, יש לו הרבה יותר פוטנציאל מקובי, אבל אין לו אפילו תואר אחד ואפילו לא גמר אחד! (ואל תתחילו לגבי זה שקליבלנד הייתה גרועה, בנו בשבילו קבוצה והיא סיימה במקום הראשון בעונה הסדירה).
קובי של השנים האחרונות הוא מנהיג, הוא קולע, מוסר ומביא אליפויות לקבוצה שלו.
אפילו אם לברון יזכה עם מיאמי הזאת ב7 אליפויות, עדיין יהיה קשה להשוות אותו לקובי, כי עוד לא הייתה קבוצה בNBA עם 3 שחקנים כל כך טובים.
וחוץ מזה, אין ויכוח לגבי זה שההחלטה שלו לעבור לדרים טים הייתה גרועה, ואני חושב שהוא מודע לכך שבזמן שבחר בהחלטה הזאת, הוא פרש מהתחרות על השחקן הטוב בעולם ואפילו על השחקן השני הטוב בעולם.
הבעיה היא לא בכך שהוא עבר קבוצה, הבעיה בכך ששלושה חברים וסופרסטארים סיכמו זה עם זה להיות באותה קבוצה, לא היו דברים כאלה בNBA.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:16
אחי אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות.לברון יותר טוב מקובי? ראיתי מחצית של המשחק, נכון, קובי לא שיחק טוב ולברון שיחק מצוין, אבל זה בגלל שלמיאמי שלושה סופרסטארים, כששניים מהם יכולים להעלים את קובי לגמרי.
לברון הרבה יותר פיזי, יש לו הרבה יותר פוטנציאל מקובי, אבל אין לו אפילו תואר אחד ואפילו לא גמר אחד! (ואל תתחילו לגבי זה שקליבלנד הייתה גרועה, בנו בשבילו קבוצה והיא סיימה במקום הראשון בעונה הסדירה).
קובי של השנים האחרונות הוא מנהיג, הוא קולע, מוסר ומביא אליפויות לקבוצה שלו.
אפילו אם לברון יזכה עם מיאמי הזאת ב7 אליפויות, עדיין יהיה קשה להשוות אותו לקובי, כי עוד לא הייתה קבוצה בNBA עם 3 שחקנים כל כך טובים.
וחוץ מזה, אין ויכוח לגבי זה שההחלטה שלו לעבור לדרים טים הייתה גרועה, ואני חושב שהוא מודע לכך שבזמן שבחר בהחלטה הזאת, הוא פרש מהתחרות על השחקן הטוב בעולם ואפילו על השחקן השני הטוב בעולם.
הבעיה היא לא בכך שהוא עבר קבוצה, הבעיה בכך ששלושה חברים וסופרסטארים סיכמו זה עם זה להיות באותה קבוצה, לא היו דברים כאלה בNBA.
לברון עולה על קובי כמעט בכל פרמטר מבחינת יכולת. למרות היותו שחקן כבד יחסית הוא נע בקלות כמו גארד, ראיית המשחק שלו יותר טובה הוא מוסר יותר ועושה הגנה טוב יותר. הדבר היחידי שקובי טוב מלברון זה שהוא יותר ווינר ומופיע במאני טיים, וזה עניין מנטלי ואני מאמין שהוא עוד ישתנה.
לקובי יש 5 אליפויות, אבל רק 2 רשומות על שמו. ה3 הראשונות היו רשומות על שאקיל, באותן השנים הוא היה מספר 2 בקבוצה.
ג'ורדן זכה באליפות הראשונה שלו בגיל 28. ג'יימס רק החודש חגג 26 הוא עוד יזכה. ג'ורדן לפני שפיפן הגיע לא זכה באליפות, בלי להזכיר את רודמן וגרנט לבולס היה חמישייה חלומית. שים את קובי בקליבלנד ואולי אפילו את מייקל ג'ורדן והם לא היו זוכים.
לייקרס לא קבוצת כוכבים????????? גאסול עולה על בוש בכל פרמטר, קובי על ווייד, פישר על ארויו וביינום על הליטאי. בלי להזכיר שהספסל של לייקרס הרבה יותר טוב משל הספסל של מיאמי החלש מאוד, וזה בלי להזכיר את שלייקרס זאת קבוצה מחוברת שרצה ביחד כבר הרבה שנים. רק בעמדת הסמול פורוורד יש למיאמי יתרון עם לברון כמובן שעולה על ארטסט.
לקליבלנד לא היה סגל כמו ללייקרס ועדיין בעונה הסדירה הצליח לברון להוביל אותם למקום הראשון פעמיים לבדו.
בראיינט בלי השחקנים שיש לידו לא שווה כולם וכמו שציינתי לפני כן ללייקרס יש יתרון על מיאמי כמעט בכל עמדה.
ולפני שאתה משריץ בו שטויות לפחות תדייק בעובדות. ללברון כן יש גמר עם הקליבלנד ב2007 בו הם הפסידו לסן אנטוניו.
לברון כנראה לא יהיה טוב יותר ממייקל ג'ורדן (וד"א הליגה היום הרבה יותר חזקה משנות ה-90 אבל עדיין הוא הגדול מכולם), אבל את קובי הוא לדעתי יעבור בלי ספק.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:32
לברון כנראה לא יהיה טוב יותר ממייקל ג'ורדן (וד"א הליגה היום הרבה יותר חזקה משנות ה-90 אבל עדיין הוא הגדול מכולם), אבל את קובי הוא לדעתי יעבור בלי ספק.
אל דבר שטויות... קובי כבר ברמה של ג'ורדן לדעתי.
אני לא ממש מבין בסטטיסטיקות וכו' - אבל במבחן התוצאה קובי מוביל על ג'ורדן, לא? (תארים)
נכתב ב- 26/12/2010, 20:32
לא צריך להתייחס למשחק הזה יותר מדי...
גם שנה שעברה לברון דפק הופעה בסטייפלס סנטר נגד הלייקרס (אני חושב גם בכריסמס) וכולם אמרו שזאת התחלה של עידן חדש ובלה בלה בלה...
+1
הלייקרס תמיד מאכזבים במשחקים מול הגדולות בעונה הסדירה ובפלייאוף פותחים לכולם ת'תחת.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:41
לג'ורדן 6 אליפויות שבהן הוא היה הכוכב., לקובי 5 שרק ב2 מהם הוא היה הכוכב, בשאר ה3 שאק היה. תקרא שוב את מה שכתבתי.לברון כנראה לא יהיה טוב יותר ממייקל ג'ורדן (וד"א הליגה היום הרבה יותר חזקה משנות ה-90 אבל עדיין הוא הגדול מכולם), אבל את קובי הוא לדעתי יעבור בלי ספק.
אני לא ממש מבין בסטטיסטיקות וכו' - אבל במבחן התוצאה קובי מוביל על ג'ורדן, לא? (תארים)
מייקל ג'ורדן זכה 5 פעמים בתואר ה-MVP של העונה הסדירה, ו6 של סדרת הגמר.
קובי זכה פעם אחת בתואר הMVP של העונה הסדירה, ופעמיים של סדרת הגמר.
אז איך לעזעאל הוא ברמה שלו?
בלי להזכיר שמבחינה סטסטיסטית ג'ורדן עולה על קובי בכל פרמטר(נק', אסיסט, ריבאונד) ובהפרש ענק.
גם לברון עולה על קובי מבחינה סטסטיסטית בכל פרמטר, אך לא מבחינת תארים קבוצתיים.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:46
לג'ורדן 6 אליפויות שבהן הוא היה הכוכב., לקובי 5 שרק ב2 מהם הוא היה הכוכב, בשאר ה3 שאק היה. תקרא שוב את מה שכתבתי.
בלי להזכיר שמבחינה סטסטיסטית ג'ורדן עולה על קובי בכל פרמטר(נק', אסיסט, ריבאונד) ובהפרש ענק.
לא היה לי מושג בכל מה שאמרת פה.
אבל אם קובי ימשיך ככה - הוא יעבור את ג'ורדן בתארים.
הMVP זה פחות חשוב לדעתי...
לברון לא ברמה של קובי כלל וכלל.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:53
אתה באמת חושב ששאקיל היה זוכה בכל שלושת האליפויות בלי קובי?לג'ורדן 6 אליפויות שבהן הוא היה הכוכב., לקובי 5 שרק ב2 מהם הוא היה הכוכב, בשאר ה3 שאק היה. תקרא שוב את מה שכתבתי.לברון כנראה לא יהיה טוב יותר ממייקל ג'ורדן (וד"א הליגה היום הרבה יותר חזקה משנות ה-90 אבל עדיין הוא הגדול מכולם), אבל את קובי הוא לדעתי יעבור בלי ספק.
ברור ששאקיל היה הכוכב שם, אבל בלי קובי הוא לא היה מגיע כל כך רחוק.
להזכירך, אלו היו 3 האליפויות הראשונות שלו, באותה עונה שבה קובי עשה את הפריצה הגדולה שלו.
ג'ורדן באמת יותר גדול מברייאנט, אבל לברייאנט יש עוד כמה שנים לנסות לעקוף אותו (לא נראה לי שזה יקרה, אבל אי אפשר לדעת)
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:55
אחי אתה כנראה לא מבין מה שאני אומר לך. 3 מתוך 5 האליפויות של קובי לא רשומות על שמו בכלל!!! שאק היה הכוכב הבלתי מעורער באליפויות בשנים 2000-2002, בתקופה הזאת היו הרבה שחקנים יותר טובים מקובי בליגה.לג'ורדן 6 אליפויות שבהן הוא היה הכוכב., לקובי 5 שרק ב2 מהם הוא היה הכוכב, בשאר ה3 שאק היה. תקרא שוב את מה שכתבתי.
לא היה לי מושג בכל מה שאמרת פה.
אבל אם קובי ימשיך ככה - הוא יעבור את ג'ורדן בתארים.
הMVP זה פחות חשוב לדעתי...
לברון לא ברמה של קובי כלל וכלל.
מבחינתי לקובי יש רק 2 אליפויות שבאמת אפשר לזקוף לזכותו., בעוד ג'ורדן בכל ה-6 היה הדומיננטי ביותר.
חוץ מזה לביל ראסל יש 11 אליפויות NBA והוא לא נחשב יותר גדול מג'ורדן.
נכתב ב- 26/12/2010, 20:58
זה כמו שאני אגיד לך שבלי פיפן ג'ורדן לא היה זוכה באליפויות שהוא זכה, אז מה זה אומר? שפיפן הגדול מכולם?אתה באמת חושב ששאקיל היה זוכה בכל שלושת האליפויות בלי קובי?לג'ורדן 6 אליפויות שבהן הוא היה הכוכב., לקובי 5 שרק ב2 מהם הוא היה הכוכב, בשאר ה3 שאק היה. תקרא שוב את מה שכתבתי.לברון כנראה לא יהיה טוב יותר ממייקל ג'ורדן (וד"א הליגה היום הרבה יותר חזקה משנות ה-90 אבל עדיין הוא הגדול מכולם), אבל את קובי הוא לדעתי יעבור בלי ספק.
ברור ששאקיל היה הכוכב שם, אבל בלי קובי הוא לא היה מגיע כל כך רחוק.
להזכירך, אלו היו 3 האליפויות הראשונות שלו, באותה עונה שבה קובי עשה את הפריצה הגדולה שלו.
ג'ורדן באמת יותר גדול מברייאנט, אבל לברייאנט יש עוד כמה שנים לנסות לעקוף אותו (לא נראה לי שזה יקרה, אבל אי אפשר לדעת)
איך אתה יכול להזכיר באותה נשימה שחקן שב-3 מתוך 5 האליפויות היה מספר 2 שהוא ברמה של ג'ורדן?
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים