מבקש שתחזירו ת'אשכול של HIMYM מהמזבלה.
נכתב ב- 30/09/2010, 13:54
אתה פשוט חוצפן! אסור לך לדרוש שום דבר בקשר לתרגומים כי הכל פה מהתנדבות, וגם אם תרמת(מה שלא קרה) אין לך זכות להתלונן או לדרוש משהו כי תרמת לא קנית, וזה בדיוק מה שקבוצות התרגום(Q, EX, ISUBS, HDSUBS והמתרגמים הפרטיים) הם תורמות מזמנם בשבילך בחינם! הם לא דורשים כסף עבור התרגום.
אז שתוק
נכתב ב- 30/09/2010, 13:56
ואני שעה מסביר שהדיון פה זה לא על התרגום, אז מי מבינינו צריך לשתוק?וותיק? אתה מתכוון ספאמר.
אתה פשוט חוצפן! אסור לך לדרוש שום דבר בקשר לתרגומים כי הכל פה מהתנדבות, וגם אם תרמת(מה שלא קרה) אין לך זכות להתלונן או לדרוש משהו כי תרמת לא קנית, וזה בדיוק מה שקבוצות התרגום(Q, EX, ISUBS, HDSUBS והמתרגמים הפרטיים) הם תורמות מזמנם בשבילך בחינם! הם לא דורשים כסף עבור התרגום.
אז שתוק
וגם לא דרשתי שום דבר בקשר לתרגום.
צטט לי שורה בה אני דורש משהו (דרישה עם ציווי, לא סתם) על תרגום ותקבל מה שאתה רוצה.
נכתב ב- 30/09/2010, 14:12
http://www.qsubs.net...w...st&p=463676
על כך שענית בצורה מחוצפת ל-ZIPC והתחלת את כל הגועל נפש הזה.
על כך שאתה שמח לעצבן ולא בוחל בשום הזדמנות לריב.
על כך שאתה לא מפסיק להשמיץ ולקלל בכל הזדמנות את כל מי שיוצא לך.
על כך שאתה עוד לא ממש יודע מה עושים עם מה שיש או אין לך בין הרגליים,
ואת התסכולים על כך אתה פורק בפליטת משפטים גסים.
על כך שנמאס כבר מהבריונות שלך.
על כך שאתה לא מבין מתי צריך לשתוק.
נכתב ב- 30/09/2010, 14:13
להגיב על דפי האינטרנט בשפה "בריונית" לא הופך אותך לגנגסטר במציאות.
אני בטוח שבמציאות אתה חנון ומנסה לפצות על כך באינטרנט. (אגב, אני חנון גאה

לא הבנתי למה אתה ממשיך ללא הרף להזכיר שגם ZIPC צריך לזכות באזהרה ולאחר מכן בטרול,
הרי הוא חבר צוות ואתה סתם גולש ספאמר ודרגת הוותיקים לא מעניקה לך שום סמכות בפורום שלנו.
מדובר בפורום Qsubs ולא בפורום Tomerrr, לכן הסמכות היא של חברי הצוות ולא שלך.
תצא לחגוג עם הטרול וחג שמח.

נכתב ב- 30/09/2010, 14:22
תומר היקר,
להגיב על דפי האינטרנט בשפה "בריונית" לא הופך אותך לגנגסטר במציאות.
אני בטוח שבמציאות אתה חנון ומנסה לפצות על כך באינטרנט. (אגב, אני חנון גאה)
לא הבנתי למה אתה ממשיך ללא הרף להזכיר שגם ZIPC צריך לזכות באזהרה ולאחר מכן בטרול,
הרי הוא חבר צוות ואתה סתם גולש ספאמר ודרגת הוותיקים לא מעניקה לך שום סמכות בפורום שלנו.
מדובר בפורום Qsubs ולא בפורום Tomerrr, לכן הסמכות היא של חברי הצוות ולא שלך.
תצא לחגוג עם הטרול וחג שמח.
חחח

נכתב ב- 30/09/2010, 14:47
יש רק דרך אחת להוריד את הטרול

נכתב ב- 30/09/2010, 15:17
אורח_omer323_*
נכתב ב- 30/09/2010, 16:03
למה אתה חושב שאתה יכול לדבר ככה לחבר צוות פה?
נכתב ב- 30/09/2010, 20:28
התגובה שלך מראה כמה אתה אפס.וואלה תומרררר כבר הגזמת, מגיע לך הטרול הזה...
אתה מנצל את העליהום שלהם עליו כדי לנסות להחזיר לו על זה שהוא מסתלבט עליך. גועל נפש.
לפי דעתי אתם מגזימים בטירוף כשאתם יוצאים עליו ככה. רק בגלל שהוא "הבריון" של הפורום אתם מרשים לעצמכם לדבר אליו ככה.
אז מה קרה? הוא דיבר לילד הזה קצת בבוטות, אז מה? מה עם האיחולים המגעילים של הילד? זה לא נחשב?
נכון, הוא חבר צוות חשוב אבל אתם יכולים לדבר איתו גם בפורום של הצוות וגם בפרטי ולהגיד לו שיוריד פרופיל.
אתם בעצמכם כל הזמן אומרים שהצוות צריך להיות ייצוגי ובלה בלה בלה. איזה מין ייצוג לצוות זה כשחבר בצוות מאחל למישהו מוות?
קחו את זה לתשומת ליבכם לפני שאתם יוצאים גם עליי.
מאז התביעה של אליס אנשים כמו עדי הבצל השתלטו על הפורום הזה ומתנהגים בצביעות מחליאה.
אורח_omer323_*
נכתב ב- 30/09/2010, 20:38
באמת שהוא כבר הגזים, כולה פורום! לקח את זה קשה
נכתב ב- 30/09/2010, 20:39
+1התגובה שלך מראה כמה אתה אפס.וואלה תומרררר כבר הגזמת, מגיע לך הטרול הזה...
אתה מנצל את העליהום שלהם עליו כדי לנסות להחזיר לו על זה שהוא מסתלבט עליך. גועל נפש.
לפי דעתי אתם מגזימים בטירוף כשאתם יוצאים עליו ככה. רק בגלל שהוא "הבריון" של הפורום אתם מרשים לעצמכם לדבר אליו ככה.
אז מה קרה? הוא דיבר לילד הזה קצת בבוטות, אז מה? מה עם האיחולים המגעילים של הילד? זה לא נחשב?
נכון, הוא חבר צוות חשוב אבל אתם יכולים לדבר איתו גם בפורום של הצוות וגם בפרטי ולהגיד לו שיוריד פרופיל.
אתם בעצמכם כל הזמן אומרים שהצוות צריך להיות ייצוגי ובלה בלה בלה. איזה מין ייצוג לצוות זה כשחבר בצוות מאחל למישהו מוות?
מאז התביעה של אליס אנשים כמו עדי הבצל השתלטו על הפורום הזה ומתנהגים בצביעות מחליאה.
נכתב ב- 30/09/2010, 20:44
+1התגובה שלך מראה כמה אתה אפס.וואלה תומרררר כבר הגזמת, מגיע לך הטרול הזה...
נכתב ב- 30/09/2010, 20:45
+1+1התגובה שלך מראה כמה אתה אפס.וואלה תומרררר כבר הגזמת, מגיע לך הטרול הזה...
נכתב ב- 30/09/2010, 20:50

נכתב ב- 30/09/2010, 20:50
לא היה משהו לא בסדר בתגובה של זיפאק לתומר: http://www.qsubs.net...4...st&p=463673התגובה שלך מראה כמה אתה אפס.וואלה תומרררר כבר הגזמת, מגיע לך הטרול הזה...
תומר, כמו ערס ממוצע שמחפש מכות, פשוט התחיל להתלהם על כלום, ובלי סיבה אמיתית. סתם כי הוא מחפש את זה, ותו לא. ואז הוא עוד בא ביציאה המטומטמת הזאת: http://www.qsubs.net...4...st&p=463678
וואו, איזה גבר, הוא חיפש אותו באגרון ומצא תמונות של זיפאק. רק בתגובה לזה, זיאפק אמר לו "תמות", משהו מאוד לגיטימי לטעמי. כשערס תיפוסי יתחיל להתלהם עליך סתם כי הוא מחפש מכות/ריב, תגיב לו איך שבא לך.
קיצר, אתה חי בסרט אם אתה חושב שזיפאק התחיל, ועוד יותר אם נראה לך שזו לא הייתה תגובה לגיטימית.
נכתב ב- 30/09/2010, 20:51
לפי דעתי הוא התכוון לכך שהאף שלו למעלה...לא היה משהו לא בסדר בתגובה של זיפאק לתומר: http://www.qsubs.net...4...st&p=463673התגובה שלך מראה כמה אתה אפס.וואלה תומרררר כבר הגזמת, מגיע לך הטרול הזה...
תומר, כמו ערס ממוצע שמחפש מכות, פשוט התחיל להתעלם על כלום, ובלי סיבה אמיתית. סתם כי הוא מחפש את זה, ותו לא. ואז הוא עוד בא ביציאה המטומטמת הזאת: http://www.qsubs.net...4...st&p=463678
וואו, איזה גבר, הוא חיפש אותו באגרון ומצא תמונות של זיפאק. רק בתגובה לזה, זיאפק אמר לו "תמות", משהו מאוד לגיטימי לטעמי. כשערס תיפוסי יתחיל להתעלם עליך סתם כי הוא מחפש מכות/ריב, תגיב לו איך שבא לך.
קיצר, אתה חי בסרט אם אתה חושב שזיפאק התחיל, ועוד יותר אם נראה לך שזו לא הייתה תגובה לגיטימית.
מבחינה מטאפורית.
נכתב ב- 30/09/2010, 20:59
תשים לב לסתירות בין מה שאתה אומר...ייאללה יאלללה גם לך מגיע טרול מה אתה חש!
באמת שהוא כבר הגזים, כולה פורום! לקח את זה קשה
זה כולה פורום, זה נכון. אז למה החלק המודגש?
כולם חוץ ממנו לקחו את זה קשה... העבירו את האשכול למזבלה, נתנו לו טרול, כל האפסים יצאו מהחורים שלהם ויצאו עליו.
אתם אלו שלוקחים קשה ואז אומרים "זה כולה פורום".
אז חאלס לזבל במוח. תנו לבנאדם לחזור כי יש פה אנשים שמגיע להם לעוף לפניו. גם חברי צוות.
נכתב ב- 30/09/2010, 21:00
תומר קיבל אזהרה, המשיך וקיבל טרול.
אני קיבלתי אזהרה, הפסקתי ולא קיבלתי טרול.
שום דבר לא נראה לי לא תקין כאן.
נכתב ב- 30/09/2010, 21:02
http://www.qsubs.net...w...st&p=463929אתם חושבים שאני לא הוזהרתי בגלל מה שאני אמרתי?
תומר קיבל אזהרה, המשיך וקיבל טרול.
אני קיבלתי אזהרה, הפסקתי ולא קיבלתי טרול.
שום דבר לא נראה לי לא תקין כאן.
http://www.qsubs.net...w...st&p=463955
הפסקת, אה?
שום דבר לא נראה לך לא תקין? כל הפחדנים שיוצאים מהחורים שלהם - זה לא תקין.
ועוד ההנהלה מעודדת את זה. עצוב.
נכתב ב- 30/09/2010, 21:03
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים