עספור! * זהירות: ספויילרים *
נכתב ב- 13/03/2010, 18:52
איציק הזה כל פרק דופק מישהי, חיים טובים יש לו. מעניין מה איציק יעשה אחרי שהוא גילה שהילד חרא הזמין עליו תקיפה..
התמכרתי לסדרה, המאפיין היחיד שלה עם הבורר שהיא משלבת פאן קומי, זה הכל.
נכתב ב- 13/03/2010, 18:53
שכחו מזה, סדרות ישראליות זה SUCKS.
יש בזה משהו אבל בכל זאת נחמדות. בהתחלה שהורדתי עספור אמרתי לעצמי נו עוד חבורה של טמבלים שמנסים לשחק אותה עבריינים (ותאכלס, זה באמת מה שקורה), אבל כשאתה נכנס לזה ומתחיל לראות כמה פרקים העלילה מתחילה להיות נחמד.
מקווה שלא תאכזב.
נכתב ב- 13/03/2010, 19:23
אני התחלתי לראות הבורר, הרעיון עצמו נחמד, על זה אני חייב לשבח אבל המשחק פשוט נוראי!שכחו מזה, סדרות ישראליות זה SUCKS.
יש בזה משהו אבל בכל זאת נחמדות. בהתחלה שהורדתי עספור אמרתי לעצמי נו עוד חבורה של טמבלים שמנסים לשחק אותה עבריינים (ותאכלס, זה באמת מה שקורה), אבל כשאתה נכנס לזה ומתחיל לראות כמה פרקים העלילה מתחילה להיות נחמד.
מקווה שלא תאכזב.
הגעתי עד לבערך... פרק 5-6, המשחק פשוט לא משתפר וזה פשוט מטריף אותי.
אני מת כבר לראות סדרת אקשן-מתח ישראלית נורמלית, עד שלא יהיו במאים טובים בישראל זה אף פעם לא יקרה.
נכתב ב- 13/03/2010, 19:35
נכון, לא כל הזמן יש אקשן והמשחק לא כמו בחו"ל, אבל הרגעים המיוחדים של האקשן קשה לוותר עליהם.
בעספור עוד לא ראיתי משהו מיוחד כזה, בנתיים זאת סתם עוד סדרה שנחמד לראות. אני מחכה לפרקים הבאים לראות לאיפה זה יתפתח ומקווה מאוד שפתאום יכנס למשחק איזה ארגון פשע שיעלה את העניין בסדרה.
נכתב ב- 13/03/2010, 19:49
חכה שיכנס לסדרה המוטיב של הפשע באופן רציניהתמכרתי לסדרה, המאפיין היחיד שלה עם הבורר שהיא משלבת פאן קומי, זה הכל.

עריכה: הסמיילי מופיע גם כשהוא בספויילר חיחי.
נכתב ב- 13/03/2010, 19:52
חכה שיכנס לסדרה המוטיב של הפשע באופן רציניהתמכרתי לסדרה, המאפיין היחיד שלה עם הבורר שהיא משלבת פאן קומי, זה הכל.
בידיוק לזה אני מחכה, יש לך מושג מתי זה יגיע ?
נכתב ב- 13/03/2010, 19:58
תשמע, עד עכשיו הם הכינו אותנו לזה. אני מאמין שבקרוב מאוד.חכה שיכנס לסדרה המוטיב של הפשע באופן רציניהתמכרתי לסדרה, המאפיין היחיד שלה עם הבורר שהיא משלבת פאן קומי, זה הכל.
שים לב שכבר עברו 10% מהעונה.

נכתב ב- 13/03/2010, 19:59
הבעיה אבל היא הביצוע, אם למשל תיתן את התסריט של הבורר לאמריקה הם יעשו את זה פי 2 יותר טוב.אני לא יודע מה איתך, אבל אני מת על הבורר. בהתחלה אמרתי לעצמי שזה סתם ניסיון עלוב לחקות את הסופרנוס, אבל בבורר יש הרבה יותר אקשן יש יותר לכלוך - הרבה יותר מדביק למסך.
נכון, לא כל הזמן יש אקשן והמשחק לא כמו בחו"ל, אבל הרגעים המיוחדים של האקשן קשה לוותר עליהם.
בעספור עוד לא ראיתי משהו מיוחד כזה, בנתיים זאת סתם עוד סדרה שנחמד לראות. אני מחכה לפרקים הבאים לראות לאיפה זה יתפתח ומקווה מאוד שפתאום יכנס למשחק איזה ארגון פשע שיעלה את העניין בסדרה.
נכתב ב- 13/03/2010, 20:18
אם לומר לך את דעתי, זה יהיה בפרק 9 או 10, אחרי שאיציק ירצה לנקום עוד פעם ב"ילד חרא"(עמית) בגלל שהוא הזמין עליו מאחורי הגב את התקיפה. במקרה הזה אני חושב שהוא יאשפז אותה לכמה חודשיים בבית חולים במקרה הטוב.
נכתב ב- 14/03/2010, 17:32
מישהו יודע מי זה זוטא ?
זוטא זה האוטיסט הזה עם הכובע שחיפש מספרים ללוטו ומדבר כמו מפגר.. זה זה שנדרס ע"י האוטובוס בפרק 5.
התכוונתי מי זה שמשחק את הדמות?
איך קוראים לשחקן ..
נכתב ב- 14/03/2010, 21:38
יש לי השערה.
הוא יזכה בלוטו בסוף, והוא יהיה בבית חולים פצוע, ואז הרביעיה יבואו להיות איתו וכאילו להיות חברים שלו בשביל שיביא להם קצת מהכסף חחחח
השערה פרועה
השערה בזה שראית את הפרקים המודלפים 6-8, גם אני ראיתי אותם, אז אל תמכור פה לוקשים לאנשים שיש לך השערות משל עצמך.
מישהו יודע מי זה זוטא ?
זוטא זה האוטיסט הזה עם הכובע שחיפש מספרים ללוטו ומדבר כמו מפגר.. זה זה שנדרס ע"י האוטובוס בפרק 5.
התכוונתי מי זה שמשחק את הדמות?
איך קוראים לשחקן ..
נבו קמחי, הוא שחקן ידוע, הוא הופיע בראש גדול ובעוד כמה סדרות, עכשיו הוא משחק גם בחטופים, כעיקרון כל הדמויות שלו הם רציניות ונורמליות, ממש היה לי מוזר לראות אותו משחק אוטיסט, אבל אני חייב לציין שיש לו משחק משובח.
נכתב ב- 14/03/2010, 23:12
אתה אין לך זכות בכלל לדבר עליו. גם אתה אמרת שהעשיר הזה הזמין עליו תקיפה, מה שקרה בפרק המודלף ורק עכשיו ראיתי.השערה בזה שראית את הפרקים המודלפים 6-8, גם אני ראיתי אותם, אז אל תמכור פה לוקשים לאנשים שיש לך השערות משל עצמך.
כל אחד כאן מפזר ספוילרים כמו איזה זין אגואיסט.
נכתב ב- 19/03/2010, 15:07
איפה רמת גן?
הפועל אול אל פאחם
הכי טוב בעולם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכתב ב- 19/03/2010, 15:19
נכתב ב- 19/03/2010, 15:21
חחחחחחחחחחחחח זה היה גדוליאביטני יא סולטן
איפה רמת גן?
הפועל אול אל פאחם
הכי טוב בעולם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב ב- 19/03/2010, 18:26
חחחחחחחחחחח זה גמררררררר אותיייייאביטני יא סולטן
איפה רמת גן?
הפועל אול אל פאחם
הכי טוב בעולם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכתב ב- 21/03/2010, 10:42
א-ה באתר tvnetil.מישהו יודע באיזה ימים זה מופץ באינטרנט בדרך כלל?
נכתב ב- 21/03/2010, 12:58
לא שאלתי מאיפה להוריד, אלא באיזה ימים זה משתחרר לרשת בד''כ
הוא ענה, א'-ה' (ראשון עד חמישי).
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים