IIS מעולה. הוא מגיע עם Windows 7 ועובד אחלה.
Apache גם נחמד, אבל יש לו את הבעיות שלו. אתם מוזמנים לשאול את Eran-s איזה "כיף" היה להגדיר אותו ידנית יחד.

אה, ולפני שמישהו כאן כותב "WAMP"... תעשו לי טובה.
נכתב ב- 14/03/2010, 13:00
נכתב ב- 14/03/2010, 13:09
נכתב ב- 14/03/2010, 13:16
נכתב ב- 14/03/2010, 19:44
כשזה מגיע למאסות כבדות, IIS לא מחזיק טוב PHP.הדבר היחיד שבטוח שלינוקס יותר טוב בו הוא המחיר. כל שאר הדברים ניתנים לדיון/וויכוח.
שלא תבין אותי לא נכון... מחיר זה דבר חשוב כשזה נוגע לשרתים.
זו אולי גם הסיבה מדוע Apache יותר מפורסם מ-IIS. לאו דווקא בגלל שהוא יותר טוב, אלא בגלל שהוא חינמי ומגיע עם רוב הפצות הלינוקס (רובן גם חינמיות).
לדעתי... מבחינת איכות עבודה ומהירות, המוצרים של מיקרוסופט (Windows Server 2008 R2) לא נופלים מלינוקס.
בכל מקרה, זה Off-Topic בטירוף.
נכתב ב- 14/03/2010, 20:08
נכתב ב- 14/03/2010, 20:25
איך אני מקטין בדיוק?
ואם מישהו יכול להקטין לי אני אשמח
תודה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 14/03/2010, 23:10
נכתב ב- 15/03/2010, 02:45
דווקא ה-Benchmarks שראיתי ברשת הצביעו על כך שתחת לחץ כבד הביצועים הרבה יותר קרובים בין Apache ו-IIS.כשזה מגיע למאסות כבדות, IIS לא מחזיק טוב PHP.הדבר היחיד שבטוח שלינוקס יותר טוב בו הוא המחיר. כל שאר הדברים ניתנים לדיון/וויכוח.
זו אולי גם הסיבה מדוע Apache יותר מפורסם מ-IIS. לאו דווקא בגלל שהוא יותר טוב, אלא בגלל שהוא חינמי ומגיע עם רוב הפצות הלינוקס (רובן גם חינמיות).
לדעתי... מבחינת איכות עבודה ומהירות, המוצרים של מיקרוסופט (Windows Server 2008 R2) לא נופלים מלינוקס.
נכתב ב- 15/03/2010, 05:46
דווקא אני חושב שה-ASDLSDKF הרבה יותר טוב.דווקא ה-Benchmarks שראיתי ברשת הצביעו על כך שתחת לחץ כבד הביצועים הרבה יותר קרובים בין Apache ו-IIS.כשזה מגיע למאסות כבדות, IIS לא מחזיק טוב PHP.הדבר היחיד שבטוח שלינוקס יותר טוב בו הוא המחיר. כל שאר הדברים ניתנים לדיון/וויכוח.
כשאין הרבה לחץ, נראה כי Apache יותר מהיר (כשזה נוגע ל-PHP).
אבל שוב... גם זה לא מוחלט! רוב ה-Benchmarks אפילו לא בוצעו עם PHP 5.3.2 (שקומפל בעזרת VC9 ואמור לשפר את הביצועים עוד יותר)...
גם שימוש ב-FastCGI ו-WinCache (!) משפר את הביצועים בצורה מטורפת. יש אפילו אנשים שאומרים שאסור להשתמש ב-PHP תחת IIS ללא WinCache...
נכתב ב- 15/03/2010, 09:24
חחחחחחחח.דווקא אני חושב שה-ASDLSDKF הרבה יותר טוב.דווקא ה-Benchmarks שראיתי ברשת הצביעו על כך שתחת לחץ כבד הביצועים הרבה יותר קרובים בין Apache ו-IIS.כשזה מגיע למאסות כבדות, IIS לא מחזיק טוב PHP.הדבר היחיד שבטוח שלינוקס יותר טוב בו הוא המחיר. כל שאר הדברים ניתנים לדיון/וויכוח.
כשאין הרבה לחץ, נראה כי Apache יותר מהיר (כשזה נוגע ל-PHP).
אבל שוב... גם זה לא מוחלט! רוב ה-Benchmarks אפילו לא בוצעו עם PHP 5.3.2 (שקומפל בעזרת VC9 ואמור לשפר את הביצועים עוד יותר)...
גם שימוש ב-FastCGI ו-WinCache (!) משפר את הביצועים בצורה מטורפת. יש אפילו אנשים שאומרים שאסור להשתמש ב-PHP תחת IIS ללא WinCache...
תמיד אמרו שה-SADFLKSVCXVX הוא הכי מהיר, לא?
לגבי שיפור הביצועים, אני חושב ששימוש בויאגרה זה הכי טוב, או אפילו ASDLXCZVCXV>M<SFK.
נכתב ב- 15/03/2010, 10:52
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/03/2010, 15:52
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/03/2010, 15:56
נכתב ב- 15/03/2010, 20:00
נכתב ב- 15/03/2010, 20:05
זה לא כ-ז-ה מצחיק בגלל שהטקסט שכתבתי לא כ-ז-ה מסובך/טכני.
כל מתכנת אתרים מתחיל מכיר את המונחים.
לגבי שיפור הביצועים, אני חושב ששימוש בויאגרה זה הכי טוב
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/03/2010, 22:34
ויש פה כל כך הרבה כאלה...כל מתכנת אתרים מתחיל מכיר את המונחים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחSuperb, זה דווקא מ-א-ד מצחיק! אבל-
יש גם מליוני סינים שבטוחים שהסימנים שלהם לא מסובכים, ואפילו קלים מאד לקריאה
(שאר הסינים פשוט לא יודעים קרוא וכתוב).
שאר העולם יכול במקרה הטוב לצחוק.
נכתב ב- 17/03/2010, 13:03
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים