עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אתאיסטים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
183 תגובות לנושא זה

סקר: האם אתם אתאיסטים? (88 משתמשים הצביעו)

הצבעה אורחים אינם יכולים להצביע

#41 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2009‏, ‎16:18

חחחחחחחחחחח
ענקקק, פשוט ענק, ו100% נכון.

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#42 Shout4Heaven

Shout4Heaven

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 860 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2009‏, ‎16:49

מה הקשר שלמדו 3 שנים אתאיסטיות, זה כמו תורה בסופו של דבר, תורת האתאיזם תקרא לזה.
הם למדו 3 שנים את כל הדברים נגיד שסותרים את אלוהים במגוון הדתות, הם למדו הרבה מדע, אי אפשר ללמוד את כל זה בפחת זמן, תבין.

בדיוק כמו שאתה לא יכול ללמוד את כל התורה בפחות זמן.

Shout4Heaven

#43 גבריאל

גבריאל

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎08:03

תסלחו לי, איזו סוג של שאלה היא האם אתה מאמין?
אמונה יש או אין. אמונה היא לא מדע מדוייק ואי אפשר לכמת או למדוד אותה בסרגל.
גם אי אפשר לשפוט אלוהות לפי מעשי בני אדם בלי או עם כיפה. ועם כל הכבוד עוד לא הכרתי רב שלא חיטט באף גיהק והפליץ
אז לפיו אני אקבע אמונה? נאמר שמשחרב בית המקדש פסקה הנבואה. וזה אומר שכל הרבנים והפוסקים עם כל הכבוד
הם קטנטנים ואין להם שום יכולות לייצג אלוהות בקושי את עצמם ביום הדין כמו כל אחד מאיתנו.

לשיא הגיחוך בשאלה זאת הגיע החינוך הסובייטי. באוניברסיטאות הכי יוקרתיות של בריה"מ לשעבר
למדו אנשים שלוש שנים תואר ראשון אתאיסטיות?
רבותי, אם צריך שלוש שנים לימוד באוניברסיטה להוכיח שאלוהים לא קיים, זאת ההוכחה הכי חזקה שהוא כן קיים!!!

אני מקווה שהוא יושב שמגעגע מצחוק שם למעלה.
כי זה ממש כמו שהבקטריה בצלחת הפטרי שלי תשב ותדון האם אני קיימת.

שיהיה לו שבוע טוב וגם לכם.

ודתיים מקדישים את כל החיים שלהם ללימודים על "אלוהים", אז הוא קיים או לא?

בלי להעליב - דת היא ההמצאה הכי חזקה של האדם - המצאה שסחפה מילארדים בעקבות משהו שאינו קיים תוך השקעת החיים שלהם והכסף שלהם למוסדות השייכים לו כביכול.
אם אלוהים קיים, והצדיקים שמאמינים בו צודקים, מדוע הם מסתובבים ומנסים לקחת מכולם תרומות? מדוע אלוהים לא עוזר בעניין?

אין הוכחה אחת מוצקה לאלוהים.. וניתן לך דוגמא למתרחש:

אני ואת עומדים עכשיו בחדר ריק לגמרי, ואני אומר לך שיש מול העיניים שלנו חללית ענקית שעשויה ממסטיק.
את לא רואה אותה, אבל אני אומר שהיא קיימת וזהו! אני מאמין שהיא שם אז היא שם.
תבקשי הוכחה לא? הרי אי אפשר להחליט שמשהו שם בלי להוכיח זאת.
המצב הנתון הוא שאין מכונית ממסטיק, עד אשר אוכיח לך שיש.

ובדיוק בגלל זה, המצב הנתון הוא שאין אלוהים עד שיוכיחו אחרת.

אין לי שום דבר נגד דת, הוא סוחפת אנשים חלשים ובדרך כלל אנשים מגיעים אליה אחרי אובדן ותחושת אי שייכות כך שהם מוצאים את מקומם בעולם.
אבל בבקשה אל תחייבו אותנו בחוקים המוזרים שלה.. אין סיבה שלא יהיו אוטובוסים בשבת כי מישהו הזוי החליט שמשהו עוד יותר הזוי אסר עליו...

המצב הנתון הוא וככה זה בכל דבר כיום-שעד שלא הוכחת שלא קיים, אז הוא קיים! ברגע שתוכיח שהוא לא קיים אז אני יאמין.
בוא נאמר זאת כך, אני מאמין שיש כלב עם 4 ראשים בקוסמוס הענק שלנו, יכול להיות לא ? עד שלא תחקור כל ס"מ מהקוסמוס הזה ואחרי זה תמצא שהוא לא קיים אז תגיד שהוא לא קיים ולא לפני.

#44 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎14:21

אני רוצה לשאול אותך שאלה פשוטה גבריאל, למה אתה מאמין בקיומו של אלוהים?

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#45 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎15:45

חלאס לנסות לשכנע את השני על אמונתכם.
זה סתם ויכוח סרק

#46 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎16:45

Ofek.A אהבתי מאוד את השאלות שלך! הם מצויינות
ואני מניח שגם בגלל זה לא ענו לך עליהם :)

#47 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎17:15

Ofek.A אהבתי מאוד את השאלות שלך! הם מצויינות
ואני מניח שגם בגלל זה לא ענו לך עליהם :)

חחחחחחחחחחח זה היה טוב . :)

נענה על השאלות עוד מעט.

לא שאתם תקבלו משהו מזה אבל בסדר.

#48 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎17:16

תסלחו לי, איזו סוג של שאלה היא האם אתה מאמין?
אמונה יש או אין. אמונה היא לא מדע מדוייק ואי אפשר לכמת או למדוד אותה בסרגל.
גם אי אפשר לשפוט אלוהות לפי מעשי בני אדם בלי או עם כיפה. ועם כל הכבוד עוד לא הכרתי רב שלא חיטט באף גיהק והפליץ
אז לפיו אני אקבע אמונה? נאמר שמשחרב בית המקדש פסקה הנבואה. וזה אומר שכל הרבנים והפוסקים עם כל הכבוד
הם קטנטנים ואין להם שום יכולות לייצג אלוהות בקושי את עצמם ביום הדין כמו כל אחד מאיתנו.

לשיא הגיחוך בשאלה זאת הגיע החינוך הסובייטי. באוניברסיטאות הכי יוקרתיות של בריה"מ לשעבר
למדו אנשים שלוש שנים תואר ראשון אתאיסטיות?
רבותי, אם צריך שלוש שנים לימוד באוניברסיטה להוכיח שאלוהים לא קיים, זאת ההוכחה הכי חזקה שהוא כן קיים!!!

אני מקווה שהוא יושב שמגעגע מצחוק שם למעלה.
כי זה ממש כמו שהבקטריה בצלחת הפטרי שלי תשב ותדון האם אני קיימת.

שיהיה לו שבוע טוב וגם לכם.

ודתיים מקדישים את כל החיים שלהם ללימודים על "אלוהים", אז הוא קיים או לא?

בלי להעליב - דת היא ההמצאה הכי חזקה של האדם - המצאה שסחפה מילארדים בעקבות משהו שאינו קיים תוך השקעת החיים שלהם והכסף שלהם למוסדות השייכים לו כביכול.
אם אלוהים קיים, והצדיקים שמאמינים בו צודקים, מדוע הם מסתובבים ומנסים לקחת מכולם תרומות? מדוע אלוהים לא עוזר בעניין?

אין הוכחה אחת מוצקה לאלוהים.. וניתן לך דוגמא למתרחש:

אני ואת עומדים עכשיו בחדר ריק לגמרי, ואני אומר לך שיש מול העיניים שלנו חללית ענקית שעשויה ממסטיק.
את לא רואה אותה, אבל אני אומר שהיא קיימת וזהו! אני מאמין שהיא שם אז היא שם.
תבקשי הוכחה לא? הרי אי אפשר להחליט שמשהו שם בלי להוכיח זאת.
המצב הנתון הוא שאין מכונית ממסטיק, עד אשר אוכיח לך שיש.

ובדיוק בגלל זה, המצב הנתון הוא שאין אלוהים עד שיוכיחו אחרת.

אין לי שום דבר נגד דת, הוא סוחפת אנשים חלשים ובדרך כלל אנשים מגיעים אליה אחרי אובדן ותחושת אי שייכות כך שהם מוצאים את מקומם בעולם.
אבל בבקשה אל תחייבו אותנו בחוקים המוזרים שלה.. אין סיבה שלא יהיו אוטובוסים בשבת כי מישהו הזוי החליט שמשהו עוד יותר הזוי אסר עליו...

המצב הנתון הוא וככה זה בכל דבר כיום-שעד שלא הוכחת שלא קיים, אז הוא קיים! ברגע שתוכיח שהוא לא קיים אז אני יאמין.
בוא נאמר זאת כך, אני מאמין שיש כלב עם 4 ראשים בקוסמוס הענק שלנו, יכול להיות לא ? עד שלא תחקור כל ס"מ מהקוסמוס הזה ואחרי זה תמצא שהוא לא קיים אז תגיד שהוא לא קיים ולא לפני.

אה? אתה לא יכול לטעון שבגלל שאין הוכחה זה קיים, וזאת עובדה, ואם אתה מאמין שיש חייזר שהוא כלב עם ארבע ראשים, ואתה לא יכול להוכיח שיש, אז העובדה הקיימת היא שהוא לא קיים, עד שיוכיחו כי הוא קיים.

#49 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎17:18

בן כמה אתה ? 15 ?

הקיצור תלמד משהו ואז תבוא.

#50 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎17:40

בן כמה אתה ? 15 ?

הקיצור תלמד משהו ואז תבוא.

יפה שאתה מוכיח שהגיל לא מראה על מידת החוכמה? גם כשלמדת מתמטיקה וביקשו ממך להוכיח דבר כלשהו, אמרת שהוא נכון עד שהמורה תוכיח שהוא לא נכון?

#51 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎17:57

אומנם לא קראתי את כל השירשור..
אבל גבריאל: אני חולק על חלק ממה שכתבת פה (שוב, לא קראתי הכל - אז אולי השאלה שלי לא במקום)

אתה טוען שאתה מאמין במשהו כל עוד לא הוכח אחרת, לדעתי זה בולשיט.
לא זאת ההוכחה שיש אלוקים, "בגלל שלא הוכח שאין".
תן לי לשאול אותך שאלה, למה אתה לא מאמין שיש מיליון אלים? הרי לא הוכח לך שאין.
זה אומר שאתה מאמין שיש?

אני חושב שהחבר'ה פה שואלים שאלות רציניות, שלא אני ולא אתה מוסמכים לענות עליהם.
אני חושב שלפעמים אנחנו יכולים לענות את מה שעולה לנו בראש בו במקום וזה עלול להטעות את האחרים שחושבים שכל מה שאנחנו כותבים הוא מוסמך ובדוק. (כי הרי אנחנו חרדים/דתיים)
ואז אם יש שם טעות, זה עלול להוות מכשול רציני.

כבר כתבתי לך פעם בפרטי על משהו שרשמת בחתימה שלך אם אתה זוכר (בקשר ל"אי ידיעת החוק") שלדעתי לפעמים אתה מטעה קצת את הציבור פה.

קיצר: שוב ושוב אותה מסקנה..
אני חושב שאתה נסחף איתם יותר מידי.. אתה באמת צריך לנוח קצת.
הג'וב שלך מעולם לא היה (וגם לעולם לא יהיה) להחזיר את כל החילונים בעולם בתשובה חח

יש אנשים שמומחים במתן תשובות לשאלות מעין אלו, ומי שבאמת מעוניין לברר את ענייני הדת הללו מוזמן לפנות אליהם.
אבל גבריאל, אני חושב שאתה רק מזיק יותר מאשר מתקן.

אתה (ובעצם כל אחד פה) מוזמן לחלוק עליי, אבל תאלצו להסביר לי טוב טוב במה אני טועה.. כי אני מאמין שאני לא.

עוד דבר שרציתי להוסיף הוא, שהקטע של הזילזול ממש לא במקום.
הן באתאיסטים, והן בילדים הקטנים. זה שהם לא מבוגרים או לא מאמינים בה' לא הופך אותם למטרה לזילזול.

למען הסר ספק:
אני בחור חרדי שמאמין באלוקים.

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#52 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎18:26

טוב, אז בוא נצא מנקודת הנחה שאלוהים כן קיים, למה הוא כבר אלפיים שנה לא התגלה לאף אחד?
אם כוחו כל-כך גדול, למה הוא צריך נביאים בשביל להעביר את המסרים שלו לבני האדם בכלל?
למה קרו וקורים כל כך הרבה אסונות לבני בלי שה' יעשה משהו? בעצם, למה שבכלל יהיה לו איכפת? למה הוא בכלל יצר אותנו? שנהיה כלי המשחק שלו?
למה הוא צריך שנעבוד אותו ונתפלל אליו כל-כך הרבה? איך בכלל אפשר להאמין שנכתב לפני כל-כך הרבה שנים, ונמצאים בו כל-כך הרבה אי תאימויות?
למה היהדות היא דווקא הדת הנכונה מבחינתך? מה הופך אותה לנכונה? מה הופך אותה לפחות נכונה מהנצרות או מהאיסלאם לדוגמא?

1.תראה , אם הוא היה מתגלה לכל אחד פה זה היה דבר גרוע ביותר. כי אחרת לא היה לנו את האפשרות לבחירה חופשית. מה זאת אומרת ? אם הוא היה מתגלה ככה ואומר שמי שמחלל שבת-מת. אז מה אנשים היו עושים, גם אם זה היה רק מפחד, היו שומרים שבת כמו ילדים טובים. כאן יש לך את הזכות בחירה אתה לא יכול לקוות כל היום לניסים, זה אסור כי ככה לא יצא שום דבר טוב.
2.אתה לא יכול לצפות שהקדוש ברוך הוא ירד לך לכאן בכבודו ובעצמו, אין לו דמות הגוף ואינו גוף. אז יש לו נביאים שיביאו וידברו את דברו.
3.ה' ברא אותנו כדי להיטיב לנו. אנחנו לא יכולים לדעת למה קרה דבר כזה או אחר. מה לעשות אנחנו לא הוא. הוא יודע מה טוב ומה לא בשבילנו. אנחנו קרובים מידי לתמונה בכדי שנדע, בכלל, אנחנו זו התמונה. ולכן אתה בהתחלה לא חושב שזה לטובה אבל לאחר מכן אתה מגלה זאת.
4.הוא לא צריך. אתה צריך. זה הקשר שלך איתו כל יום 3 פעמים ביום. ואין שום אי תאימויות בתורה הכל ככה וככה זה צריך להיות. אתה אולי רואה את הפשט שלו וחושב שמשהו לא מסתדר לך, תלוי מי פירש לך את זה ככה . אני בטוח שאחד שלא מבין בתורה בכלל, אלא איזה אחד שלמד לשון או תחביר או הבנת הנקרא וחושב שזה לא נכון, אבל להזכירך, זהו אינו ספר רגיל. זה העולם כולו בפנים ואם זה ככה אז ככה זה אמור להיות .
5. היא הדת הנכונה קודם כל בגלל שאני לומד אותה ומבין שהיא אוגרת בתוכה את האמת כולה . וחוץ מזה, "הברית בחדשה" הקוראן ובכלל כל הדתות האחרות יוצאות ולוקחות את התנך שלך ומעוותות אותו.
דבר נוסף הוא שהדתות האחרות קיבלו את זה במעמד יחיד ואילו אנו במעמד רבים מול 6 מיליון אנשים .
ודברים נוספים עצומים בגודלם.
זה ממש על קצה המזלג אבל ה"ויכוח" הזה לא יוביל לאף מקום כי אתם בחיים לא תאמינו בזה או תקבלו את זה .

אברהם - מה שנכתב היה מסיבה מסוימת אני ישלח לך בפרטי.

#53 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎19:58

כתב רגיל - גבריאל
מודגש - אני

1.תראה , אם הוא היה מתגלה לכל אחד פה זה היה דבר גרוע ביותר. כי אחרת לא היה לנו את האפשרות לבחירה חופשית. מה זאת אומרת ? אם הוא היה מתגלה ככה ואומר שמי שמחלל שבת-מת. אז מה אנשים היו עושים, גם אם זה היה רק מפחד, היו שומרים שבת כמו ילדים טובים. כאן יש לך את הזכות בחירה אתה לא יכול לקוות כל היום לניסים, זה אסור כי ככה לא יצא שום דבר טוב. לא רמזתי שאם הוא יתגלה, הוא יהרוג את כל הכופרים. אם למשל אדם דתי, שיטען שאלוהים התגלה אליו, אתה תאמין לו? אני לא מאמין שכן, אתה פשוט תחשוב שהוא משוגע, כמו כל אחד אחר, אז למה כשבתנ"ך כתוב שה' התגלה למישהו, אתה לא חושב לרגע שהוא משוגע? הרי זה ידוע שלנביאים רבים היו בעיות נפשיות, זה לא סוד. בנוסף, ספרים רבים בתנ"ך נכתבו ותוקנו פעמים רבות ושנים רבות לאחר האירועים הכתובים, ולמעשה ישנן הרבה "נבואות", שהן לא באמת נבואות, אלא סך הכול מילים שנכתבו בספר, בזמן שכביכול היה לפני אותו מקרה ש"נובא", אבל למעשה נכתב כבר לאחר המקרה, ולכן אין זו כל נבואה, ראה דוגמה: קריעת שבטי ישראל מיהודה.
ועוד דבר, ללא ספק היו המון המון נבואות שלא התגשמו, ולא הוסיפו אותן לתנ"ך, מסיבות ברורות, אז איך באמת אפשר להאמין לספר כל-כך היסטוריוגרפי סובייקטיבי?

2.אתה לא יכול לצפות שהקדוש ברוך הוא ירד לך לכאן בכבודו ובעצמו, אין לו דמות הגוף ואינו גוף. אז יש לו נביאים שיביאו וידברו את דברו. אז לברוא את העולם הוא יכול, אבל לברוא לעצמו גוף, אפילו הפשוט ביותר, הוא לא יכול? ואל תענה בכך שהוא לא מעוניין בגוף, כי טיפוח והדאגה לנביאים בתנ"ך נראית כמו עבודה קשה ביותר, במיוחד בגלל שהם כל-כך בכיינים כל הזמן..
3.ה' ברא אותנו כדי להיטיב לנו. אנחנו לא יכולים לדעת למה קרה דבר כזה או אחר. מה לעשות אנחנו לא הוא. הוא יודע מה טוב ומה לא בשבילנו. אנחנו קרובים מידי לתמונה בכדי שנדע, בכלל, אנחנו זו התמונה. ולכן אתה בהתחלה לא חושב שזה לטובה אבל לאחר מכן אתה מגלה זאת. אז אתה כנראה מאלה שחושבים שרצח רבין היה לטובה.. תגיד את זה למשפחות שאיבדו את יקיריהם בגלל הפיגועים שהתרחשו בגלל הפסקת המגעים והשיחות.
4.הוא לא צריך. אתה צריך. זה הקשר שלך איתו כל יום 3 פעמים ביום. ואין שום אי תאימויות בתורה הכל ככה וככה זה צריך להיות. אתה אולי רואה את הפשט שלו וחושב שמשהו לא מסתדר לך, תלוי מי פירש לך את זה ככה . אני בטוח שאחד שלא מבין בתורה בכלל, אלא איזה אחד שלמד לשון או תחביר או הבנת הנקרא וחושב שזה לא נכון, אבל להזכירך, זהו אינו ספר רגיל. זה העולם כולו בפנים ואם זה ככה אז ככה זה אמור להיות. מלכים א', י"ז, 6 - "וְהָעֹרְבִים מְבִיאִים לוֹ לֶחֶם וּבָשָׂר בַּבֹּקֶר וְלֶחֶם וּבָשָׂר בָּעָרֶב וּמִן הַנַּחַל יִשְׁתֶּה." כמובן שאתה תתעקש ותגיד שעורבים באמת הביאו לו לחם ובשר, אבל זה כל-כך קשה להסתכל ולהבין את הפשטות בפסוק, שערבים, משמע, המקומיים שחיו שם, כילכלו אותו? למה תמיד להתעקש על הדברים הלא הגיוניים, כאשר מול העיניים תמיד מונחת האפשרות היותר הגיונית והיותר מעשית?

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#54 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:03

ת'כלס אתה צודק. הוכחת וביטלת את הכל . חכם אתה חבל על הזמן. כל הכבוד .
לא יצא מזה כלום כמו שאמרתי כבר וידעתי שתביא לי דברים מהסוג הזה .
אבל לומר שאני מבין את רצח רבין ? אתה לא נורמלי. או את הפיגועים .
מי שעשה את כל הדברים האלה שימות כאן ועכשיו .

#55 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:06

ת'כלס אתה צודק. הוכחת וביטלת את הכל . חכם אתה חבל על הזמן. כל הכבוד .
לא יצא מזה כלום כמו שאמרתי כבר וידעתי שתביא לי דברים מהסוג הזה .
מי שעשה את כל הדברים האלה שימות כאן ועכשיו .

גם הרב שאישר לו?

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#56 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:08

מי שאחראי לדברים האלה שימות.

#57 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:15

אבל הרי הכל לטובה, הם צריכים לקבל פרס.
אתה סותר את עצמך...

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#58 Skinny

Skinny

כבר זוכרים את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 291 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:17

אתאיסט לחלוטין.
שלא אתחיל להביע את דעתי בנוגע לכך שאין הפרדה בין דת למדינה פה בארץ והדתיים\חרדים משליטים פה את החוק שלהם.
בנוסף, 1056 שעות של לימוד תנ"ך במשך 11 שנות לימוד הן שעות שלעולם לא אקבל בחזרה.

When You Do Something You've Never Done Before,
No matter how poorly it turns out,
You're on your way to doing it better next time

#59 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:48

אבל להבין רצח של נוצרים זה בסדר נכון?

#60 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2009‏, ‎20:52

אבל הרי הכל לטובה, הם צריכים לקבל פרס.
אתה סותר את עצמך...

לא חביבי.
רשום אל תרצח והם עשו את זה.
ע"פ בחירה חופשית שלהם.
ה' לא אמר להם לרצוח הם בחרו לעשות את זה.
זה בוודאי שלא לטובה .

אבל להבין רצח של נוצרים זה בסדר נכון?

אולי אתה חושב ככה .

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים