יש כזה דבר "ערסטלן".ערס שלא אוהב ראפ - זה חדש.שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לדעת אם פה מותר לבקש תרגום לקליפים ? אם כן אז אפשר בבקשה שמישו יתרגם לי את הקליפ הזה?
תודה לעוזרים
יא יא
אני כושי מסריח,
אני ממציא חרא מוזיקה.
יא יא
יש לי מלא כסף
אני מזיין מלא
יא יא
נכון שאני מושפע?
צד שמאל מזיין אמהות.
יצאת גיי
אני לא שומע אותך, הMTV שלך על פול ווליום.יא יאשלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לדעת אם פה מותר לבקש תרגום לקליפים ? אם כן אז אפשר בבקשה שמישו יתרגם לי את הקליפ הזה?
תודה לעוזרים
יא יא
אני כושי מסריח,
אני ממציא חרא מוזיקה.
יא יא
יש לי מלא כסף
אני מזיין מלא
יא יא
נכון שאני מושפע?
צד שמאל מזיין אמהות.
אני ערס כולי פוזה,
חושב שאני מגניב
כי אני מעשן חשי*
אני מנפנף עם זה בפורום של מתרגמים (חחח, הייתי חייב לצחוק על זה...)
נכון שאני לא מושפע?
חחח וד"א למרות שאני לא אוהב ראפ (אבל אני גם לא שונא) אני משוכנע שאתה שומע מוזיקה פי עשר חרא.
ובטח כי אתה מתלהב מהקטע של החום אז אתה עמוק בפוזה של סטלן, בקיצור אתה אוהב רגיי או ישראלי נכון?
אם תראה אותי במציאות ותנחש שאני מעשן מה שאתה רוצה...
ובלי קשר אין דבר כזה ערס סטלן.
ואני שומע
רדיוהאד, פיקסיס, פינק פלויד, אליס אין צ'ינס,נירוונה, פארל ג'ם, אייסי דיסי, מטליקה, רייג' אגינסט דה משין, סמאשין פאמפקינס,
עכשיו אתה יכול להשוות את זה לראפ?
ישראלי כן, גם, כוורת, גזוז, הזבובים! (למי שיכול להשיג לי ת'דיסק, יש אלוהים!) אביתר בנאי, אהוד, מאיר קצת,
ועוד הרבה, אבל אני מרגיש שהוכחתי את הנקודה שלי.
בקיצר כל מה שאמרת עליי, לא פגעת בכלום.
תנסה שוב,
בעצם, תן לי לנסות,
אתה בטח מהילדים האלה שאוהבים שיהיה להם את הדברים הכי מגניבים בפלאפון, לדוגמא GPS בחינם, ואפילו אין לך רישיון.
וכל מיני שטויות כאלה חוץ מלקבל שיחות
ואתה בבית ספר יושב עם החברים שלך ומדבר איתם על משחקי מחשב, או חלקים למחשב.
עכשיו תהיה גבר, ותגיד עד כמה הייתי קרוב?
ובינינו, (ויש כמה אנשים אחרים שיבינו)
אני לא זה ששלח הודעה למישהו פה, ושאל על משהו מסויים בקשר ל35 ס"מ. (אם תכחיש, זכותך....)
עכשיו, תגיד תודה שאני לא עושה ממך צחוק, ותחשוב פעם הבאה מי המושפע פה.
אני מכיר כמה, יותר ערסים עם פוזה של לעשן אז הם גם שומעים מוש וכל מיני חרא כזה.
וד"א המוזיקה שלך גם לא כזה על רמה, תבין מטאל/רוק זה גם לא על רמה, אמנם יותר רגש והכל אבל אם אתה מהילדים אני שומע רק מה שעל רמה ושטויות כאלה לך תשמע מוזיקה קלאסית.
ולא כ"כ פגעת במשהו.
חוץ מהעובדה שיש לי דברים מגניבים על הפלאפון שהבנת את זה מהסיבה הפשוטה שהייתי מנהל פורום סלולארי - ואני יכול להגיד בלי שחצנות שברשת באותה תקופה המדריכים שלי היו הכי נקראים.
אז כנראה שמצאת מדריך/ים שלי ברשת ומכך הסקת את זה.
אז זה לא חכמה, כמו שאני יקבע שאתה מעשן חשיש כי כתבת את זה פעם.
וחשוב לציין שלא, אני כבר לא מתעסק כ"כ בנושא וכן פעם הנושא היה מעניין אותי - וכן די התלהבתי בזה שאני מבין בדברים מסויימים ויש לי פול תוכנות ומשחקים מיוחדים וזה.
ולגבי משחקים בין השאר, לפעמים אני מדבר על זה - אבל זה לא איזה נושא שיחה קבוע.
היו פעמים שדיברתי על משחקי מחשב הרבה בהתחלה כי התלהבתי, אבל זה לא איזה נושא עיקרי בחיים שלי (ושיחקתי די מעט משחקים - אני יכול לספור את זה על יד אחת, לא משך אותי, לרב נהנתי לראות יותר אחרים משחקים במודעון נעורים וזה).
לא בדיוק פגעת.
ד"א אני כמעט בטוח מה האישיות שלך וזה אבל אין לי זמן עכשיו להתחיל להגיב לזה אני הולך עכשיו.
וערס הכוונה היא עצבני עם התפרצויות מה שקורה לך הרבה.