בקשה לפתיחת פורום משחקים
נכתב ב- 21/02/2010, 01:37
נכתב ב- 21/02/2010, 01:49
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 21/02/2010, 03:24
אה סבבה לך תאונן לך...אני חילוני מסורתי אז לא.אתה לא דתי? |:אם אבקש פורום פורנו, תפתחו?
בגלל זה יש את האזהרה של "אין כניסה לגילאי 18+, הכניסה לפורום אינה תלויה באחריות המנהלים" משו כזה למרות שממילא אף אחד לא ישים לב לכך ובערך כל העולם רואה פורנו.לא. אנחנו משתדלים לשמור על מערכת הפורומים שתתאים לכל הגילאים.אם אבקש פורום פורנו, תפתחו?
נכתב ב- 21/02/2010, 11:18
לא שבאמת רציתי פורום פורנו, פשוט רציתי לראות שאם אבקש אז יפתחו לי.מה אתה חרמן מגעיל? מה פורום פורנו יא מסכן.
אותו דבר אם אבקש עכשיו פורום מחשבים ואינטרנט, תפתחו לי?
נכתב ב- 21/02/2010, 11:30
למה אתה חייב להתפלסף כל הזמן?לא שבאמת רציתי פורום פורנו, פשוט רציתי לראות שאם אבקש אז יפתחו לי.מה אתה חרמן מגעיל? מה פורום פורנו יא מסכן.
!I'm Kickin' Ass and Takin' Names
נכתב ב- 21/02/2010, 12:23
אלו התירוצים שאחרי...למה אתה חייב להתפלסף כל הזמן?לא שבאמת רציתי פורום פורנו, פשוט רציתי לראות שאם אבקש אז יפתחו לי.מה אתה חרמן מגעיל? מה פורום פורנו יא מסכן.
נכתב ב- 21/02/2010, 12:40
להתפלסף או לא, אני פשוט מנסה למצוא את ההיגיון של תשובת הבקשה, כי אם אדם אחד מבקש פורום משחקים שממילא אני לא אכנס אליו אז למה שלא יפתחו גם פורום מחשבים ואינטרנט שאליו ככל הנראה אכנס? האמתי שהתשובה היא די ברורה מאחר שפורום תמיכה די ממלא את התפקיד.למה אתה חייב להתפלסף כל הזמן?לא שבאמת רציתי פורום פורנו, פשוט רציתי לראות שאם אבקש אז יפתחו לי.מה אתה חרמן מגעיל? מה פורום פורנו יא מסכן.
נכתב ב- 21/02/2010, 19:42
היה ביקוש אז פתחנו.להתפלסף או לא, אני פשוט מנסה למצוא את ההיגיון של תשובת הבקשה, כי אם אדם אחד מבקש פורום משחקים שממילא אני לא אכנס אליו אז למה שלא יפתחו גם פורום מחשבים ואינטרנט שאליו ככל הנראה אכנס? האמתי שהתשובה היא די ברורה מאחר שפורום תמיכה די ממלא את התפקיד.למה אתה חייב להתפלסף כל הזמן?לא שבאמת רציתי פורום פורנו, פשוט רציתי לראות שאם אבקש אז יפתחו לי.מה אתה חרמן מגעיל? מה פורום פורנו יא מסכן.
אם הרבה אנשים יבקשו פורום פורנו אז פשוט נשלח אותם אליך. אני בטוח שתדע לאן להעביר אותם.
נכתב ב- 23/02/2010, 22:51
אהבתי איך שענית לעצמך.להתפלסף או לא, אני פשוט מנסה למצוא את ההיגיון של תשובת הבקשה, כי אם אדם אחד מבקש פורום משחקים שממילא אני לא אכנס אליו אז למה שלא יפתחו גם פורום מחשבים ואינטרנט שאליו ככל הנראה אכנס? האמתי שהתשובה היא די ברורה מאחר שפורום תמיכה די ממלא את התפקיד.למה אתה חייב להתפלסף כל הזמן?לא שבאמת רציתי פורום פורנו, פשוט רציתי לראות שאם אבקש אז יפתחו לי.מה אתה חרמן מגעיל? מה פורום פורנו יא מסכן.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים