סידור הקודקים במחשב
נכתב ב- 13/04/2009, 00:04
אבל יש לי כמה שאלות:
1. למה כל זה??, מה רע ב K-Lite או משהו כזה?, אם יש לי מחשב חזק שיכול להריץ הכל- יש ביניהם הבדל באיכות התמונה וההצגה?.
2. פעם הייתי משתמש באיזה נגן של "נבדיה" בשם: Nvidia.Purevideo.HD.1.02.223 להצגת HD אבל משום מה מאז שעשיתי את המדריך שלך הוא לא מוצא לי שום קובץ וידיאו במחשב. מה לדעתך הבעיה?, ומה אתה חושב על הנגן הזה?.
3. באיזה נגן אתה הכי ממליץ לראות HD?. בגלל ש MPC-HC הוא מאוד מדובר והכל, אבל כשהוא מציג השוליים אפורים כאלה בצבע לא חד. לעומתו ה-WMP מציג שוליים שחורים וצבע חזק אבל אני לא יודע מה האיכות שלו. ואולי יש עוד נגנים. אז איזה נגן לדעתך שקיים היום הוא הכי טוב, ומציג באיכות הכי גבוהה קבצי HD?.
תודה מראש.
יוסי.
נכתב ב- 13/04/2009, 00:13
בזמן הניגון, לחץ כפתור ימני על התמונה. בתפריט... כנס ל-Filters ותן כאן תמונת מסך של הפילטרים.לא אבי אין את הסמל של ffdshow של הוידאו

נכתב ב- 13/04/2009, 00:30
K-Lite הוא הדבר הכי לא Lite שיש. הוא מתקין גם את ffdshow (גירסאות ישנות יותר) ועוד מיליון קודקים שאתה לא צריך לניגון רגיל במחשב.1. למה כל זה??, מה רע ב K-Lite או משהו כזה?, אם יש לי מחשב חזק שיכול להריץ הכל- יש ביניהם הבדל באיכות התמונה וההצגה?.
בגדול, המדריך מיועד לכל אותם האנשים שהבינו כבר ש-K-Lite הוא חרא.

לדעתי זהו פתרון נקי ועדכני לניגון.
אני חושב שהוא חרא נגן שאינו בפיתוח יותר. כמו כן, יכול להיות שהוא לא משתמש בכלל בקודקים של DirectShow. אני מציע לך "לזרוק אותו לסל המחזור" (יאללה, Uninstall).2. פעם הייתי משתמש באיזה נגן של "נבדיה" בשם: Nvidia.Purevideo.HD.1.02.223 להצגת HD אבל משום מה מאז שעשיתי את המדריך שלך הוא לא מוצא לי שום קובץ וידיאו במחשב. מה לדעתך הבעיה?, ומה אתה חושב על הנגן הזה?.
אם Windows Media Player מציג לך כמו שצריך, השתמש בו. אני משתמש בו המון.3. באיזה נגן אתה הכי ממליץ לראות HD?. בגלל ש MPC-HC הוא מאוד מדובר והכל, אבל כשהוא מציג השוליים אפורים כאלה בצבע לא חד. לעומתו ה-WMP מציג שוליים שחורים וצבע חזק אבל אני לא יודע מה האיכות שלו. ואולי יש עוד נגנים. אז איזה נגן לדעתך שקיים היום הוא הכי טוב, ומציג באיכות הכי גבוהה קבצי HD?.
אם אתה בכל זאת רוצה להשתמש ב-MPC-HC, מאוד חשוב להשתמש בדרייברים האחרונים של כרטיס המסך ו...:
-אם אתה על ויסטה, קבע את ה-Renderer ל-EVR (לא Custom).
-אם אתה על XP, שחק עם ה-Renderer עד שתגיע לאחד תקין בשבילך.
נראה שלא כיבית את כל הפילטרים הפנימיים של MPC-HC.[ תמונה של ה-Filters ]בזמן הניגון, לחץ כפתור ימני על התמונה. בתפריט... כנס ל-Filters ותן כאן תמונת מסך של הפילטרים.לא אבי אין את הסמל של ffdshow של הוידאו
http://i39.tinypic.com/2i0w3np.png
נכתב ב- 13/04/2009, 00:40
איפה זה נמצא?, איך אני מגיע לזה?.
ותודה רבה כמובן.
נכתב ב- 13/04/2009, 00:45
איפה זה נמצא?, איך אני מגיע לזה?.
ותודה רבה כמובן.

נכתב ב- 13/04/2009, 12:18
כיביתי את כל הפילטרים והסמלים של ה ffdshow נראים.K-Lite הוא הדבר הכי לא Lite שיש. הוא מתקין גם את ffdshow (גירסאות ישנות יותר) ועוד מיליון קודקים שאתה לא צריך לניגון רגיל במחשב.1. למה כל זה??, מה רע ב K-Lite או משהו כזה?, אם יש לי מחשב חזק שיכול להריץ הכל- יש ביניהם הבדל באיכות התמונה וההצגה?.
בגדול, המדריך מיועד לכל אותם האנשים שהבינו כבר ש-K-Lite הוא חרא.
לדעתי זהו פתרון נקי ועדכני לניגון.אני חושב שהוא חרא נגן שאינו בפיתוח יותר. כמו כן, יכול להיות שהוא לא משתמש בכלל בקודקים של DirectShow. אני מציע לך "לזרוק אותו לסל המחזור" (יאללה, Uninstall).2. פעם הייתי משתמש באיזה נגן של "נבדיה" בשם: Nvidia.Purevideo.HD.1.02.223 להצגת HD אבל משום מה מאז שעשיתי את המדריך שלך הוא לא מוצא לי שום קובץ וידיאו במחשב. מה לדעתך הבעיה?, ומה אתה חושב על הנגן הזה?.
אם Windows Media Player מציג לך כמו שצריך, השתמש בו. אני משתמש בו המון.3. באיזה נגן אתה הכי ממליץ לראות HD?. בגלל ש MPC-HC הוא מאוד מדובר והכל, אבל כשהוא מציג השוליים אפורים כאלה בצבע לא חד. לעומתו ה-WMP מציג שוליים שחורים וצבע חזק אבל אני לא יודע מה האיכות שלו. ואולי יש עוד נגנים. אז איזה נגן לדעתך שקיים היום הוא הכי טוב, ומציג באיכות הכי גבוהה קבצי HD?.
אם אתה בכל זאת רוצה להשתמש ב-MPC-HC, מאוד חשוב להשתמש בדרייברים האחרונים של כרטיס המסך ו...:
-אם אתה על XP, שחק עם ה-Renderer עד שתגיע לאחד תקין בשבילך.נראה שלא כיבית את כל הפילטרים הפנימיים של MPC-HC.[ תמונה של ה-Filters ]בזמן הניגון, לחץ כפתור ימני על התמונה. בתפריט... כנס ל-Filters ותן כאן תמונת מסך של הפילטרים.לא אבי אין את הסמל של ffdshow של הוידאו
http://i39.tinypic.com/2i0w3np.png
אבל עדיין התרגום לא עולה ויש דיליי.
האם זה קשור לכ.מסך או לגירסה של ה MPC-HC?
אבי אני עובד עצות תעזור לי!!!

נכתב ב- 13/04/2009, 12:36
פעלת עפ"י המדריך שלי? סימנת את הוי ליד המילה Subtitles ב-Video Decoder Configuration?כיביתי את כל הפילטרים והסמלים של ה ffdshow נראים.
על איזה דיליי מדובר? בין הסאונד לתמונה?
איזה סוג קובץ? HD (כלומר, 720p או 1080p)? קובץ XviD רגיל?
נכתב ב- 13/04/2009, 12:47
קובץ HD 720Pפעלת עפ"י המדריך שלי? סימנת את הוי ליד המילה Subtitles ב-Video Decoder Configuration?כיביתי את כל הפילטרים והסמלים של ה ffdshow נראים.
על איזה דיליי מדובר? בין הסאונד לתמונה?
איזה סוג קובץ? HD (כלומר, 720p או 1080p)? קובץ XviD רגיל?
ויש וי ליד ה Subtitles

נכתב ב- 13/04/2009, 12:54
איזה מעבד יש לך?
נכתב ב- 13/04/2009, 13:12
בזמן הניגון, מהו אחוז השימוש ב-CPU? (נגן סרט... ובאותו הזמן תפעיל את ה-Task Manager)
איזה מעבד יש לך?

נכתב ב- 13/04/2009, 13:16
פתח קובץ ב-MPC-HC והתחל לנגנו. בזמן הניגון, לחץ כפתור ימני על האייקון האדום של ffdshow (ליד השעון) וצלם לי שוט של התפריט.
נכתב ב- 13/04/2009, 13:33
מוזר. שמת את הכתוביות באותה התיקייה של הסרט? קראת להן באותו השם?
פתח קובץ ב-MPC-HC והתחל לנגנו. בזמן הניגון, לחץ כפתור ימני על האייקון האדום של ffdshow (ליד השעון) וצלם לי שוט של התפריט.

נכתב ב- 13/04/2009, 15:25
נכתב ב- 13/04/2009, 15:37
כיבית את הפילטרים הפנימיים של MPC-HC?אבי מה שאני לא עושה MPC-HC לא קורא את הכתוביות. יש לך מושג למה?
התקנת את QVobSub? תתקין מחדש ותדליק את Reset Settings בהתקנה.
michael122:
לא פעלת עפ"י המדריך. לא במדויק. חזור עליו.
איך אני יודע? כי Haali Media Splitter לא מותקן אצלך.
כמו כן, בתמונה הזו:

האם כיבית את ה-Accept Embedded Subtitles כמו שמוצג בתמונה?
נכתב ב- 13/04/2009, 15:43
שאני שם את הקובץ וידאו MPC מריץ אותו בסדר אבל כשאני זורק את התרגום פנימה הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE.
נכתב ב- 13/04/2009, 15:47
לא! לחלוטין לא. זהו VobSub בגירסה מיוחדת שאנחנו ב-Qsubs שיחררנו.אבי כשאתה מדבר על QVobSub זה בעצם VOBSUB בגרסה הרגילה שלו נכון?
שאני שם את הקובץ וידאו MPC מריץ אותו בסדר אבל כשאני זורק את התרגום פנימה הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE.
אתה יכול להוריד אותו מכאן: http://www.qsubs.net...showtopic=27747
תסיר את הגירסה הרגילה של VobSub קודם.
נכתב ב- 13/04/2009, 15:57

נ.ב: איפה אמורים לשנות את המיקום של הכתוביות? ב VOBSUB או ב FFDSHOW?
נכתב ב- 13/04/2009, 16:40
עדיין יש דילי ויש הרבה עצירות כאילו זה חושב או משהו כזה.
אין תוכנה אחרת אני מת משיעמום ורק בגלל זה אין לי מה לראות נשבר לי כבר!!!
וכמובן תודה על הכל.

נכתב ב- 13/04/2009, 17:54
הסבלנות שלך ראויה למדליית זהב.
לדעתי אתה אחת הסיבות לכך שצוות קיו יכול לצאת למאבק הצודק הזה בביטחון מלא שיש מי שיגבה ויסביר לכולם איך להפעיל את הכתוביות.
בזכותך הפגיעה בגולשים נהפכת למזערית.

נכתב ב- 13/04/2009, 18:03
אכן כן בנאדם משכמו ומעלה!!!אין עלייך אבי, פשוט עילוי.
הסבלנות שלך ראויה למדליית זהב.
לדעתי אתה אחת הסיבות לכך שצוות קיו יכול לצאת למאבק הצודק הזה בביטחון מלא שיש מי שיגבה ויסביר לכולם איך להפעיל את הכתוביות.
בזכותך הפגיעה בגולשים נהפכת למזערית.
אם הוא לי היה הייתי "מתאבד"

1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים