מהו הסרט הטוב ביותר שראיתם ?
נכתב ב- 05/06/2007, 14:48
אבל אני אהבתי את פורסט גאמפ...
נכתב ב- 05/06/2007, 21:44
אם כבר טרנטינו, אז אין על "כלבי אשמורת". ספרות זולה הרבה פחות טובה מזה (לטעמי, לפחות).אם לבחור רק אחד אז זה "ספרות זולה" ללא ספק. אין בעולם על טרנטינו.
ול-godfather, יש תרגום בכלל לא רע של היו זמנים באמריקה (המצויין!!) של 3 חלקים.
ובקשר לכתוביות - בתור מתרגם שראה עם התרגום הזה, תאמין לי שהוא גרוע. ביטויים כמו "תעטוף לי את זה יפה יפה" ו-Roach שהפך מ"מקק" ל"רוס" (כשאין שום דמות בשם רוס בסרט). וזה רק על קצה המזלג.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 05/06/2007, 22:27
אהבתי מאוד את הסרט החוש השישי
ותעביר את זה הלאה.! חבר'ה זה ממש פוקס שזה אותו שחקן

יש עוד המון! הדיוקס קורעים את האזרד! אחד הקומדיות הטובות ביותתר.
אני אזכר אני אוסיף.
הסרט של מיסטר בין! הראשון הזה עם המונה ליזה, ראיתי אותו לפני המון זמן בקולנוע כשיצא!
אני לא אשכח את זה.
אורח_Guest_*
נכתב ב- 06/06/2007, 02:28
נכתב ב- 06/06/2007, 12:02
נכתב ב- 06/06/2007, 16:13
אימה[מבחינת תאורים מגעילים]-גבעת הפחד[The Hills Have Eyes](הראשון)
פעולה-קראנק[Crank] ו-המשלח[The Transporter](את הראשון אהבתי יותר){אני מתה על השחקן הזהP:}
אנימציה-מכוניות[Cars],מפלצות בע"מ[Monsters Inc.] וצעצוע של סיפור[Toy Story](הראשון){אחחח הנוסטלגיה}
פנטזיה\מד"ב-הארי פוטר וחדר הסודות[Harry Potter and the Chamber of Secrets]{אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר:X]
דרמה-קוראים לי סם[I Am Sam]{כמה בכיתי P:} ו-מיסטיק ריבר[Mystic River]
קומדיה-אני לא מבינה מה יש לי..הז'אנר שאני הכי אוהבת ואני לא מצליחה למצוא סרט שבאמת קרע אותי מצחוק..וראיתי מלאא קומדיות..אפילו עברתי על ספריית הסרטים שלי ולא מצאתי את הסרט המבוקש..אני בטוחה שיש אחד כזה X: אם אני אזכר אני אערוך

נכתב ב- 06/06/2007, 19:23
ואני לא מצליחה למצוא סרט שבאמת קרע אותי מצחוק..
אולי "לבנבנות"?
הקומדיה היחידה שבאמת הצחיקה אותי.
נכתב ב- 06/06/2007, 21:25
זה פשוט לא זוכרת!באסה X:

אורח_fuest nuber 1_*
נכתב ב- 07/06/2007, 14:56
נכתב ב- 07/06/2007, 17:18
לא הסרט הכי טוב שראיתי אבל קפץ לי בראש והוא בהחלט אחד מהסרטים שיותר אהבתי, וראיתי דיי הרבה...
השני היה מאכזב עד בכי, הנחמה שעובדים עכשיו על השלישי ויהיו בו שחקנים מהסרט הראשון (בשני היו סתם שחקנים שלקחו מהרחוב והוא היה בכלל STV)
בקשר לקומדיה לתגובה הנ"ל - אולי Dude, where's my car?
הסרט הכי מצחיק שראיתי כל החיים שלי.
נכתב ב- 07/06/2007, 17:47
אני רוצה להזכיר למשתמש היקר שפריצה למחשב היא עבירה על החוק, שאפשר לשבת בגינה 5 שנות מאסר בפועל!!
תזהר חבוב, אתה אף פעם לא יודע מי נמצא מאחורי המסך.
נכתב ב- 07/06/2007, 21:55
אני רוצה להזכיר למשתמש היקר שפריצה למחשב היא עבירה על החוק, שאפשר לשבת בגינה 5 שנות מאסר בפועל!!
תזהר חבוב, אתה אף פעם לא יודע מי נמצא מאחורי המסך. [/QUOTE]
אני לא חושב שזה היה בכוונה...יש ווירוסים שמדביקים את המחשב ושותלים קישורים בהודעות בלי שהמשתמש שם לב..היה לי אחד כזה פעם.
בגלל זה צריך אנטיוירוס טוב ופעיל שבודק את האתר לפני שאתה נכנס אליו.
נכתב ב- 09/06/2007, 18:27
אני חושב שמתאים פה "בוראט"...אני לא מצליחה למצוא סרט שבאמת קרע אותי מצחוק..
נכתב ב- 09/06/2007, 21:27

נכתב ב- 09/06/2007, 21:55
אם אהבת המסור את חייבת לראות את dead silence החדש.מתח-מסור[Saw](את כולם P:)
אימה[מבחינת תאורים מגעילים]-גבעת הפחד[The Hills Have Eyes](הראשון)
פעולה-קראנק[Crank] ו-המשלח[The Transporter](את הראשון אהבתי יותר){אני מתה על השחקן הזהP:}
אנימציה-מכוניות[Cars],מפלצות בע"מ[Monsters Inc.] וצעצוע של סיפור[Toy Story](הראשון){אחחח הנוסטלגיה}
פנטזיה\מד"ב-הארי פוטר וחדר הסודות[Harry Potter and the Chamber of Secrets]{אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר:X]
דרמה-קוראים לי סם[I Am Sam]{כמה בכיתי P:} ו-מיסטיק ריבר[Mystic River]
קומדיה-אני לא מבינה מה יש לי..הז'אנר שאני הכי אוהבת ואני לא מצליחה למצוא סרט שבאמת קרע אותי מצחוק..וראיתי מלאא קומדיות..אפילו עברתי על ספריית הסרטים שלי ולא מצאתי את הסרט המבוקש..אני בטוחה שיש אחד כזה X: אם אני אזכר אני אערוך
נכתב ב- 09/06/2007, 22:03
אני עדיין לא מבינה איך אנשים מקשרים בין המסור לסרט הזה...
עדיף לראות "צמרמורת" מאשר את הסרט הזה X:

נכתב ב- 10/06/2007, 17:16
לא מאמין שאף אחד עוד לא אמר את זה.
מאחוריו נמצאים "Reservoir Dogs" (כלבי אשמורת), "ספרות זולה""מטריקס" (רק הראשון), טרילוגיית "המסור", "Running Scared" (או 'כרוניקה של אקדח').
וכמובן גם "אמריקן פאי". קומדיה נצחית!
כל פעם שמשדרים אותה בטלוויזיה אני רואה למרות שיש לי את ה-DVD. סרט נצחי! כמובן גם שני האחרים שמשלימים את הטרילוגיה המקורית (לא כולל את 4 ו-5 הדי גרועים), שהם פשוט סדרה של סרטים נצחיים, אבל הראשון בעיקר!

קרדיט ל-TheBarak על שתי החתימות המדהימות ל"סין סיטי" ו"כרוניקה של אקדח".
קרדיט ל-DarkStorm על החתימה המדליקה של "הפמליה".
אגב, החתימות רנדומליות אז תרעננו את העמוד כדי לראות את כולן!

נכתב ב- 17/06/2007, 21:27
נכתב ב- 17/06/2007, 21:51
אבל כיום אני מניח שאלך על 'אפוקליפסה עכשיו'
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים