עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ראיתם מה קרה לטורק?

• אנא התחבר בכדי להגיב
109 תגובות לנושא זה

#41 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎13:59

תגידו מה שתגידו... אני אישית מדרג אתר על-פי נוחות השימוש בו ותכניו. האישיות של המנהלים חשובה לי אך ורק כי אני חבר בצוות...

טורק הפך להיות מסורבל, איטי ולא נוח לשימוש. הוא גם מכיל המון תרגומים ברמה נמוכה (ומסנן את הרמה הגבוהה בשביל "בלעדיות").
לעומתו, בדיוק שיבחתי אתמול את "סרטים" על השימוש הקליל ב-AJAX בדפי הסרטים (והתגובות).

מבחינת מראה... זה לא ש"סרטים" מעוצב בצורה "מדהימה" (למרות שהיא נוחה לעיניים)... זה פשוט שטורק גובל על רמת ה"מחרידה".
אין בכלל מה להשוות.

ואם היה אכפת לי מכמות הגולשים סביר להניח שהייתי עובר מ-TorrentLeech ל-Mininova.

Superb. :rolleyes:

#42 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎14:06

תגידו מה שתגידו... אני אישית מדרג אתר על-פי נוחות השימוש בו ותכניו. האישיות של המנהלים חשובה לי אך ורק כי אני חבר בצוות...

טורק הפך להיות מסורבל, איטי ולא נוח לשימוש. הוא גם מכיל המון תרגומים ברמה נמוכה (ומסנן את הרמה הגבוהה בשביל "בלעדיות").
לעומתו, בדיוק שיבחתי אתמול את "סרטים" על השימוש הקליל ב-AJAX בדפי הסרטים (והתגובות).

מבחינת מראה... זה לא ש"סרטים" מעוצב בצורה "מדהימה" (למרות שהיא נוחה לעיניים)... זה פשוט שטורק גובל על רמת ה"מחרידה".
אין בכלל מה להשוות.

ואם היה אכפת לי מכמות הגולשים סביר להניח שהייתי עובר מ-TorrentLeech ל-Mininova.

:P

#43 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎14:10

מה שאני שונא ב "סרטים" שאי אפשר להוריד יותר מ3 תרגומים אם אתה לא רשום ,ועוד יותר מעצבן ,זה הקטע שהם בוחרים בשבילך סיסמא ,וכל פעם כשאתה מתחבר צריך לרשום איזה קוד מעפן שמעלה לי את העצבים

#44 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎14:25

ב"סרטים" אי אפשר להוריד יותר מ-3 תרגומים אם אתה לא רשום

זה קרה רק בעקבות שאנשים ניסו להוריד את כל התרגומים בבת-אחת (בעזרת סקריפט). הייתי אומר שלהירשם אליהם זוהי דרישה הגיונית בהתאם לנסיבות. שים לב גם שרוב המשתמשים לא צופים ב-3 סרטים ביום, הייתי אומר.

ועוד יותר מעצבן, זה הקטע שהם בוחרים בשבילך סיסמא

אתה מדבר על ההרשמה הראשונית? כי אני משתמש בסיסמה משלי... פשוט כנס להגדרות המשתמש ושנה את הסיסמה.

וכל פעם כשאתה מתחבר צריך לרשום איזה קוד מעפן שמעלה לי את העצבים

זוהי כבר קטנוניות. הקוד ב"סרטים" הוא בין הפשוטים שאני מכיר. המטרה שלו היא אבטחה נטו. בהמון אתרים כיום יש קוד שכזה ולאט-לאט מצטרפים עוד לרשימה. לי אישית לוקח משהו כמו שנייה להקליד אותו. אז אם זה מה שמעלה לך את העצבים... החיים שלך יפים. :P

#45 geus

geus

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 508 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎14:53

טורק מספר 1 בארץ ,לא יעזור כלום......כשהוא התחיל,כל השאר לא היו קיימים ,דונקי וכל השאר לא עמדו בקצב

נכון אבל כשהוא התחיל הוא היה אתר לתרגומים בלבד ואם אני לא טועה דונקי/סרטים היו הראשונים להפוך את האתר למאגר סרטים כללי גם עבור הסרטים הלא-מתורמים. שים לב שרק לאחר מכן טורק ג"כ ניסה להפוך להיות אתר כזה, אל עדיין כמו שאבי אמר, צריך לעבוד עוד על הממשק.

#46 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎15:38

טורק מספר 1 בארץ ,לא יעזור כלום......כשהוא התחיל,כל השאר לא היו קיימים ,דונקי וכל השאר לא עמדו בקצב

כשעצמתי את העיניים, גם אני חשבתי שהוא מס' 1.
תפתח תעיניים ותבין שאתה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

עד שלא התחלתי להתעסק בכתוביות במצורה רצינית, חשבתי שטורק זה המקום היחיד שבו אקבל את הכי טוב, הכי טוב.

ברגע שפתחתי תעיניים גיליתי שבילד לא ראוי למה שיש לו.

קודם כל, הוא קנאי לאתר שלו בצורה מזוויעה. וזה סך הכל אתר כתוביות, לא אתר הורדות יוקרתי שמנסה להתחרות.

דבר שני, טוב, אני לא אגיד אותו כי זה אישי.... בילד לא ראוי, נקודה.

#47 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎16:13

איך בדיוק בתור גולש אתה מרגיש "רודנות"? נחסמת לך גישה להורדת כתוביות? אם אתה מקלל מצונזרת הקללה? תהיה רציני.

וואלה? הוא לא מצנזר?
מצנזר גם קללות וגם את הקישור לפורום שלנו.

כל מה שרושמים נגד טורק, במקום לקחת את זה כביקורת הוא ישר מוחק ונותן באן.

@eli844, חשבת למה כולם ירדו וטורק לא? נקודה למחשבה.
לכל דבר יש סיבה.

מאז ש-"סרטים" הגיע (לאחר חזרת דונקי), רואים שטורק רק מעתיק מהמבנה החדש והאופציות וגם ממה שהיה פעם בדונקי.
לכולם כאן יש זיכרון קצר מאוד.
טורק מאוד מסורבל במבנה ומאוד לא נוח לגלישה. מה גם שהוא זוחל רוב הזמן.

ומי שאמר שאין הגבלות לאורחים בטורק, מה עם הטיימר?

#48 moga

moga

Q-Licker

• רשומים
  • 2,836 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎16:34

הויכוחים האלה סתם מיותרים וחבל שכל פעם שקורה משהו בטורק תמיד יהיה את החכם שיצית פה את האש ויפתח דיון כזה..
מי שבוחר לגלוש בטורק כי זה מה שמתאים לו וכי זה מה שהוא אוהב, שיהנה.
כל אחד רואה את הדברים דרך העיניים שלו ויש כאלה שאוהבים לסנן ולראות רק את מה שהם רוצים בדרך שהם רוצים ולא את המציאות.
שכל אחד יעשה את הבחירה ההגיונית שלו וזהו :rolleyes:

#49 Vans

Vans

משה לנצח!! :)

• רשומים
  • 373 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎16:41

איזה קצב?
קצב השקעה? קצת סנכרון? קצב, מה?

כל מי שלא מבין בתרגום, זורם עם טורק.
מי שמבין, מחכה ל-Qsubs.

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#50 danielk

danielk

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 932 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎17:25

זה בגלל שהרבה אנשים בכלל לא מכירים את אתר סרטים.
סיבה שניה היא, שהרבה ילדי כפות פשוט אוהבים שמתייחסים אליהם ברודנות.
ככל שעושים יותר רעש, זה נחשב לאתר טוב יותר ו"חשוב" יותר.

סיבה נוספת לתגובות כשורה גם לרודנות, כל פעם שבעל האתר רואה שכמות התגובות לא מספקת, הוא עושה "נו נו נו" לכל באי האתר.
(יוזמה טובה, אך לא מבורכת.עדיף שמישהו יכתוב תגובה אמיתית בלי כפייה).

אתר סרטים מצפה מכל אחד שמוריד לאמר לפחות תודה, אך הוא לא כופה זאת על גולשיו.
הגולש הישראלי ידוע ככפוי טובה וכאחד שבעצם זה שהוא נכנס לאתר כלשהו הוא עשה טובה והכל מגיע לו.
אי לכך, רוב המתרגמים בודקים את כמויות ההורדות, התגובות שהוא/היא מקבל/ת זה בונוס.

באותה מידה שהרבה לא מכירים את "סרטים" גם הרבה לא מכירים את "טורק" (חוץ מהלכלוכים עליו שיש כאן).

איך בדיוק בתור גולש אתה מרגיש "רודנות"? נחסמת לך גישה להורדת כתוביות? אם אתה מקלל מצונזרת הקללה? תהיה רציני.

אתה שם לב על מה אתה מתלונן?! שבילד מבקש מגולשים שיגידו תודה. זה שהגולש הישראלי כפוי טובה לא הופך את זה למשהו תקין, עדיין צריך לנסות לתקן. אולי חלק מהמתרגמים מסתכלים רק על כמות ההורדות, אבל כבר נטחן הנושא, והרבה (אם לא רובם המוחץ) מתרגמים אפילו קוראים את התגובות - לפעמים יש שם הערות שיעזרו למתרגם להשתפר. גם אם התגובות הן "בונוס" כדבריך, מה רע שהוא מנסה להגדיל אותו? איך בדיוק זה הופך לחובתו?

שלום לך tirednc,
אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי, היינו יחד פעם באתר DC-WORLD?
אם כן, סביר שמההכרות שהייתה בינינו תדע שאני לא זורק סתם דברים באוויר, אם לא, נעים מאוד.

רק לפני 10 ימים לערך פורסמה כתובית לאחד הסרטים של גארפילד, דירגתי אותה כ"1", וגם כתבתי את התגובה שלי.
לפני 5 ימים נכנסתי לראות אם אותה תגובה קיימת, ואופס! נעלמה.
הכי מצחיק הוא שאחד המגיבים, אמר "5" צודק, אך כבר מחקו אותי, הגבתי שוב אך מאז טורק לא קיים ואני לא יכול לדעת
אם התגובה שלי נמחקה{שוב}.
(למען ההגינות, גם מאתר סרטים בפעם הראשונה מחקו את התגובה שלי).

בגלל שאני תמיד בן-אדם ישר, ואומר את הדברים כמו שאני חושב שצריך לאמר(גם אם אני טועה) נחסמתי לפחות 5 פעמים.
אתה מוזמן להיכנס לפרופיל המשתמש שלי, ולראות את "רמת האזהרה" שלי.
אני לא מתלונן על זה הוא מבקש שהמורידים יאמרו תודה(תקרא טוב את התגובה שלי), אני מתלונן על הדרך ועל דרך סתימת הפיות.

מעולם לא קיללתי, אולי הייתי ציני מאוד, אבל אף פעם לא קיללתי שם.
לא מאמין? פתח לך משתמש פיקטיבי באתר, כנס לפורום משוב ותאמר את מה שאתה חושב בצורה לא נעימה. ההודעה שלך לא תינעל
אלה תימחק! מי שמוחק, סותם לאחרים את הפה.

אתה יכול לשאול פה את המתרגמים, הם כבר עייפו מלבקש שיגיבו להם על התרגומים שלהם ובסה"כ יאמרו להם תודה.
לא אתה, לא אני ובטח לא בילד "הגדול" ישנו את הגישה הזאת לצערי.

#51 ~Moshe~

~Moshe~

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• Q-Subber
  • 7,777 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎18:55

(למען ההגינות, גם מאתר סרטים בפעם הראשונה מחקו את התגובה שלי).

ראיתי את המקרה. המקרה הראשון מסוגו (שראיתי, לפחות) שקרה באתר הזה, ובאמת שזה לא היה מוצא חן בעיני, במיוחד מכיוון שהתרגום באמת היה ברמה נמוכה.
אם אתה נתקל שוב בדבר כזה, פנה אליי - ואפנה את הדברים לבעל האתר, אני יודע שגם הוא נגד זה.

vP2tUvM.gif

#52 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎18:57

או שתפנה בעצמך לבעל האתר או אחראי התרגומים.

רק תשדעו שהאתר שלי הכי טוב משל כולכם וגם אבא שלי הכי גבוה בעולם!

#53 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎19:06

רק תשדעו שהאתר שלי הכי טוב משל כולכם וגם אבא שלי הכי גבוה בעולם!

ולאבא שלי יש סולם!

#54 meni

meni

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 140 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎20:37

אני לא חושב שצריך להיות תחרות כזאת או אחרת בין שתי אתרים שמספקים את אותו רעיון להפך הם אמורים להסתדר אחד עם השני כי אחרי הכול כולם כאן למען כולם ואתם עושים עבודה יפה לגבי התרגום וגם הם אז מה הרעיון לומר שיסגר אתר כזה או אחר ? תקבלו את זה שיש עוד אנשים בעולם שפשוט לא מרוצים מהגישה של אנשים מסוימיים אם בטורק אם כאן אבל בואו נשאר מיקצועיים . :rolleyes:

#55 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎20:57

אני לא חושב שצריך להיות תחרות כזאת או אחרת בין שתי אתרים שמספקים את אותו רעיון להפך הם אמורים להסתדר אחד עם השני כי אחרי הכול כולם כאן למען כולם ואתם עושים עבודה יפה לגבי התרגום וגם הם אז מה הרעיון לומר שיסגר אתר כזה או אחר ? תקבלו את זה שיש עוד אנשים בעולם שפשוט לא מרוצים מהגישה של אנשים מסוימיים אם בטורק אם כאן אבל בואו נשאר מיקצועיים . :rolleyes:

אתה יודע מה מניע אנשים בעולם? כסף. רק כסף.
אם לאתר X יכנסו אלף גולשים והוא ירוויח אלף דולר(לדוגמא, כן).
ויהיה עוד אתר שבו יש 500 גולשים.
האם זה נראה לך לא הגיוני שבעל אתר X ירצה שהגולשים מאתר Y יבואו אליו ע"מ שהוא יוכל להרוויח יותר מפירסומות? נראה לי הגיוני לגמרי.

ולגבי הנושא, לא משנה מה הדעה שלי לגבי אתר טורק, אם אתר טורק יסגר, או אתר הורדות עם כמות גולשים כמותו יסגר, זוהי מכה לרשת הישראלית.

#56 arielp11

arielp11

אני מושעה מ-torec.ואתם?

• רשומים
  • 1,775 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎21:34

דניאל צודק ב-100% אם יש רק אתר אחד זה יהיה בעייתי ביותר. יהיו אתרים אחרים,אבל לא תוך כמה ימים וגם לא עם כל התרגומים!
אין על דוראן דוראן!!! אין על "איש בארד"

#57 Yarin_c

Yarin_c

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 110 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎21:35

לפי מיטב ידיעתי רשת האינטרנט היא דבר שמשתדרג במהירות ומי שלא מצליח לעמוד בקצב, בעיה שלו :rolleyes:

#58 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2008‏, ‎22:48

שלום,
אתייחס רק למה שאמרו בנוגע לאתר שלי.

בנוגע למחיקת התגובות,
כפי שמשה אמר, אני נגד מחיקה מיותרת של תגובות.
המקרים היחידים שתגובות נמחקות, זה כאשר מדבר על הפרה של חוקי האתר.
אנו משתדלים לא למחוק דעות של אנשים, אלא אם כן, זה ממש עובר את גבול הטעם הטוב.
אחרי הכל, אנו עדיין אתר, וגם אצלנו יש חוקים, ויש גבול מה אפשר לכתוב שם.
זה שיש חופש הביטוי, לא נותן לכם את החופש לנצל זאת לרעה, במיוחד לא בבמה שלנו.

לכן, אותו מקרה ספציפי, הובא לידעתי, וטופל מול המנהלים שלי.
נפתחה להם לא מזמן הרשאה מלאה על התגובות, זאת בעקבות זה שאני סומך עליהם, לצערי, היה מקרה שהם אכזבו.
אך בוצע יישור קו עימם, ונושא זה לא יקרה בשנית, בתקווה.

בכל הנוגע ל"אתר הראשון",
אתר "דונקי", קם לפני כל שאר האתרים.
כל מי שחושב ההפך, פשוט טועה.
אולי הכרתם אתר זה או אחר לפני, אבל זה לא אומר שאנו לא היינו קודם.
מאגר הכתוביות שלנו מתחיל משנת 2003 לערך, ככה שהזמנים שלכם ממש לא מדויקים.

בכל הנוגע לעיצוב,
אני לוקח את הדברים שאני מאמין בהם לאתר.
אחד הדברים שאני מאמין בהם, זה נוחות הגלישה.
זו הסיבה שאין לכם פרסומות מוגזמות באתר, פופאפים מעצבנים, או דברים אלו ואחרים.
שילוב ה Ajax באתר, היה כי פשוט להשתמש בJavaScript היה עושה את העמודים למאוד כבדים.
דבר שהיה פוגע במהירות של האתר.
אנו אתר תוכן, שמספק בין היתר גם תרגומים, ולא ההפך, ואני די בטוח ששום אתר לא חושב על נוחות הגולש כמונו.
במיוחד לא אתר שעושה הכל ללא שום מטרות רווח.
אני יכול להבטיח לכם שלא קיבלתי שקל מן האתר לכיסי הפרטי, או כיסי הציבורי, ולהפך, אני כל חודש, כמו שעון, שולח SMS בשביל לתרום לאתר.
SMS אחד. אחת לחודש.
אני מבטיח לכם, שאני נהנה מהאתר יותר מאשר ה-10 שקל האלה שאני משלם בחודש.
אני מקווה שגם אתם תתרמו בעקבות כתיבת שורות אלו.

בנוסף,
בכל הנוגע לתגובות, אין זו פעם ראשונה, שנייה, או רביעית לצורך העניין, שאני אומר שאם לא יהיה שיפור נכריח גולשים להגיב.
אני מנסה להמנע מזה, אבל לא ממש משאירים ברירות.
זו גם הסיבה של הגבלת ההורדות.
מה הבעיה להרשם לאתר?
ביקשנו ממך כסף על זה?
אתה לא מעוניין להרשם, לא צריך. אני לא מחייב אותך, אבל כן, בתור "אורח" באתר, יש לך פחות "הטבות" באתר.
תרשם, ותוכל להנות מכל מה שיש לאתר להציע.
אם יש בעיה עם סיסמא, אתה יותר ממוזמן לשלוח לי מייל, ואני אוכל לאפס לך את הסיסמא.
אני עונה על עשרות מיילים כאלו ביום, ואני משתדל לשלוח סיסמא כבר באותו יום לגולשים שמבקשים.

בכל הנוגע לאבטחת Captcha,
מדובר באמצעי אבטחה הקיים בערך ב 90% מהאתרים.
אין זה דבר שהמצאנו, או עשינו דווקא כדי להעמיס על הגולש.
כל דבר שקיים באתר, וקיים כצורך אמצעי אבטחה, הושם שם לאחר ניסיונות אלו ואחרים לפגוע באתר.
נכון, זה מפריע לפעמים, אבל זה למה יש קוקיז.
אני מתחבר פעם אחת לאתר, ולא רואה יותר את ההודעה הזו.

אם אני זוכר נכון, עניתי על כל התגובות היו קשורות לאתר מה-3 עמודים של האשכול.

המשך גלישה מהנה לכולם
תום

#59 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎29/08/2008‏, ‎01:38

בתור מי ששלח די הרבה תרגומים גם ל"טורק" וגם ל"דונקי"/"סרטים" אני יכול לציין שלשני האתרים יש נקודות חוזק וחולשה. מכיוון שהטרנד פה הוא לרדת על "טורק", חשוב לי להדגיש נקודה חשובה לטובת "טורק" - זה אתר ידידותי במיוחד לתרגומים של סרטים קלאסיים ישנים וסרטים זרים (לפחות בשנה וחצי האחרונות). "טורק" נותן להם במה הרבה יותר טובה מאשר אתר "סרטים" שנוטה להעביר את רוב התרגומים האלה ל"דפים האחוריים" שלו. אני מבין שרוב הגולשים בפורום הזה הם נערים צעירים שמתעניינים כמעט רק בסרטים בשפה האנגלית מהשנה האחרונה (אולי כשהם יגדלו הם יבינו מה הם מפסידים), אבל יש ציבור לא קטן בכלל (שמדיר את רגליו מהפורום הזה, ובצדק) שהעניין הזה חשוב לו, ולכן אם תצליחו לראות דברים מעבר לנקודת המבט הצרה מאוד שלכם, אולי תבינו שסגירת "טורק" תפגע בהרבה אנשים.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#60 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎29/08/2008‏, ‎01:48

חשבת למה הוא נותן לזה עמדה רצינית יותר?
מכיוון שזה "בלעדי", לכן זה מופיע למעלה.

1 משתמשים קוראים נושא זה