עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#561 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎20:35

אמרתי שלא? הם צריכים לתת לו הזדמנות.

רובן שחקן גדול, פשוט יש לו יכולות אחרות, לא חושב שכרגע הוא נופל מבייל. לדעתי הוא היחידי שעוד תפקד מול ריאל.

אגב, לבנדובסקי לא אמור לעבור לבאיירן? הוא לא ברמה שלהם?

אני חושב שזה ששחקנים פחות מוכרים חולצות (לא שטענת ככה) לא אומר שהם פחות טובים.

#562 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎20:55

אמרתי שלא? הם צריכים לתת לו הזדמנות.

רובן שחקן גדול, פשוט יש לו יכולות אחרות, לא חושב שכרגע הוא נופל מבייל. לדעתי הוא היחידי שעוד תפקד מול ריאל.

אגב, לבנדובסקי לא אמור לעבור לבאיירן? הוא לא ברמה שלהם?

אני חושב שזה ששחקנים פחות מוכרים חולצות (לא שטענת ככה) לא אומר שהם פחות טובים.

נראה מה יהיה איתו עונה הבא. הוא באמת יכול להשתדרג ולשדרג את באיירן, אחרי הכל הוא הרבה יותר מוכשר ונייד ממנדז'וקיץ'. אולי גם גצה שהוא שחקן צעיר ישתדרג, מי יודע?

אבל העונה, ולצורך העניין גם עונה שעברה, אף שחקן של באיירן לא בלט באופן משמעותי מעל כולם. זה קבוצה שיש לה שחקנים ברמה גבוהה, אבל אין בה כוכב על. רובן זה שחקן שנפצע כל עונה, אולי אם הוא לא היה רגיש לפציעות הוא היה כזה, אבל מאחר והוא רגיש לפציעות הוא לא.

וכשאני אומר כוכב על , אני מתכוון לשחקנים שבולטים במיוחד, שהם הסטארים של הקבוצה שלהם בלי צל של ספק: סוארז, איברה, מסי, האזארד. שים את בייל או את רונאלדו בבאיירן, הם לא יהיו הכוכבים? 

#563 SuperSergio4

SuperSergio4

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 33 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎21:03

dorel130, עם יד על הלב, כמה משחקים של מוראטה ראית? כי לצעוק "תנו הזדמנות לשחקני בית" זה יפה, אבל מוראטה פשוט לא מספיק טוב. הוא קיבל הרבה הזדמנויות, מדובר בשחקן מוגבל לגמרי (וזה שהוא נלחם על המגרש ומשקיע, בניגוד לבנזמה, לא משנה את זה). גרסא פחות טובה של נגרדו.

אם כבר, חסה נראה הרבה יותר כמו הדבר האמיתי. אבל עכשיו אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה.

• eliav1993 אוהב את זה

#564 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎21:12

עוד לפני העונה (ומוזמנים פה לחפש) אמרתי שריאל חייבים חלוץ, ושעשו טעות שלא פתחו את הכיס והביאו את פלקאו. רק תתארו לכם בייל - רונאלדו - פלקאו, פשוט שלישייה הזויה. בנזמה מעולם לא היה ברמה של ריאל, וגם העונה שיש לו מספרים יפים יחסית, עדיין חסר משהו.

#565 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,899 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎21:43

בואנה ריאל כאלה חזירים. יש להם את רונאלדו, יש להם את בייל, יש להם שחקן בטופ בכל עמדה במגרש, אבל לא, הם חייבים עוד שחקן על.

אז תנו לי לספר לכם משהו: לאף קבוצה בעולם אין שני שחקנים ברמה של בייל ורונאלדו.

אולי במקום להמשיך להוציא סכומי עתק על כוכבים תנסו לקדם שחקני בית, כמו מוראטה למשל? עם קרבחאל זה עבד, אז תנו למוראטה גם הזדמנות אמיתית.

קודם כל מה זאת אומרת "ריאל חזירים"? ריאל לא אמרו שהם יקנו עוד שחקן על. זה האוהדים רוצים.

דבר שני, אם יש כסף, למה לא לקנות?

ודבר שלישי, ההנהלה עושה מה שבא לה. אם היא רוצה לקנות שחקנים, היא תקנה. אם היא רוצה לקדם נוער, היא תעשה את זה.

בריאל כנראה לא רוצים לבנות על שחקני נוער, אז קונים שחקנים ובנוסף מקדמים שחקני נוער. ראה: נאצ'ו, חסה.

קיצר, ריאל עושה מה שבראש שלה כל עוד יש משאבים. ויש. וזה לא איזה ערבי שהחליט לתמוך בקבוצה. זה כסף שהורווח.

-

תמונה שפורסמה

#566 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎22:34

dorel130, עם יד על הלב, כמה משחקים של מוראטה ראית? כי לצעוק "תנו הזדמנות לשחקני בית" זה יפה, אבל מוראטה פשוט לא מספיק טוב. הוא קיבל הרבה הזדמנויות, מדובר בשחקן מוגבל לגמרי (וזה שהוא נלחם על המגרש ומשקיע, בניגוד לבנזמה, לא משנה את זה). גרסא פחות טובה של נגרדו.

אם כבר, חסה נראה הרבה יותר כמו הדבר האמיתי. אבל עכשיו אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה.

ראיתי כמה משחקים שלו והוא נראה לי כמו חלוץ עם פוטנציאל גדול. אני באמת חושב שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות, אבל אתה כנראה כאוהד ריאל יודע יותר ממני, אז אני מקבל את זה.

אבל אם אתם אומרים שחסר חלוץ, ואתם רוצים תותח על כמו סוארז או פלקאו, זה כבר חזירות. יש לכם את השחקן הכי טוב בעולם, שהוא גם במקרה הסקורר הכי טוב בעולם ובהפרש די גדול על השאר, ועוד אחד עם פוטנציאל להיות סקורר - בייל. המספרים של החלוץ הראשון שלכם בנזמה לא שונים בהרבה משל החלוצים ברוב הקבוצות הגדולות, במיוחד אם נזכרים בעובדה שיש לכם קיצוני שכובש יותר מכל חלוץ בעולם, אז מה החזירות הזאת לרצות את סוארז?. יש מספיק חלוצים שלא עולים הון תועפות ויכולים להשתלב בריאל, לא צריך כל הזמן לרצות בכזה גדול.

יש לכם קבוצה נהדרת, עשיתם צחוק מאלופת אירופה בבית שלה, תאמין לי שאתם לא חייבים להביא את סוארז.

#567 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,004 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎22:40

טעות

#568 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,004 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎22:42

בואנה ריאל כאלה חזירים. יש להם את רונאלדו, יש להם את בייל, יש להם שחקן בטופ בכל עמדה במגרש, אבל לא, הם חייבים עוד שחקן על.

אז תנו לי לספר לכם משהו: לאף קבוצה בעולם אין שני שחקנים ברמה של בייל ורונאלדו.

אולי במקום להמשיך להוציא סכומי עתק על כוכבים תנסו לקדם שחקני בית, כמו מוראטה למשל? עם קרבחאל זה עבד, אז תנו למוראטה גם הזדמנות אמיתית.

לבאיירן.

בחייך, אתה משווה את ריברי ורובן לבייל ורונאלדו? רונאלדו הוא מפלנטה אחרת, בייל שחקן צעיר שכבר עכשיו ברמה שרובן וריברי המבוגרים מעולם לא היו.

תראה כמה שחקני בית יש לבאיירן: קרוס, מולר, שווייני, להאם, קונטנטו, באדשטובר (היה שחקן הרכב עד שנפצע), למה שריאל לא תיתן הזדמנות למוראטה שהוא שחקן בית מוכשר מאוד?

אני מצטער אבל מוראטה כרגע לא מספיק טוב,ניתנו לו די הרבה הזמנויות בתחילת העונה שבנזמה היה ביזיון והוא לא ניצל אותם,

דווקא שחקן בית שהוכיח את עצמו זה חסה שכרגע פצוע,לו באמת יצטרך איכשהו להימצא מקום לדקות משחק.

לא לשכוח שעל הספסל מחכים עוד הרבה אחרים שאפילו יותר טובים ממוראטה:

איסקו,אייארמדי,וראן,וחסה כאמור,כולם צעירים וכולם כרגע טובים ממוראטה,לא לשכוח שגם חדירה גם חוזר מפציעה,בנוסף לשני מגנים טובים שתמיד יושבים על הספסל,ארבלואה וקונטראו,

תנסה לתת לכולם לשחק,זה בעייתי מאוד.

לדעתי ריאל תצטרך למכור/להשאיל חלק גדול מתוכם השנה כי יש פה שמות גדולים שבקושי משחקים והם לא יקבלו את המצב עוד הרבה זמן.

#569 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2014‏, ‎23:02

קודם כל, לריאל אין "איזה ערבי" אבל מי שמממן אותם זה הבנקים בספרד. יש להם חובות עצומים וזה לא מפריע למוסדות להמשיך להזרים להם הלוואות כאילו אין מחר.

שנית, ריאל ועוד איך צריכה חלוץ. זה המועדון הכי גדול בעולם וזה מצחיק שהחלוץ הבכיר שלהם זה בנזמה.

רובן ועוד איך ברמה של בייל (שהוא אוברייטד גדול). אבל ברור שלבאיירן אין אף שחקן שמתקרב בכלל לרונאלדו, בטח לא ריברי שאיפה הוא ואיפה הרמה של הגדולים בעולם...

ריאל לא יכלו להביא את פלקאו העונה כי אתלטיקו לא היו מוכרים להם. היו צריכים להביא חלוץ על במקום בייל. להוציא את הסכום ההזוי הזה (ואפילו פחות, משמעותית) על סוארז. עכשיו זה כנראה כבר מאוחר מדי וייאלצו להסתפק בפלקאו\קבאני.

#570 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎02:05

רובן טוב רק בימים כאלה ואחרים, לפעמים הוא פשוט גרוע, אפשר לראות על הפרצוף שלו במשחק באיזה יום הוא בא...

ריברי לא הבקיע נראה לי בכלל בכל ליגת האלופות...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#571 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎10:21

אם תשאלו את רונאלדו ובייל אם הם רוצים חלוץ חדש הם יגידו לכם לא.

בנזמה בריאל מדריד לא אמור להבקיע הרבה גולים, בנזמה צריך לעבוד בשביל כל הקישור והוא עושה את זה בצורה נפלאה.

הוא מפנה שטחים לרונאלדו ובייל, יוצא מהעמדה שלו ועוזר המון למשחק ההתקפה של ריאל - לדעתי משחק ההתקפה של ריאל הרבה יותר תלוי בו מאשר ברונאלדו...

ואפשר לראות את זה. כי כשהוא טוב, כל הקישור מסביבו טוב.

לא יודע אם חלוץ יותר מסיבי יעשה טוב לריאל מדריד, במיוחד לא פלקאו, כי הוא צריך את הכדור לגוף ולא לשטח.

#572 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎10:46

סוארז זה החלוץ שיכול להפוך את ריאל לבלתי מנוצחת,

אבל קשה לי להאמין שהוא יגיע.

#573 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎12:28

משחק ההתקפה של ריאל תלוי יותר בבנזמה מאשר רונאלדו? 

בנזמה הוא גם לא מהחלוצים שעובדים בצורה יוצאת דופן עבור הקבוצה. הוא לא טבז, לא סוארז, לא קבאני ולא רוני.

ההבדל בין ריאל עם בנזמה לריאל עם רוני\סוארז הוא גדול מאוד מאוד לדעתי. אבל ספק רב עם מישהו מהם יגיע.

רובן אולי לא תמיד ענק, אבל גם בייל ממש לא...

#574 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎12:53

אם תשאלו את רונאלדו ובייל אם הם רוצים חלוץ חדש הם יגידו לכם לא.

בנזמה בריאל מדריד לא אמור להבקיע הרבה גולים, בנזמה צריך לעבוד בשביל כל הקישור והוא עושה את זה בצורה נפלאה.

הוא מפנה שטחים לרונאלדו ובייל, יוצא מהעמדה שלו ועוזר המון למשחק ההתקפה של ריאל - לדעתי משחק ההתקפה של ריאל הרבה יותר תלוי בו מאשר ברונאלדו...

ואפשר לראות את זה. כי כשהוא טוב, כל הקישור מסביבו טוב.

לא יודע אם חלוץ יותר מסיבי יעשה טוב לריאל מדריד, במיוחד לא פלקאו, כי הוא צריך את הכדור לגוף ולא לשטח.

בנזמה עושה עבודה טובה כחלק מהמשחק הקבוצתי, הבעיה  שהוא עדיין אמור להיות החלוץ המרכזי, ואין לו את הרעב של חלוץ, ואין לו אינסטינקטים של חלוץ. מה שגורם לזה שהוא לא הכתובת שלנו לשערים, דבר בעייתי בעיני. ריאל צריכה חלוץ שיתאים למשחק הקבוצתי שלה, סוארז ואגוארו למשל יכולים לענות על שתי הקטגוריות, המשחק הקבוצתי והרעב לשערים שאין לבנזמה.

#575 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎18:34

דייגו קוסטה לא שווה יותר מ-20 מיליון יורו, אפילו זה בספק.

אם זה באמת כמו שמדווח בתקשורת, ושווי העסקה 75 מיליון פאונד, לצ'לסי יהיה פלופ יותר גדול מטורס (שאהבתי בליברפול, ובצ'לסי אני מתעב)

#576 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎18:43

קליפס אתה רואה משחקים של אתלטיקו חוץ מבליגת האלופות?
דיאגו קוסטה חלוץ אדיר, יש לו הכל... מהירות, טכניקה, משחק ראש...
אין עדיין שום עסקה עם צ'לסי.
אבל כשאומרים שווי העסקה 75 מיליון היא לכל אורך החוזה - כולל משכורת. לדיאגו קוסטה יש סעיף שחרור על סך 32 מיליון וזהו המחיר שישולם עליו.

#577 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎18:52

השנה יצא לי לראות אותם לא מעט, וזה למרות שאני לא חובב גדול של הליגה הספרדית, אפילו נמנע ממנה כמה שיותר.

הוא שחקן טוב, אבל לא שייך לליגה של הגדולים, לדעתי גם 32 מיליון הוא לא שווה, שלא נדבר על החוזה המטורף.

אתה באמת חושב שהוא יכול להצליח בליגה האנגלית? אני בספק.

• liverpool אוהב את זה

#578 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎19:15

סוף סוף אני מסכים על משהו עם אביחי. קוסטה חלוץ אדיר, יש לו רעב, נוכחות מיקום ומשחק מצויין בראש וברגל. שווה בהחלט 32 מיליון.

#579 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎19:17

אין לו סיכוי בליגה האנגלית.

נגד ההגנות פח בספרדית זאת לא חוכמה.

• Dolevv אוהב את זה

#580 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,323 הודעות

נכתב ב- ‎03/05/2014‏, ‎19:24

אני מסכים עם שני הטיעונים. מצד אחד קוסטה באמת חלוץ טוב, והוא יכול להצליח ולהתקדם, אבל אני לא חושב שיש לו הרבה מול ההגנות בליגה האנגלית. כרגע לפחות הן יאכלו אותו

• CLIPSE ו liverpool אוהבים את זה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים