עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#561 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎13:57

שניר, מציע לך לפרוש מלדון עם האנשים האלה כמו שאני עשיתי.
וד"א, בלי קשר לפן הבריאותי, ראיתי היום כתבה בynet שמבהירה את הצביעות הטבעונית.
תעשיית הפירות והירקות שאתם מתבססים עליה, בין היתר, מושתת על הריגת מחרסמים (עכברים) וחרקים למינהם, ככה שאתם לא שונים מאיתנו.

#562 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎14:07

אבי, האמת שעד עכשיו כל הכתבות שהבאת על הפנים, אבל זאת הייתה מעניינת, אני חייב להודות,
אבל (ודגש גדול על האבל) יש בכתבה הזאת כמה בעיות,
הם מכניסים לרמב"ם מילים לפה,
הרמב"ם אז ידע נגיד שחלב עזים יותר טוב מחלב פרות. אבל הרמב"ם לא דיבר על מועבד לא מועבד,
הרמב"ם הוא זה שצדק לפני 800 שנה, ולא הכותב של ynet שמחליט להוסיף כמה הערות כלליות משלו (אתה מבין את האבסורד? הוא רק כותב כמה גאון הרמב"ם ומצד שני הוא מוסיף לדברים שלו תיקונים?)

דבר שני, אם אתה חושב שהרמב"ם כזה גאון, ואהבת את הכתבה הזאת, למה שלא תאכל אז בשר פעם בשבוע?
למה שלא תשתה חלב עזים פעם ב...?
יש שם דברים שגם מתנגדים לאמונות שלך.

א. לא מדובר כאן באמונות שלי, אלא בהעדפות שלי. אני ממש לא מחזיק מהצמחונות דת. כפי שכבר הבהרתי מספר פעמים, אכילת בשר במידה (אחת לשבוע) אינה מזיקה, והנה מסתבר שגם הרמב"ם סבור כך, אף כי לא ידעתי על עמדתו זו קודם לקריאת הכתבה הזאת.

ב. מזון מעובד אומר מזון פחות איכותי ולא יותר איכותי, לכן יש להימנע ממנו ככל האפשר. וזו לא אמונה שלי, כי אם ממצאים של מחקרים רבים מספור.

ג. אני כן שותה חלב עיזים אחת לחודש פלוס-מינוס.

ד. הרמב"ם נחשב לגאון לא רק בעיני היהודים, אלא בעיני אומות-העולם בכלל. כך למשל, הספרים שהוא כתב בערבית נחשבים ליצירות מופת גם בעיני הערבים, ויש אף מערכות אקדמיות במדינות ערב שמחייבות ללמוד את כתביו. כל מלומד ערבי שמכיר את כתבי הרמב"ם יחתום לך במקום שמדובר בגאון של פעם באלף שנה.

ה. בחלב הרגיל אני לא נוגע וגם לא אגע! מלבד העובדה שהחלב מאד לא בריא, אז חברה כמו תנובה, שהכניסה חומר מסרטן לחלב (סיליקון) כדי להגדיל את הרווחים שלה על חשבון בריאות הציבור אינה ראוייה לשום אמון במוצרים שלה, וכך גם תעשיית החלב ברובה.

ו. משרד-החקלאות גם אישר להוסיף ארסן (שוב, מדובר ברעל לכל דבר!) למזון של חיות המשק (אם קראת את התחקיר של "הארץ" אז ראה דברי מבקר-המדינה שם בנושא הזה), לכן אין גם צל של סיכוי שאתן אמון בהמלצות שלהם.

אבל, בסיכומו של דבר, תחליט אתה מה טוב לך. מי צודק ומי טועה. מי דובר אמת ומי משקר.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#563 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎14:48

אבי, האמת שעד עכשיו כל הכתבות שהבאת על הפנים, אבל זאת הייתה מעניינת, אני חייב להודות,
אבל (ודגש גדול על האבל) יש בכתבה הזאת כמה בעיות,
הם מכניסים לרמב"ם מילים לפה,
הרמב"ם אז ידע נגיד שחלב עזים יותר טוב מחלב פרות. אבל הרמב"ם לא דיבר על מועבד לא מועבד,
הרמב"ם הוא זה שצדק לפני 800 שנה, ולא הכותב של ynet שמחליט להוסיף כמה הערות כלליות משלו (אתה מבין את האבסורד? הוא רק כותב כמה גאון הרמב"ם ומצד שני הוא מוסיף לדברים שלו תיקונים?)

דבר שני, אם אתה חושב שהרמב"ם כזה גאון, ואהבת את הכתבה הזאת, למה שלא תאכל אז בשר פעם בשבוע?
למה שלא תשתה חלב עזים פעם ב...?
יש שם דברים שגם מתנגדים לאמונות שלך.

א. לא מדובר כאן באמונות שלי, אלא בהעדפות שלי. אני ממש לא מחזיק מהצמחונות דת. כפי שכבר הבהרתי מספר פעמים, אכילת בשר במידה (אחת לשבוע) אינה מזיקה, והנה מסתבר שגם הרמב"ם סבור כך, אף כי לא ידעתי על עמדתו זו קודם לקריאת הכתבה הזאת.

ב. מזון מעובד אומר מזון פחות איכותי ולא יותר איכותי, לכן יש להימנע ממנו ככל האפשר. וזו לא אמונה שלי, כי אם ממצאים של מחקרים רבים מספור.

ג. אני כן שותה חלב עיזים אחת לחודש פלוס-מינוס.

ד. הרמב"ם נחשב לגאון לא רק בעיני היהודים, אלא בעיני אומות-העולם בכלל. כך למשל, הספרים שהוא כתב בערבית נחשבים ליצירות מופת גם בעיני הערבים, ויש אף מערכות אקדמיות במדינות ערב שמחייבות ללמוד את כתביו. כל מלומד ערבי שמכיר את כתבי הרמב"ם יחתום לך במקום שמדובר בגאון של פעם באלף שנה.

ה. בחלב הרגיל אני לא נוגע וגם לא אגע! מלבד העובדה שהחלב מאד לא בריא, אז חברה כמו תנובה, שהכניסה חומר מסרטן לחלב (סיליקון) כדי להגדיל את הרווחים שלה על חשבון בריאות הציבור אינה ראוייה לשום אמון במוצרים שלה, וכך גם תעשיית החלב ברובה.

ו. משרד-החקלאות גם אישר להוסיף ארסן (שוב, מדובר ברעל לכל דבר!) למזון של חיות המשק (אם קראת את התחקיר של "הארץ" אז ראה דברי מבקר-המדינה שם בנושא הזה), לכן אין גם צל של סיכוי שאתן אמון בהמלצות שלהם.

אבל, בסיכומו של דבר, תחליט אתה מה טוב לך. מי צודק ומי טועה. מי דובר אמת ומי משקר.

אתה שוב מקשקש סתם, אני רוצה להבהיר לך מס' דברים.
יש הבדל בין בשר וחלב לבין תעשיית הבשר והחלב. נתחיל מזה שתקח כל מקרה לגופו.
נכון, נותנים לחיות כל מיני חומרים, מגדלים אותם בתנאים אכזרים וכו'. אין לי ספק בכך, ואין לי ספק במגרעות הבריאתיות שנובעות מכך.

יש כיום תעשיית בשר וחלב המגדלת את החיות בצורה מוסרית ולא נותנת להם חומרים. דברי משק אורגנים וכו'...
יש להבדיל בין הטבעונים הקוראים להוציא מוצרי בשר וחלב מהתפריט למען הבריאות לבין תעשיית הבשר והחלב. עם בשר נטו, שגודל בתנאים טובים, אין שום בעיה.
http://alllies.org/blog/archives/23701
דבר אחרון, אני רוצה שתקרא את המאמר הבא

שורה תחתונה: (בעצם מוסבר פה שמיתוס הכולסטרול הוא המפורסם ביותר, כולל תעשית התרופות שקמה לצורך זה; כבר הסברתי לך שאני צורך בין 4-8 ביצים מלאות ליום ותוצאות בדיקות הדם שלי מצוינות)

איך לשמור באמת על בריאות הלב?

מאז המהומה הגדולה לגבי כולסטרול, רבים האנשים בארצות הברית שויתרו על השומן המזין מהחי לטובת דגנים, שמנים מעובדים מהצומח, וסירופ תירס עשיר בפרוקטוז. נחשו מה קרה? נכון מאוד, יותר דלקות, ויותר בעיות לב. אז בחייאת דינעק, אל תתביישו להזמין גוש שומן עם השווארמה הבאה שלכם, רק תדאגו לוותר על הלאפה.
לא המנעות מביצים ושומן רווי היא מה שתציל אתכם, אלא המנעות מדלקות.
איך עושים זאת?

• מזערו את צריכת הדגנים והסוכרים. כן, כולל פירות ומיצי פירות המכילים פרוקטוז. (פרוקטוז הוא הסוכר הראשון שהופך לטריגלצרידים דרך הכבד)
  • המנעו מכולסטרול מחומצן. (מזון מהחי אובר-מבושל, לצורך העניין)
  • המנעו מרעלים וכימיקלים. זה קרוב אליכם ממה שאתם חושבים – בדקו את השמפו שלכם. לא לשכוח כמובן גם זיהום ושאר תחלואות התעשייה המודרנית.
  • המנעו משומן טראנס, השטן בהתגלמותו.
  • מצאו דרך למזער את כמות הסטרס מהיומיום (עבודה בהייטק, מישהו?).
  • אכלו ערימות של מזונות אנטי דלקתיים – ירקות עליים ירוקים, תבלינים ושום הם שחקני-על בתחום.
  • צרכו כמויות יפות של חומצות שומן אומגה-3 מהחי. שמן דגים הוא אופציה מעולה.
  • שמרו על כמות שינה נאותה. יהיה אופטימלי לקום ללא שעון מעורר, אך אני יודע שזה לא כל כך פרקטי עבור רוב האנשים.
  • פעילות גופנית, כמובן. אימונים קצרים ואינטנסיביים (HIT או HIIT) הם יעילים מאוד עבור המערכת החיסונית, זרימת הדם ובריאות הלב.
  • צרכו שפע של מזונות מלאים אורגנים ללא רעלים – ירקות, זרעים, קוקוס, בשר מרעה אורגני, ובערך כל דבר שאבות אבותיכם אכלו באופן קבוע.
אה, ואם אתה מעשנים – הפסיקו. זה נורא. שמן דגים עדיף.

כפי שאתה רואה, הסרטן האנושי הוא; דגנים וסוכרים (במיוחד סוכר פירות [לקטוז]), שומן טראנס ומזון מעובד, חוסר באומגה 3, חוסר בפעילות גופנית ועוד.
בינהם יש גם ריעלים וכימיקלים וכן כולסטרול מחומצן, שכל אלה קשורים לבשר, חלב וביצים, אבל יש אפשרות להימנע מהם וכן לשלב אותם בתפריט. בנוסף, גם בתעשייה החלקאית יש חומרים כימקליים וריסוסים על הירקות והפירות על מנת להדביר מכרסמים/חרקים.

מה אני מוכיח פה? שתזונה טבעונית היא רחוקה מלהפוך אותך לאדם בריא. אני בעצמי מכיר במציאות טבעוני שאכל יותר מדי פחמימות והתגלה לו לחץ דם גבוה, כשהוא בשנות ה-20 לחייו.

• yosefddd אוהב את זה

#564 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎14:51

גם בפירות וירקות הישראלים יש הכי הרבה רעלים בעולם!

אבי, אני יודע שהרמב"ם נחשב לגאון, אני אישית לא דתי, ורחוק מזה מאוד,
אבל אני חושב שתמיד היו אנשים חכמים, (ראה ערך הרמב"ם) איך הם ידעו את כל זה אז?
אני לא יודע, ואני חושב שזה אחד הדברים היותר מעניינים והיותר מדהימים, בגלל זה מאוד אהבתי את הכתבה.

אני מצטער, אני על הפנים בלהסביר את עצמי בכתב ולא כ"כ הבנת למה התכוונתי,
אני מתכוון לזה שטבעוני אומר "הנה אפילו הרמב"ם ממליץ לא לאכול בשר" היא פסולה.
הרמב"ם ממליץ לאכול בשר, פשוט פעמיים בשבוע, אם הוא היה נגד אכילת בשר הוא היה כותב לא לאכול בשר כלל.

חוץ מזה שאתה מתעלם מהדבר הכי חשוב של הרמב"ם,
זה שהגוף יודע לרפא את עצמו וצריך להיות תמיד שמח, אם תלך 20 עמודים אחורה תראה שכתבתי את זה גם, עוד לפני שהכתבה על הרמב"ם הייתה פה.
אני באמת חושב שזאת הגישה הכי חשובה לחיים, ואתה יכול לשאול כל אחד שפגש אותי פה (למרות שבפורום זה תמיד נראה אחרת) שאני תמיד מחייך, תמיד שמח, ומשתדל שלא להתעסק בחרטא.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#565 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎15:11

מספר תיקונים והשלמות :

1. הרמב"ם אומר שמנה אחת (אחת לא שתיים) של בשר בשבוע היא בסדר. ואני אמרתי את אותם הדברים כבר לפני מספר שבועות (דפדף כמה פוסטים אחורה ותמצא).

2. הרעלים הם על הפירות והירקות ומצטברים בעיקר על הקליפה, למעט יוצאי-דופן אחדים. לכן מומלץ לשטוף עם מי סבון לפני שאוכלים אותם.

3. הרמב"ם ממליץ בעיקר על אכילת ירקות, ועל אכילת הפירות בנפרד, לא יחד עם הארוחה.

4. לפי הרמב"ם הגוף אכן מרפא את עצמו, במידה ולא מפריעים לו בכך! כך למשל, אם אתה אוכל כל יום בשר, לגוף כבר אין יכולת לרפא את הנזק שנגרם כתוצאה מכך.

5. להיות צוחק ושמח עדיף תמיד ובכל מצב על להיות עצוב ובדיכאון. על כך ודאי שאין חולק, ואף אני מנסה לממש זאת בחיי הפרטיים, ויש כרגע לידי יצור אחד נבחן שמאד עוזר לי בכך! :D

6. קראתי לא מזמן כתבה שעסקה במחקר על האושר שנמשך 75 שנה, ובסיומו החוקרים הגיעו למסקנה שתנאי הכרחי ביותר לאפשרות של בכלל להיות מאושר זו האהבה. מי שאוהב זוכה לאושר, מי ששונא מונע מעצמו את עצם האפשרות להיות מאושר. לא בכדי אמרו החכמים הסינים שהשנאה היא מפלצת שמזינה את עצמה...

7. אני חילוני מוחלט, אבל הדת כדת יפה בעיני (יש לי רק בעיה עם דתיים מסויימים).

#566 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎15:36

"כך למשל, אם אתה אוכל כל יום בשר, לגוף כבר אין יכולת לרפא את הנזק שנגרם כתוצאה מכך."
זה שלך ולא של הרמב"ם.

אני חושב שהוא מתכוון למשהו אחר.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#567 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎15:46

זה לא שלי, זו מסקנה הגיונית - הוא לא דיבר על סוג הבשר, אלא על כמות הבשר.

שים לב, שלהבדיל, בדגים הוא כן מפרט סוגים ולא כמויות. וגם בהם הצדק עמו, כפי שהוכח מחקרית בשנים האחרונות.

#568 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎16:21

איזה כיף שאין התיחסות לתגובה שלי, עכשיו אבי ד' האינטלגנט ימשיך להביא כתבות מynet ולקרוא לי אדיוט. :(

#569 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎21:31

איזה כיף שאין התיחסות לתגובה שלי, עכשיו אבי ד' האינטלגנט ימשיך להביא כתבות מynet ולקרוא לי אדיוט. :(

אתה העתקת מילה במילה מהאתר של מר קדמוני שאני שלחתי אותך אליו, שים לב שהוא יוצא נחרצות נגד בשר ונגד כל חומר מעובד ומתוק ז"א שאתה אוכל - בשר/ירקות/פירות וזהו! זה נקרא לשמור על הגוף שך ולא לאכול מעובד בדיוק כמו שאמרתי לך " על העניין של אכילת בשר אפשר להתווכח, על חלב לא"

#570 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2013‏, ‎22:27

אתה העתקת מילה במילה מהאתר של מר קדמוני שאני שלחתי אותך אליו, שים לב שהוא יוצא נחרצות נגד בשר ונגד כל חומר מעובד ומתוק ז"א שאתה אוכל - בשר/ירקות/פירות וזהו! זה נקרא לשמור על הגוף שך ולא לאכול מעובד בדיוק כמו שאמרתי לך " על העניין של אכילת בשר אפשר להתווכח, על חלב לא"

הוא לא יוצא נגד בשר/חלב/ביצים באופן כללי, הרשה לי לצטט את רגב;

לא ציינתי זאת, אך אין במאמר הזה שום תמיכה בתעשיות המזון מהחי האכזריות. אני לא ממליץ כלל על צריכת מוצרים מן החי אשר גדלו בתנאים לא תנאים. אני חושב שזה אכזרי מאוד כלפי בעלי החיים, הסביבה וכלפי הגוף שלנו עצמו. בדרך כלל מזונות אלה מגיעים יחד עם אינספור כימיקלים, הורמונים ושאר חומרים אסורים. החיות בדרך כלל מגודלות על דגנים ולא על עשב, מה שמפחית להן את הערך התזונתי משמעותית וגורם להן לשלל אינפקציות ומחלות (פרות היו מתות לאחר חצי שנה תחת תפריט דגנים, אך דואגים לשחוט אותן לפני זה).
על האכזריות שבתעשיות הבשר המודרניות תוכלו לקרוא באתר חיות. אם כי איני מסכים כלל עם תפישתם לגבי מזון מהחי בתפריט בריא, אני יכול לאשר שכל מה שהם מפיצים מבחינת תנאי גידול הוא לצערי נכון. אני מעודד צריכה מוסרית ומודעת.

כלומר, פרות ותרנגולות שגודלו בתנאים הומניים ובלי חומרים. לא שאני הולך ליישם את השיטה הזו, רק רציתי להבהיר לחלק מכם, הטבעונים, שמתעקשים על זה שבשר הוא לא בריא. אני לא מתעלם מהאכזריות שבתעשייה הזו וכל החומרים שנותנים להם. אם כי צריכה קבועה של פחמימות ובעיקר דגנים בתזונה טבעונית היא רחוקה מאוד מלהיות בריאה.

#571 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2013‏, ‎18:58

כל הקרניסטים והטורפים המדומים מוזמנים להמשיך לאכול בשר או את הדבר המעובד המשווק כבשר.. חייכם יתקצרו בהתאם.
או שפשוט תפסיקו להתכחש לכך שאתם אוכלים גופה של חיה שאכלה צמחים בשביל להשיג את כל הדברים שבריאים בבשר לכאורה.
תפנימו שיש בדם של החיות האלה חומצות שתן שלא ניתנות לפירוק בגוף האדם(=מסרטן), הורמונים לא אנושיים(=מסרטן), ארסן(רעל), ובנוסף חומרי טעם חזקים.... תכניסו את זה לתודעה הסתומה שלכם.
http://www.calcalist...3600863,00.html

#572 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2013‏, ‎19:21

כל הקרניסטים והטורפים המדומים מוזמנים להמשיך לאכול בשר או את הדבר המעובד המשווק כבשר.. חייכם יתקצרו בהתאם.
או שפשוט תפסיקו להתכחש לכך שאתם אוכלים גופה של חיה שאכלה צמחים בשביל להשיג את כל הדברים שבריאים בבשר לכאורה.
תפנימו שיש בדם של החיות האלה חומצות שתן שלא ניתנות לפירוק בגוף האדם(=מסרטן), הורמונים לא אנושיים(=מסרטן), ארסן(רעל), ובנוסף חומרי טעם חזקים.... תכניסו את זה לתודעה הסתומה שלכם.
http://www.calcalist...3600863,00.html

אתה כ"כ טיפש שזה מדהים אותי.

אגב...

זה מה שאני לא אוהב אצל טבעונים, בשביל מה הפרובוקציה המיותרת הזאת? לבוא כמו טינופת ולהפריע לעובדים לבצע את עבודתם ולקלל.

#573 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2013‏, ‎21:16

אגב...

זה מה שאני לא אוהב אצל טבעונים, בשביל מה הפרובוקציה המיותרת הזאת? לבוא כמו טינופת ולהפריע לעובדים לבצע את עבודתם ולקלל.

טיעון מעניין, אני טיפש...משהו ממה שאמרתי הוא לא עובדתי? בדקת את זה בכלל? :lol:
פרסמתי פה כמה סרטונים שמסבירים באופן ברור, גם עבור יצורים מוגבלים כמוך, מדוע מוצרים מהחי הם מסרטנים.

#574 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2013‏, ‎21:28

אגב...

טיעון מעניין, אני טיפש...משהו ממה שאמרתי הוא לא עובדתי? בדקת את זה בכלל? :lol:
פרסמתי פה כמה סרטונים שמסבירים באופן ברור, גם עבור יצורים מוגבלים כמוך, מדוע מוצרים מהחי הם מסרטנים.

כן, רובם גיבובים על גבי גיבובים של שטויות.
"החיות אכלו צמחים כדי שתשיגו את כל הדברים שבריאים בבשר לכאורה" - מה?

בניגוד אליך, אני ביססתי והסברתי, אפילו עבור יצורים בעלי IQ חד ספרתי כמוך, מדוע תזונה טבעונית היא לרוב התזונה הכי לא בריאה על הפלנטה הזו - כשמה שמוביל למחלות לב באמת הוא לא הבשר; אלא הפחמימות: הסוכר, הדגנים, סוכר פירות ועוד.
הסברתי בנוסף, עבור אנשים כמוך, שאני לא מצדיק תעשייה אכזרית ואת כל הכימקלים או ההורמנים שנותנים לחיות.
בגדול, אני מקווה שאתה וחבריך הטבעונים תפנימו כל סוף שתזונה טבעונית היא המפתח החוצה מחיים בריאים - ואם אתה רוצה לדבוק בהם; תזונה דלת פחמימות ועשירה בחלבון מן החי ושומן עם פעילו גופנית תקבע את זה.
כמו כן, יש עוד המון מחלות שאפשר למנוע ע"י אורח חיים זה כולל סרטן.

אז בפעם הבאה שאני אראה טבעוני שמתגאה בתזונתו ה"בריאה" כביכול, כשהוא לא מפסיק לבלוס סוכר ופחמימות - אני אצחק עליו. כמובן שתוסיף לזה גם מחסור ב-B12, חלבון מלא, ברזל ועוד.

#575 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2013‏, ‎21:50

חחח פרמידור אתה חתיכת טרול

#576 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2013‏, ‎22:16

חחח פרמידור אתה חתיכת טרול

תעבור את גיל 15 ואז תקרא לי טרול חמודי...

רציתי לשתף אתכם בעמוד הזה
https://www.facebook...519242284782259

אין, אני חצי שעה כבר לא מבצע נשימות סדירות. עמוד ענק, משפיל את הטבעונים כמו שצריך.

#577 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎13:08

אתה טועה, אין בן אדם שיגיד שתזונה טבעונית איננה נופלת מתזונה שמבוססת על בשר וגם על בשר שמן, גם עפ"י שיטת הפליאו ניתן להיוות טבעונאי הדגש יהיה על אגוזים-קוקוס-בננות-אורז-בטטות ושאר ירקות ועלים..... אל תטעה.

#578 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎13:42

בניגוד אליך, אני ביססתי והסברתי, אפילו עבור יצורים בעלי IQ חד ספרתי כמוך, מדוע תזונה טבעונית היא לרוב התזונה הכי לא בריאה על הפלנטה הזו - כשמה שמוביל למחלות לב באמת הוא לא הבשר; אלא הפחמימות: הסוכר, הדגנים, סוכר פירות ועוד.
הסברתי בנוסף, עבור אנשים כמוך, שאני לא מצדיק תעשייה אכזרית ואת כל הכימקלים או ההורמנים שנותנים לחיות.
בגדול, אני מקווה שאתה וחבריך הטבעונים תפנימו כל סוף שתזונה טבעונית היא המפתח החוצה מחיים בריאים - ואם אתה רוצה לדבוק בהם; תזונה דלת פחמימות ועשירה בחלבון מן החי ושומן עם פעילו גופנית תקבע את זה.

אז בפעם הבאה שאני אראה טבעוני שמתגאה בתזונתו ה"בריאה" כביכול, כשהוא לא מפסיק לבלוס סוכר ופחמימות - אני אצחק עליו. כמובן שתוסיף לזה גם מחסור ב-B12, חלבון מלא, ברזל ועוד.

מצטער לבשר לך, אבל לחיות יש הורמונים גם בלי שתתן להם תוספת :huh: ...כמה נוח לך להתעלם מעובדות ולהמשיך לטפח את שטיפת המוח שעברת, במקום פשוט לראות את המציאות.
חלבון מלא וברזל יש בשפע בצמחים. B12 זה נושא מסובך, והפתרון הכי פשוט כיום זה לאכול תוסף פעם ביום....
אתה ממליץ על פחות פחמימות ויותר חלבונים? שמע זה כבר חוסר הבנה בסיסית בתזונה...

#579 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎15:00

מצטער לבשר לך, אבל לחיות יש הורמונים גם בלי שתתן להם תוספת :huh: .
http://www.google.co...9QEwBA&dur=2468
כמה נוח לך להתעלם מעובדות ולהמשיך לטפח את שטיפת המוח שעברת, במקום פשוט לראות את המציאות.
חלבון מלא וברזל יש בשפע בצמחים. B12 זה נושא מסובך, והפתרון הכי פשוט כיום זה לאכול תוסף פעם ביום....
אתה ממליץ על פחות פחמימות ויותר חלבונים? שמע זה כבר חוסר הבנה בסיסית בתזונה...

כמו שאתלטים שלוקחים הורמונים אנבולים (סטרואידים) יש זמן התאוששות קטן פי 4, יכולת לסנטז חלבון פי 10 ויכולת לייצר שריר, מהירות, כוח ועוד פי 20 מאדם טבעי, כך גם לחיות (פרות למשל) שנותנים להם את ההורמונים האלה, יש יכולת לייצר חלב פי 20 בכמות ויותר טוב, וכמובן שהפרה גודלת למימדים עצומים ונהיית שרירית מה שאומר - יותר בשר.

מאיזה עובדות אני מתעלם? אני לא מכחיש שזו תעשייה אכזרית. אני גם לא מכחיש שזה על הז*ן שלי ואני צוחק על טבעונים/צמחונים. מבחינה בריאותית בתעשייה הזו יש חסרונות מסוימים כמו החומרים והתנאים שמגדלים את החיות (בחלקם).
פחות פחמימות ויותר חלבונים? כן. לא יודע אם שמעת על זה, אבל יש דבר כזה שנשמע דיאטת פלאו.

תמונה שפורסמה

זו התזונה שנועדה לנו מבחינה אבולציונית.
זו התזונה לחיים בריאים. לא בולשיט טבעוני. בלי זבל תעשייתי, בלי סוכר, בלי טיגון יתר על המידה וכולסטרול מחומצן. חיים ב-ר-י-א-ים.
אני מפנה אותך שוב לקיראת המאמר, ואם לא עשית, צר לי, אבל אתה מתנהג כמו אדיוט. כמו אבי.
אני לא מתכחש ומנסה לקרוא כל נונסנס טבעוני שקיים ברשת, לא פוסל אתכם מראש, רק שזה מצחיק כל פעם לשמוע את אותן שטויות.

#580 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎15:06

תקרא תתגובה שלי, פליאו בפורש אינו סותר את הטבעונות

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים