הסצנה האחרונה בסרט הייתה אדירה!
בכללי אבל, סרט מעולה. אני אהבתי מאוד.
וגם פרסמתי את הסאונדטראק שלו בזמנו, אבל הנה
נכתב ב- 10/04/2015, 09:21
הסצנה האחרונה בסרט הייתה אדירה!
בכללי אבל, סרט מעולה. אני אהבתי מאוד.
וגם פרסמתי את הסאונדטראק שלו בזמנו, אבל הנה
-
נכתב ב- 10/04/2015, 10:27
סרט ענק! אני חושב שכבר כתבתי עליו כאן, ממש בקצרה. סרט דפוק אבל בקטע טוב! בחיי שיצאתי עם אורגזמה מנטלית מהסרט, הוא היה כל כך כיפי ומהנה, גם אם צפוי ומטופש להחריד. אבל כאמור, סיימתי את הסרט עם התלהבות מטורפת.
ואגב, מה לא הבנת קליפס...?
נכתב ב- 10/04/2015, 14:34
טוב סוףסוף השלמתי את החשוד המיידי,
לא מאמין לכם שאשכרה לא עליתם על מי זה קייזר סוזה
נכתב ב- 10/04/2015, 20:28
סרט ענק! אני חושב שכבר כתבתי עליו כאן, ממש בקצרה. סרט דפוק אבל בקטע טוב! בחיי שיצאתי עם אורגזמה מנטלית מהסרט, הוא היה כל כך כיפי ומהנה, גם אם צפוי ומטופש להחריד. אבל כאמור, סיימתי את הסרט עם התלהבות מטורפת.
ואגב, מה לא הבנת קליפס...?
אחרי שישנתי עליו כבר הבנתי אותו יותר, במהלך היום קראתי פה ושם דיונים עליו, עכשיו אני בסדר אחי ;-)
כן, אחלה סרט, מומלץ, אמנם לא בטירוף, אבל חובה צפייה.
נכתב ב- 10/04/2015, 20:55
Edge of Tomorrow:
http://www.imdb.com/title/tt1631867/
החג הזה גרם לי להשלים לא מעט סרטים.
את רובם העפתי לסל מיחזור אחרי 20-30 דקות, עד שהגעתי לסרט הזה, כזה שראוי גם שיכתבו עליו.
הנוסחה והעלילה לא הכי מקורית, ראיתי לא מעט סרטים עם רעיון דומה, אבל במקרה הזה, טום קרוז נמצא בו.
הבחור מצליח להחזיק את הסרט הזה כמעט בעצמו, נכון שויזואליות ושאר הדברים עשויים לא רע בכלל, אבל עם שחקן אחר קשה לי להאמין שלא הייתי מאבד עניין כבר באמצע.
כי בכל זאת, בואו נודה באמת, התסריט לא כזה להיט, כאילו...מי לעזאזל האויב? חייזרים רובוטים עם תאורת לד צהוב/כחול של ערסים.
ומה האינטרס שלהם? לא בדיוק ברור, אנחנו רק יודעים שזה בא לנו טוב, בלי להתעמק יותר מדיי.
שורה תחתונה, נהניתי.
טום קרוז באחלה הופעה, חליפות שיריון מגושמות, אקשן טראשי, ודני קושמרו אחד - ציון 7.
נכתב ב- 11/04/2015, 01:11
שאלה לגבי הסוף של Interstellar:
SpoilerSpoilerמבולבל? גם נולאן היה מבולבל כשכתב את זה. וזה עוד משהו פשוט לעומת החרטא שהלך סצנה אחת לפני זה...
בדיוק סיימתי צפייה חוזרת באינטרסטלר, יופי של סרט.
כמובן שלא בטופ50 של כל הזמנים, אבל עדיין סרט מדהים.
גם לי הטמטום הזה הפריע, אבל זה נסבל... לפחות הביצוע עצמו היה פנטסטי, כמו שרק נולאן יודע לעשות.
אבל הנה מה שמפריע לי יותר מהכל: מה השם הפרטי של קופר??? לבת שלו קוראים מרפי קופר, ובמשך כל הסרט קוראים לו רק קופ או קופר. זה הזוי.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/04/2015, 10:36
Interstellar:
http://www.imdb.com/title/tt0816692/
אני מאוד אוהב את כריסטופר נולאן, הלוואי והיו עוד במאים כמוהו, אבל הסרט הזה פשוט רע, מאוד אפילו.
החלק הראשון של הסרט דיי מרדים ואפילו משעמם, החלק השני כבר יותר מעניין, והשלישי פשוט בדיחה, אמרתי לעצמי מה לעזאזל?! איזה בולשיט.
התחושה הכללית שקיבלתי זה שאפילו השחקנים לא מבינים איזה טקסט הם מוציאים מהפה, שהם מדקלמים בלי מושג באמת על מה מדובר.
ככה שלא רק התסריט גרוע, אלה גם האמינות של השחקנים, ובכלל האוירה הכללית לא הרשימה אותי בכלל.
ראיתי סרטים אחרים בז'אנר עם ביצועים הרבה יותר טובים, כמו לדוגמא "שמש" של דני בויל, שדרך אגב, מומלץ.
בסופו של דבר יצאתי מאוכזב, הרגיש לי ארוך ומרוח בלי סיבה אמיתית, רק הערכה שיש לי לנולאן והעובדה שאני חולה על סרטי חלל גרמו לי לרצות לראות אותו עד הסוף.
אולי באמת השיא מאחוריו, זו תחושה שהיתה לי כשראיתי את באטמן השלישי, שהיה לטעמי סרט מביך ביותר.
לפי הציונים וביקורות שקראתי על הסרט הזה, ציפיתי ליצירת מופת, אבל שוב אנשים נפלו לתוך מלכודת ההייפ, כי במחשבה שלהם זה פאקין נולאן, אין מצב שהוא מוציא חרא סרט!
אני מניח שרובכם כבר ראיתם, אז להמליץ לוותר עליו כבר לא יעזור, אבל מי שבכל זאת קורא ומחכה לזמן המתאים, שמע לי...תוותר.
נכתב ב- 11/04/2015, 13:48
קליפס, אנחנו בהסכמה מלאה לגבי הסרט הזה - באמת נפילה רצינית של נולאן.
וגם אני באמת אוהב את הסרטים של נולאן, וקשה לי להבין - ולרגעים ארוכים, היה לי אפילו קשה להאמין! (קיוויתי להתבדות באיזו הברקה עד לפריים האחרון ממש) - איך הוא הכניס את הטמטום שרץ בחלק שכולל את הטוויסט הכי מפגר שיצא לי לראות בימי חיי. אבל אני מונחה-עלילה בעיקר, יש ודאי כאלה שיאהבו את הויזואליות של חלק מהסצינות, שגם אותי די הרשימו. אבל ממש לא היה בהן די כדי לחפות על כמעט 3 שעות שבעיקרן... קשקוש מייגע!
האמת שיצאתי גם די עייף מהסרט, נוסף על האכזבה הקשה.
נכתב ב- 11/04/2015, 18:05
relatos salvajes/סיפורים פרועים:
http://www.imdb.com/.../?ref_=plg_rt_1
סרט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!
בלי להרחיב יותר מדיי אתם חייבים לראות אותו, לא עוד חודש, לא עוד שבוע, לא עוד יום או שעה, אלא עכשיו :-)
ציון 8!!!
נכתב ב- 11/04/2015, 18:10
נכתב ב- 11/04/2015, 18:35
לגמרי אחי, תענוג טהור :-)
נכתב ב- 11/04/2015, 20:35
לא ממש הבנתי אם זה סרט שעכשיו בקולנוע או לא?
כי אני רואה שיש בלורי באתר כתוביות אבל לא מוצא הורדה.
נכתב ב- 11/04/2015, 20:45
דרך איזה אתר אתה מוריד כתוביות?
תריץ סיפורים פרועים ב-ktuvit.com אתה תמצא.
נכתב ב- 11/04/2015, 20:46
הסרט יצא בישראל רק עכשיו, יחד עם עוד כמה מדינות בעולם.
בחלקים אחרים של העולם הוא יצא כבר לפני כמעט שנה, לכן יש כבר בלוריי.
תנסה לחפש לא רק Wild Tales אלא גם את השם הספרדי, Relatos salvajes.
נכתב ב- 11/04/2015, 20:53
טוב קניתם אותי. מוריד אותו
נכתב ב- 12/04/2015, 01:31
טוב, אז סיימתי צפייה חוזרת בכל טרילוגיית צעצוע של סיפור.
מה אני אגיד לכם, פיקסאר מלכים.
כל סרט טוב יותר מקודמו, בכל אספקט, והסרט הראשון כבר הציב רף מאוד גבוה.נהניתי מכל רגע, גם מהסרט הראשון, אפילו שהאנימציה כבר מיושנת.
הסרט השלישי הוא בכלל מאסטרפיס, יצירת מופת לכל דבר ולכל עניין. הסוף הוא לא פחות מגאונות מושלמת, שילוב בין החיים האמיתיים של הצופה לבין המתרחש על המסך, והוא מדבר ישירות גם לילדים וגם למבוגרים.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/04/2015, 20:36
סיפורים פרועים גדול! נהנתי ממש. מקורי ועשוי בצורה מעולה.
נכתב ב- 15/04/2015, 21:10
שמח לשמוע, עכשיו אתה צריך לשמוע להמלצות שלי יותר ;-)
נכתב ב- 18/04/2015, 21:51
מה זה "סיפורים פרועים"?
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים