עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#521 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2013‏, ‎07:29

חלב זה לא בריא נקודה ואם אתה חושב שכן או רוצה להמשיך לאכול תהנה... על בשר אפשר להתווכח

חחחחח
היו תקופות פעם שהייתי על 3 ליטר חלב ביום, אתה אומר שאני לא בריא?
זה בסדר, התפקיד שלי הוא לחשוב ביקורתי. התפקיד שלך הוא לראות סרטון מסכן ביוטיוב ולהאמין לו.

יש על זה אלפי ספרים ורוב מוחלט של תומכים בקרב מומחי תזונהו אני לא מדבר על הפקידה של מכבי, לך תקרא את שוטי החלב של דוקטור אריה אבני, או תבקר באתר שלו ותבין מה יש בחלב. יש לך גם האתר של מר קדמוני שמצדד בלאכול בשר בשפע ושומנים בשפע ( יש לזה סימוכים רפואיים ומחקריים עם ביסוס) ותראה מה הוא אומר על חלב. חלב מלא במוגלה של הפרה, חלב הוא נטול אומגה 3 כך שאם אתה מתקיים מ 3 ליטר חלב תהיה בטוח שהמוח שלך לא מתפתח..... אני קראתי ספרים ועשרות מאמרים בניגוד אליך

חלב מלא בזרחן שגורם לבריחת סידן, ישראל שיאנית של בריחנת סידן למרות שתצרוכת החלב פה היא בין הגבוהות בעולם, אז איך זה מסתדר עם האמרה של חלב זה סידן???
בסין לא שמעו על בריחת סידן עד לפני עשרות שנים
התמנים שבאו לפה היו בריאים ולא שמעו בחיים על מחלות כמו סכרת נעורים ובריחת סידן, כשהגיעו לפה נתנו להם חלב ובשפע ( שם לא שתו חלב כי זה רק חלב גמלים חלב פרות בקושי היה להם אסור היה להחזיק אדמות עד כמה שידוע לי) והיום הילדים התמניים בא"י מובלים את העולם בסכרת נעורים. אז לבריאות שיהיה לך ואני ממליץ לאנשים כמוך לשתות 4 ליטר ביום כדי שתחשוב שאתה יותר גבר
  • אבי ד אוהב את זה

#522 xori

xori

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2013‏, ‎08:27

נקודה למחשבה:
כמה אנשים אתם מכירים רגישים/אלרגים לחלב לעומת בשר?

#523 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2013‏, ‎13:49

חלב זה לא בריא נקודה ואם אתה חושב שכן או רוצה להמשיך לאכול תהנה... על בשר אפשר להתווכח

חחחחח
זה בסדר, התפקיד שלי הוא לחשוב ביקורתי. התפקיד שלך הוא לראות סרטון מסכן ביוטיוב ולהאמין לו.

יש על זה אלפי ספרים ורוב מוחלט של תומכים בקרב מומחי תזונהו אני לא מדבר על הפקידה של מכבי, לך תקרא את שוטי החלב של דוקטור אריה אבני, או תבקר באתר שלו ותבין מה יש בחלב. יש לך גם האתר של מר קדמוני שמצדד בלאכול בשר בשפע ושומנים בשפע ( יש לזה סימוכים רפואיים ומחקריים עם ביסוס) ותראה מה הוא אומר על חלב. חלב מלא במוגלה של הפרה, חלב הוא נטול אומגה 3 כך שאם אתה מתקיים מ 3 ליטר חלב תהיה בטוח שהמוח שלך לא מתפתח..... אני קראתי ספרים ועשרות מאמרים בניגוד אליך

חלב מלא בזרחן שגורם לבריחת סידן, ישראל שיאנית של בריחנת סידן למרות שתצרוכת החלב פה היא בין הגבוהות בעולם, אז איך זה מסתדר עם האמרה של חלב זה סידן???
התמנים שבאו לפה היו בריאים ולא שמעו בחיים על מחלות כמו סכרת נעורים ובריחת סידן, כשהגיעו לפה נתנו להם חלב ובשפע ( שם לא שתו חלב כי זה רק חלב גמלים חלב פרות בקושי היה להם אסור היה להחזיק אדמות עד כמה שידוע לי) והיום הילדים התמניים בא"י מובלים את העולם בסכרת נעורים. אז לבריאות שיהיה לך ואני ממליץ לאנשים כמוך לשתות 4 ליטר ביום כדי שתחשוב שאתה יותר גבר

כל הבולשיט שאתה אומר פה הופרך ממזמן וזה רק מחזק את הטענה שלי שטבעונים הם בחלקם טיפשים.
מה הקשר לאומגה 3 לעזאזל ולזה שהמוח שלי לא התפתח? שמן דגים/אומגה 3 צורכים מתוספים/דגים/אגוזים וכדומה, אני לוקח 6 כדורים ביום. אם כבר מדברים על זה, אני חושב, (בעצם לא, בטוח) שהמוח שלך לא התפתח כראוי.
אנשים כמוך הם בדיוק האספסוף האדיוטי שקורא כתבות בynet ומאמין להם במקום להפעיל את השכל. כל התעשייה של מוצרי הסויה/חלב אורז/שקדים/רפואה סינית נועדו לעשות עליכם כסף.
הסינים רגישים ללקטוז בגנים שלהם ולכן הם לא אוכלים מוצרי חלב.

נקודה למחשבה:

אתה מדבר על רגישות ללקטוז, ואף אחד שרגיש לזה לא צריך לשתות חלב.

#524 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2013‏, ‎15:13

חחחחח

כל הבולשיט שאתה אומר פה הופרך ממזמן וזה רק מחזק את הטענה שלי שטבעונים הם בחלקם טיפשים.
מה הקשר לאומגה 3 לעזאזל ולזה שהמוח שלי לא התפתח? שמן דגים/אומגה 3 צורכים מתוספים/דגים/אגוזים וכדומה, אני לוקח 6 כדורים ביום. אם כבר מדברים על זה, אני חושב, (בעצם לא, בטוח) שהמוח שלך לא התפתח כראוי.
אנשים כמוך הם בדיוק האספסוף האדיוטי שקורא כתבות בynet ומאמין להם במקום להפעיל את השכל. כל התעשייה של מוצרי הסויה/חלב אורז/שקדים/רפואה סינית נועדו לעשות עליכם כסף.
הסינים רגישים ללקטוז בגנים שלהם ולכן הם לא אוכלים מוצרי חלב.

נקודה למחשבה:

אתה מדבר על רגישות ללקטוז, ואף אחד שרגיש לזה לא צריך לשתות חלב.

לא, אלרגיה לחלב:
http://he.wikipedia....iki/אלרגיה_לחלב
  • xori אוהב את זה

#525 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2013‏, ‎15:40

אין ספק שיש תעשיה רווחית על קהילת הטבעונים, אתם לא בהכרח בריאים יותר.
כאחד שעובד בתחום הפרסום, אני אומר - אל תאמינו לכל מה שכותבים/מוכרים לכם.

בכלל...אני מאמין שכל דבר בהגזמה הוא לא בריא, אפילו כתבתי את זה בתחילת הדיון נדמה לי.
הכל במינון.
  • orelzor אוהב את זה

#526 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2013‏, ‎00:50

חחח תאמין לי שהמוח שלי יותר מפותח משלך, וגם הגוף שלי בריא יותר משלך. אם אתה חושב שחלב הוא דבר בריא תמשיך אם זה אני אפילו לא מנסה לעזור לאנשים כמוך....
אם אתה חושב שאני קורא כתבות בYNET אתה טועה, אני בניגודד אליך לומד על זה בצורה מדעית עם ספרים, דוקטורים ואנשים עם שכל... אתה כנראה קורא מה שנוח לך. רק בריאות שיהיה לך

#527 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎12/04/2013‏, ‎11:04

http://www.youtube.com/watch?v=ILl3_jQNvsM
  • אבי ד ו RuinSain אוהבים את זה

#528 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/04/2013‏, ‎18:18

הלו תתעוררו יום עצמאות, הורגים לכם את כל הפרות!!!!

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#529 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2013‏, ‎13:56

הלו תתעוררו יום עצמאות, הורגים לכם את כל הפרות!!!!

מה שהולך היום בכל הארץ :)
הורגים תרנגולות ופרות על חופשי =]

#530 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2013‏, ‎14:29

גם אם הוא היה טבעוני זה לא מוצדק להטיף. אני אישית, ורבים אחרים, מחשיבים את הטבעונות כדת. דת של הטפות ובלבול שכל. בשונה מצמחונים, שפשוט לא אוכלים בשר, התפקיד של טבעונים הוא לקשקש ולהעביר את הדת שלהם, ולנסות לכפות אותה על אנשים. (ועל הדרך גם לשקר).

חח :|

#531 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2013‏, ‎16:53

אין ספק שיש תעשיה רווחית על קהילת הטבעונים, אתם לא בהכרח בריאים יותר.
כאחד שעובד בתחום הפרסום, אני אומר - אל תאמינו לכל מה שכותבים/מוכרים לכם.

בכלל...אני מאמין שכל דבר בהגזמה הוא לא בריא, אפילו כתבתי את זה בתחילת הדיון נדמה לי.
הכל במינון.

בתור אחד ממולח מתחום הפרסום, אתה יכול להגיד לי מה היחס בערך בין התקציבים בין פרסום בשר ומוצרי חלב לבין מוצרים של טבעוניים?

#532 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎14:59

לחם לבן, חמאה, שמנת, בשר מעובד, בשר אדום ומתוקים מקצרים לכם את החיים. חוקרים בריטיים עקבו אחרי 5,000 נשים וגברים במשך 24 שנים. התוצאות אולי לא מפתיעות, אבל בהחלט חד-משמעיות

אוהבים לאכול בשר אדום, לחם לבן, חמאה, שמנת ומתוקים? הכפלתם את הסיכויים שלכם למות צעירים. מחקר שנערך בבריטניה וכלל יותר מ-5,000 עובדי מדינה גילה כי אלו מבין העובדים, שאכלו את הכמויות הגדולות ביותר של אוכל מטוגן, מתוק, בשר מעובד ואדום, לחם לבן וחמאה ושמנת הכפילו את סיכוייהם למוות בטרם עת או לבריאות לקויה בגיל מבוגר.

לכתבה המלאה!

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#533 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎17:58

לחם לבן, חמאה, שמנת, בשר מעובד, בשר אדום ומתוקים מקצרים לכם את החיים. חוקרים בריטיים עקבו אחרי 5,000 נשים וגברים במשך 24 שנים. התוצאות אולי לא מפתיעות, אבל בהחלט חד-משמעיות

אוהבים לאכול בשר אדום, לחם לבן, חמאה, שמנת ומתוקים? הכפלתם את הסיכויים שלכם למות צעירים. מחקר שנערך בבריטניה וכלל יותר מ-5,000 עובדי מדינה גילה כי אלו מבין העובדים, שאכלו את הכמויות הגדולות ביותר של אוכל מטוגן, מתוק, בשר מעובד ואדום, לחם לבן וחמאה ושמנת הכפילו את סיכוייהם למוות בטרם עת או לבריאות לקויה בגיל מבוגר.

לכתבה המלאה!

מצחיק שרוב החרא שמצוין בכתבה הוא מהצומח :lol:
נכון... יש משפט שאומר The whiter the bread, the sooner you're DEAD
מזון מעובד, שומן טראנס, סוכרים :] אתה לא מחדש לנו דבר, אותו בלבול שכל כל פעם מחדש.
זה מדהים אותי כמה אתה מקצין את הדברים, עד כדי כך שלקחת עליך משימה להיות גורו מטיף שלא מפסיק ללכלך על בשר ולהטיף לטבעונות.
תגיד, רע לך בחיים? שואל ברצינות :)

#534 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎18:49

אני בכלל לא טבעוני. אני צמחוני.

אני לא מטיף, רק מתריע.

אילו רק טרחת לקרוא גם את מה שאחרים כותבים, ולא רק את עצמך, היית גם רואה שציינתי שאכילת בשר (לא אדום ולא מעובד) במידה אינה מזיקה, או כמעט ואינה מזיקה.

אבל נראה לי שהאנטי-טבעונות הביא אותך למצב של אנטי-שכל.

#535 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎19:08

אתה מדבר דיבורי סרק בלי ביסוסים מאחורי דבריך.
בנוסף, אתה די חופר יחסית לאחד ששם בחתימה שלו "אין לי כוח לבלבולי מוח".

למה שאלתי את זה? כי זו כבר נהייתה נורמה אצלך, לחפש כל יום כתבה מסכנה בynet בריאות כנגד בשר ולפרסם פה.
לי נראה ההפך, גישת ה"אנטי- בשר" שלך הובילה אותך למצב של אנטי-שכל.

#536 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎19:56

אתה מאד מוזמן לדלג על כל הפוסטים שלי. איש אינו מחייב אותך לקרוא. תודה מיוחדת שמורה לך אם תבחר גם שלא להגיב עליהם.

#537 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎20:23

למה שאלתי את זה? כי זו כבר נהייתה נורמה אצלך, לחפש כל יום כתבה מסכנה בynet בריאות כנגד בשר ולפרסם פה.

עברתי על כל התגובות שלך ולא מצאתי ביסוס מדעי, מחקר, או איזה טיעון משכנע פשוט מילים שהמצאת מהראש שלך על למה זה נוח וטוב - ואני לא מזלזל בנסיון שלך כבן אדם. אבל נאה דורש נאה מקיים לא?
ואגב כל השיטה של לאכול הרבה בשר מעובד והרבה בשר בקר ועוד כהכנה דברים מוטלת בספק רב, הם גם טוענים שכולוסטרול בדם צריך להיות מחושב אחרת לכן לרובם יש רמות של 170++ ( הרמה המקסימלית המומלצת היום היא מקס' 150)....

#538 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎20:26

עברתי על כל התגובות שלך ולא מצאתי ביסוס מדעי, מחקר, או איזה טיעון משכנע פשוט מילים שהמצאת מהראש שלך על למה זה נוח וטוב - ואני לא מזלזל בנסיון שלך כבן אדם. אבל נאה דורש נאה מקיים לא?
ואגב כל השיטה של לאכול הרבה בשר מעובד והרבה בשר בקר ועוד כהכנה דברים מוטלת בספק רב, הם גם טוענים שכולוסטרול בדם צריך להיות מחושב אחרת לכן לרובם יש רמות של 170++ ( הרמה המקסימלית המומלצת היום היא מקס' 150)....

אוקיי, מר מיתוס. תגיד לי בדיוק איזו "שטות" זרקתי בלי סימוכין ואשמח לעזור.
בינתיים האנשים החשוכים שחיים במיתוס הם אנשים שלא אוכלים בשר, ביצים ומוצרי חלב.

#539 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎21:20

אתה רוצח אפרוחים שלא בקעו, עגלים של ינקו חלב, ושותה חלב של פרה שיש בו מוגלה ואני חשוך? טוב ככה זה כשאין שכל. ואני מניח שלא נכנסת לאתר של מק קדמוני/ דר אריה אבני - שניהם לא טבעוניים ולא צמחוניים אבל בכל זאת העיקר לצעוק לילה טוב שיהיה לך והרבה בריאות.

#540 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2013‏, ‎21:27

אתה רוצח אפרוחים שלא בקעו, עגלים של ינקו חלב, ושותה חלב של פרה שיש בו מוגלה ואני חשוך? טוב ככה זה כשאין שכל. ואני מניח שלא נכנסת לאתר של מק קדמוני/ דר אריה אבני - שניהם לא טבעוניים ולא צמחוניים אבל בכל זאת העיקר לצעוק לילה טוב שיהיה לך והרבה בריאות.

ושום מילה בקשר ל"שטויות" שזרקתי מהפה.

I rest my case.
או שתביא ביסוס לשטויות שלך או שמוטב שלא תבזבז לי את הזמן ותקשקש בשכל.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים