חחחחח
חלב זה לא בריא נקודה ואם אתה חושב שכן או רוצה להמשיך לאכול תהנה... על בשר אפשר להתווכח
היו תקופות פעם שהייתי על 3 ליטר חלב ביום, אתה אומר שאני לא בריא?
זה בסדר, התפקיד שלי הוא לחשוב ביקורתי. התפקיד שלך הוא לראות סרטון מסכן ביוטיוב ולהאמין לו.
יש על זה אלפי ספרים ורוב מוחלט של תומכים בקרב מומחי תזונהו אני לא מדבר על הפקידה של מכבי, לך תקרא את שוטי החלב של דוקטור אריה אבני, או תבקר באתר שלו ותבין מה יש בחלב. יש לך גם האתר של מר קדמוני שמצדד בלאכול בשר בשפע ושומנים בשפע ( יש לזה סימוכים רפואיים ומחקריים עם ביסוס) ותראה מה הוא אומר על חלב. חלב מלא במוגלה של הפרה, חלב הוא נטול אומגה 3 כך שאם אתה מתקיים מ 3 ליטר חלב תהיה בטוח שהמוח שלך לא מתפתח..... אני קראתי ספרים ועשרות מאמרים בניגוד אליך
חלב מלא בזרחן שגורם לבריחת סידן, ישראל שיאנית של בריחנת סידן למרות שתצרוכת החלב פה היא בין הגבוהות בעולם, אז איך זה מסתדר עם האמרה של חלב זה סידן???
בסין לא שמעו על בריחת סידן עד לפני עשרות שנים
התמנים שבאו לפה היו בריאים ולא שמעו בחיים על מחלות כמו סכרת נעורים ובריחת סידן, כשהגיעו לפה נתנו להם חלב ובשפע ( שם לא שתו חלב כי זה רק חלב גמלים חלב פרות בקושי היה להם אסור היה להחזיק אדמות עד כמה שידוע לי) והיום הילדים התמניים בא"י מובלים את העולם בסכרת נעורים. אז לבריאות שיהיה לך ואני ממליץ לאנשים כמוך לשתות 4 ליטר ביום כדי שתחשוב שאתה יותר גבר