לא מבין על מה כל התלונות, לא חושב שהיה פרק מושלם, אבל ... היה אחלה פרק, אני נהנתי 
נתחיל ממה שפחות אהבתי. הסצינה עם אריה.
כי כולנו ציפינו לקרב גדול בינה לבין הזונה השניה, שכבר חצי עונה מנסה לחסל אותה, מאכזב שזה הסתיים בכיבוי נר.
הכניסה הזריזה של דיאנריס לדעתי היתה מיותרת. מצולם בשתי שניות ומרגיש שעשו וי.
היו לדעתי צריכים לדחות את הסצינה הזאת לפרק הבא ולהשקיע יותר.
חוץ מזה מאוד נהנתי. טוויסטים חדשים בעלילה, ואפילו כמה סצינות מצחיקות. למה לא, רק מוות צריך כל היום?
לא יודע מי רשם שכבר אין הפתעות בסדרה, במיוחד שלפני 2 פרקים קיבלנו את הודור לפנים בלי שום התראה !!
גם מה שקרה עם סרסיי אותי מאוד הפתיע. הייתי בטוח שקלגן חזר כדי להילחם באח שלו, ובום טומן מבטל משפט ע"י קרב.
ובתכלס דן את אימו למוות. איזה כיף אגב, רק מחכה שתמות כבר הזונה
איך היא תיצא מזה עכשיו? אין לי מושג.
"אין מספיק קרבות איזה שעמום" .. אתם כמו ילדים. מתי הסדרה הפכה לסדרת אקשן ולא עדכנו אותי?
אולי שכחתם אבל העונות הראשונות היו כל כך איטיות שהיו מקבלים סצינת אקשן פעם בשני פרקים במקרה הטוב. מפונקים.
דבר שני, סצינה שניה, קלגן תוקף בלי שום משא ומתן ומחסל 4 אנשים באכזריות. איזה כיף.
שתי סצינות מאוחר יותר המפלצת קמה לתחיה ותולשת לאחד הטמבלים את הראש!
מירין מותקפת מהים ועולה באש. ולפינוק תולים 3 אנשים. ועוד מתמקחים עם קלגן כמה הוא יקבל. קטע גדול שלו.
וכל זה קרה בפרק אחד!!! ועדיין אנשים מתלוננים. עשו טובה, מזמין לפתוח ולהיזכר מהעונות הראשונות איזה קצב איטי ואפילו נוראי לפעמים היה לסדרה.
עוד שני פרקים לפנינו ויש עוד הרבה סיפורים לא גמורים בכלל.
כרגע אגב יש(היו) שני קרבות גדולים על הפרק.
1. לאניסטרים - בלאק פיש. נפתר ע"י מהלך מבריק של ג'ימי (שגם אותו לא צפיתי).
2. ג'ון וסנסה - רמזי. פרק 9
מאוד מקווה שימשיכו עם בראן ולא ידחו את העלילה שלו לעונה הבאה. כבר 2 פרקים לא הראו אותו.