שניר לא יודע מה איתך אני מאוד אוהב ספורט ותחרות ספורטיבית, וזה מותר והגיוני לקלל שחקן, אבל לאחל לבנאדם מוות רק כי הוא משחק בקבוצה יריבה, אני אישית לא אוהב את זה.
אם כבר קנדיל, העונה סכנין באו לבלומפילד ויש לנו אוהד אחד שרוט על כל הראש ביציע (מהסוג שחייב להיות בכל אזור של יציע) וכל המשחק הוא רק מקלל את קנדיל ואנחנו פיפייי כל המשחק רק שישרף לך הכפר ושיפגע בך אוטובוס יבהמה ושתתפוצץ עליך מכונית תופת יבן זונה וכל מי ששומע אותו לא יכול בכלל להתרכז במשחק מרוב שנפלנו על הרצפה
אתה יודע מה קורה בטדי שסכנין נכנסת לחימום? אתה מפחד שהאצטדיון יתמוטט, יש שריקות של בוז כ"כ חזק כאילו היטלר נכנס לנאום.
שמע, אני אגיד לך את האמת, הרבה פעמים נגד ביתר יוצא לי דברים שאני לא מתכוון, אבל אני תמיד אומר בשקט אחרי זה משהו טוב (כל עוד הוא לא ערבי!!!)
נגיד אם שחקן כלשהו עושה הצגה או שעשו עליו פאול מוצדק אני אומר אמן שישבור תרגל שיתפס לו השריר שתקרע לו הרצועה ואז אני אומר בלב (ושאלוהים ישלח לו רפואה שלמה עם השריקת סיום) אם אתה חושב שמה שהאוהד שלכם אמר זה מצחיק אתה צריך לראות מה אני שמעתי, סתם פנינה מהמשחקים האחרונים שהייתי,
בא איזה מבוגר עם הנעלים סטייל TRAK של פעם, עור כזה יענו אלגנט אבל בלאי רצח, שמאחורה זה פתוח כאילו כפכף,
ושלומי אזולאי לא פוגע פשוט החרייאת לא פוגע, פתאום הוא צועק לו "שלומי יא זונה, זיינת לנו את העונה יא מזדיין", אחרי 5 דקות "רוני (הכוונה לרוני לוי) תוציא את הזונה הזאת הוא לא יודע לשחק" רוני מסתובב אליו ומסמן לו עם הידיים לא מתאים, הוא צועק לרוני "אל תעשה לי לא מתאים, עם הנעליים האלה אם אתה מכניס אותי אני מזיין אותם"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבן זונה רוצה לרדת לשחק במקום שלומי אזולאי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמע תקשיב, השנאה שיש שסכנין עולה לדשא זה דבר שלא ראיתי...
מה שאמרת זה עוד טוב, אני אוהב ששרים להם "איך זה לזיין כבשים" (על הלחן של משה פרימו / אבי לוזון בן זונה) או יש קטע כזה של סכנין שהם כולם מוציאים פלאפונים ועושים פלאש (אם לדבר ראסמי זה נראה מדליק אם יש חושך) אז שרים להם "כל המכשירים גנובים" חחחחחחחחחחחחח
שטוטו תמוז התבכיין שביתר זיינה את הפועל מישהו עבר בכל המזרחי, שם מפית על כל כסא, וכולם שרו לו "טוטו תנגב דמעות"