שניר ימקולקללללהם פחות מסריחים זה בטוח.

משחקי הכס [ספויילרים!] - עונה 3
נכתב ב- 14/06/2013, 01:28
- SnirJa אוהב את זה

נכתב ב- 14/06/2013, 05:01
בהחלט, הסצנה האחרונה הייתה קצת משעממת לפי דעתי, בהשוואה לשאר העונות: שהדרקונים נולדו, ושהראו את ה-White Walkers. ציפיתי לקצת יותר.
אהבתי את זה שאחות של גרייג'וי החליטה ללכת להציל אותו, ואני כמעט משוכנע שהיא תעשה תצליח גם.
גם ג'יימי חזר הביתה, גם אריה רצחה ממישהו, גם בראן קיבל את הסכין של סאם, גם ג'ון חזר "הביתה", גם התקדמות עלילה בגזרת סטאניס ברא-תיאון (תיאון

מחכה לעונה הבאה..
- אבי ד אוהב את זה
-
נכתב ב- 14/06/2013, 09:45
נכתב ב- 14/06/2013, 09:56
טאלבט עוד איכשהו אבל גם...
נכתב ב- 14/06/2013, 10:32
אני למשל קורא בטאבלט עם תוכנת קינדל של אמזון, ובין היתר :
אפשר לשנות את גודל הפונט אם הוא קטן מדי.
אפשר לשנות את הרקע בהתאם לתאורה (יום, לילה)
קיים סימון אוטו' של המקום שבו הפסקתי את הקריאה, והוא מסונכרן עם כל המכשירים והמחשבים האחרים שלי.
קיים מילון מובנה שמופעל בהקלקה פשוטה על מלה שאינה מובנת.
קיים חיפוש יעיל מאד של מלים, ביטויים ואפילו קטעים שקוראים אחרים אהבו.
קיימת אפשרות לשמירת הספר בענן, ללא תשלום (עד 5 G - שזה כמות אדירה ועצומה של ספרים!) והורדה למכשירים האחרים באופן מיידי.
אני יכול לשמור במכשיר למעלה מ-5000 ספרים. בספריה אצלי בבית יש לי קרוב ל-2000 ספרים, והם תופסים את עיקר המקום בשלושה חדרים!
וכל אלה רק בגרסא הבסיסית! והתוכנה מתעדכנת אחת לחודש לערך, ונוספות לה תכונות חדשות ומצויינות (בגרסא האחרונה ניתן גם לרווח את השורות, למשל).
ימיו של הספר הקלאסי ספורים. הוא כלל אינו מהווה תחרות כלשהי, לעניות דעתי, לספר-האלקטרוני, שרק הולך ומשתכלל. נראה לי שהדור הבא כבר יסתכל בצורה מאד מוזרה על אלה שמעדיפים לקרוא ספרים מנייר, בערך כפי שאנחנו הסתכלנו, בילדותי, על המוכר במכולת, שהיה עושה את חישוב עלות הקנייה עם חשבונייה מעץ וחרוזים.
- ThUnDeR אוהב את זה
נכתב ב- 14/06/2013, 10:36

נכתב ב- 14/06/2013, 10:51
נכתב ב- 14/06/2013, 10:51
אפרופו ריחות שהוזכרו פהאני דווקא לא מבין איך אפשר לקרוא שלא בטאבלט - היתרונות הם כל כך מובהקים, גדולים ומשמעותיים, שחזרה לספר מסורתי הוא בבחינת טעם לפגם עבורי.
אני למשל קורא בטאבלט עם תוכנת קינדל של אמזון, ובין היתר :
אפשר לשנות את גודל הפונט אם הוא קטן מדי.
אפשר לשנות את הרקע בהתאם לתאורה (יום, לילה)
קיים סימון אוטו' של המקום שבו הפסקתי את הקריאה, והוא מסונכרן עם כל המכשירים והמחשבים האחרים שלי.
קיים מילון מובנה שמופעל בהקלקה פשוטה על מלה שאינה מובנת.
קיים חיפוש יעיל מאד של מלים, ביטויים ואפילו קטעים שקוראים אחרים אהבו.
קיימת אפשרות לשמירת הספר בענן, ללא תשלום (עד 5 G - שזה כמות אדירה ועצומה של ספרים!) והורדה למכשירים האחרים באופן מיידי.
אני יכול לשמור במכשיר למעלה מ-5000 ספרים. בספריה אצלי בבית יש לי קרוב ל-2000 ספרים, והם תופסים את עיקר המקום בשלושה חדרים!
וכל אלה רק בגרסא הבסיסית! והתוכנה מתעדכנת אחת לחודש לערך, ונוספות לה תכונות חדשות ומצויינות (בגרסא האחרונה ניתן גם לרווח את השורות, למשל).
ימיו של הספר הקלאסי ספורים. הוא כלל אינו מהווה תחרות כלשהי, לעניות דעתי, לספר-האלקטרוני, שרק הולך ומשתכלל. נראה לי שהדור הבא כבר יסתכל בצורה מאד מוזרה על אלה שמעדיפים לקרוא ספרים מנייר, בערך כפי שאנחנו הסתכלנו, בילדותי, על המוכר במכולת, שהיה עושה את חישוב עלות הקנייה עם חשבונייה מעץ וחרוזים.

ואין לי בעיה להיות קצת מוזר ואני מת על מכולת ישנה.... יש לנו זקנה בשכונה בעלת מכולת זנוחה וישנה - אחרונת המוהיקנים
אני מקפיד בכל שבוע לרכוש איזה מוצר קטן אצלה.
אוהב לשמוע את ה"ח" שלה שהיא אומרת "לחם" במבטא תימני של פעם. אני לא תמני, אבל זה מעלה בי זכרונות של המורה מכיתה א'.
יש משהו במגע האנושי שעוד עושה לי את זה. מוזר, אבל ככה אני.

נכתב ב- 14/06/2013, 10:58

- mad_clown אוהב את זה
נכתב ב- 14/06/2013, 10:59

נכתב ב- 14/06/2013, 11:03
אם היה את זה בעברית גם הייתי שמח לקבל.
נכתב ב- 14/06/2013, 11:12
אפשר ב-PDF, EPUB, MOBI
אלה הנפוצים ביותר. אם אתה משתמש בטאבלט עם אנדרואיד, כדאי לך מאד להתקין את הקינדל, והפורמט שלו הוא MOBI.
CHARGE
שלחתי לך קישור בפרטי להורדת בפורמט MOBI, אתה מוזמן להפיץ הלאה, אם ישנם אחרים, שאינם חברי הפורום הזה, שמעוניינים בספרים.
נכתב ב- 14/06/2013, 15:30
איזה אנשים קקות יש ברשת, ביאסו לי את הצורה.
נכתב ב- 14/06/2013, 15:58
ואבי ד, וואלה האמת לא ניסיתי לקרוא בטאלבט, סתם הנחתי שזה לא נוח. אבל אחרי מה שתיארת אני מאמין שטעיתי לגמרי.
- אבי ד ו CLIPSE אוהבים את זה
נכתב ב- 14/06/2013, 16:17
עשיתי טעות קריטית וקראתי טוקבקים, אכלתי ספוילרים קשים מאוד שהתבררו כנכונים.
איזה אנשים קקות יש ברשת, ביאסו לי את הצורה.
גילו לי ששרוב מת בחתונה שלו (שזה נכון חלקית, כי הוא מת בחתונה של מישהו אחר) אבל בקטע עצמו בסדרה, הייתי בשוק בלי קשר.
כן, אנשים זבלים
- CLIPSE אוהב את זה
-
נכתב ב- 14/06/2013, 16:32

- mad_clown אוהב את זה

נכתב ב- 14/06/2013, 17:07
מניסיון מציע לך לחזור ולקרוא כל ספר לאחר כמה חודשים... תמיד תגלה דברים חדשים שלא שמת לב אליהם בקריאה ראשונה.הספרים הרבה יותר טובים מהסידרה. והסידרה אדירה.
לדוגמא... אל חשש אין ספוילר.
רק בקריאה שלישית של "ריקוד עם דרקונים" זיהיתי בפרק 1 של הספר רמז שמאוד השאיר לי תקווה לפרשנות אחרת של ארוע המתרחש בפרק הלפני האחרון של הספר. ארוע שהשאיר אותי בשוק, כמובן שאין לי מושג אם הרמז יתממש, כי עדיין לא נכתב הספר הבא, אבל זה משאיר תקווה.
נכתב ב- 14/06/2013, 19:26
אני בספק כי היא לא יודעת היכן הוא נמצא(גם אנחנו לא).אהבתי את זה שאחות של גרייג'וי החליטה ללכת להציל אותו, ואני כמעט משוכנע שהיא תעשה תצליח גם.
נכתב ב- 14/06/2013, 19:53
תספר לי בפרטי?מניסיון מציע לך לחזור ולקרוא כל ספר לאחר כמה חודשים... תמיד תגלה דברים חדשים שלא שמת לב אליהם בקריאה ראשונה.
הספרים הרבה יותר טובים מהסידרה. והסידרה אדירה.
לדוגמא... אל חשש אין ספוילר.
רק בקריאה שלישית של "ריקוד עם דרקונים" זיהיתי בפרק 1 של הספר רמז שמאוד השאיר לי תקווה לפרשנות אחרת של ארוע המתרחש בפרק הלפני האחרון של הספר. ארוע שהשאיר אותי בשוק, כמובן שאין לי מושג אם הרמז יתממש, כי עדיין לא נכתב הספר הבא, אבל זה משאיר תקווה.

נכתב ב- 15/06/2013, 03:48
אנחנו יודעים...אני בספק כי היא לא יודעת היכן הוא נמצא(גם אנחנו לא).
אהבתי את זה שאחות של גרייג'וי החליטה ללכת להציל אותו, ואני כמעט משוכנע שהיא תעשה תצליח גם.
הוא נמצא עם הממזר החולה נפש הזה של רוז בולטון.

1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים