ליגת האלופות 2012/13
נכתב ב- 28/05/2013, 16:19
והיה פעם אחת שהיה משחק על מקום שלישי, וקלוזה היה קצת חולה,
הוא אמר שזה לא שווה לשבור את השיא ככה, הוא מעדיף לשבור אותו לא במשחק כזה,
(וזאת בידיעה שעם הגיל שלו, סיכוי גבוהה שהוא לא ישתתף במונדיאל הרביעי)
הבנאדם היה נגר, והפך לשחקן מפחיד, וההצלחה לא עלתה לו לראש מעולם.
- Dolevv, Cokegod ו dorel310 אוהבים את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/05/2013, 16:29
נכתב ב- 28/05/2013, 16:49
נראה לי חסר לו משהו כמו שני שערים להשתוות לרונאלדואני מת על קלוזה, אתם יודעים שהוא עומד עם רונאלדו השמן במלך השערים של מונדיאל, (מה שרונאלדו השמן עשה ב4 קלוזה עשה ב3)
עכשיו בדקץי חסר לו אחד
נכתב ב- 28/05/2013, 16:57
למה אתם מקשיבים לו?
בוא נעשה את ה11 של גרמניה מהמשחק האחרון ביורו 2012 (משחק חשוב האחרון)
נוייר = באיירן, לפני זה אם אני לא טועה לברקרוזן
פיליפ לאם = באיירן מינכן (קפטן)
באדסטובר = באיירן מינכן
הומלס = דורטמונד
בואטנג = באיירן מינכן
שוונשטיגר = באיירן מינכן.
סמי חדירה = ריאל מדריד
פודולסקי = ארסנל (נכון לאז הוא היה בקבוצה גרמנית) ולפני זה הוא היה בבאיירן מינכן מ2006 עד 2009
טוני קרוז = באיירן מינכן (היה שנה בהשאלה בלברקרוזן)
אוזיל = באיזה קבוצה גרמנית שאני לא זוכר את השם שלה, לא משהו, אבל אחרי שראו אותו במונדיאל ריאל קנתה אותו ישר אחרי.
מריו גומז = באיירן מינכן.
קראוקי, באמת? אז טעיתי, מצטער שהטעתי אתכם,
אבל החלק השני במיליון אחוז נכון, שהוא היה חולה והעדיף לא לשחק.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/05/2013, 17:32
לא קראתי את כל הויכוח, אבל אני לא מבין על מהו, גרמניה הופכת להיות מעצמה.
נכתב ב- 28/05/2013, 18:58
רק עכשיו שמתי לב לחלק הזה בהודעה.ואגב, לגבי הקבוצות העשירות. לא זכור לי שפרגי אי פעם השתמש בתקציבי ענק, חצי מקבוצה שלו היא ותיקה, הוא קונה המון שחקנים אנונימם וזולים (דוגמה: רונאלדו ורוני) או שמעלה שחקנים צעירים מהנוער (דוגמה: גיגס וסקולס) והופך אותם לכוכבים, ובכלל לא משתמש בתקציבי הענק שברשותו. זה למה המאמן הה הוא אגדה שלא תסופר. התקציב הגדול היחידי שהוצאנו הוא על ואן פרסי.
בפעם המי יודע כמה אתה מסלף עובדות, רוני היה שחקן אנונימי וזול? מנצ'סטר שפכו עליו 37 מיליון יורו כשהוא היה בן 19!
רק על ואן פרסי מנצ'סטר שילמה הרבה?
בוא נראה:
פרדיננד - 46 מיליון יורו
ורון - 42.6 מיליון יורו
ואן ניסטלרוי - 28.5 מיליון יורו
מייקל קאריק - 27.2 מיליון יורו
אנדרסון - 31.5 מיליון יורו
האגריבס - 25 מיליון יורו
נאני - 25.5 מיליון יורו
ברבטוב - 38 מיליון יורו
דה חאה - 20 מיליון יורו
אם אתה לא מאמין לנתונים, בבקשה: http://www.transferm...verein_985.html
אז אל תגיד לי שהם לא שופכים כסף. ואגב אין לי טענות או בעיה עם היונייטד, הם מתנהלים סבבה בגדול, אבל גם הם שופכים כסף. אפשר להגיד שהם מאוד דומים לבאיירן בהתנהלות, שופכים כסף מדי פעם אבל מתנהלים נכון ומקדמים שחקנים צעירים.
סיטי וצ'לסי שופכות יותר כסף מכל קבוצה בגרמניה כולל באיירן. ליברפול, טוטנהאם וארסנל שופכות יותר כסף מכל קבוצה בגרמניה חוץ מבאיירן. אלו עובדות.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 28/05/2013, 19:18
בבקשה:יותר מחצי גרמניה בכלל מבאיירן מינכן דורטמונד ולברקרוזן
למה אתם מקשיבים לו?
בוא נעשה את ה11 של גרמניה מהמשחק האחרון ביורו 2012 (משחק חשוב האחרון)
נוייר = באיירן, לפני זה אם אני לא טועה לברקרוזן
פיליפ לאם = באיירן מינכן (קפטן)
באדסטובר = באיירן מינכן
הומלס = דורטמונד
בואטנג = באיירן מינכן
שוונשטיגר = באיירן מינכן.
סמי חדירה = ריאל מדריד
פודולסקי = ארסנל (נכון לאז הוא היה בקבוצה גרמנית) ולפני זה הוא היה בבאיירן מינכן מ2006 עד 2009
טוני קרוז = באיירן מינכן (היה שנה בהשאלה בלברקרוזן)
אוזיל = באיזה קבוצה גרמנית שאני לא זוכר את השם שלה, לא משהו, אבל אחרי שראו אותו במונדיאל ריאל קנתה אותו ישר אחרי.
מריו גומז = באיירן מינכן.
קראוקי, באמת? אז טעיתי, מצטער שהטעתי אתכם,
אבל החלק השני במיליון אחוז נכון, שהוא היה חולה והעדיף לא לשחק.
פודולסקי: מהגר פולני.
גומז: לפי השם אתה אמור להבין שמוצאו לטיני.
חדירה: ערבי/טורקי.
בואטנג: אפריקאי. מאז ומתמיד נבחרת גרמניה הייתה בנויה על מהגרים. שכחת גם את אוזיל החמוד? שהוא גם טורקי?
חח עוד הוכחה לכך שאני צודק.
חחח אתה משווה את זה לקבוצות כמו סיטי/צ'לסי/ריאל/ברצלונה/באיירן וכדומה? נכון, סיטי שופכת יותר מבאיירן וגם צ'לסי. לא מת על צ'לסי. אבל זו לא הנקודה, זה כדי להבהיר לדוגמה שמנצ'סטר יונייטד משתמשת בסכומים זעומים וזו הגדולה של פרגי.רק עכשיו שמתי לב לחלק הזה בהודעה.
ואגב, לגבי הקבוצות העשירות. לא זכור לי שפרגי אי פעם השתמש בתקציבי ענק, חצי מקבוצה שלו היא ותיקה, הוא קונה המון שחקנים אנונימם וזולים (דוגמה: רונאלדו ורוני) או שמעלה שחקנים צעירים מהנוער (דוגמה: גיגס וסקולס) והופך אותם לכוכבים, ובכלל לא משתמש בתקציבי הענק שברשותו. זה למה המאמן הה הוא אגדה שלא תסופר. התקציב הגדול היחידי שהוצאנו הוא על ואן פרסי.
בפעם המי יודע כמה אתv מסלף עובדות, רוני היה שחקן אנונימי וזול? מנצ'סטר שפכו עליו 37 מיליון יורו כשהוא היה בן 19!
רק על ואן פרסי מנצ'סטר שילמה הרבה?
בוא נראה:
פרדיננד - 46 מיליון יורו
ורון - 42.6 מיליון יורו
ואן ניסטלרוי - 28.5 מיליון יורו
מייקל קאריק - 27.2 מיליון יורו
אנדרסון - 31.5 מיליון יורו
האגריבס - 25 מיליון יורו
נאני - 25.5 מיליון יורו
ברבטוב - 38 מיליון יורו
דה חאה - 20 מיליון יורו
אם אתה לא מאמין לנתונים, בבקשה: http://www.transferm...verein_985.html
אז אל תגיד לי שהם לא שופכים כסף. ואגב אין לי טענות או בעיה עם היונייטד, הם מתנהלים סבבה בגדול, אבל גם הם שופכים כסף. אפשר להגיד שהם מאוד דומים לבאיירן בהתנהלות, שופכים כסף מדי פעם אבל מתנהלים נכון ומקדמים שחקנים צעירים.
סיטי וצ'לסי שופכות יותר כסף מכל קבוצה בגרמניה כולל באיירן. ליברפול, טוטנהאם וארסנל שופכות יותר כסף מכל קבוצה בגרמניה חוץ מבאיירן. אלו עובדות.
ואגב מהגרים בני דור שני הם מהגרים לכלדבר. השמות שלהם אומרים הכל, הם לא ממוצא גרמאני. הם לא גרמנים טהורים, ולכן זה רק מוכיח שבלי הזרים גרמניה לא שווה כלום.
ויודע מה, לפני שתגיד לי על פרדיננד, אז נניח שנעיף את פרדיננד. יש לנו את טרי שהוא בלם מצוין, רוב השחקנים שלנו הם לבנים טהורים.
נכתב ב- 28/05/2013, 19:22
- SnirJa, Cokegod ו dorel310 אוהבים את זה
נכתב ב- 28/05/2013, 19:29
אמו של גומז גרמנייה, גם אמו של בואטנג, הם נולדו בגרמניה ואין להם קשר לשום מדינה אחרת. אבל אתה החלטת שהם לא גרמנים.
חדירה ואוזיל נולדו וגדלו בגרמניה, מה שאומר שהם גרמנים לכל דבר, בלי קשר להיכן שנולדו הוריהם או סביהם.
אמא שלי עלתה ממרוקו, זה אומר שאני זר ולא ישראלי?
ותראה כמה שחקנים שהם לא בני מהגרים ברמה גבוהה יש לגרמנים, בבקשה: רוייס, גצה, לאם, מולר, קרוס, באדשטובר, שוויינצטייגר, הומלס, נוייר, ויינגנפלר, שמלצר, האחים בנדר, שורלה, דרקסלר, גרוסקרויז ועוד.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 28/05/2013, 19:33
א. גרמניה תמיד היה הייתה בנויה על מהגרים? חתיכת בור, לך לקרוא קצת בויקיפדיה על מזרח ומערב גרמניה ותשכיל.
ב. אז בתקופה הנוכחית חלק מאוד גדול מהשחקנים הם מהגרים או דור שני/שלישי למהגרים, סו פאקינג וואט?! מה, נבחרת ישראל לא מורכבת ממהגרים?!
ג. לבנים טהורים? לאיפה לעזאזל אתה הולך לגרור את הדיון הזה? כל הודעה שלך יותר הזויה מהקודמת.
- Cokegod, dorel310 ו הנסיך המדליק אוהבים את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 29/05/2013, 05:33
נכתב ב- 29/05/2013, 10:00
נכתב ב- 29/05/2013, 13:13
איייי האבסורד...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 02/06/2013, 20:47
פשוט לא ראיתי שממש דיברו על זה.
נכתב ב- 02/06/2013, 21:48
בקצרה, מה הגול הכי יפה/מרשים של ליגת האלופות 12/13?
פשוט לא ראיתי שממש דיברו על זה.
- Cokegod אוהב את זה
נכתב ב- 02/06/2013, 23:29
היי היי היי עד רונאלדו השמן...!אני מת על קלוזה, אתם יודעים שהוא עומד עם רונאלדו השמן במלך השערים של מונדיאל, (מה שרונאלדו השמן עשה ב4 קלוזה עשה ב3)
אתם לא זוכרים אחרי איזה פציעה רונאלדו השמן הגיע למונדיאל?
לפני תחילת המונדיאל הוא הבטיח שהוא ישבור שיא או יהיה מלך השערים של המונדיאל ועמד במילה שלו כמו גדול!!!! (ברזיל זכתה בגביע המונדיאל)
לעומת זאת, קלוזה, (שדרך אגב הוא נולד בפולין, שכחתם לציין) הגיע בשיא הכושר.
רונאלדו עבר פציעה קשה מאוד, קשה ברמה שהרבה שחקנים איבדו מאיכות המשחק שלהם. (גם הוא איבד אבל למרות שאיבד במעט עדיין היה לו יכולת יוצאת מן הכלל)
רונאלדו היה עושה צחוק מכל הגנה בליגה האיטלקית בזמנו, הליגה האיטלקית הייתה מהליגות הטובות והקשוחות בעולם עם משחק הגנה יוצא מן הכלל של כל הקבוצות. (גם לקבוצות התחתית היו שחקנים טובים בהגנה)
אי אפשר להשוות לעולם את ההישג שהוא עשה לעומת מה שאחרים יעשו.
נכון, לא יזכרו שהוא חזר מפציעה קשה כי בסופו של דבר זוכרים את המספרים, בפורום הנוכחי לפחות זו עובדה.
הרבה זוכרים את התקופות שבהם בריאל שרקו לו בוז בגלל שהיה במשקל עודף, אבל אם אני לא טועה, אוהדי ריאל שרקו גם לזידאן בוז בתחילת הדרך בגלל היכולת, עד שזידאן התרגל לסגנון החיים והמשחק בספרד והחל להפגין יכולת טובה יותר. (דרך אגב אוהדי ריאל ידועים כלא סבלניים, זוהי קבוצה שמשקיעה על מנת לקבל תוצאות וזה לא קרה רק עם מקרה זידאן רונאלדו השמן).
דרך אגב, לגבי חדירה, הוא נולד בגרמניה אבל אם אני לא טועה אביו הוא ממוצא טוניסאי, אני לא בדיוק זוכר.
רונאלדו השמן הוא מבחינתי אגדת כדורגל, החלוץ הכי טוב בכל הזמנים.
אלא אם יגיע מישהו שישבור את שיאו וגם יצליח לשכנע מבחינת היכולת כמו רונאלדו השמן.
נכתב ב- 03/06/2013, 01:33
- מישמיש אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 03/06/2013, 05:12
למרות שיכולתי לומר גם רונאלדו החלוץ אבל כיף לכנות אותו שמן.. גם כשהיה לו כרס "בירות" היה עושה להרבה שחקנים בית ספר.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים