עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#501 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎18:41

הם יורים מאוכלוסיה אזרחית לא כדי למנוע מאיתנו לפגוע בהם, אלא כדי שאחר כך יוכלו לבכות לאום ולגולדסטון.
הם יודעים טוב מאוד שצה"ל (לרוב) לא יירחם עליהם ברגע שהם מאיימים לפגוע באזרחים ישראלים ולכן ישמיד מטרות בכל קמום (כמו הרופא שהבנות שלו נהרגו כי שיגרו קסאמים מהגג של הבית שלו.)
הכל זה כדי לנסות ליצור לישראל דה לגיטימציה, דבר שלא מצליח להם, פשוט מאוד כי מי שכבר שונא אותנו, ישנא אותנו ומי שבעדנו, בעדנו, זה לא ישתנה באחוזים שבאמת ישנו משהו.
אף מדינה לא ביצעה צעדים דיפלומטיים נגד ישראל, לא בעקבות עופרת יצוקה ולא בעקבות המרמרה, המקסימום זה נו נו נו מהאום, אותו נו נו נו שהוא עושה לאסד שטובח באזרחים שלו, ככה שאנחנו עוד במצב טוב.
הבעיה שלנו זה שמאלנים שמתנגדים לכך שצהל יגן על אזרחי מדינת ישראל, הבעיה שאלו אזרחי הפריפריה, ככה שפחות אכפת להם, נדבר כשהטילים יגיעו לתל אביב.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#502 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎18:49

FreshMan, בגלל שבסוריה עושים פשעי מלחמה אז גם לנו מותר?
ממתי המעשים של סוריה מכתיבים את המוסר שלנו?

אתם חייבים ללמוד את הכשל הלוגי הזה ולהפסיק להשתמש בו.

#503 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎18:52

סוריה זה דוגמא לדו פרצופיות של העולם.
ישראל לא התנהגה ולא תתנהג כך.
ישראל מהמדינות המוסריות ביותר, אם לא ה-...
"פשעי מלחמה" זה עוד מושג שהפך לכלי ניגוח של ישראל.
כשאתה אומר ישראל מבצעת פשעי מלחמה, באו"ם מחככים ידיים בהנאה.
כשישראל יורה בילד "פלסטיני", ארגוני השמאל הישראלים מתחילים לעשות רעש.
תורמים למצעד האנטי ישראלי.
פשעי מלחמה זה כשיורים באוכלוסיה אזרחית בלי סיבה אמיתית,
שאונסים נשים ברחובות, שיורים על עיתונאים כמו רוסיה במלחמה עם גאורגיה.
במלחמה עם מחבלים שיורים RPG מתוך חלון בית שנמצאת בו משפחה חפה מפשע (כדבריך),
זכותו של הקצין לבחור להשיב אש למקור הירי. אפילו חובתו.
רק בישראל מתלבטים על חשבון האזרחים שלה.

#504 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎18:52

בגלל שפוגעים לנו באזרחים מותר לנו לבצע פשעי מלחמה, לא בגלל מה שקורה בסוריה.
אני יודע שזה לא בדיוק ערך חשוב אצלך, אבל חיי אזרחי המדינה שלך הוא הערך הראשון במלחמה, ו"פשעי מלחמה" הם דבר שמותר לבצע כדי להגן עליו.
אנחנו לא מנהלים מלחמת כיבוש, אנחנו לא נלחמים כדי לכבוש שטח, אנחנו נלחמים כדי להגן על עצמנו.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#505 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎18:54

אילן אתה אשכרה ממשיך ללכת סחור סחור אם החמור הזה.

#506 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎18:55

עדיין לא ראיתי אותך עונה תשובה אחת נורמלית באשכול הזה, אתה נותן תשובה חד צדדית של שורה אחת, בלי שום נימוק עמדה, על כמה שהצד השני טיפש.
זו דרכו של חמור.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#507 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎19:01

עדיין לא ראיתי אותך עונה תשובה אחת נורמלית באשכול הזה, אתה נותן תשובה חד צדדית של שורה אחת, בלי שום נימוק עמדה, על כמה שהצד השני טיפש.
זו דרכו של חמור.

כמו שאתה רואה אילן היחיד באשכול הזה שחושב בכלל ששווה לתת לך תשובה של שורה.
תמשיך עם הדמגוגיה בגרוש.

#508 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎19:14

איזה דמגוגיה יש במה שכתבתי עכשיו בדיוק?
אתה אפילו לא עונה למה שכתבתי רק קורא לי חמור, אולי כי אין לך תשובה מספקת.
אם זו הדרך שלך להתחמק מתשובה, אז כדאי שתפרוש בשיא (לא שיש לך יותר מדי הישגים כדי לקרוא לזה שיא, אבל...)

מאז שנכתבה אמנת ז'נבה (49) נערכו עשרות מלחמות.
אני מוכן לחתום על זה שאין מלחמה אחת שלא עברו בה על כל חוק שניתן היה לעבור, מלחמה זה דבר מלוכלך, אין מה לעשות.
אמנת ז'נבה היא המלצה בלבד, את כמות הפעמים שמעמידים אנשים לדין על פשעי מלחמה אפשר לספור על יד אחת, כולם עושים את זה ולכן זה לא באמת רלוונטי.
חוזה שכולם מפרים הוא לא באמת חוזה, איו פה למי לפנות לכן השארת האמנה שוות ערך לביטולה, בשני המקרים זה לא ישנה כלום.
הצבאות פועלים עפ"י ההיגיון, צבא שהוא מוסרי יהיה מוסרי וצבא שלא, לא.
מהבחינה הזו צה"ל יותר מוסרי מכל הצבאות בעולם, ואף צבא לא חף מפשע.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#509 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎20:08

ערבי אשר חטף בעיר העתיקה בירושלים נשק ממאבטח וירה לעברו שלשה כדורים, נורה ונהרג לאחר קרב יריות.
משפחתו של המחבל חטאב פנתה לבית המשפט שחייב את המדינה לשלם למשפחתו קצבת שארים כי לא הוכח שהוא עשה זאת על רקע לאומני.
מאידך, הפצועים מהאירוע הוכרו כנפגעי פעולת איבה.

http://www.hakolhaye....co.il/?p=33853

אוי ווי, לאן התדרדרנו.
אילן תראה לאן אתה והתלונות שלך על זה ש"הורסים להם את הבית" מביאות אותנו, עכשיו לא רק מהרשות מקבלים פרסים על טרור, גם ממדינת ישראל.

עריכה:
http://www.ynet.co.i...4236064,00.html
שמאלנים בבלבלות :P
חחחחחחחחחחחח
  • CookieMan אוהב את זה
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#510 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎20:44

סוריה זה דוגמא לדו פרצופיות של העולם.
ישראל לא התנהגה ולא תתנהג כך.
ישראל מהמדינות המוסריות ביותר, אם לא ה-...
"פשעי מלחמה" זה עוד מושג שהפך לכלי ניגוח של ישראל.
כשאתה אומר ישראל מבצעת פשעי מלחמה, באו"ם מחככים ידיים בהנאה.
כשישראל יורה בילד "פלסטיני", ארגוני השמאל הישראלים מתחילים לעשות רעש.
תורמים למצעד האנטי ישראלי.
פשעי מלחמה זה כשיורים באוכלוסיה אזרחית בלי סיבה אמיתית,
שאונסים נשים ברחובות, שיורים על עיתונאים כמו רוסיה במלחמה עם גאורגיה.
במלחמה עם מחבלים שיורים RPG מתוך חלון בית שנמצאת בו משפחה חפה מפשע (כדבריך),
זכותו של הקצין לבחור להשיב אש למקור הירי. אפילו חובתו.
רק בישראל מתלבטים על חשבון האזרחים שלה.

סוריה היא דוגמה (מזעזעת בעיני) לאדישות של העולם.
העולם נותן לה לעשות מה שהיא רוצה באזרחים שלה ולא עושה שום דבר נגדה.
פשעי מלחמה לא מוגדרים על ידיך, אלא על ידי אמנת ז'נווה, ולפיהם ישראל מבצעת מספר פשעי מלחמה, במיוחד בגדה המערבית.
במצב מלחמה, על הצבא להמנע ככל האפשר מפגיעה באוכלוסיה אזרחית שאינה מעורבת במלחמה. אתם מציעים כאן לא רק לצמצם את הכמות הזו, אלא גם להגביר ולבצע כמה שיותר פשעי מלחמה, כשהסיבה היחידה שלכם היא ש"גם X עושה את זה".

נייטדיזיין, אני מצטער, אבל צבא שנכנס לכל-כך הרבה מלחמות, ושמפר בצורה שיטתית את אמנת ז'נווה הרביעית שמדברת על יחס הצבא הכובש על התושבים בשטח לא יכול להיות הצבא המוסרי בעולם.

לגבי מה שפרסמת - היה מחסור בראיות ולא ניתן היה להוכיח שהמעשה היה לאומני. מה ציפית מהשופטת שתעשה?

#511 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:31

"נכנס לכל כך הרבה מלחמות"
"לא ניתן להוכיח שהמעשה היה לאומני"

אולי פשוט תגיד שאתה תומך באויב וזהו?

לאיזה מלחמה בדיוק "נכנסו?", כל מלחמה שלנו פרצה בגלל סיבה מסוימת, ברובה ככולה צבאות ערב או לחילופין ארגוני טרור שפגעו בישראלים (או יצרו איום ממשי לכך), אולי מצידך זה צודק לפגוע בישראלים, בשביל הרוב השפוי זה לא.

מה ציפיתי שהיא תעשה? שתפעיל שיקול דעת.
השופטת ערביה ואני בטוח שזה קשור להחלטה שלה.
ערבי ממזרח ירושלים גונב נשק באמצע היום ממאבטח, יורה בו, בורח ומנסה לירות גם במאבטח אחר, מאיזו סיבה זה נראה לך? כי גנבו לו תקרמבו?!

אתה פשוט ביזיון ובושה, לפעמים נדמה לי שאתה רק טרול, כל בן אדם הגיוני היה מבין (לפחות את המקרה השני), רק אנשים כמוך יכולים להבין את זה בצורה כזו.
אתה שמאלני קיצוני כמו בצלם, כמו המחרימים את ישראל, כמו המחבלים שזורקים אבנים על חיילים בבילעין, כל קשר בינך ובין ציונות הוא טעות טרגית, השמאל הציוני? הוא מת מזמן, היום יש מספר יחידי סגולה שעוד יכולים לקרוא לעצמם כך, כל שאר השמאלנים יפי הנפש הם לא יותר מתומכים באויב, שחיי האזרחים במדינה שלהם שווה לפח הזבל שבגינה שלהם.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#512 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:46

ביקורת על צה"ל וכבר אני מואשם על-ידיך בבגידה ותמיכה באויב. למה זה לא מפתיע?
זה מה שכתוב באתר ששלחת, שלא הכרתי אותו לפני כן ומשיטוט קצר בו הוא מוטה לכיוון הלאומני (לא סתם מצוין שהשופטת היא ערביה).
כנראה שאתה רוצה שלערבים יהיה חוק שונה, ושהמשפט יחמיר יותר איתם, גם כשאין ראיות מבוססות.

איזו מלחמה ישראל פתחה? שום מלחמה. אבל איזו מתקפת פתע דפקנו לחיל האוויר של צבאות ערב ב67, אה?

#513 CookieMan

CookieMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 230 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:48

ולמה דפקנו להם מתקפת פתע, הא?

#514 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:49

כי הם תיכננו לגנוב לנו תקרמבו.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#515 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎23:54

http://www.103.fm/pr...DL&c41t4nzVQ=EF

#516 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎00:01

http://www.haaretz.c...s/law/1.1720032

בית הדין האזורי לעבודה בחיפה ביטל בחודש שעבר את קביעת המשטרה שלפיה ערבי שחטף נשק ממאבטח ונורה למוות ב-2007 בעיר העתיקה, פעל ממניעים לאומניים. בית המשפט קבע כי המשטרה מסרה מידע שקרי לתקשורת, פעלה מתוך דעה קדומה, וכי קצין הימ"ר שניהל את החקירה לא דיבר אמת בבית המשפט.

המשטרה שיקרה בעדות שלה לגבי המקרה, ו"הקול היהודי" פאקינג מאשים את השופטת שלא הרשיעה את הערבי בעבירה המסוימת הזו בגלל היותו ערבי.

#517 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎00:13

הדבר הכי מעצבן בקשר ליאיר לפיד הוא שיש אנשים שאשכרה חושבים שהוא ישפיע איכשהו על החרדים, מבחינת כוח עבודה או גיוס לצבא.
ועוד באופן מוצהר הוא אומר להם שהמטרה שלו זה להיות שר חינוך, איך משם יהיה לו כוח לקבוע לגבי גיוס חרדים או חלוקת קצבאות? לאיודע.
הוא פשוט רוצה לקבל תפקיד בממשלה, ועל הדרך רוצה לצבור כמה מצביעים קלי דעת שמחליפים אידיאולוגיה בהתאם לנושא בו מתמקדת התקשורת.

#518 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎00:15

ביקורת על צה"ל וכבר אני מואשם על-ידיך בבגידה ותמיכה באויב. למה זה לא מפתיע?
זה מה שכתוב באתר ששלחת, שלא הכרתי אותו לפני כן ומשיטוט קצר בו הוא מוטה לכיוון הלאומני (לא סתם מצוין שהשופטת היא ערביה).
כנראה שאתה רוצה שלערבים יהיה חוק שונה, ושהמשפט יחמיר יותר איתם, גם כשאין ראיות מבוססות.

איזו מלחמה ישראל פתחה? שום מלחמה. אבל איזו מתקפת פתע דפקנו לחיל האוויר של צבאות ערב ב67, אה?

וואי אתה מקרה אבוד.
בוא אני אתן לך את הראיות מהסרטון ותגי לי מה נראה לך.
שני מאבטחים מכוחות הביטחון הישראלי מסתובבים במזרח ירושלים, אזור שנחשב מסוכן.
"צעיר" מסתער עליהם פתאום וגונב לאחד מהם את הנשק, הוא יורה במאבטח הראשון ובורח מהשני תוך כדי קרב יריות באמצע הרחוב.
לבסוף נתקע לו הנשק והוא נורה למוות.
עכשיו, כפי שידוע לנו כיום, הצעיר הוא ערבי, כנראה אחד שלא מת על כוחות הביטחון הישראלים.
תן לי סיבה הגיונית אחת שהיא לא לאומנות למעשה שלו, צעיר שלא הכיר את המאבטחים פתאום החליט להתנפל עליהם.
כמו שנראה גם הוא לא מתכוון לפגוע בהולכים ושבים הערבים, כנראה כי אין לו סיבה לפגוע בהם, מדוע? לדעתי זה כי הם מאותו לאום, אבל יכול להיות שאני גם הוזה.

בהחלטתה כתבה השופטת כי בסרטון נראה ח'טיב כשהוא בורח מיד לאחר שחטף את האקדח, ויורה במאבטחים רק כשהם עומדים להשיג אותו, מה שמוכיח לדבריה שלא רצה להרוג את המאבטחים.

או שפשוט לקח לו כמה שניות עד שהוא הצליח לתפעל את האקדח ועד אז הם השיגו אותו.

השופטת לא קיבלה את דבריו של המאבטח שהעיד שח'טיב ניסה לירות בו עוד קודם לכן ללא הצלחה.

לא הבנתי את השורה הזו, לקח להם בדיוק 10 שניות להגיע אליו, ככה שאין לו יותר מדי הזדמנויות לירות בו.
המאבטח נורה כמה שניות לאחר תחילת האירוע, אני מאמין שהוא פשוט לא זכר לגמרי מה קרה (כי הוא פאקינג נורה), אבל זה עדיין לא מראה על משהו אחר שקרה.

השופטת קיבלה אף טענת משפחתו של ח'טיב שהעידה כי הוא אדם נורמטיבי וכי אין כל סיבה שיבצע פיגוע ונמנעה מהמסקנה שאדם נורמטיבי לא יגנוב אקדח ללא סיבה, ובודאי שלא ינהל קרב יריות ממושך לחיים או למוות כפי שנראה בסרטון.

ועדיין, איפה הסיבה?
בן אדם נורמטיבי לא עושה דברים כאלה, אז מה כן גרם לו לעשות את זה?
אין סיבה, כלום, רק שהוא "אדם נורמטיבי" (ועוד לטענת המשפחה שמקבלת את הכסף, כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאא)

וגם הקטע שהיה לו או לא היה פטיש לא באמת משנה, יש סרטון שמראה בדיוק מה הוא עשה, מה רוצים עוד? שהוא יבוא להעיד בעצמו?

איזה ראיות לדעתך צריך כדי להוכיח אירוע לאומני? שהמחבל יבוא עם צעיף חמאס? שיצעק אללה וואכבר?

אין בן אדם שפוי שלא יראה בדיוק מה קרה פה.

נראה מה יקרה בערעור.

http://www.haaretz.c...s/law/1.1720032

בית הדין האזורי לעבודה בחיפה ביטל בחודש שעבר את קביעת המשטרה שלפיה ערבי שחטף נשק ממאבטח ונורה למוות ב-2007 בעיר העתיקה, פעל ממניעים לאומניים. בית המשפט קבע כי המשטרה מסרה מידע שקרי לתקשורת, פעלה מתוך דעה קדומה, וכי קצין הימ"ר שניהל את החקירה לא דיבר אמת בבית המשפט.

המשטרה שיקרה בעדות שלה לגבי המקרה, ו"הקול היהודי" פאקינג מאשים את השופטת שלא הרשיעה את הערבי בעבירה המסוימת הזו בגלל היותו ערבי.

מי צריך משטרה, יש פאקינג סרטון, מה יש לחקור?!?!
מי העיוור שלא רואה מה קורה פה?!
אני בטוח שהשופטת בעלת יותר דעות קדומות מכל המשטרה ביחד.
ושוב, לא אומרים איזה מידע לא נכון נמסר לתקשורת, כל מה שראיתי בתקשורת אפשר לראות בסרטון, שום דבר חדש.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#519 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎00:28

אולם, מסרטונים המתעדים את האירוע, מתברר כי חטיב גנב את הנשק וברח בלי שירה במאבטחים. לדברי השופטת סמיר-עמאר, המידע שנמסר לא נכון: "אילו ביקש חטיב להרוג את המאבטח בשל מניע לאומני", כתבה, "הוא היה עושה זאת מיד לאחר שחטף את הנשק, שכן לא נראתה כל מניעה לכך. חטיב לא היה מפנה את גבו למאבטח ונס מהמקום כשהאקדח, השלל, בידו", הוסיפה. "לכך מצטרפות העדויות שלפיהן חטיב לא אמר דבר למאבטחים, ולא קרא קריאות דתיות או לאומניות בתקרית, עניין שאף הוא מעורר ספק בכוונתו לבצע פיגוע על רקע לאומני".

האתר שאתה מתבסס עליו לא טרח אפילו לצטט את השופטת, ומדוע חשבה שהמעשה לא היה על רקע לאומני.
היא עונה על כל השאלות שלכם גם יחד. דעתה מבוססת על הסרטון ועל הדיווח השקרי של המשטרה, והיא פסקה לפי הראיות שיש ברשותה. במשפט הוגן לא שופטים מישהו ללא ראיות מספיקות כשהראיות הקיימות סותרות את התביעה, אבל כנראה שאתה לא תומך במשפט הוגן למיעוט הערבי בישראל.

#520 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎00:34

לי יש את הסרטון מול העיניים.
אני רואה את המחבל בורח, ברגע שהוא מתחיל לברוח הם אחריו.
כנראה שהאקדח היה נצור ולקח לו כמה שניות עד שהוא קלט, ואז ירה.
אם הוא היה חוטף את הנשק וישר מכוון עליהם, הוא לא היה יכול לירות בהם, כי לנשק יש מנגון בטיחות שכנראה לוקח כמה שניות לנטרל למי שלא מכיר את האקדח באופן מוחלט.

והנה בדיוק מה שצחקתי עליו, איזה קטע.
"כך מצטרפות העדויות שלפיהן חטיב לא אמר דבר למאבטחים, ולא קרא קריאות דתיות או לאומניות בתקרית, עניין שאף הוא מעורר ספק בכוונתו לבצע פיגוע על רקע לאומני".

אז מי שמתכנן לעשות פיגוע חייב לצעוק אללה וואכבר?!? ואם הוא לא אז זה לא פיגוע? ואם הוא היה מתפוצץ באמצע הרחוב בלי לצעוק אללה וואכבר, זה אומר שזה לא לאומני?!?
לאן הגענו?!??!?
השופטת ממש לא אובייקטיבית, כל שופט, אפילו עיוור היה רואה מה קורה כאן, השופטת פשוט תומכת בדעות כאלה ואחרות וזה בדיוק מה שקרה כאן.

אני חייב לדעת מה אחרים כאן חושבים על המקרה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים