חחחחחחחח מסיבות וסמים קשים פחות הקטע שלי
טרקים, שמע, לא עשיתי המון (אושוואיה, ויאריקה) אבל רציתי יותר ובגלל שילוב של נסיבות (היו הצפות ענק בפרו לפני חודש וחצי) וחוסר זמן לא יצא.
מבחינת מדינות - ארגנטינה, צ'ילה, פרו, ברזיל וקולומביה.
בדיעבד הייתי עושה המון דברים אחרת (מוותר על הקרנבל, מקצר ימים בלימה ובבואנוס, יותר טרקים, בוליביה, דברים שונים בברזיל) אבל אצל כל אחד יש טעויות ושום טיול לא קורה בדיוק איך שרוצים.
בסה"כ היה לי מדהים בצורה בלתי רגילה, הכרתי בת זוג, וחוויתי באמת המון רגעים מטורפים (פאקינג צניחה חופשית, הר געש, חופים קאריביים ועוד המון)
אם כבר עלה הנושא הזה, מה איתך (איתכם אנשים מי שהיה בטיול), מה אתה עשית ואיפה? דרך אגב, היעדים שהכי אהבתי הם מורו, פוקון וקוסקו, מה שלכם?
להגיד לך את האמת, מקומות ושמות אני לא בדיוק זוכר..... לא עשיתי יומן מסע כמו כמה יצורים שהכרתי...
בגדול הטיול שלי היה ככה:
נחיתה בבואנוס איירס לכמה ימים -> ירדתי לאושוואיה (העיר הכי דרומית מה שלא יהיה שמה) -> עלינו למעלה צ'ילה <->ארגנטינה הלוך חזור באיזור הפטגוניה, טרקים, הרי געש, נחלים וכאלו, בצ'ילה היינו בפסטיבל רוק של לולה-פלוזה (היה מדהים, דאדמאוס, פארל ג'ם ועוד) -> עד הצפון, הגענו למפליי האיגווסו בהתחלה היינו בצד הארגנטינאי ואז הברזילאי -> נסענו לברזיל לשבוע לסאו פאולו ואז לריו -> טיסה לבוליביה, כמה טרקים קצת ג'ונגל, קצת פמפס (נראה לי זה השם), עשינו שם גם איזה 2 טרקים של "שאול" הידוע לשמצה -> פרו, כמה טרקים, כמה ימים בלימה ועוד כמה מקומות, לא זוכר כבר -> קולומביה ל3 שבועות, קרטחנה ומשם טיסה לאי "סאן אנדרס", איזה כפר דייגים, כל מני "קאסות" של ערסים ישראלים עם חפירות 24/7, נהנו מכמה קולמבניות וטיסה מוקדמת הביתה לסיוט שנקרא "מדינת ישראל" ..... זה בגדול חחח בטוח שכחתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ...... בא לי לבכות אוףף......!!!
וואוו אחי איזה תמונות!! ועשיתם את הוואי וואש איזה שפיצים, לנו לא יצא
מטורף גם שהייתם בלולה פלוזה (פאקינג פרל ג'רם וואו!)
עשית בגדול מסלול דומה לשלי רק שאני לא עשיתי את בוליביה. וחחחחחח אתה מדבר על טגנגה עם הקאסות וכל הבחורות והערסים, אבל תכלס פחות עפנו על המקומות האלה..
בכל מקרה אין מילים זה פשוט החוויה הכי מטורפת שהייתה לי בחיים וקשה לחזור ליום יום עכשיו