מה הסיכוי שיש למישהו את מקבת' של שייקספיר בתרגומו של אפרים ברוידא?
דחוף!
נכתב ב- 07/02/2016, 22:05
מה הסיכוי שיש למישהו את מקבת' של שייקספיר בתרגומו של אפרים ברוידא?
דחוף!
נכתב ב- 08/02/2016, 18:54
מחיר נסיעה באוטובוס ירד ל-5.90...? ממתי?
נכתב ב- 08/02/2016, 19:06
כן. מה-1.2 אם אני לא טועה.
גם אני הופתעתי מהירידה בדרום... מאופקים לבש ירד באיזה שקל וחצי.
נכתב ב- 08/02/2016, 19:14
יש לי חופשי שנתי סטודנט, אז לא שמתי לב עד שאחותי אמרה לי. תודה, חביבי.
נכתב ב- 08/02/2016, 19:19
אגב, גם במקרה הזה עובדים עלינו בעיניים.
זה חלק מההנחה בפטור ממע"מ על מוצרי יסוד (כמו תחבורה ציבורית, מים ומזון בסיסי) שאריה דרעי, ש"ס וכחלון הובילו במסגרת הקמפיין בעד "השקופים" והשכבות החלשות בחברה.
אממה? שכחו לספר לנו פרט חשוב מאוד - בכל מקרה הייתה אמורה להיות הוזלה משמעותית במחירי הכרטיסים בגלל הצניחה במחירי הנפט.
יש חישוב שרץ ברשת שמראה שההוזלה הייתה אמורה להיות בממוצע סביב 22%. בפועל, היא באזור ה-16%.
עובדים עלינו בעיניים ועוד גוזרים על זה קופון.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 08/02/2016, 19:22
אז יכול להיות שמגיע לך החזר. תבדוק את זה!
נכתב ב- 08/02/2016, 19:32
בטווח מחירים הזה קצת קשה להמליץ על משהו שנותן לך איכות סבבה ולא סאונד מתכתי זול.
יש לי לפחות 6 רמקולים ניידים, כל אחד לשימוש אחר, אני משלב בניהם הרבה, הכי זול שיש לי זה ה-creative muvo mini (קבוע אצלי במקלחת )
שהוא נותן תמורה לכסף, חסין מים, דיבורית, מחזיק 10 שעות של מוזיקה, שזה המון... גם שאתה שומע על שיא וליום.
היום אפשר להביא אותו ב250 שקל, לא רציני בכלל...אני משתמש בו יום יום, והוא משרת אותי יפה מאוד, אני אוהב אותו, יופי של סאונד.
אם אתה בעניין להשקיע יותר, יש רמקולים מצויינים ל-JBL, אני מאוד מחזיק מהם בקטגוריה הזו, יש להם יופי של דגמים, תעשה קצת מחקר ;-)
נכתב ב- 08/02/2016, 19:57
תודה על ההמלצות... אבדוק את העניין.
בקשר לקראטיב, אני די מרוצה מהם... יש לי creative T50 ואני מאוד מרוצה...
אז אשקול לחיוב את מה שיש לך במקלחת קליפס
נכתב ב- 08/02/2016, 20:05
אם אני במקומך, ואני לא רוצה להשקיע יותר מ-100 שקל, הייתי הולך על הרמקול האלחוטי של xiaomi.
זאת חברה סינית שאני מבסוט על כל המוצרים שקניתי ממנה, היא נותנת איכות במחיר מוזל, גם הביקורות מפרגנות בסך הכל, אז למה לא לנסות?
עכשיו הסינים בחופשה, אז אם תזמין זה בטח יתעקב, אבל כנס, אולי זה יתאים לך:
http://www.gearbest..../pp_259606.html
נכתב ב- 08/02/2016, 20:50
דבר ראשון תודה!
אני חייב לזוז, אז אני אסתכל על זה לעומק יותר מאוחר או מקסימום מחר...
וכן יש להם את ה chinese new year שנת הקוף
ערב נעים לכולם
נכתב ב- 08/02/2016, 20:51
באמת תהיתי על העניין, זה רעיון טוב. מקווה לעשות זאת מחר ולברר את זה.
נכתב ב- 08/02/2016, 23:34
אגב, גם במקרה הזה עובדים עלינו בעיניים.
זה חלק מההנחה בפטור ממע"מ על מוצרי יסוד (כמו תחבורה ציבורית, מים ומזון בסיסי) שאריה דרעי, ש"ס וכחלון הובילו במסגרת הקמפיין בעד "השקופים" והשכבות החלשות בחברה.
אממה? שכחו לספר לנו פרט חשוב מאוד - בכל מקרה הייתה אמורה להיות הוזלה משמעותית במחירי הכרטיסים בגלל הצניחה במחירי הנפט.
יש חישוב שרץ ברשת שמראה שההוזלה הייתה אמורה להיות בממוצע סביב 22%. בפועל, היא באזור ה-16%.
עובדים עלינו בעיניים ועוד גוזרים על זה קופון.
משרד האוצר טוען (והאמת שבצדק) שבמשך שנים, למרות העליות החדות במחירי הנפט, מחירי התחבורה הציבורית כמעט ולא עלו.
משרד התחבורה היה צריך להגיע לדיל עם משרד האוצר שכל "רווח" מהפער הזה יוקדש כולו להשקעות בתחבורה ציבורית אבל למשרד האוצר יש תוכניות אחרות לכספים האלה.
באמת תהיתי על העניין, זה רעיון טוב. מקווה לעשות זאת מחר ולברר את זה.
למיטב הבנתי ההחזר לסטודנטים טרם הוסדר סופית למרות שיש כוונה כזאת.
נכתב ב- 08/02/2016, 23:43
רק לפני שנה העלו את מחירי הכרטיסים.
העלו גם את מחירי כרטיסי הרכבת בשנים ספורות. אני זוכר איך נסיעה מראשון לת"א עלתה 12 שקלים. היום זה כבר 16, אם אני זוכר נכון את הנסיעה האחרונה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 08/02/2016, 23:50
רק לפני שנה העלו את מחירי הכרטיסים.
העלו גם את מחירי כרטיסי הרכבת בשנים ספורות. אני זוכר איך נסיעה מראשון לת"א עלתה 12 שקלים. היום זה כבר 16, אם אני זוכר נכון את הנסיעה האחרונה.
נכון, עדכנו את מחירי התחבורה הציבורית הבינעירונית, בחלק הוזל ובחלק התייקר. המחיר של התחבורה העירונית, שמהווה את מרבית הנסיעות, לא השתנה.
נכתב ב- 09/02/2016, 06:12
נכתב ב- 09/02/2016, 08:27
דניאל, אתה צודק. נתקלתי במקרה בפוסט של "התאחדות הסטודנטים בישראל" והם כתבו שמגיע החזר, אבל הם לא הרחיבו בעניין. הם הוסיפו שהם יכתבו פרטים נוספים בקרוב.
נכתב ב- 09/02/2016, 10:36
אולי מישהו כאן יוכל להסביר לי מה הקטע עם ה-GIF הגאוני של ג'ון טרבולטה מספרות זולה?
זה אדיר והכל אבל מה הקטע?
וגם, למה תמיד בתגובות אנשים מזכירים את ג'ון סינה? מה הוא עשה?
נכתב ב- 09/02/2016, 12:41
אם היית שם פה את הGIF זה היה עוזר
0 משתמשים, 16 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים