ראיתם בזמן האחרון המון סקרינרים, נכון?
ובכן, זאת רק ההתחלה מתוך כ-40 סרטים שהודלפו על ידי הקבוצה Hive-CM8.
Old News. תעקוב אחרי העדכונים החמים של מלך הגרסאות ברשת ZIPC.
נכתב ב- 28/12/2015, 00:05
נודר יא אחוקים, יום טוב.
נכתב ב- 28/12/2015, 09:50
ראיתם בזמן האחרון המון סקרינרים, נכון?
ובכן, זאת רק ההתחלה מתוך כ-40 סרטים שהודלפו על ידי הקבוצה Hive-CM8.
Old News. תעקוב אחרי העדכונים החמים של מלך הגרסאות ברשת ZIPC.
lol
נכתב ב- 28/12/2015, 10:22
ממצב גיבור
נכתב ב- 28/12/2015, 19:02
הכל טוב אחשלו, מה איתך כפרה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 29/12/2015, 18:12
וואלה אני לא מתלונן יא נסיך
נכתב ב- 30/12/2015, 03:23
משרד הבריאות חולה!!!!!!
זה מה שיש לי לומר אחרי ״ההצגה״ המתוזמנת והיזומה אל מול העיתונות במסעדת המוציא של אבי לוי בירושלים,
גם אם יש ליקויים במקום אין זה אומר כי צריך להגיע עם תקשורת ולביים מצג כי משרד הבריאות ״עושה את עבודתו...״ וזורק אוכל באלפי שקלים ופוגע בפרנסת עשרות עובדים ויזמים שעושים כמיטב יכולתם כדי להמשיך ולעבוד בעיר הבלתי אפשרית הזאת.
אני ממש מתבייש במדינה שיש לה גופי אכיפה כאלה, ללא חמלה ורגישות ללא דרך וללא פיקוח על פעולתם.
אני יודע שהציבור אינו מטומטם ויודע שהייתה שם הצגה שאמורה לשרת אינטרס לא ברור.
משרד הבריאות מגיעים למקומות הלא נכונים.... לא מזמן הייתה כתבה בתוכנית הכל כלול על מה שקורה במטבחים של בתי מלון הגיעו לשם עם מצלמה נסתרת ומה שהלך שם פשוט גועל והדיבור של אחד הטבחים שאמר לעובד שהאנשים הם חמורים אוכלים הכל ...לשם משרד הבריאות לא מגיע.
עצוב לי מאוד לדעת שמשרד הבריאות רוצה לסגור את המסעדה.
אני אישית הייתי עם משפחתי פעמיים במסעדת המוציא בשנה האחרונה (פעם לפני האירועים בירושלים ופעם בזמן האירועים לפני חודש בערך) ואני פשוט חייב להגיד שהאוכל טעים מאוד, מאוד נעים שם ואווירה מאוד נעימה, עובדים מאוד מסורים ואפילו פגשתי את אבי עצמו וביקשתי תמונה איתו והוא אמר: "בכיף שגיא, יאלה בוא נצטלם" וכך קרה.
למסעדת צ'יריפום שלו בתל אביב עוד לא הגעתי, אבל גם זה יקרה בקרוב.
נכתב ב- 30/12/2015, 13:28
באמת גועל נפש מצידם, דבר כזה יכול לגמור עליו.
זה בנאדם משתקם, היה מכור לסמים בעבר, עד שיש לו משהו טוב באים לעשות עליו קטע מול כל המדינה.
הכתבה תשודר היום, אבל עושה רושם שגם הוא לא תמים.
להפשיר בשר, לעבוד איתו, ואז להקפיא שוב זה מתכון לחיידקים, לא משנה כמה נקי שם, זאת סכנה לסועדים.
ערוץ 2 שידר אתמול טעימה מהכתבה:
http://www.mako.co.i...6400f151004.htm
נכתב ב- 30/12/2015, 14:10
גם אני לא מבין איך יש במסעדה 500 קילו בשר, עופות ודגים שהשמידו לפי איך שאומרים בכתבה,
המסעדה לא גדולה כל כך שצריך להחזיק כל כך הרבה בשר טרי.
אם זה נכון, אז אני לא מבין את אבי למה הוא מחזיק כל כך הרבה סחורה.
סתם לדוגמא: סטייק ששוקל 300 או 400 גרם, תחשבו כמה סטייקים הוא צריך להחזיק וזאת סתם דוגמא.
נכתב ב- 30/12/2015, 14:23
אני מסכים איתך שמשרד הבריאות צריך לעשות את עבודתו מבלי להראות לכולם שהוא עושה את העבודה באיזה תחקיר בחדשות ערוץ 2.
משרד הבריאות צריך לעבוד מאחורי הקלעים ובתדירות סדירה ולבדוק בתי עסק (מ-סופרים קטנים ועד מסעדות שפים).
בסופו של דבר, המטרה היא לשמור על הבריאות של הסביבה, לא למכור דברים שהתקלקלו, או לעבור על חוקי תברואה מסויימים.
עכשיו בקשר למקרה, לא מכיר את המסעדה ומעולם לא אכלתי שם ויכול להיות שהשף שם באמת גבר... אבל לדעתי אם מצאו שם ליקויים חמורים כנראה שמשהו שם לא בסדר.
אני לא מסכים עם הדרך שהם פועלים, אבל אתה גם צריך להבין בסה"כ שעם כמה שאתה אוהב את הבחור, כנראה מסוכן לאכול שם.
נכתב ב- 30/12/2015, 14:25
גם אני לא מבין איך יש במסעדה 500 קילו בשר, עופות ודגים שהשמידו לפי איך שאומרים בכתבה,
המסעדה לא גדולה כל כך שצריך להחזיק כל כך הרבה בשר טרי.
אם זה נכון, אז אני לא מבין את אבי למה הוא מחזיק כל כך הרבה סחורה.
סתם לדוגמא: סטייק ששוקל 300 או 400 גרם, תחשבו כמה סטייקים הוא צריך להחזיק וזאת סתם דוגמא.
בדיוק, וגם לא כתוב עליהם תאריך, לך תדע מתי הכינו את זה, כי הוא גם מבשל חלק ומוציא להפשרה.
יכול להיות שהאוכל אצלו טעים, אבל ממש ממש לא טרי כמו שהוא טוען, כולה מסעדה קטנה, אז בשביל מה סטוק של קייטרינג?
כמוהו יש מלא, אבל זה לא אומר שזה בסדר.
מסעדנות זאת עבודה קשה, וכל ההכנות האלה הם בשביל לקצר תהליכים ולחסוך כוח עבודה.
נכתב ב- 30/12/2015, 14:34
הוא רשם בפייסבוק שלו אתמול בבוקר שהוא קונה מתנובה ושיש לו את כל הקבלות, אבל כשהוא ביקש להיפגש עם נציגי משרד הבריאות ולהראות להם את הקבלות, אז הנציגה אמרה לו: "לא מעניין אותי קבלות, אין תאריך על המוצר", אז אבי אומר לה: "אני לא נוהג להכניס קרטונים למקררים" וזה לא מעניין אותם ושהוא נתקל באטימות מוחלטת מצידם.
נכתב ב- 30/12/2015, 14:44
כי הוא לא עובד מקצועי, אתה מכיר את את התוכנית של שף רמזי kitchen nightmare?
שם הוא תמיד מסביר שהכל צריך להיות מסומן, בסדר, קרטונים אסור, אבל קופסאות עם תאריך עליהם.
תחשוב, הוא נכנס למקפיא ומוציא איזה הכנה שהוא עשה ואין לו מושג באיזה תאריך הוא הכין את זה, זה נוראי.
הוא צריך לעבוד טרי, לקבל כל יום בשר ודגים ולהשתמש איתם על פי ממוצא סועדים שיש לו, ואם יש איזה אירוע אז לעשות הזמנה בהתאם, ככה עובדים לפי הספר.
נכתב ב- 30/12/2015, 14:52
מכיר את התוכנית של השף רמזי וגם ראיתי את העונה הראשונה של מהפכה במטבח של השף אסף גרניט.
הבעיה שקראתי שבתוכנית של רמזי לפחות בעונה הראשונה חלק מהמסעדות שהוא היה בהם, פשטו רגל אחרי שנה.
לעזאזל הוא הגיע פעם אחת לחור נידח ושכוח אל איפה שהו בסקוטלנד, אני חושב שזה היה בעונה האחרונה.
אני לא יודע מי יותר טוב בתוכנית, השף גרניט או השף רמזי, אבל אחרי 5 פרקים בעונה הראשונה, נראה שאסף גרניט מאוד מאוד מקצועי.
נכתב ב- 31/12/2015, 14:51
אדיררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!
נכתב ב- 31/12/2015, 18:02
הזמנתי בפעם הראשונה מאמאזון: www.amazon.co.uk/dp/B00O11Z0H2/
נכתב ב- 31/12/2015, 19:16
אם הספק הוא אמזון עצמה, לא יהיו לך בעיות בכלל. אמינים ב-100%, עם שליח עד הבית.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 31/12/2015, 20:09
גם אני השבוע הזמנתי מהם פעם ראשונה אחרי המלצה של קרייזי,
מעניין איך יגיע, בנתיים לפחות העדכון שמקבלים מהם כל שלב בתהליך מרגיע קצת חחח,
יש מעקב ממש אחרי המוצר, תאריך הגעה כמו שאמרו שצריך להיות עם שליח עד הבית דרך UPS,
נראה דווקא דרך לא רעה להזמין דברים. רק נקווה שיגיע בלי בעיות, לפי המעקב שלהם צפוי להיות אצלי ב-8.1
נכתב ב- 31/12/2015, 20:13
מה הזמנת?
נכתב ב- 31/12/2015, 20:25
אותי יותר מעניין מה אתה הזמנת בסכום העצום הזה
עריכה:
לא משנה ראיתי שפירסמת לינק חח
הוא הזמין אוזניות bluebuds x2
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים