נדבר, ביזיון.
מיליון יורו בשביל הטמבל הזה, איזה ביזיונית הפועל ת"א
נכתב ב- 04/08/2015, 17:49
נדבר, ביזיון.
מיליון יורו בשביל הטמבל הזה, איזה ביזיונית הפועל ת"א
נכתב ב- 04/08/2015, 18:03
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב ב- 04/08/2015, 19:04
לא מכיר את השחקן הזה, ואני גם בכלל לא עוקב אחרי הליגה הישראלית, אבל יש לו באמת פרצוף של טמבל חח
-
נכתב ב- 04/08/2015, 20:16
עוד פעם ג'ורדי זיין את הפועל.
חסך לנו איזה 5 מיליון שקל רק העונה שיופנו לאלי דסה, שבלי ספק אנחנו זקוקים לו הרבה יותר.
נכתב ב- 04/08/2015, 20:54
ירד לי מדסה, מבחינתי הוא יכול להישאר בבית"ר, הוא במילא מסריח את המגרש מפתיחת העונה.
נכתב ב- 04/08/2015, 21:59
במחירים שטביב דורש, עדיף שישאר בבית"ר.
לפי הפרסומים השונים, הצענו פאקינג 700 אלף יורו על מגן צעיר שהתבזה באירופה, וטביב דורש הרבה הרבה יותר.
שילך יחפש מי ינענע אותו.
מבחינתי אפשר להביא את אלעד גבאי בהעברה חופשית בתור גיבוי לעת חירום לשפונגין המצוין, זה יספיק לעונה הזאת.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/08/2015, 22:13
זיינתם אותם כלכלית, זה אשכרה ורמוט + 300 אלף יורו.
אבל, בן יהיה כוכב, ואתם ילדים אם אתם חושבים שלא, ורמוט סוס מת, לא יתן יותר מעוד 10 משחקים טובים כל הקריירה.
אבל פייר? אני הייתי מזיין אותו, גומר לו את הקריירה, מכבי אמרה רק לא הפועל והילד אדום.
גם העורך דין יצא קצת אידיוט.
(כל מה שהוא התעקש, בסוף קרה, רק לא הפועל, פגיעה בשוק העברות וכו')
בקשר לדסה, לא פוגע מתחילת הליגה קליפס? כי הראש שלו במכבי. שלא תטעה מדובר במגן הכי טוב בארץ,
הלוואי שבאמת ירדו ממנו.
ראיתם את אצילי? הילד מפלצת, אמאלה, כל פעם אני כותב את זה, תענוג לעיניים,
יש בפורום ציטוטים שאני מדבר עליו שהיה לו 19 דקות בליגת העל חחח
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/08/2015, 03:36
דסה זה המגן הכי טוב בארץ, 5 דרגות מעל שפונגין ה(לא) מצוין ובטח שעדיף על אלעד גבאי "מגן הנבחרת".
דסה יהיה מגן נבחרת לעשור עכשיו, מגן שלא היה פה הרבה שנים מאז המגנים של חיפה בערך. מאוד מקווה שיבוא למכבי.
נכתב ב- 05/08/2015, 06:15
נכתב ב- 05/08/2015, 09:11
אז מה אם הוא המגן הכי טוב בארץ, ואז מה אם בן רייכרט גדול.
זה נראה לי סכומים מטורפים, עם הסכומים האלה 850, מיליון, יורו.
אתה יכול להביא זרים שעולים עליהם פי כמה, וגם אם מדברים על חשיבה לעתיד, במחירים כאלה אפשר להביא גם זרים צעירים עם פוטנציאל מכירה.
נראה לי הזוי הסכומים האלה לשחקן אחרי העונה אחת שתיים,
הייתם אומרים לי על זהבי, עטר וכו' הייתי עוד איכשהו מבין, אבל עליהם?
הם הביאו את זה על עצמם, משלמים לשחקני ספספל מיליון שקל בשנה, למה ששחקן אחר ירצה פחות?
פייר, עכשיו מכרו את רייכרט במיליון יורו! מיליון!!!! למה שדסה לא יהיה שווה מיליון יורו?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/08/2015, 11:33
אתה יכול להביא זרים שעולים עליהם פי כמה, וגם אם מדברים על חשיבה לעתיד, במחירים כאלה אפשר להביא גם זרים צעירים עם פוטנציאל מכירה.
הם הביאו את זה על עצמם, משלמים לשחקני ספספל מיליון שקל בשנה, למה ששחקן אחר ירצה פחות?
פייר, עכשיו מכרו את רייכרט במיליון יורו! מיליון!!!! למה שדסה לא יהיה שווה מיליון יורו?
נכתב ב- 05/08/2015, 11:34
נכתב ב- 05/08/2015, 13:13
שהשוק הישראלי מוגבל, ככה זה נראה, אין מה לעשות, קשה למצוא כאן שחקנים טובים.
תראה כמה משלמים באירופה על שחקנים שנחשבים דרג ראשון, כמו לדוגמא די מריה, 63 מיליון אירו, וואלה, לא הייתי משלם עליו יותר מ-20.
נכתב ב- 05/08/2015, 13:38
קליפס לכלכת לגמרי, די מאריה שחקן מדהים. אחד האהובים עליי.
בכל מקרה, כמו שקליפס אמר, השוק מוגבל מאוד, יש הגבלת זרים ובכך אתה בונה על זרים שיגיעו וישדרגו את הקבוצה וזרים עולים הרבה כסף. דיברנו על זה כבר לפני כמה עמודים, חוץ מה2 זרים של בית"ר (באוטנג וז'רום לרואה), תנסו להיזכר בזר שהגיע לפה אחרי ששילמו עליו הרבה כסף (הרבה זה מעל למיליון יורו) והצליח. לא תיזכרו כי זה לא קרה. זרים טובים פשוט לא רוצים להגיע לפה, זה עד כדי כך פשוט. הליגה פה פח, החשיפה באירופה מינורית וכל שנה יש פה מלחמה, למה לעזאזל להגיע לארץ הקודש ולדפוק לעצמם את הקריירה? מעטים (מאוד) הם הזרים שבאו לישראל לשחק כדורגל והצליחו להתקדם אח"כ באירופה. דרך אגב, בכדורסל המצב הפוך, כשחצי ליגה מייצאת זרים לאירופה ולNBA.
נכתב ב- 05/08/2015, 13:52
לא אומר שהוא לא שחקן טוב, אבל הוא לא באמת שווה את הסכומים האלה.
עכשיו הוא בגיל שהוא צריך להיות בשיאו, מקווה בשביל פריז שיתן שם תפוקה, למה באנגליה היתה לו התחלה טובה, אבל בהמשך כבר קראו לו פלופ.
נכתב ב- 05/08/2015, 14:57
קליפס לכלכת לגמרי, די מאריה שחקן מדהים. אחד האהובים עליי.
בכל מקרה, כמו שקליפס אמר, השוק מוגבל מאוד, יש הגבלת זרים ובכך אתה בונה על זרים שיגיעו וישדרגו את הקבוצה וזרים עולים הרבה כסף. דיברנו על זה כבר לפני כמה עמודים, חוץ מה2 זרים של בית"ר (באוטנג וז'רום לרואה), תנסו להיזכר בזר שהגיע לפה אחרי ששילמו עליו הרבה כסף (הרבה זה מעל למיליון יורו) והצליח. לא תיזכרו כי זה לא קרה. זרים טובים פשוט לא רוצים להגיע לפה, זה עד כדי כך פשוט. הליגה פה פח, החשיפה באירופה מינורית וכל שנה יש פה מלחמה, למה לעזאזל להגיע לארץ הקודש ולדפוק לעצמם את הקריירה? מעטים (מאוד) הם הזרים שבאו לישראל לשחק כדורגל והצליחו להתקדם אח"כ באירופה. דרך אגב, בכדורסל המצב הפוך, כשחצי ליגה מייצאת זרים לאירופה ולNBA.
אני לא יודע על "שחקנים לא רוצים לבוא לפה" אני מסכים שחלק גדול עושים בעיות להגיע לכאן, אבל אם נגיד הייתם מעיפים את הבכיין שלא פוגע, זה שלא קיבל הזדמנות מעולם, רק תתנו לי להכנס לכושר, הייתי חלוץ מדהים בצרפת ואני היחידי שמדליף ממכבי. (בן בסט) ותוסיפו את זה לזר, אני מאמין שיהיה יותר קל לשכנע אותם, תראה את טביב איזה זרים הוא מביא בכלום כסף!!!! טביב לא משלם דמי העברה וגם המשכורות נמוכות,
נלך על העונה האחרונה,
סזאר ארסו, מיליון שקל (שקל!) לעונה, אין דמי העברה = הבלם אולי הטוב בארץ.
פריירה קצת פחות ממיליון שקל = הקשר האחרוי הכי טוב בארץ אפשר להתווכח לגבי איגיבור. עדיין.
דה לוקאס <--- לצלם את השם, הזר של בית"ר החדש. מקווה שתהנו לראות
אם מביאים לטביב את הסכומים שיש לג'ורדי לבזבז, אנחנו לוקחים ליגת אלופות, ודני פרדה משחק בגמר ליגת האלופות כי טביב רוצה למכור אותו.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/08/2015, 17:44
תוצאה להיום?
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 05/08/2015, 18:29
גם פעם שעברה היתה לי הרגשה טובה, אז לא יודע.
אם יהיה נס, אז בטח זהבי יהיה אחראי עליו, יאלה תנו בראש, מה יש כבר להפסיד, בכל הכוח!
נכתב ב- 05/08/2015, 18:38
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 05/08/2015, 18:48
שי תוריד את הסרטון מהר לפני שתאכלו שם רבעייה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים