עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת העל (ווינר) 2013-2014

• אנא התחבר בכדי להגיב
609 תגובות לנושא זה

#481 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎15:05

אם אתה חושב שהידע שלי זה הארדקור אתה צריך לראות את הכרטיס אשראי שלי:

377x593_tmpltB_Share.png

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#482 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎15:07

חחח אתה זוכר את הדברים האלה, באמת שאני קורא כל כתבה, כל עיתון, רואה כל תקציר,

רואה כל משחק או כל דבר שקשור לחיפה, והזיכרון שלי הוא מה זה פח חחחח אני לא זוכר כלום, באמת.

אני מנסה סתם דוגמא להריץ בראש עכשיו את המשחקים והתוצאות בחודש האחרון שלנו ואני לא זוכר חח

יש לי בעיה בזיכרון בדברים כאלה באמת משו הזוי חח

#483 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎15:08

רגע זה לא העלה, אני אעשה פרינט סקרין ואפרסם שוב.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#484 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎15:10

באמת? אני זוכר את התוצאות כמעט של כל משחק שהייתי, אני גם  טוב במספרים אז זה לא חוכמה,

אני זוכר הכל, בגלל זה אני חושב שכל הקטע שאומרים שגראס דופק את הזכרון זה חרטא, אני זוכר דברים מהגן,

אני זוכר מי הבקיע, אני זוכר פרצופים בקטע מפגר, אם מישהו נסע איתי באוטובוס וישב ליידי ואמר לי שלום רק,

ואחרי 9 שנים אני אשב באוטובוס, אני אזהה אותו ישר.

ובקשר לתמונה שלא עלתה טוב:

wzjzmmnjwmzy.jpg

• CLIPSE אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#485 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎15:43

טוב שניר לא ציפיתי לתת חפירה כזאת אבל דיברת מלא שטויות אז...

אתה מציג את זה כאילו יש לנו את ה11 שחקנים הכי טובים בליגה. למכבי ברוב העמדות את את השחקן הכי טוב בליגה, חלוץ אין (דמארי), שוער (נגיד שהרוש, בטח לא חואן פאבלו), מגנים (דווידזאדה ונגיד דגני או כל מגן אחר שהוא לא ייני), שחקן כנף (עזרא, למרות שאני לא הייתי רוצה אותו במכבי). אפשר להמשיך ולהמשיך, אבל בשורה תחתונה יש לנו אולי 2-3 עמדות שזה בלמים והעמדה של זהבי ואולי אלברמן (וגם זה בערבון מוגבל) שאנחנו הכי טובים בליגה. ככה שאפשר להגיד שאנחנו מחלישים את כל הליגה אבל זה פשוט נכון, קבוצות אחרות נבנות בצורה גרועה (חיפה) או בצורה לא מאוזנת (הפועל). הנה בבקשה, ק"ש וב"ש נבנו בצורה מאוזנת וחכמה ועם סגל לא הכי נוצץ משחקות גדול יפה וטקטי, ועשו עונה גדולה.

500 אלף דולר זה יותר ממשכורת של 95% מהליגה לדעתי, כן בהחלט זה מה שישבור אותנו. אתה יכול לבדוק אם הוצאנו הרבה כסף על העברות ותגלה שלא, לדעתי הפועל בשנתיים האחרונות שילמו הרבה יותר מאיתנו על העברות.

בנוגע להתלהבות של הקהל של מכבי - לקחנו 2 אליפויות רצוף, עם אחוזים בלתי נתפסים ושליטה מוחלטת בליגה. אם לא נתלהב עכשיו אז מתי? תשים לב שכמעט כל קבוצה שלקחה אליפות בעשור האחרון עשתה את זה עם התקציב הכי גבוה או השני הכי גבוה. מנצחים את הפועל 6 דרבי רצוף עם רביעיות ומהפכים, לא נתלהב? אני לא מבין מה הסיפור עם זה גם, אם בית"ר הייתה מביאה למכבי 5 בראש לא היית מתלהב עליי? היית ועוד איך, ובצדק.

--

בנוגע לבניון. בטח שהוא יתבזה. הוא כבר מעבר לשיא שלו לדעתי, ואני בהחלט לא רואה מצב שהוא בא לפה ונותן את עונת חייב, אפילו אתגרתי אותך למצוא שחקן שעשה את זה ולא מצאת. תגיד לי אתה אוהד קבוצה שמשחקת התקפי? באמת? לך תהיה אוהד של מכבי פ"ת שנתנה 40 גולים העונה וכמעט ירדה ליגה. כדורגל משחקים כדי לנצח וכדי לזכות בתארים ואם על הדרך משחקים יפה אז מה טוב, לא הפוך. אם עכשיו תגיד לי שביתר באה לעונת בנייה וכל מה שחשוב זה לחימה של שחקנים ומשחק שוטף אני אבין, אבל ברגע שאתה בא ואומר לי מצידי שיהיה חיבור עם קהל ומשחק יפה ושנהיה פליאוף תחתון כל שנה? מצטער זה גישה של לוזרים, ואולי אתה מדבר ככה בגלל שאתה אוהד קבוצה שלא נלחמת כל שנה על אליפות כבר מלא זמן.

--

בקשר לשחקני בית, כמו שאמרתי (ולא קיבלתי תשובה), איזה קבוצה גדולה בארץ מסמכת על שחקני בית? למי באמת אכפת מזה? מכבי בהחלט מקדמת שחקני בית, מה לעשות שאין לנו שחקנים ברמה הזאת? אז מה, בגלל שאלטמן ומרגוליס גדלו אצלנו ניתן להם 90 דקות כל משחק גם אם ברמה של בני יהודה??

--

אגב ובקטנה, בלי הרוטציה של סוזה יכול להיות שהיינו קורסים. היו מלא פציעות, במיוחד בהתקפה, ומזל שהייתה רוטציה.

#486 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎15:56

די נו אורפז, זה לא קשור אם הוא יתן עונה גדולה או לא, מצידי שלא יבקיע, תן לו לסיים בכבוד, שוב, הגישה שלך רק של תארים,

ביתר בעונת בנייה? ביתר במשבר אחושרמוטה, להזכיר לך שלפני 4 שנים היינו מועמדים לאליפות וגם לירידה באותה עונה!!!

לא נלחמים על אליפות די לזיין לי את המח, לפני שנתיים לא לקחתם אליפות 10 שנים, ומשנולדת ביתר לקחה יותר אליפויות ממכבי, אז אל תדבר איתי על מלא זמן.

כאילו ישבת בבית וראית משחקים מ1954 והתחברת לקבוצה והתרגשת, אתה אפילו שחקן אחד ששיחק לא מכיר מאז.

גישה של לוזרים עלק, אתה לא אוהב את המשחק, אתה אוהב להתלהב, אם מכבי הייתה בעונה שהיא אולי יורדת ליגה לא הייתם מביאים קהל, יותר מזה, הקהל שלכם לא אוהב את המועדון בכלל,

שאבי נימני עזב, אוהדים עברו לאהוד את ביתר, הריעו לנימני שיבקיע נגד מכבי, תראה לי קבוצה שמביאה 34 אלף איש למשחק, בחגיגות האליפות שלכם לא יהיה 34 אלף איש,

במשחק ללא קהל מפציצים את המשטרה בחזיזים ובאים לחגוג, עזוב, להסביר למכביסט מה זה נשמה זה כמו לשכנע גוי מוחלט שיש אלוהים.

לא אכפת לי מהכסף שהשקעתם, ואם תראה פעם אחת שכתבתי הודעה על כסף מה שאתה רוצה, אני אפילו לא עוקב אחרי זה, הפתעת אותי שאמרת 95% מהליגה, באמת שלא ידעתי.

וסתם בשביל הקטע, ביתר ספגה הכי פחות שערים העונה, (אני לא יודע אם זה נכון עד הסוף, אבל עד מחזור 27 זה היה בוודאות.)

אתה יודע מה פעם מלמילאין אמר? אין הגנה? לא נורא נקבל 2-3 נבקיע 4.

הסמל שלכם, אומר שהקהל שלנו הוא הקהל הכי יפה בעולם, ושאין דברים כמוהו, ואני מוכן שנשאר כאלה בלי אליפויות מאשר לאבד את הדרך.

וסתם בשביל הקטע, כמה שנים אתה אוהד את מכבי? כמה משחקים היית? אל תדבר איתי על חיבור, אם אתה בכלל לא מבין מה זה, הייתי ביותר משחקים באצטדיון מאשר שראית בבית.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#487 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎16:44

אח שלי אין לי מושג מאיפה אתה פולט את השטויות האלה.

אין קבוצה בכל ההיסטוריה של הליגה שמביאה באופן עקבי את הכמויות אוהדים שאנחנו מביאים. כמעט כל שנה אנחנו מקום ראשון בממוצע אוהדים, ויש לנו את הקהל הכי גדול בארץ.

בחגיגות אליפות האחרונות היו בערך 100 אלף איש עלק 34 פחח

העונה היו לנו SOLD OUT במנויים בתחילת עונה ועוד בערך 500 מנויי פליאוף עליון שנפתחו נחטפו בחצי שעה בערך

גם בעונות הכי מסריחות שלנו כל שבוע בבלומפילד היו 9-10 אלף  איש ואתה יכול לבדוק את זה

אתה מדבר דברים שהם פשוט לא נכונים שזה או מטיפשות או מחוסר ידע או סתם מקנאות

הקהל שלנו לא הכי טוב בארץ ואף פעם לא אמרתי שהוא כן, כמו כל קהל הוא מקלל שקשה אבל מעיף שהקבוצה מצליחה

ויש הבדל בין לקלל מאמן שקשה לבין לשרוף את המוזיאון שלך (אם כבר משווים בין קהלים). תביא גם מיליון איש לטדי, עדיין האוהדים של ביתר הם הכי מגעילים, גזענים, ערסים וזבל של אנשים שיש במדינה הזאת, ותאמין לי שאם בנאדם מחול רואה כתבה על האוהדים של ביתר הוא הופך לאנטישמי.

לא אמרתי על ביתר שהיא בעונת בנייה. אמרתי שאם היית אומר שקבוצה בעונת בנייה כל מה שחשוב זה שהיא תשחק כדורגל יפה ופתוח הייתי מבין את זה, אבל קבוצה שמכוונת לאליפות מכוונת לאליפות. כן, מכבי רוצה תארים, כמו כל קבוצה גדולה בעולם. אתה מכיר קבוצה שהיא אגדה או אימפריה והיא לא מכוונת לאליפות כל שנה?

אתה כל פעם מזכיר את ההיסטוריה של מכבי כאילו מה? אני אי פעם בכלל דיברתי על ה21 אליפויות שלנו? אני מדבר תמיד על הרגע, על העכשיו, ולא על לפני 200 שנה. אתה מדבר כאילו יש לך איזה כמה אוהדי מכבי בחברים שלך שמדברים שטויות אחושרמוטה ואתה משליך את זה על כל הקהל. הקהל של מכבי ממש לא אוהדי הצלחות ואתה מדבר מבורות. רק שתדע שכבר כמה שנים הפאנטיקס (ארגון האוהדים) שולח נציגויות לכל משחקי הספורט של קבוצות מכבי תל אביב (כדורעף, כדוריד, כדורסל וכו') רק כדי לעודד את המועדון, לראייה אפשר לשמוע בטלוויזיה את השירים של הכדורגל גם בענפי ספורט אחרים.

מכבי, גם אם לא בצמרת הגבוהה כל שנה בעשור האחרון, תמיד תמיד כיוונה ונבתנה למטרה אחת - תארים. ואני בהחלט לא רואה מה פסול פה.

ודבר אחרון, יכול להיות שבניון יבוא לארץ ויסיים בכבוד אבל מבחינתי זו טעות גדולה, כי הסיכוי שהוא יבוא וישחק טוב ובאמת יוביל את הקבוצה שהוא ילך אליה הוא לדעתי קטן. אם לדעתך העובדה שלבניון כדאי לבוא להיות מאמן שחקן כזה סטייל גיגס זה נכון אז סבבה, אני לא מסכים. לדעתי הוא צריך למצוא קבוצה בחול ולפרוש בראש שקט כשחקן הישראלי הכי מצליח בכל הזמנים.

ואגב, רוב המשחקים שהייתי בהם של מכבי היו בעונות לא של אליפות. אתה אומר שאני מתלהב כאילו שאתה מכיר אותי שנים ורואה איזשהם דברים מעבר לפורום. אני נגיד לא מניח שום הנחות עליך, לא יודע כמה שנים יש לך מנוי ואם אתה שר במשחקים, וזה גם לא משנה. אני חייב להיות שרוף של הקבוצה וללכת לכל משחק, בית וחוץ, גביע וטוטו, אירופית ומשחקי אימון, כדי להיקרא אוהד? אין לי זכות דעה אם אני לא בן 50 וראיתי 15 אליפויות?

• Shai10 אוהב את זה

#488 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎17:13

אורפז קודם כל אין לי שום בעיה איתך, אולי זה היה נראה ככה על בכתב, אבל באמת שלא... אתה אחד האנשים האהובים עליי בפורום,

ואם זה שאנחנו לא מסכימים גורם לך להפגע או לחשוב שאני נגדך, אני מעדיף לא לדבר איתך על ספורט.

בכל מקרה אני לא חושב שאין לך זכות להקרא אוהד אם לא ראית 15 אליפויות,

אבל אני חושב (לאו דווקא עליך) שיש הרבה אוהדי מכבי בשנתיים האחרונות, שאין לי מושג מה הקשר ביניהם לבין מכבי...

בקשר ל34 נו ברור שהבאתם לחגיגות אליפות 34 אלף איש, זה לא הרבה בכלל.

הקהל הכי גדול בארץ? אולי קהל כורסא, לפני המשבר (בעונות של אליפות, נשווה את זה לשנתיים שלכם)

טדי היה עם 25 אלף איש (פי 2 מהאיצטדיון שלכם) כל משחק, ואם אני אדבר על משחקי חוץ? גביע?

בהצגה כפולה בית"ר תמיד מקבלת הכי הרבה אוהדים? למה? כי ההתאחדות רוצה כסף, ומה לעשות שכרטיס = כסף וביתר = הרבה כרטיסים.

אני לא אומר שאתם לא אימפריה, אמרתי שאין לכם נשמה. זה שתי דברים שונים, אתם האימפריה בישראל,

ובכלל מכבי תל אביב אימפריה, כדורסל, כדורעף נכים, והכל, אבל כמו שאמרת זה מראה שיותר חשוב לכם תואר מאשר הקבוצה,

אם בנאדם שאוהב כדורגל מגיע למצב שהוא הולך לעודד את מכבי ת"א בתחרות זריקת שומים למרחק, סליחה, הוא לא אוהב כדורגל.

הקהל שלנו הכי מגעיל בארץ? קראת הרבה בבלוג של אורי שמאי, אין לי מה להגיד לך, הקהל שלנו זה הקהל הכי יפה בארץ, אפילו השחקנים אומרים את זה,

לשרוף את המועדון, אתה באמת חושב שאני בעד שריפת המועדון? אתה באמת חושב ש95% מאוהדי ביתר בעד השריפה?

אני יכול להגיד לך שאם הבנאדם ששרף את המועדון ישב במערבי ויגיד מגיע להם אני שרפתי ישברו לו את הראש.

אתה לא מאמין? תסתכל, ביתר קבוצה שבקלות מביאה 34 אלף, מביאה 600 איש למשחק? איך זה? חשבת לעצמך? כי זה רק LF וטביב. זהו, אלה מי שמגיע.

נגעת פה בנקודה יפה מאוד, אמרת גם אצלנו מקללים מאמן ושחקנים אז אתה רוצה לדעת משהו? הקהל של ביתר האמיתי, אנשים כמו סבא שלי, בחיים לא יקללו שחקן של ביתר,

הם כולם בגישה כמוני, לא נורא להפסיד, הוא נתן את הנשמה מגיע לו כפיים, זה הקהל האמיתי, איפה איבדנו את זה? אני חושב במהלך ה6-8 שנים האחרונות.

שלא תבין לא נכון, תמיד היו חוליגנים, אבל מעולם לא היה דבר כזה לקלל שחקן של ביתר.

תאמין לי שרוב הקהל לא זבל, אבל אין לי דרך להוכיח לך את זה עד שלא תהיה בטדי, יותר מזה, אני מוכן משחק הבא נגד הפועל (ככה בטוח תעודד את ביתר כמוני) לקנות לך כרטיס על חשבוני, תבוא תישב ותגיד לי לבד מה אתה חושב בסוף המשחק.

בקשר לאנשים 10000 מנויים זה אסטרונומי נכון, אבל אתה צריך להבין שאצלנו האצטדיון גדול פי 2 וחצי! (בערך)

ואנחנו נחשבים לקהל יותר קשה, אז ההפרדות עובדות שונה גם בטדי, לדוגמא אין יציע 1-14, יש כולה 4,

מערבי מזרחי, דרומי וצפוני, מי שקנה למערבי יכול לשבת איפה שבא לו בכל המערבי (כ8000 מקומות ישיבה!)

אז הקרחות גורמות לזה להראות שהאצטדיון ריק, במשחק נגד חיפה היה 18000 איש אוהדי ביתר, זה יותר מכל בלומפילד, אתה יודע איך זה נראה בטלווזיה?

כאילו יש 300 איש, האצטדיון עם מלא קרחות, יציע שלם בכלל לא נפתח (הצפוני או הדרומי לא זוכר)

יש מלא חברה סבבה לגמרי, אנשים יפים, תסתכל שרוב האנשים בפוליטיקה אוהבים את ביתר, אז להגיד שכולם שם טיפשים שלא יצא מהם כלום זה פשוט לא נכון, גזעני ומראה על בורות.

למה במכבי ת"א כולם יפים? אין שם אנשים מפגרים? ראיתי וידיו של אוהד מכבי מרביץ לאוהד אחר, אז אני אומר שהם כולם ערסים?

להגיד שכל אוהדי הפועל שונאי ישראל זה נכון? בכולם יש חרא, וכמו שבעיתונות נהוג ליפול על הימין והשמאל חוגג, אותו דבר בביתר,

אתם לא מקללים את סלים טואמה? אבל אף אחד לא חוגג עליכם כי יש לכם את ראדי, אתם לא זורקים חפצים? להגיד שכולנו ברברים זה משהו שמתסכל אותי שנים,

והכי מצחיק זה שאני ועוד 90% מאוהדי ביתר כמוני שונאים את הברברים האלה בדיוק כמוכם אולי אפילו קצת יותר.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#489 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎18:12

לא רק שרובם לא שחקנים מובילים, למעשה רק 3 מהם משחקים וגם לקרוא לראדי שחקן בית זה קצת מוזר, רייכרט שחקן בית של חיפה? דגני? אלטמן קיבל דקות פה ושם וג'אן מקבל דקות פה ושם רק בגרבאג' טיים.

אין עם זה בעיה אם זה לא מפריע לאוהדי מכבי ת"א, אבל נכון להיום יש מעט מאוד "שחקני בית" שמשחקים במכבי ת"א.

כל עוד אופ"א מחשיבה אותו כשחקן בית לכל דבר, אני מחשיב אותו כשחקן בית, בדיוק כמו שארבלואה או פדרו נחשבים לשחקני בית של ריאל/בארסה.

זה לא ממש מפריע לי ששחקני הבית לא מובילים את המועדון בכוחות עצמם כל עוד אני רואה שיש ניסיונות אמיתיים לשלב שחקנים מהנוער ולקדם אותם, ובהחלט יש ניסיונות כאלו, השנה לא כל כך הצליח. קורה.

שניר, מה בדיוק הבעיה עם לוגסי? כן, הוא לא מספיק טוב, לכן השנה הוא הושאל לבית"ר. מאוד פשוט.

אבל בשנה שעברה הוא היה חלק מאוד משמעותי מהסגל ולמיטב זכרוני פתח ביותר מעשרה משחקים, שזה מאוד משמעותי לשחקן צעיר ועוד בעמדה כל כך תובענית כמו הקישור האחורי.

בפעם המיליון: מכבי רצתה להחתים את דאבור. אבי נמני ודאבור הם אלו ש"דפקו" את מכבי.

דאבור ונמני הבטיחו לקרויף שאם הם לא יקבלו הצעה בומבסטית במיוחד מאירופה, הם יחתמו על ההצעה של מכבי לפני ינואר, והם משכו ומשכו את העניין בלי סוף, וכשינואר עמד להגיע, קרויף הבין שדאבור סתם משך אותו והתחיל את המגעים עם ברק בדש, עוד לפני שדאבור הודיע לו על העזיבה. עיכוב החתימה על החוזה זו גם הסיבה שדאבור מיעט לשחק בפתיחת העונה, הרי קרויף לא רצה שהוא ישתפשף על חשבון הקבוצה ואז יעזוב בלי תמורה.

ההתפוצצות של מואנס עכשיו בשוויץ זה משהו בלתי מוסבר, וכל הכבוד לו, הוא עשה את מה שטוב בשבילו. שאפו.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#490 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎18:33

טוב אז שניר, התגובה שלך היא בדיוק מה שציפיתי, ולטובה. כמו שאתה מבקש ומסביר שאין צורך להכליל את הקהל של בית"ר ב LF ומנסה לומר שכל הקהל של ביתר זבל (כמו שאני אמרתי), ככה גם אין צורך לבוא ולהגיד שכל הקהל של מכבי אוהדי הצלחות. כמו שאמרת, בכל קהל יש את הזבל שעושים דברים מסריחים ובעצם פוגעים במועדון, הקטע הוא שאצל ביתר הקהל הזה מהווה אחוז גבוה יחסית של אנשים וגבוה מאוד של דומננטיות, וזה חבל מאוד.

כמו שאני בא להסביר לך וכתבתי כבר קודם, אצלנו, גם כשמכבי הייתה בירידה דרסטית, עדיין הבאנו איזה עשר אלף אוהדים כל משחק, וכמעט כל שנה אנחנו בטופ של ממוצע קהל.

תאמין לי שאם בבלומפילד היו השנה 25 אלף מקומות אני מעריך שבחלק לא קטן מהמשחקים היו 20 אלף ומעלה אוהדים. לראייה - המשחק אליפות בשנה שעברה ברמת גן שהבאנו 35 אלף.

דרך אגב, הייתי פעם ברמת גן (נראה לי שכתבתי את זה מתישהו פה) וראיתי עידוד של הקהל של בית"ר, זה באמת משהו מדהים, אין ספק. יציע שלם שר וקופץ ביחד וזה ממש יפה. לדעתי אין דבר יותר יפה בספורט מעשר אלף איש ששרים ביחד.

ושתדע, כל פעם ששרים 'סלים טועמה מחבל' זה הולך ככה - חצי שרים את זה וחצי שורקים בוז. כמו שאני שונא שהקהל של הפועל שר עלינו נאצים, אומר לאנשים להתאבד ושר על כאלו שכבר התאבדו, ככה אני גם לא אוהב שהקהל של מכבי שר שירים גזעניים או שר 'שכטר מת שכטר מת'. אבל אם כבר באיזור הזה, אני חושב שקהלים אחרים הרבה יותר קיצוניים מאיתנו בנושא.

וממש לא נפגעתי או משהו אח שלי זה פשוט היה נראה שאתה משער עליי דברים וזה היה תלוש קצת מהמציאות זה הכל, אוהב אותך מאוד :wub:

#491 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎18:39

אתם רואים את המשחק של חיפה - תל אביב?

טקס פרדה מקרית אליעזר כבר תקופה וחצי, השחקנים קרים רצח, הרדימו אותם ואותנו חח

#492 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎18:41

שניר, די, אתה לא באמת מבין בנושא של מכבי, וזה באמת בלי כוונה לפגוע בך, אתה יודע שאני אוהב אותך ורואים שאתה מבין בכל מה שקשור לבית"ר.

אז קודם כל בנוגע לממוצעי הקהל: כיאה לליגה ישראלית למהדרין, היה קשה למצוא סטטיסטיקה מלאה ורשמית, אבל עשיתי מאמצים:

עונת 2009/10 , פלייאוף 2009/10

עונת 2010/11 , פלייאוף 2010/11

עונת 2011/12 , פלייאוף 2011/12 (שים לב! למרות שמכבי סיימה שביעית, ממוצע הקהל שלה הוא השני בטיבו בליגה וקרוב מאוד למקום הראשון!!!)

עכשיו, אתה מוזמן להסתכל בטבלאות ולעקוב אחרי המיקומים של מכבי. אני מניח שתופתע.

למכבי יש את אחד הקהלים התומכים ביותר, שמגיע תמיד, אבל תמיד, בהמוניו למגרש. הסיבה היחידה שלא נשבר שיא כלשהו בשנתיים האחרונות היא אך ורק בלומפילד (שלא רק שלא הגדילו אותו, אלא גם צמצמו אותו בהתאם להוראות בטיחות)

מ2003 ועד העונה שעברה, מכבי תמיד הייתה בין שלושת המובילות בליגה בממוצעי קהל. בית"ר בדרך כלל הייתה רביעית וקרובה יותר למקום החמישי מאשר לשלישי. ואגב, זה למרות האצטדיון הגדול והמשובח שיש לה.

אתה גם מוזמן לראות את המיקומים של מכבי לאורך השנים, ותראה שנחלנו לא מעט כישלונות, בלשון המעטה, ותבין שהקהל תמיד הגיע לעודד, לא משנה מה היה המצב של הקבוצה.

אגב, אני חייב לזרוק איזשהי מילה על הקהל של הפועל: עם כמה שאני סולד מהם באופן אישי, ועד כמה שהם מעוררים שנאה, מגיעה להם מילה טובה ושאפו על ההצבעה ברגליים. הם תמיד מגיעים לעודד ולתמוך.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#493 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎20:38

ערן זהבי שחקן ענקקקקקקקקק!!

איזה החטאה בסוף, לא להאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!

• Sparkles אוהב את זה

#494 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎20:59

סעמק איך הוא השמיט את הכדור הזה איזה מנחוס חח לסיים עם ניצחון היה בא בטוב.

וקליפס לגבי הטקס בהתחלה, בתור אוהד חיפה הוא היה מרגש חח זה לא מתעכל לי שאין יותר קריית אליעזר,

אשכרה אין ללכת יותר למשחק שם זה הזוי ולא נתפס.

#495 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎21:07

חחחחח האמת, אם המשחק לא היה גארבג' טיים, היינו נותנים לכם בראש כבר במחצית הראשונה.

יום שבת נגמרת הליגה, זהבי נותן כמה גולים, מסיים כמלך השערים, ויאלה הכנות לעונה הבאה.

#496 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎22:55

מכבי חיפה תחת אלישע לקחה אליפויות עם לא מעט שחקני בית.

אם ראדי שחקן בית של מכבי ת"א אז גם דגני, רייכרט ואיתן טיבי הם שחקני בית של חיפה. לי לפחות זה לא נראה כאילו הם שחקני בית.

#497 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2014‏, ‎23:11

מכבי חיפה כמעט תמיד לקחה אליפויות עם שחקני בית,

לאורך שנים לחיפה יש את המחלקות נוער הכי טובות בארץ, ולראייה 2 דאבלים ברצף (שאף קבוצה בהיסטוריה לא עשתה את זה עוד),

בכלל אם תקחו רשימה של שחקני נוער שהפכו לשחקני בוגרים איכותיים מכל הקבוצות בליגה, אני בטוח שחיפה תוביל, ובהרבה.

• liverpool אוהב את זה

#498 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2014‏, ‎09:42

טוב אז שניר, התגובה שלך היא בדיוק מה שציפיתי, ולטובה. כמו שאתה מבקש ומסביר שאין צורך להכליל את הקהל של בית"ר ב LF ומנסה לומר שכל הקהל של ביתר זבל (כמו שאני אמרתי), ככה גם אין צורך לבוא ולהגיד שכל הקהל של מכבי אוהדי הצלחות. כמו שאמרת, בכל קהל יש את הזבל שעושים דברים מסריחים ובעצם פוגעים במועדון, הקטע הוא שאצל ביתר הקהל הזה מהווה אחוז גבוה יחסית של אנשים וגבוה מאוד של דומננטיות, וזה חבל מאוד.

כמו שאני בא להסביר לך וכתבתי כבר קודם, אצלנו, גם כשמכבי הייתה בירידה דרסטית, עדיין הבאנו איזה עשר אלף אוהדים כל משחק, וכמעט כל שנה אנחנו בטופ של ממוצע קהל.

תאמין לי שאם בבלומפילד היו השנה 25 אלף מקומות אני מעריך שבחלק לא קטן מהמשחקים היו 20 אלף ומעלה אוהדים. לראייה - המשחק אליפות בשנה שעברה ברמת גן שהבאנו 35 אלף.

דרך אגב, הייתי פעם ברמת גן (נראה לי שכתבתי את זה מתישהו פה) וראיתי עידוד של הקהל של בית"ר, זה באמת משהו מדהים, אין ספק. יציע שלם שר וקופץ ביחד וזה ממש יפה. לדעתי אין דבר יותר יפה בספורט מעשר אלף איש ששרים ביחד.

ושתדע, כל פעם ששרים 'סלים טועמה מחבל' זה הולך ככה - חצי שרים את זה וחצי שורקים בוז. כמו שאני שונא שהקהל של הפועל שר עלינו נאצים, אומר לאנשים להתאבד ושר על כאלו שכבר התאבדו, ככה אני גם לא אוהב שהקהל של מכבי שר שירים גזעניים או שר 'שכטר מת שכטר מת'. אבל אם כבר באיזור הזה, אני חושב שקהלים אחרים הרבה יותר קיצוניים מאיתנו בנושא.

וממש לא נפגעתי או משהו אח שלי זה פשוט היה נראה שאתה משער עליי דברים וזה היה תלוש קצת מהמציאות זה הכל, אוהב אותך מאוד :wub:

באמת שאתה לא אוהב ששרים שכטר מת? אתה יודע כמה פעמים שרתי שישרף לכם הכפר?

קנדיל לא היה פעם אחת בטדי בלי שיידעתי אותו שהוא בן זונה אמן שימות שיש לו פרעושים, (בטדי המנהרה במערבי, בדיוק איפה שאני יושב)

איזה קללות הוא אכל ממני....

שניר, די, אתה לא באמת מבין בנושא של מכבי, וזה באמת בלי כוונה לפגוע בך, אתה יודע שאני אוהב אותך ורואים שאתה מבין בכל מה שקשור לבית"ר.

אז קודם כל בנוגע לממוצעי הקהל: כיאה לליגה ישראלית למהדרין, היה קשה למצוא סטטיסטיקה מלאה ורשמית, אבל עשיתי מאמצים:

עונת 2009/10 , פלייאוף 2009/10

עונת 2010/11 , פלייאוף 2010/11

עונת 2011/12 , פלייאוף 2011/12 (שים לב! למרות שמכבי סיימה שביעית, ממוצע הקהל שלה הוא השני בטיבו בליגה וקרוב מאוד למקום הראשון!!!)

עכשיו, אתה מוזמן להסתכל בטבלאות ולעקוב אחרי המיקומים של מכבי. אני מניח שתופתע.

למכבי יש את אחד הקהלים התומכים ביותר, שמגיע תמיד, אבל תמיד, בהמוניו למגרש. הסיבה היחידה שלא נשבר שיא כלשהו בשנתיים האחרונות היא אך ורק בלומפילד (שלא רק שלא הגדילו אותו, אלא גם צמצמו אותו בהתאם להוראות בטיחות)

מ2003 ועד העונה שעברה, מכבי תמיד הייתה בין שלושת המובילות בליגה בממוצעי קהל. בית"ר בדרך כלל הייתה רביעית וקרובה יותר למקום החמישי מאשר לשלישי. ואגב, זה למרות האצטדיון הגדול והמשובח שיש לה.

אתה גם מוזמן לראות את המיקומים של מכבי לאורך השנים, ותראה שנחלנו לא מעט כישלונות, בלשון המעטה, ותבין שהקהל תמיד הגיע לעודד, לא משנה מה היה המצב של הקבוצה.

אגב, אני חייב לזרוק איזשהי מילה על הקהל של הפועל: עם כמה שאני סולד מהם באופן אישי, ועד כמה שהם מעוררים שנאה, מגיעה להם מילה טובה ושאפו על ההצבעה ברגליים. הם תמיד מגיעים לעודד ולתמוך.

תקשיב, אין לי מה להגיד לך, זה פשוט לא הגיוני... תמיד אומרים על ביתר שיש פחות ממה שיש.

כמו שאז כתבו שהיה 500, בוא אני אראה לך תמונות מהמשחק ותראה שהיה 1000 פלוס, במשחק גביע כתבו שהגיעו 1500 והיו לפחות 2800,

בכל מקרה, הראת את של ה3 שנים האחרונות, דיברתי על זה פעם שהיום אין יותר דור שגודל על ביתר,

ילד עכשיו משחק בשכונה, הבקיע גול, מה אתה חושב שהוא צועק? ערן זהבי!!!!!!!!!! / דמארי!!!!!!!! אתה חושב שיש ילד שמבקיע וצועק איציק כהן!!!!!! אופיר קריאף?

במקסימום יש ילד שמן שדחפו אותו להיות שוער ואם הוא דופק הצלה הוא צועק הרוש!

בכל מקרה, ה3 שנים האחרונות הם גהנום, יש מלחמות ואנשים מחרימים את טדי, בוא נעשה בשביל הקטע בעונת האליפות (2007-2008)...

~בדקתי עכשיו ואין~ יש רק של ה3 שנים האחרונות.~

אבל אני אומר לך, שב2007-2008, היה כמעט כל משחק מלא....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#499 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2014‏, ‎21:49

שניר לא יודע מה איתך אני מאוד אוהב ספורט ותחרות ספורטיבית, וזה מותר והגיוני לקלל שחקן, אבל לאחל לבנאדם מוות רק כי הוא משחק בקבוצה יריבה, אני אישית לא אוהב את זה.

אם כבר קנדיל, העונה סכנין באו לבלומפילד ויש לנו אוהד אחד שרוט על כל הראש ביציע (מהסוג שחייב להיות בכל אזור של יציע) וכל המשחק הוא רק מקלל את קנדיל ואנחנו פיפייי כל המשחק רק שישרף לך הכפר ושיפגע בך אוטובוס יבהמה ושתתפוצץ עליך מכונית תופת יבן זונה וכל מי ששומע אותו לא יכול בכלל להתרכז במשחק מרוב שנפלנו על הרצפה

#500 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2014‏, ‎22:00

איזה כיף להיות אוהד מכבי :wub:

תענוג של מועדון, ג'ורדי הודיע שהוא נשאר, וכולי תקווה שגם סוזה :-)

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים