אוריאל דסקל:
"אלי אוחנה: "להוציא את השלושה שערים, ריאל מדריד לא נתנה משחק גדול".
בניכוי אלי אוחנה ויורם ארבל, השידור מצוין"
נכתב ב- 30/04/2014, 12:04
אוריאל דסקל:
"אלי אוחנה: "להוציא את השלושה שערים, ריאל מדריד לא נתנה משחק גדול".
בניכוי אלי אוחנה ויורם ארבל, השידור מצוין"
נכתב ב- 30/04/2014, 12:11
נו עידן אתה לא מבין למה הוא התכוון? אתה לא ילד,
זה כמו שצ'לסי עשתה 2-0, והיא לא שיחקה טוב...
הוא מתכוון שזה לא היה משחק ענק כמו התוצאה שלו, (אני אישית לא ראיתי את המשחק פרשתי באמצע בגלל עצבים.)
אז אני לא יודע אם הוא צודק, אבל אני מבין למה הוא מתכוון....
קל להיתפס על אוחנה... אני לא חושב שהוא פרשן גדול, ואמרתי לך את זה במפגש, אבל סתם נהוג להיתפס עליו יותר מידי.....
DD מה הבעיה בלעשות השוואה בין נימני לאוחנה? שניהם מפרשנים, לאוחנה נותנים את של חו"ל כי הוא טוב יותר מנמני.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 30/04/2014, 13:01
יש יותר גרועים מאוחנה ונימני - איציק זוהר.
אני אוהב את איוניר, ואחד מפתיע - אייל לחמן, חבל בשבילו שהוא לא מאמן כמו שהוא פרשן.
כמובן שיש את הקבועים של ערוץ הספורט.
מלר, יעקובי, ושגיא כהן...הם תותחים, אבל אם אני אוהב לשמוע את החפירות שלהם? לא ממש.
נכתב ב- 30/04/2014, 13:13
מאוד מאוד מאוד מסכים על אייל לחמן. פרשן ענק - אני נהנה לשמוע אותו, מלמד אותך הרבה ופותח אותך למחשבות אחרות.
מאוד מאוד מאוד לא מסכים איתך לגבי השאר, מלר ויעקבי זה 2 מטומטמים שאין להם מושג בכדורגל (מה גם שהם לא פרשנים). שגיא כהן נחמד מאוד למרות שהוא לא אובייקטיבי ברוב המקרים.
נכתב ב- 30/04/2014, 13:18
נו עידן אתה לא מבין למה הוא התכוון? אתה לא ילד,
זה כמו שצ'לסי עשתה 2-0, והיא לא שיחקה טוב...
הוא מתכוון שזה לא היה משחק ענק כמו התוצאה שלו, (אני אישית לא ראיתי את המשחק פרשתי באמצע בגלל עצבים.)
אז אני לא יודע אם הוא צודק, אבל אני מבין למה הוא מתכוון....
קל להיתפס על אוחנה... אני לא חושב שהוא פרשן גדול, ואמרתי לך את זה במפגש, אבל סתם נהוג להיתפס עליו יותר מידי.....
DD מה הבעיה בלעשות השוואה בין נימני לאוחנה? שניהם מפרשנים, לאוחנה נותנים את של חו"ל כי הוא טוב יותר מנמני.
חחח הבנתי מה הוא התכוון, פשוט הסטטוס הזה הצחיק אותי
ומבחינת שדרן, לירן שכנר השדרן הכי טוב בארץ.
נכתב ב- 30/04/2014, 13:29
אביחי, שמח לשמוע אחי :-)
אפשר להבין למה אתה חושב שהם מטומטמים, אבל יש לי הערכה אליהם, פחות לפרשנות, יותר לידע העצום שיש להם.
לגבי שכנר, הוא חביב, אבל בשבילי אינשטייין הוא עדיין מספר 1 בארץ.
מקצוען, עושה שיעורי בית לפני, ותמיד עם התלהבות.
זו הסיבה למה אני מתעב את ארבל.
הוא ההפך הגמור של איינשטיין, זורק על הצופים זין, טועה בלי הפסקה, לא בא מוכן, ושער חשוב ודרמטי אצלו נשמע כמו גול עם חשיבות של משחק תחתית בליגה ג'.
נכתב ב- 30/04/2014, 14:33
אורפז, במקרה יצא לי לראות השבוע שוב את הסרט של אבי נמני,
סתם בגלל שאז דיברנו על אוהדים וזה,
תראה מה הוא אומר בסרט (אם אין לך זין לחפש תגיד לי, אני אמצא לך את זה בדיוק) על האוהדים של בית"ר,
שהם היו מעל ומעבר בשבילו. שזה הקהל הכי מדהים בארץ.
כמו שאתם אומרים פה על מוריניו שאנשים לא מבינים מהצד את המשחק הפסיכולוגי שלו,
אז שחקנים רואים הכי טוב מהמגרש מי עושה מה, ואין ספק ששלנו הכי טוב בזה... (ד"א גם בסרט על אלון מזרחי אומרים את זה)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 30/04/2014, 14:49
איך הוא היה בבית"ר? טוב?
בתקופה הזו הפסקתי לראות את מכבי, חזרתי לעניינים רק בעונת הגלאקטיקוס חח
נכתב ב- 30/04/2014, 15:25
הוא היה סבבה בביתר... ושמע אין ספק שהקהל של ביתר, כשהוא תומך במועדון, הוא הכי טוב בארץ. הבעיה שיש לו יותר מדיי כוח ומתי שהקהל הזה רוצה הוא יכול להרוס קבוצה.
אם כבר פרשנים, אני אישית לא אוהב את איינשטיין, הוא יותר מדיי שמח, לא יודע למה אבל זה מעצבן אותי. גם את ברקוביץ' אני לא אוהב. הוא לא אובייקטיבי בעליל ואם פעם אהבתי לשמוע את הדעות שלו היום זה נשמע כמו כל מיני חארטות בשקל וחצי (לדוגמא, רק לפני שבועיים הוא אמר שמכבי חייבים לשמור על סוזה ושלשום ביציע הוא אמר שמכבי צריכה להעיף אותו).
נכתב ב- 30/04/2014, 15:53
כן אחי הוא היה מלך השערים חחחח
הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב שהיו בבית"ר =)
היו שרים לו בלחן של "אני אוהב אותך בית"ר" את "אבי נימני בבית"ר"
היה משחק בטדי, 5 אלף אוהדים של מכבי, וכל שאר האצטדיון מלא (באותה תקופה לא היה בטדי 34000 מקומות, נראה לי "רק" 24) אוהדי ביתר...
בדקה 8 הדליקו לו האוהדים 8 אבוקות, וכל האצטדיון עידד אותו, אפילו האוהדים של מכבי ת"א רצו שביתר תנצח!!!!!
בסוף המשחק המלך הזה רץ מסביב כל האצטדיון ונתן כפיים לכולם. גם ביתר וגם מכבי שרו לו "אבי נימני בוא לפה"
בדיוק 5 דקות לראות, תהנה...
http://www.youtube.c...WWWa7XPQ#t=2288
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 30/04/2014, 16:02
אורפז, אתה צודק במיליון אחוז, אם אתה שואל אותי אישית מה אפשר לעשות נגד זה, זה לעשות עוד אירגון אוהדים, שפוי יותר....
כמו שאז היה במכבי היה את פאנטיקס ואולטראס (יכול להיות שאני טועה בגדול ולא היה, אבל אני משום מה זוכר שכן)
ואז להילחם בLF. אבל יש עם זה בעיה גדולה, LF לא רואים בעיניים, הם יותר גרועים מערבים, הם ישרפו את הכל, את האיצטדיון, את הדשא, את המאמן, את הכל....
קורונפיין נלחם בהם, נכון, הוא לא צדיק... הוא היה צריך להחזיר את המפתחות הרבה לפני.... אבל המצב עכשיו הוא גרוע יותר (כן, יותר גרוע מסדייב וקדאייב)
טביב עשה יד אחת עם LF, חבורה של בבונים שלא רוצים את השריף בגלל שהוא נתן לצ'צ'נים לשחק... (ד"א השריף לדעתי המאמן הכי טוב בישראל, והכי מתאים לביתר בעולם)
אבל אני מאמין ששתינו נשלם על זה (שתינו = אני וטביב)
יציעים ריקים, אין מנויים, אין כלום, שב לבד באיצטדיון עם 1500 איש עבריינים, תהנה.
אני? ביתר כנראה תרד ליגה במקרה הטוב, או שתתפרק במקרה הרע, כי טביב בדיוק כמו גאידמק, לא אכפת לו מאיתנו בכלל.
ד"א אני לא רוצה תקציב של 300 מיליון או סכום אסטורונומי, אני מעדיף שישקיעו בנוער, שאני אמשיך לבכות במשחקים 5 שנים... אבל שיגדל דור שאוהב את המנורה, שילחם בשבילה, ושיציעו לו כסף לא ימכור את הקבוצה בשבילו.... (אלי אוחנה!!!!!!!!!!! לא יהיה סמל כמוהו, תראה לי שחקן אחד בארץ שיחזור לליגה לאומית בשביל להעלות את הקבוצה שלו ליגה, ועוד שנה אחרי זה יקח אליפות, ובלי קשר שהוא לא שיחק בשום מקום אחר חוץ מבית"ר ירושלים!!! אין עליו!!! אני רוצה לתת לו תפקיד במועדון שילמד אותם מורשת את הליימרים האלה ששמים את החולצות האלה)
טוב נו, אהבה לא בוחרים, ואסור לי לשיר "גם בתקופות הכי קשות" אם אני לא מתכוון לזה, אז יאללה בית"ר
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 30/04/2014, 16:57
כן אחי הוא היה מלך השערים חחחח
הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב שהיו בבית"ר =)
היו שרים לו בלחן של "אני אוהב אותך בית"ר" את "אבי נימני בבית"ר"
היה משחק בטדי, 5 אלף אוהדים של מכבי, וכל שאר האצטדיון מלא (באותה תקופה לא היה בטדי 34000 מקומות, נראה לי "רק" 24) אוהדי ביתר...
בדקה 8 הדליקו לו האוהדים 8 אבוקות, וכל האצטדיון עידד אותו, אפילו האוהדים של מכבי ת"א רצו שביתר תנצח!!!!!
בסוף המשחק המלך הזה רץ מסביב כל האצטדיון ונתן כפיים לכולם. גם ביתר וגם מכבי שרו לו "אבי נימני בוא לפה"
בדיוק 5 דקות לראות, תהנה...
חזק ביותר :-)
יש לי הרבה אהבה והערכה לנמני, אבל ברגע שהוא ניהיה מעל למועדון, רק רציתי שיעוף.
נכתב ב- 30/04/2014, 20:21
אין לי בעיה להודות שמוריניו לא צלח בקלדרון,
אבל מה שלא יהיה, אני לא מאמין שנקבל את הבושות והתבוסה שבאיירן קיבלה
נכתב ב- 30/04/2014, 20:25
צ'לסי יעלו. הניסיון שלהם במעמדים האלה יעשה את העבודה, בטח ובטח כשהם תחת מוריניו.
נכתב ב- 30/04/2014, 20:27
חחח, אין גול חוץ, איזה נעלה. אין מצב שננצח, מקסימום תיקו ונפול.
נכתב ב- 30/04/2014, 20:32
חחחחחחח אבי מלר נכנס במוריניו, טוען שאתלטיקו תעשה לצ'לסי מה שריאל עשתה לבאיירן.
נכתב ב- 30/04/2014, 20:33
אחד היצורים, איך נותנים לילד כאפות הזה לשדר/לפרשן. בדיחה מהלכת של ממש.
וזה לא קשור למוריניו, הוא פשוט אפס.
נכתב ב- 30/04/2014, 20:37
מלר באמת אידיוט.
אבל איציק זוהר גם טיפש גדול "לצ'לסי יש סגל חלש".
נכתב ב- 30/04/2014, 20:41
מלר באמת אידיוט.
אבל איציק זוהר גם טיפש גדול "לצ'לסי יש סגל חלש".
הוא מתכוון ביחס לכסף שהם הוציאו.
בכסף הזה היו יכולים להוציא סגל הרבה יותר חזק, זה הכוונה. הסגל לא כזה להיט, ותאמין לי שאם הוא היה הייתי הראשון שאומר לך שכן.
דווקא הוא לא טועה בעניין הזה.
נכתב ב- 30/04/2014, 20:44
הוא אמר שהסגל פחות טוב משל אתלטיקו...
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים