מה הקשר לשואה? אתה חושב שאני שונא את גרמניה בגלל שהם צאצאי נאצים? אין לי משפחה מהשואה או משהו כזה, אני פשוט שונא אותם ואת התרבות שלהם.אנחנו צוחקים עליך לא בגלל שאתה לא אוהב את הליגה הגרמנית אלא בגלל שאתה אומר שהיא לא טובה בלי להביא שום דוגמא לזה, בעוד שכל העולם ואשתו חושבים שונה ממך. לי נראה שבגלל כל הקטע של השואה אתה קורא לליגה הגרמנית גרועה ומסריחה אבל זה פשוט מצחיק. אם היית אומר משהו כמו 'הליגה טובה אבל אני בחיים לא אוכל לאהוד קבוצה גרמנית' זה היה מתקבל בהבנה. אבל אתה קורא לליגה הגרמנית ליגה של כסף בעוד שהליגה האנגלית זה הליגה הכי עשירה בעולם. אתה יודע מה הכי מצחיק? בדקתי עכשיו ו11 מתוך ה25 שחקנים בסגל מנצ'סטר הם לא אנגליים, הקפטן שלכם (וידיץ') והשחקן הכי טוב שלכם ואן פרסי הם לא אנגליים והרשימה עוד ארוכה.
תעשה בדק בית לפני שאתה שופט אחרים. כמעט בכל אירופה רוב השחקנים הם בינלאומיים ועל אף כמה וכמה באנגליה. דווקא בגרמניה דורטמונד ובאיירן מושתתות על שחקנים גרמניים (כפי שדוראל הציג בעמוד הקודם), ואז מה אם הם "מהגרים" יש להם אזרחות גרמנית? הם משחקים בנבחרת הגרמנית? זה אומר הכל אחינו.
עכשיו תודה שאתה לא אוהב את הקבוצות הגרמניות בגלל השואה ונגמור עניין.
כן, שונא בלי קשר את הליגה הגרמנית. אבל אתה לא יכול להתעלם מכך שהיא גרועה, ליגה משעממת שמונעת מ2 קבוצות, כמו הספרדית.
בנוסף לכך שאתה שאתה כמוני יודע שרוב הכוככבים של באיירן/דורטומנד שבאמת דומיננטים הם זרים. האיש שבזכותי באיירן זכתה הוא הולנדי.
מספיק לך למה הליגה הגרמנית גרועה? תוסיף לזה את הנבחרת שלהם, שמציגה כדורגל משעמם ומגעיל שבנוי על בונקר מסריח והתפרצויות דוגמת מוריניו.
שוב, אם המון קבוצות כמו מילאן, ליברפול, ארסנל, יובנטוס, אפילו צ'לסי היו בחצאי הגמר - בחיים לא היה שם מקום לקבוצה כמו דורטמונד. עשתה רווח על ריאל רק בגלל זלזול ויום רע שלה. ואז נשארה לכם רק את באיירן.. שעליה אין צורך להרחיב.
הוא לא רק נולד באנגליה, חתיכת טיפש. זה כמו שתגיד שאשכנזים או מזרחים הם לא יהודים רק כי ההגדרה ליהודי זה מישהו לבן/שחום. אין דבר כזה. משפחה אנגלית לדורתיה היא אנגלית לכל דבר, וזה לא מעניים אם לפני 1000 שנה צאצאי האנגלים היו ויקינגים או משבטים גרמאנים או מאפריקה, הוא אנגלי לכל דבר. דיברתי על מהגרים והוא נתן אותו אשכרה כדוגמה למישהו לא אנגלי.. חח, אני לא יודע אם לבכות, או בעצם לצחוק...האמת באתי לתת לך תגובה אמיתית בהתחלה אבל אז התחלת להגיד שפרדיננד לא נחשב שחור כי הוא נולד באנגליה, מרוקאים באנגליה הם כן שחורים..
שם עליכם אתם יודעים מה, אדם שאומר אדיוט בלי להגיד למה או לסתור חלק מהטענות. אדם אחר שחושב שפרדיננד הוא מהגר, באמא שלי חבורה של מוגי מוח
הטמטום שלך כבר חצה את גבול הכדורגל אז התייאשתי עוד לפני שבכלל הגבתי
אז אני מבין שלאמפרד, ג'ון טרי, אשלי קול ורבים אחרים לא דומיננטים בקבוצה שלך?זה לא רק ביונייטד, לצערי.
זה גם בצ'לסי או כל קבוצה אנגלית אחרת.
הליגה האנגלית היא הטובה בעולם, כן. אבל הקרדיט לא הולך לשחקנים האנגלים.