עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
517 תגובות לנושא זה

#481 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:08

אנחנו צוחקים עליך לא בגלל שאתה לא אוהב את הליגה הגרמנית אלא בגלל שאתה אומר שהיא לא טובה בלי להביא שום דוגמא לזה, בעוד שכל העולם ואשתו חושבים שונה ממך. לי נראה שבגלל כל הקטע של השואה אתה קורא לליגה הגרמנית גרועה ומסריחה אבל זה פשוט מצחיק. אם היית אומר משהו כמו 'הליגה טובה אבל אני בחיים לא אוכל לאהוד קבוצה גרמנית' זה היה מתקבל בהבנה. אבל אתה קורא לליגה הגרמנית ליגה של כסף בעוד שהליגה האנגלית זה הליגה הכי עשירה בעולם. אתה יודע מה הכי מצחיק? בדקתי עכשיו ו11 מתוך ה25 שחקנים בסגל מנצ'סטר הם לא אנגליים, הקפטן שלכם (וידיץ') והשחקן הכי טוב שלכם ואן פרסי הם לא אנגליים והרשימה עוד ארוכה.
תעשה בדק בית לפני שאתה שופט אחרים. כמעט בכל אירופה רוב השחקנים הם בינלאומיים ועל אף כמה וכמה באנגליה. דווקא בגרמניה דורטמונד ובאיירן מושתתות על שחקנים גרמניים (כפי שדוראל הציג בעמוד הקודם), ואז מה אם הם "מהגרים" יש להם אזרחות גרמנית? הם משחקים בנבחרת הגרמנית? זה אומר הכל אחינו.
עכשיו תודה שאתה לא אוהב את הקבוצות הגרמניות בגלל השואה ונגמור עניין.

מה הקשר לשואה? אתה חושב שאני שונא את גרמניה בגלל שהם צאצאי נאצים? אין לי משפחה מהשואה או משהו כזה, אני פשוט שונא אותם ואת התרבות שלהם.
כן, שונא בלי קשר את הליגה הגרמנית. אבל אתה לא יכול להתעלם מכך שהיא גרועה, ליגה משעממת שמונעת מ2 קבוצות, כמו הספרדית.
בנוסף לכך שאתה שאתה כמוני יודע שרוב הכוככבים של באיירן/דורטומנד שבאמת דומיננטים הם זרים. האיש שבזכותי באיירן זכתה הוא הולנדי.

מספיק לך למה הליגה הגרמנית גרועה? תוסיף לזה את הנבחרת שלהם, שמציגה כדורגל משעמם ומגעיל שבנוי על בונקר מסריח והתפרצויות דוגמת מוריניו.
שוב, אם המון קבוצות כמו מילאן, ליברפול, ארסנל, יובנטוס, אפילו צ'לסי היו בחצאי הגמר - בחיים לא היה שם מקום לקבוצה כמו דורטמונד. עשתה רווח על ריאל רק בגלל זלזול ויום רע שלה. ואז נשארה לכם רק את באיירן.. שעליה אין צורך להרחיב.

שם עליכם אתם יודעים מה, אדם שאומר אדיוט בלי להגיד למה או לסתור חלק מהטענות. אדם אחר שחושב שפרדיננד הוא מהגר, באמא שלי חבורה של מוגי מוח

האמת באתי לתת לך תגובה אמיתית בהתחלה אבל אז התחלת להגיד שפרדיננד לא נחשב שחור כי הוא נולד באנגליה, מרוקאים באנגליה הם כן שחורים..
הטמטום שלך כבר חצה את גבול הכדורגל אז התייאשתי עוד לפני שבכלל הגבתי

הוא לא רק נולד באנגליה, חתיכת טיפש. זה כמו שתגיד שאשכנזים או מזרחים הם לא יהודים רק כי ההגדרה ליהודי זה מישהו לבן/שחום. אין דבר כזה. משפחה אנגלית לדורתיה היא אנגלית לכל דבר, וזה לא מעניים אם לפני 1000 שנה צאצאי האנגלים היו ויקינגים או משבטים גרמאנים או מאפריקה, הוא אנגלי לכל דבר. דיברתי על מהגרים והוא נתן אותו אשכרה כדוגמה למישהו לא אנגלי.. חח, אני לא יודע אם לבכות, או בעצם לצחוק...

זה לא רק ביונייטד, לצערי.
זה גם בצ'לסי או כל קבוצה אנגלית אחרת.
הליגה האנגלית היא הטובה בעולם, כן. אבל הקרדיט לא הולך לשחקנים האנגלים.

אז אני מבין שלאמפרד, ג'ון טרי, אשלי קול ורבים אחרים לא דומיננטים בקבוצה שלך?

#482 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:14

הם כן, אבל אם מסתכלים על צ'לסי. לפחות בשנים האחרונות דרוגבה הוא ה-שחקן מפתח שלהם.
באותה מידה ביונייטד היה את רונאלדו, ועכשיו את ואן פרסי שלא מפסיק לככב.

אפשר להמשיך להביא דוגמאות על ארסנל, ליברפול ועוד....

אני אומר את זה בצער, אבל האנגלים הוכיחו ביורו ובמונדיאל שיש יותר טובים מהם, כמו הגרמנים למשל.
  • SnirJa אוהב את זה

#483 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:26

ליברפול-ג'רארד השחקן הכי חזק וחשוב אצליהם. יונייטד- רוני, פרדיננד, גיגס וסקולס (גיגס וולסי, שזה בריטי, ואל תגידו לי אנגלי בריטי וכדומה, האומה הבריטית היא האומה הבריטית, רק בכדורגל מפרידים בינהם), וולבק, ועוד הרבה שהיו מבלי להזכיר כוכבי עבר כמו נאוויל, בקהאם וכדומה.
דרוגבה היה אכן שחקן דומיננטי אצלכם, אבל אי אפשר להתעלם מכך שלאמפרד הוא הכוכב הבלתי מעורער שלכם (ראה את חתימתו של קוקגאד), ובלעדיו הקבוצה שלכם הרוסה. אני זוכר עוד כמה צעירים אנגלים מבטיחים אצלכם.
וכפי שאתה רואה, גם אחרי שדרוגבה עזב עדיין סיימתם מקום 3, מפתיע לא?

במונדיאל 2010 לא הוכיחו שום כלום, ובגלל שופטים מזדיניים נעשה עוול ענק לאנגליה. ב2012 תזכיר לי לאן גרמניה הגיעה? באמת שאני לא זוכר. אנחנו הגענו לרבע גמר, ויכלנו לעבור לחצי בפנדלים אם לא האופי הלוזרי שלנו, או שרוני היה בכושר לולא היה נפצע.

#484 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:34

הוא לא רק נולד באנגליה, חתיכת טיפש. זה כמו שתגיד שאשכנזים או מזרחים הם לא יהודים רק כי ההגדרה ליהודי זה מישהו לבן/שחום. אין דבר כזה. משפחה אנגלית לדורתיה היא אנגלית לכל דבר, וזה לא מעניים אם לפני 1000 שנה צאצאי האנגלים היו ויקינגים או משבטים גרמאנים או מאפריקה, הוא אנגלי לכל דבר. דיברתי על מהגרים והוא נתן אותו אשכרה כדוגמה למישהו לא אנגלי.. חח, אני לא יודע אם לבכות, או בעצם לצחוק...

אני לא נתתי אותו כדוגמא למישהו לא אנגלי, אתה נתת אותו כדוגמא לאדם לא שחור. ומאחר ופרדיננד שחור אז ציינתי שהמוצא המקורי שלו באפריקה. ואתה עדיין בשלך טוען שהוא לא שחור (ואפילו שהוא בסה"כ שזוף חח), למרות שהוא בעצמו מעיד על עצמו ככזה.

בינתיים לא הצלחת להתמודד עם הטיעונים שלי אז אתה מחרטט.
נתתי לך רשימה של ארוכה של שחקנים גרמנים בדורטמונד ובאיירן ואתה עדיין בשלך, תשווה בין הסגלים בליגה הגרמנית והליגה האנגלית ותבדוק איפה יש יותר שחקנים מקומיים.
נתתי לך עוד נתון לפיו רובן לא היה שחקן הרכב בכלל בבאיירן ונכנס להרכב רק בגלל הפציעה של קרוס, וגם ממנו התעלמת. אני מביא טיעונים ואתה מביא חרטוטים, זה מה שכולם רואים חוץ ממך.

הליגה האנגלית חזקה, אך לא בזכות השחקנים האנגלים שלה, וגם שרופים של הליגה האנגלית מודים בזה.
  • Sparkles אוהב את זה

#485 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:43

ליברפול, שנת 2005, זכייה בליגת האלופות.
אלונסו, טורס (כשהוא עוד היה טוב), מסצ'ארנו, ריינה.
אלה רק 4 שחקנים חזקים שאני זוכר, ואני בטוח שהיו עוד מארצות אחרות.
ג'רארד שחקן אגדי, אין ספק, אבל אין הרבה כמוהו והייתי אומר שהוא האנגלי היחידי בליבפרול שמוגדר כשחקן ענק.

יונייטד- אם נשים בצד את שרידי 99 (כי הם עומדים לפרוש), רוני היחידי שאפשר להגדיר אותו כגדול מהאנגלים ולעומתו יש עוד שחקנים גדולים ביונייטד שהם לא אנגלים, כמו דה חאה, ואן פרסי, נאני (בתקופה הטובה שלו) ועוד.

בקשר למקום 3 של צ'לסי. אני בכלל חושב שהעונה הייתה חרא עונה.
אולי יונייטד היחידים ששיחקו נורמלי ואפילו סיטי שיחקה גרוע וסיימה מקום 2.
דוגמה קלאסית זה סיטי שכמעט כולם שם מארצות אחרות, אם מסתכלים אינדיבידואלית, אז כל שחקן שם גדול.
לאמפרד שחקן אגדה, אבל כמו הדוגמה עם ג'רארד, אין הרבה אנגלים כאלה.

בקשר למונדיאל, אין בכלל מה להשוות. גרמניה יותר טובים וזה בכלל עובדה שאי אפשר להתווכח עליה.
עובדה- תארים לאורך השנים.

#486 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:49

את הליגה האנגלית אני מחלק לשניים בחוזק שלה, זרים ומקומיים. גם לאנגלים יש חלק חשוב מאוד, ברוב קבוצות הליגה השחקנים הם אנגלים. בקבוצות הגדולות רוב השחקנים הדומיננטים הם אנגלים. (דוגמה-רוני,פרדיננד,ג'רארד, לאמפארד וטרי, ווילשר, ג'ו הארט ועוד).

ולגבי השורה הראשונה שלך, מה? אני הבאתי כדוגמה את הזרים בגרמניה בני דור ראשון ושני למהגרים טורקיה ואפריקה, אז אתה משווה את זה לפרדיננד כי המוצא שלו הוא מאפריקה מלפני אלפי שנים?
וואלה, בנאדם, והמוצא המקורי של הגרמנים הוא בכלל מאיראן.. ושל כל בני האדם מהקופים. זה אומר שכל שחקנים הכדורגל הגדולים בעולם הם בעצם קופים אחי?

יודע מה היה קורה אם רובן לא היה בהרכב? באיירן לא הייתה מנצחת. שכחת מי בישל והבקיע? מי שבזכותו באיירן זכתה? נכון, האדם הזה הוא הולנדי. שכחת גם את השחקן השני הכי טוב בבאירן, והוא פראנק ריברי הצרפתי. ואין לי צורך להוסיף על בואטנג ועוד זרים.

ליברפול, שנת 2005, זכייה בליגת האלופות.
אלונסו, טורס (כשהוא עוד היה טוב), מסצ'ארנו, ריינה.
אלה רק 4 שחקנים חזקים שאני זוכר, ואני בטוח שהיו עוד מארצות אחרות.
ג'רארד שחקן אגדי, אין ספק, אבל אין הרבה כמוהו והייתי אומר שהוא האנגלי היחידי בליבפרול שמוגדר כשחקן ענק.

יונייטד- אם נשים בצד את שרידי 99 (כי הם עומדים לפרוש), רוני היחידי שאפשר להגדיר אותו כגדול מהאנגלים ולעומתו יש עוד שחקנים גדולים ביונייטד שהם לא אנגלים, כמו דה חאה, ואן פרסי, נאני (בתקופה הטובה שלו) ועוד.

בקשר למקום 3 של צ'לסי. אני בכלל חושב שהעונה הייתה חרא עונה.
אולי יונייטד היחידים ששיחקו נורמלי ואפילו סיטי שיחקה גרוע וסיימה מקום 2.
דוגמה קלאסית זה סיטי שכמעט כולם שם מארצות אחרות, אם מסתכלים אינדיבידואלית, אז כל שחקן שם גדול.
לאמפרד שחקן אגדה, אבל כמו הדוגמה עם ג'רארד, אין הרבה אנגלים כאלה.

בקשר למונדיאל, אין בכלל מה להשוות. גרמניה יותר טובים וזה בכלל עובדה שאי אפשר להתווכח עליה.
עובדה- תארים לאורך השנים.

אגב, נזכרתי שהפנדל המכריע שבגללו הודחנו ביורו היה של אשלי קול... אני לא מופתע. יש לכם היסטוריה לא טובה בפנדלים (המפורסם הוא של טרי בגשם).
חח אתה משווה את טורס? טורס היה כוסית בליברפול, תרם בשנים הראשונות שלו, (הוא בכלל לא היה שם ב2005, אני זוכר שקנו אותו איפשהו ב2007), מסצ'ארנו ואלונסו לא היו גומיננטים אז... ג'רארד הבקיע שני גולים אם אני לא טועה והיה הקפטן שהנהיג הכל. שכחת את קראגר? ג'ונסון?
שרידי 99 כבר פרשו, חוץ מגיגס.
דה חאה שוער טוב, אבל לעולם אי אפשר לשכוח את ואן דר סר. הייתה לכם חרא של עונה? רק בגלל שדרוגבה עזב?
תארים לאורך שנים לא אומרים כלום. אי אפשר להשוות בין שחקנים של תקופות שנות בהפרש של 20 שנה ויותר, ובכלל, קרו המון פוקסים וטעויות שאיפשרו לא רק לגרמניה, לעוד הרבה נבחרות להגיע לאן שהגיעו (דוגמת שער אלוהים עם היד של מארדונה שבגללו אנגליה הודחה)

#487 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:50

את הליגה האנגלית אני מחלק לשניים בחוזק שלה, זרים ומקומיים. גם לאנגלים יש חלק חשוב מאוד, ברוב קבוצות הליגה השחקנים הם אנגלים. בקבוצות הגדולות רוב השחקנים הדומיננטים הם אנגלים. (דוגמה-רוני,פרדיננד,ג'רארד, לאמפארד וטרי, ווילשר, ג'ו הארט ועוד).

ולגבי השורה הראשונה שלך, מה? אני הבאתי כדוגמה את הזרים בגרמניה בני דור ראשון ושני למהגרים טורקיה ואפריקה, אז אתה משווה את זה לפרדיננד כי המוצא שלו הוא מאפריקה מלפני אלפי שנים?
וואלה, בנאדם, והמוצא המקורי של הגרמנים הוא בכלל מאיראן.. ושל כל בני האדם מהקופים. זה אומר שכל שחקנים הכדורגל הגדולים בעולם הם בעצם קופים אחי?

יודע מה היה קורה אם רובן לא היה בהרכב? באיירן לא הייתה מנצחת. שכחת מי בישל והבקיע? מי שבזכותו באיירן זכתה? נכון, האדם הזה הוא הולנדי. שכחת גם את השחקן השני הכי טוב בבאירן, והוא פראנק ריברי הצרפתי. ואין לי צורך להוסיף על בואטנג ועוד זרים.

בואוטנג לא זר, אמו גרמנייה. עוד פעם אתה יורה בלי לבדוק.

לדעתי באיירן הייתה יכולה לזכות גם עם קרוס בהרכב, אבל אי אפשר לבדוק את זה לכאן או לכאן.

ואני לא מסכים שרובן השחקן הכי טוב בבאיירן.

לדעתי שווינצטייגר ולהאם חשובים לא פחות מריברי ומולר הוא שחקן המאני טיים שכבש בכל שלבי הנוקאאוט חוץ מהגמר השנה ושנה שעברה כבש את שער היתרון לבאיירן נגד צ'לסי בגמר.

אני השוויתי את בני המהגרים הגרמנים לבני המהגרים האנגלים כי אני לא רואה הבדל בניהם, גם לאלו וגם לאלו יש אזרחות במדינה שלהם, ומבחינתי הם אנגלים או גרמנים לכל דבר.

ההתייחסות הייתה לטענה ההזויה שלך שפרדיננד לא שחור וסתרתי אותה תוך שנייה.
  • Sparkles אוהב את זה

#488 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:53

ואן דר סר הולנדי, זה רק מחזק את מה שאמרתי.

#489 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎17:55

1. יפה שהתעלמת ממה שאמרתי על זה שרק 11 מתוך 25 שחקנים שלכם הם אנגלים. 12 עם סופרים את גיגס. אבל ואן פרסי, וידיץ' דה חאה הם המנוע של הקבוצה, ביחד עם רוני. בקיצור, הקבוצה האהודה שלך מושתת על זרים.
2. רובן, שכולם עשו אותו הויינר האולטימטיבי, החטיא 3 מצבים של 100%, ויצא כגיבור הגדול רק בגלל הגול. אז נכון הוא הביא גביע אבל מתעלמים מזה שהוא היה צריך לעשות 4-0. בנוסף, בבאיירן יש 14 שחקני בית, שמתוכם - נוייר, לאם, בואטנג (למרות שלדעתך הוא זר), מולר, שווינשטייגר, קרוס ובאדשטובר שכל אלה שחקני הרכב קבועים פחות או יותר - 7 שחקנים, ועוד גומס אחד שעד שנפצע היה שחקן הרכב קבוע.
  • dorel310 אוהב את זה

#490 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎18:30

ועוד תגובה אחרונה פאמידור לפני שאני סוגר את חלקי בדיון.

אין לי בעיה עם זה שאתה חושב שהכדורגל הגרמני פח והאנגלי מצוין. יש לי בעיה עם הטיעונים שלך שפשוט לא נכונים.
אתה טענת שהליגה הגרמנית היא ליגה של כסף של זרים, אבל מבט מהיר על כמות השחקנים המקומיים המוכשרים ותקציבי הקבוצות בליגה הגרמנית ביחס לליגה האנגלית ממבשרים אחרת.
אני גם חושב שהליגה האנגלית חזקה יותר, אבל זה בגלל שיש שם קבוצות עשירות יותר שיכולות להרשות לעצמן להוציא יותר כסף על שחקנים. בנוגע לשחקנים המקומיים, אני חושב שרוב חובבי הכדורגל יסכימו איתי שהשחקנים הגרמנים כיום טובים ומוכשרים יותר ממקבילם האנגלים.
אם היית באמת עוקב אחרי באיירן ודורטמונד השנה היית יודע שהשחקנים הגרמנים בשתי הקבוצות היו מאוד דומיננטים (בבאיירן - שווינסטייגר, להאם, קרוס, נוייר ומולר, בדורטמונד - ויינגנפלר, הומלס, גונדגאן, רויס וגצה), בטח בהשוואה לדומיננטיות של השחקנים האנגלים בקבוצות האנגליות, שבאותה אני אציין, לא הצליחו השנה בליגה האלופות.

#491 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎18:52

אני עוד מעט אמצא זמן פנוי להגיב לכם.

#492 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎19:30

זה לא רק ביונייטד, לצערי.
זה גם בצ'לסי או כל קבוצה אנגלית אחרת.
הליגה האנגלית היא הטובה בעולם, כן. אבל הקרדיט לא הולך לשחקנים האנגלים.

מה שהופך את הליגה האנגלית לטובה בעולם זו האווירה. השחקנים לא כאלה טובים וכמעט ואין טקטיקות רציוניות, כדורגל פיזי ומהיר ופשוט.
מאטה וקאסורלה נחשבים לשחקנים הכי טובים בעונה האחרונה באנגליה, בספרד הם היו מאוד אנמיים, אם כי סביב מאטה היה קונזצוס כלשהו. דוגמא הפוכה - פברגאס בזמנו בארסנל, היה השחקן הכי טוב באנגליה - כשהוא לא היה פצוע ארסנל הייתה ממש ממש קרובה ליונייטד ואפילו הייתה חצי שנה ב-2010 בה ארסנל התמקמה במקום הראשון, עד ינואר! אבל אז הוא נפצע וההמשך ידוע. בספרד הוא כבר מושא ללעג.

#493 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎22:05

ליברפול-ג'רארד השחקן הכי חזק וחשוב אצליהם. יונייטד- רוני, פרדיננד, גיגס וסקולס (גיגס וולסי, שזה בריטי, ואל תגידו לי אנגלי בריטי וכדומה, האומה הבריטית היא האומה הבריטית, רק בכדורגל מפרידים בינהם), וולבק, ועוד הרבה שהיו מבלי להזכיר כוכבי עבר כמו נאוויל, בקהאם וכדומה.
דרוגבה היה אכן שחקן דומיננטי אצלכם, אבל אי אפשר להתעלם מכך שלאמפרד הוא הכוכב הבלתי מעורער שלכם (ראה את חתימתו של קוקגאד), ובלעדיו הקבוצה שלכם הרוסה. אני זוכר עוד כמה צעירים אנגלים מבטיחים אצלכם.
וכפי שאתה רואה, גם אחרי שדרוגבה עזב עדיין סיימתם מקום 3, מפתיע לא?

במונדיאל 2010 לא הוכיחו שום כלום, ובגלל שופטים מזדיניים נעשה עוול ענק לאנגליה. ב2012 תזכיר לי לאן גרמניה הגיעה? באמת שאני לא זוכר. אנחנו הגענו לרבע גמר, ויכלנו לעבור לחצי בפנדלים אם לא האופי הלוזרי שלנו, או שרוני היה בכושר לולא היה נפצע.

גרמניה הגיע לחצי.

ורובן לא הכי טוב, לדעתי גומז הוא השחקן הכי טוב בגרמניה, ובין החלוצים הטובים בעולם בכלל.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#494 NationalAcrobat

NationalAcrobat

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 205 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎23:48

מושחטת? תראה לי שחקן אחר בעולם עושה את זה
http://www.youtube.com/watch?v=TJBRg1jA7AQ

אני חייב לציין שאני מאד נהנה מלקרוא את הויכוח כאן אף על פי שאני לא מבין הרבה בכדורגל.
בכל מקרה אשמח אם מישהו יסביר לי מה בידיוק קרה בסרטון הזה.
  • הנסיך המדליק אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#495 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎23:58

אני חייב לציין שאני מאד נהנה מלקרוא את הויכוח כאן אף על פי שאני לא מבין הרבה בכדורגל.

השחקן הכניס גול עם היד, השופטים החשיבו את הגול, הוא ביקש שיבטלו כי זה היה גול עם היד.
  • NationalAcrobat אוהב את זה

#496 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎00:42

לכל המתחזים....
http://www.facebook....&type=2
  • ThUnDeR ו crauky אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#497 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎10:37

חחחח

#498 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:29

בואוטנג לא זר, אמו גרמנייה. עוד פעם אתה יורה בלי לבדוק.

לדעתי באיירן הייתה יכולה לזכות גם עם קרוס בהרכב, אבל אי אפשר לבדוק את זה לכאן או לכאן.

ואני לא מסכים שרובן השחקן הכי טוב בבאיירן.

לדעתי שווינצטייגר ולהאם חשובים לא פחות מריברי ומולר הוא שחקן המאני טיים שכבש בכל שלבי הנוקאאוט חוץ מהגמר השנה ושנה שעברה כבש את שער היתרון לבאיירן נגד צ'לסי בגמר.

אני השוויתי את בני המהגרים הגרמנים לבני המהגרים האנגלים כי אני לא רואה הבדל בניהם, גם לאלו וגם לאלו יש אזרחות במדינה שלהם, ומבחינתי הם אנגלים או גרמנים לכל דבר.

ההתייחסות הייתה לטענה ההזויה שלך שפרדיננד לא שחור וסתרתי אותה תוך שנייה.

בואטנג לפי הדת שלו המוצא הולך לפי האבא, וככה גם הצבע עור שלו והכל, אני מחשיב אותי כאפריקאי לכל דבר.
יפה שלדעתך באירין הייתה יכולה לזכות עם קרוס. אבל בתכל'ס, מה קרה בשני הגמרים שלפני? הפסידה. עם רובן ובלי רובן. מול אינטר היא פשוט הייתה חלשה, ומול צ'לסי הייתה לוזרית, קודם כל הייתה אמורה לנצח בפוקס (הבקיעה גול בדקה ה86 בגלל שעננות) ואז גם אכלה אותה שוב עם שוויון של דרוגבה, ואז יכלה לנצח בגלל פנדל של רובן אבל הלוזר החמיץ, והיא הפסידה. ובלי רובן? סביר להניח שהיה יותר גרוע. לדעתי רובן שחקן בהרבה יותר טוב מקרוס, והמשחק האחרון הוכיח את זה. שווינשטייגר כבר שחקן מאוס, שנים בבאירן והתרומה שלו לא מי יודע מה, ששנינו יודעים שמולר, גומז וריברי הם חדו החנית של ההתקפה והקישור שלהם.
אתה לא רואה הבדל בינהם? אחי, אחד שאמא שלו רבע גרמניה והוא מטוריקה זה טורקי לכל דבר. וזה שהוא בוחר להיות בנבחרת גרמניה רק כי היא יותר טובה זה בחירה שלו אבל זה לא הופך אותו לגרמני חוץ מעל הנייר. באנגליה אין זרים, זה שיש שחורים באנגליה שהובאו לפני מאות שנים כמו השחורים באמריקה, זה כמו שתגיד שהכושים באמריקה הם מהגרים. וואלה? לא. כל אמריקה הם מהגרים מאירופה, וככה גם אפשר להחשיב את השחורים שהובאו בעבדות מאפריקה. אבל עדיין, הם נחשבים אמריקאים לכל דבר! בחיים אל תראה אותם כמו מהגר טורקי שעבר בגיל 5 לגור בגרמניה!!

ועוד תגובה אחרונה פאמידור לפני שאני סוגר את חלקי בדיון.

אין לי בעיה עם זה שאתה חושב שהכדורגל הגרמני פח והאנגלי מצוין. יש לי בעיה עם הטיעונים שלך שפשוט לא נכונים.
אתה טענת שהליגה הגרמנית היא ליגה של כסף של זרים, אבל מבט מהיר על כמות השחקנים המקומיים המוכשרים ותקציבי הקבוצות בליגה הגרמנית ביחס לליגה האנגלית ממבשרים אחרת.
אני גם חושב שהליגה האנגלית חזקה יותר, אבל זה בגלל שיש שם קבוצות עשירות יותר שיכולות להרשות לעצמן להוציא יותר כסף על שחקנים. בנוגע לשחקנים המקומיים, אני חושב שרוב חובבי הכדורגל יסכימו איתי שהשחקנים הגרמנים כיום טובים ומוכשרים יותר ממקבילם האנגלים.
אם היית באמת עוקב אחרי באיירן ודורטמונד השנה היית יודע שהשחקנים הגרמנים בשתי הקבוצות היו מאוד דומיננטים (בבאיירן - שווינסטייגר, להאם, קרוס, נוייר ומולר, בדורטמונד - ויינגנפלר, הומלס, גונדגאן, רויס וגצה), בטח בהשוואה לדומיננטיות של השחקנים האנגלים בקבוצות האנגליות, שבאותה אני אציין, לא הצליחו השנה בליגה האלופות.

עזוב את הטיעונים, אני לא צריך להוכיח לך. גם אם לא היו לי טיעונים מוצדקים אחי, זאת הדעה שלי וכך היא תשאר. יש לי חיבה ואהבה לאנגליה הרבה יותר מכדורגל, וככה גם שנאה לגרמניה וכך זה ישאר. ועזוב את זה שאני מאוד אוהב את הכדורגל האנגלי ואוהד את נבחרת אנגליה כבר המון המון שנים. דורטמונד לדעתי קבוצה שלא ראויה להיות במעמד שאליה הגיעה. יש לה קהילה של משהו כמו 4000 אוהדים בארץ, שזה לא הרבה. אי אפשר להשוות אותה לקבוצות הגדולות באמת של ההיסטוריה בכדורגל האירופי, שבשנים האחרונות נמנעות מלהיות שם בגלל כסף זר שמוזרם לקבוצות חלשות (ראית מה קרה - ההוכחה לכך היא סיטי, שהפלציה את ליברפול החוצה מרבעיית הפריימרליג).

ואגב, לגבי הקבוצות העשירות. לא זכור לי שפרגי אי פעם השתמש בתקציבי ענק, חצי מקבוצה שלו היא ותיקה, הוא קונה המון שחקנים אנונימם וזולים (דוגמה: רונאלדו ורוני) או שמעלה שחקנים צעירים מהנוער (דוגמה: גיגס וסקולס) והופך אותם לכוכבים, ובכלל לא משתמש בתקציבי הענק שברשותו. זה למה המאמן הה הוא אגדה שלא תסופר. התקציב הגדול היחידי שהוצאנו הוא על ואן פרסי.

#499 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎15:48

קודם כל בפעם השנייה התעלמת מזה שממה שכתבתי על זה שרוב שחקני מנצ'סטר הם לא אנגליים.
דבר שני, אתה חושב שזה שבא בגיל 5 לגרמניה אומר שהוא לא גרמני, למה? אמא שלו הביאה אותו בגיל 5 כי היא חשבה שהוא ישחק ביום אחד בנבחרת גרמניה ובגלל שהם טובים יותר מטורקיה היא הביאה אותו לשם?. תרשה לי להניח שלא. הוא גדל כגרמני, התחנך כגרמני, ובעיקר למד לשחק כדורגל בגרמניה. אתה חושב שאם הוא היה גודל בטורקיה או בישראל הוא היה כזה שחקן טוב? קרוב לוודאי שלא. קרוב לוודאי שאם מסי היה גודל בסודן הוא לא היה מסי, אלא סתם שחקן עם כישרון אבל בטח לא השחקן הכי גדול בהיסטוריה. תהיה בטוח שלמקום שאתה גודל בו ולומד לשחק יש חשיבות מכרעת על איזה שחקן אתה יוצא. בגלל זה בגרמניה יש נבחרת מעולה עם המון שחקנים גדולים שמשחקים בכל הקבוצות הגדולות באירופה.
דבר אחרון, אתה מחשיב את בואטנג אפריקאי לכל דבר בגלל הדת וצבע עור שלא אבל העיקר פרדיננד הוא אנגלי לכל דבר. וגם, מה ההבדל בין הדת של גאנה (נצרות) לבית הדת של אנגליה וגרמניה (נצרות) למה בכלל הזכרת את זה?

-שוב, אין לי בעיה עם זה שאתה אוהב את הליגה והנבחרת האנגלית ולא אוהב את הגרמנית אבל תפסיק לדבר שטויות כדי להצדיק את הסלידה שלך מהנבחרת הגרמנית. אתה לא אוהב אותם וזהו, זה לא בגלל שהם "מסריחים" או כל שטות אחרת.

עוד משהו קטן, זה שהשחקן בחר לייצג את נבחרת גרמניה זה חוקי ובסדר גמור ואני לא רואה מה פסול בזה? גם מסי יכל לייצג את ספרד, אבל אין ספק שאם היה עושה את זה היו שונאים אותו בארגנטינה, ומצד שני זה עדיין היה בסדר גמור.
  • הנסיך המדליק אוהב את זה

#500 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎16:11

השחקן הכניס גול עם היד, השופטים החשיבו את הגול, הוא ביקש שיבטלו כי זה היה גול עם היד.

ואם זה לא היה ברור, השחקן הוא מירוסלאב קלוזה, שהוא אחד מהשחקנים היותר גדולים שהיו בנבחרת גרמניה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

4 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 4 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים