עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#48901 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎21:00

34e3z9c.jpg

#48902 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎21:52

תשמעו השיר שחמאס פרסם זה אחד הדברים כבר שעות שרץ אצלי בלופים

קום תעשה ביגועים זעזע את ביטחונה של ישראיייייל

• d1f2, Sparkles ו Asailow אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

#48903 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎21:56

את ביטחון של ישראיל זעזע!

#48904 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,725 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎22:54

כמות הפעמים ששמעתי את השיר הזה בימים האחרונים וכמות האנשים שמכירים אותו במדינה זה מטורף.

צחוק צחוק אבל זה יהפוך ללהיט הקיץ של ישראל. אני מתתתתתתתתת להיתקל בו באיזה מסיבה. :)

#48905 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎23:04

זה שיר רשמי של החמאס? או חלטורה של איזה אזרח?

מביכים וחלשים עד מאוד.

#48906 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎23:08

טוב קצת סרטונים, זה ממש על קצה המזלג חח יש לי מלא

Spoiler

2 תמונות של האולטרה שנותנות הרגשה קטנה.

Spoiler

בנוסף לזה היינו גם במסיבת יאכטה של 3 שעות, עם דיג'יי והכל, שאיכשהו יצא במקרה שדווקא אליה קנו הרבה ישראלים והיינו הרוב השולט שם,

ואנשים אמרו שהם בחיים לא ראו היו בכזאת מסיבה, עשינו שם כזה שמח חחח היה איזה ראפר שם שכאילו הרקיד את הקהל מהבמה למעלה, הוא ירד למטה לשירותים,

הרמנו אותו כל הכתפיים רקד איתנו, הצטלם, אחרי זה במקרה ראינו אותו בשדה תעופה הוא בא אלינו לחץ לנו ידיים אמר שהוא אף פעם לא היה בכזה דבר חחחח

כולם שם רקדו והכל אבל היו אדישים לעומת הישראלים. היה מטורף

שמח שנהנת אח שלי :-)

נראה מגניב לאללה, היו ג'ינג'יות? ^_^

#48907 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎23:16

חחחח יש הכל אחי רק תבחר

• CLIPSE אוהב את זה

#48908 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎23:27

חחחחחח תענוג :glasses:

#48909 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2014‏, ‎23:32

כמות הפעמים ששמעתי את השיר הזה בימים האחרונים וכמות האנשים שמכירים אותו במדינה זה מטורף.

צחוק צחוק אבל זה יהפוך ללהיט הקיץ של ישראל. אני מתתתתתתתתת להיתקל בו באיזה מסיבה. :)

אחחח, איזה שיר אדיר! זיזועים!

הנה המילים:

כך תעשה פיגועים. טלטל גרום לזעזועים. חסל את כל הציונים, זעזע את בטחונה של ישראל.
לחתור למגע עם הציונים, לשרוף מחנות וחיילים. את בטחון של ישראל זעזע, לחשוף להבות אש, וולקנים.
לחתור למגע עם הציונים, לשרוף מחנות וחיילים. את בטחון של ישראל זעזע, לחשוף להבות אש וולקנים, וולקנים!
כך תעשה פיגועים, טלטל גרום לזעזועים, חסל את כל הציונים, זעזע את בטחונה של ישראל.
כך תעשה פיגועים, טלטל גרום לזעזועים, חסל את כל הציונים, זעזע את בטחונה של ישראל. מדינת חולשה ותעתועים, אבל במלחמה לא מחזיקים, בקורי עכביש הם נתקלים כשהמפגש בין אבירים.
מדינת חולשה ותעתועים, אבל במלחמה לא מחזיקים, בקורי עכביש הם נתקלים, כשהמפגש בין אבירים.
זעזע את בטחונה של ישראל, תדליק את הליבה כמו קורים, מוטט אותה עד ליסודות, תדביר את קן התיקנים, גרש את כל הציונים.
כך תעשה פיגועים, טלטל גרום לזעזועים, חסל את כל הציונים, זעזע את בטחונה של ישראל.
לבבות הציונים, כל אחד פונה, מכיוון אחר ואין מזדהה, ממוות נבהלים והם מתחבאים מאחורי חומות וממוגנים.
לבבות הציונים, כל אחד פונה, מכיוון אחר ואין מזדהה, ממוות נבהלים והם מתחבאים מאחורי חומות וממוגנים.
זעזע את בטחונה של ישראל, תדליק את הליבה כמו קורים, מוטט אותה עד ליסודות, תדביר את קן התיקנים, גרש את כל הציונים.
זאת אשליה ולא יוצלח, אבד עליו הכלח ונאלח, חלף כעכברים בשדה יבש, התקרב ובמותאם בירי תפתח.
זאת אשליה ולא יוצלח, אבד עליו הכלח ונאלח, חלף כעכברים בשדה יבש, התקרב ובמותאם בירי תפתח.
טלטל כבר אותם, המון טילים, תעשה את עולמם מחזה איימים. תצרוב להם בתודעה נס גדול, כי הם מגורשים ואנו נשארים.
טלטל כבר אותם, המון טילים, תעשה את עולמם מחזה איימים, תצרוב להם בתודעה נס גדול, כי הם מגורשים ואנו נשארים.
זעזע את בטחונה של ישראל, תדליק את הליבה כמו קורים, זעזע את בטחונה של ישראל, תדליק את הליבה כמו כורים, תדליק בליבה כמו קורים!
לחתור למגע עם הציונים, לשרוף מחנות וחיילים. את בטחון של ישראל זעזע, לחשוף להבות אש וולקנים.
לחתור למגע עם הציונים, לשרוף מחנות וחיילים. את בטחון של ישראל זעזע, לחשוף להבות אש וולקנים. וולקנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• HomerSimpson ו Asailow אוהבים את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#48910 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎00:51

אני חייב לשתף עד כמה הסרטון הזה נפוץ, מסתבר שכל החברים ראו, אבל אף אחד לא הבין את המילים כ"כ, (במיוחד את הוולקנים)

ישבנו והיה צבע אדום, ואז נכסנו לממד ואיזה חבר דיבר ושאל עם לקרית גת זה קסאם או גראד, מישהו בכלל חשב זה קטיושה (חחחחחחחחחחחחח אני מתעלף רק בלהזכר בזה)

ואז מישהו צעק מה יש לכם? זה וולקנים! וולקנים, ואז התחבר לכולם,

מאז זאת השורה שהכי גוזרת אותי חחחח

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#48911 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎00:52

וולקנים :lol: :lol: :lol:

#48912 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎05:03

www.youtube.com/watch?v=KIINBG06jkE

• Sparkles אוהב את זה

#48913 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎13:34

#48914 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎17:15

טוב אז מישהו בטעות נרשם לנטפליקס דרך אחד האימיילים שלי, וחשבתי שאחרי חודש הוא יחליט איכשהו לבטל את זה (לא הייתה לי דרך ליצור איתו קשר ולהגיד לו על הטעות, אולי אפשר דרך שירות הלקוחות של נטפליס אבל אין לי כוח לזה חחח).

בכל אופן, היום חידשו לו את המנוי, אז אם מישהו רוצה חשבון לנטפליקס שאולי יסגר עוד חודש, אז שישלח לי הודעה ואני אתן לו את הפרטים.

#48915 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎17:26

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הזוי האימייל שלך משהו כמו crazyboy@gmail.com או שזה עם השם האמיתי שלך? כי אם כן זה קריפי ברמות

תמונה שפורסמה

#48916 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎17:33

crazyboy84@gmail.com

אבל היית קרוב :) חחח

גם אם מישהו עם השם שלי..... יש הרבה אנשים (בעיקר נשים) עם השם שלי...אז לא כזה קריפי....

http://up409.siz.co....nmef4ot32nj.jpg

#48917 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎17:45

אבל לא צריך אישור במייל שפותחים חשבון בנטפליק? איך החשבון שלו אושר בכלל אם זה עם האימייל שלך

תמונה שפורסמה

#48918 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎18:01

אני אישרתי לו לפני חודש חחח....חשבתי שזה לחשבון נטפליס שלי, כי אני מקבל את כל המיילים מכל החשבונות לחשבון ראשי אחד....אז לא שמתי לב עד שכבר אישרתי :D וגם זה קרה כמה ימים אחד שנרשמתי בחשבון שלי חח

#48919 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎19:48

#48920 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2014‏, ‎19:56

תגידו אם פורצים סוני 3, ואז קונים משחק מקורי ומנסים לשחק בLIVE זה עדיין חוסם או שאפשר רגיל כי המשחק מקורי?

מישהו יודע??

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים