תראו איך הצלחה ועושר הופכים אותכם ליפים
2 השחקנים הראשיים מהסרט אהבה בשחקים
נכתב ב- 15/07/2014, 22:31
תראו איך הצלחה ועושר הופכים אותכם ליפים
2 השחקנים הראשיים מהסרט אהבה בשחקים
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 16/07/2014, 09:18
טום קרוז סיינטולוג הוא לא מזדקן.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 16/07/2014, 10:46
נכתב ב- 16/07/2014, 13:33
טוב תקשיבו חזרתי היום לפנות בוקר מקרואטיה, מהאולטרה מיוזיק פסטיבל, וואוווואוווו
שמע קרייזי אתה חייב ללכת לשם חייב, איזה מטורף היה,
חזרתי שבור חחחחחח כל הרגליים שלי כואבות, כל הגוף שלי כואב, איזו הפקה ענקית חח לא מתקרב אפילו בגרוש לכל דבר אחר שהייתי בארץ חח
מה גם שהמחירים בקרואטיה ממש זולים, וואלה חיינו כמו מלכים ולא הצלחנו לגמור את הכסף חחח
יש לי מלא סרטונים מההופעות ותמונות, יותר מאוחר אני אעלה אותם נפרסם פה קצת, היה מטורף באמת,
מי שאוהב את הז'אנר מומלץ, זה גם הרבה יותר זול מהטומורולנד,
יצא לי 5000 פלוס מינוס, כולל הכל.
הדבר היחיד שאני מצטער שלא יצא לי להיות במסיבת אי שלהם, אבל שנה הבאה נדאג גם לזה.
מה חדש בפורום? ראיתי בלאגן עם שניר עוד פעם חח, ושלקחתי את הליגת החלומות, אני אפילו לא יכול להכנס לראות כמה ניקוד היה לי איפסו הכל,
עוד משהו שהיה שם חוויה, שידרו את המשחק גמר, והיה שם ים גרמנים, למרות שלא היה משחק בשמיים הייתה חוויה לראות הכל איתם והשירים שלהם והכל
נכתב ב- 16/07/2014, 13:34
מה? האולטרה זה לא במיאמי?
נכתב ב- 16/07/2014, 13:38
כן זה במיאמי,
אבל משנה שעברה הם התחילו גם בקרואטיה, שנה שעברה זה היה פעם ראשונה והיו יומיים של הופעות,
השנה זה כבר הפך להיות רגיל, 3 ימים של הופעות + מסיבה באי שנקרא HVAR
והמחיר הרבה יותר זול מכל פסטיבל אחר, נגיד במיאמי כרטיס ל-3 ימים זה 500 דולר,
פה עלה לי 75 יורו לכל ה-3 ימים
נכתב ב- 16/07/2014, 13:43
ולא חשבת להגיד לפני? 75 יורו ל3 ימים זה כלום
נכתב ב- 16/07/2014, 13:47
חזרתי שבור חחחחחח כל הרגליים שלי כואבות, כל הגוף שלי כואב, איזו הפקה ענקית חח לא מתקרב אפילו בגרוש לכל דבר אחר שהייתי בארץ חח
מה גם שהמחירים בקרואטיה ממש זולים, וואלה חיינו כמו מלכים ולא הצלחנו לגמור את הכסף חחח
יש לי מלא סרטונים מההופעות ותמונות, יותר מאוחר אני אעלה אותם נפרסם פה קצת, היה מטורף באמת,
הדבר היחיד שאני מצטער שלא יצא לי להיות במסיבת אי שלהם, אבל שנה הבאה נדאג גם לזה.
מה חדש בפורום? ראיתי בלאגן עם שניר עוד פעם חח, ושלקחתי את הליגת החלומות, אני אפילו לא יכול להכנס לראות כמה ניקוד היה לי איפסו הכל,
עוד משהו שהיה שם חוויה, שידרו את המשחק גמר, והיה שם ים גרמנים, למרות שלא היה משחק בשמיים הייתה חוויה לראות הכל איתם והשירים שלהם והכל
לקחת חוץ מחלום וצ'לסי, הם הובילו ב20 נקודות, מעניין מי אלה,
ביני לבינך היה הפרש 6 נקודות, אני חייב לך בירה....
קובי מויאל בדרך לחיפה (אמן שלא בשבילי, אמן שכן בשבילך)
וג'ונתן וילה גם יש בירור לגביו, הוא שחקן טוב (בהגנה) הוא לא כובש או משהו, אבל אני אהבתי אותו בביתר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 16/07/2014, 13:50
חחחח האמת שעוד אמרתי פה, וגם היו לי 2 כרטיסים למכירה (שבסוף חברים באו)
כן אחי זה ממש כלום, בכלל כל הטיול יצא זול, אין ספק בכלל שגם שנה הבאה אני אלך עוד פעם.
נכתב ב- 16/07/2014, 13:56
עוד משהו ששכחתי לרשום, איזה כיף זה להיות בפסטיבל כזה, לעומת כל האירועים בארץ.
הדבר היחיד שהיה קצת עומס וזה, זה היה לפעמים בכניסה הראשונה רק למתחם של האצטדיון, צפוף וזה אבל באווירה טובה,
בתוך הפסטיבל עצמו, איזה הבדלים חח, גם כולם חברים של כולם שם, בכמעט כל המקומות נותנים לך את המרחב שלך לנשום קצת,
בתור לקנות שתייה אף אחד לא מנסה לדחוף אותך או לקצר או כלום, וואלה תענוג שם,
לעומת כל ההופעות האלה שהייתי בארץ חח
נכתב ב- 16/07/2014, 14:22
וואי זה כלום כסף! איך אני מקנא בך..חח
היית ממשיך משם ישר לטומורולנד. זה מתחיל עוד יומיים
נכתב ב- 16/07/2014, 15:44
תגידו אם פורצים סוני 3, ואז קונים משחק מקורי ומנסים לשחק בLIVE זה עדיין חוסם או שאפשר רגיל כי המשחק מקורי?
נכתב ב- 16/07/2014, 17:09
נכתב ב- 17/07/2014, 05:26
נכתב ב- 17/07/2014, 12:19
וואללה מבסוט שנהנת אחי... אם אתה זוכר אמרתי לך שההפקה בארץ הייתה סבירה מינוס, אחרי שהייתי בפסטיבל גדול בצ'ילה, אז אני יודע מה זה פסטיבל גדול חחח...
בעזרת השם אני מקווה שאני אוכל להרשות לעצמי גם שנה הבאה לעשות משהו כזה... נקווה שנמצא עם מי חחח וזה לא יתחזל"ש כמו השנה
מחכה לסרטונים
נכתב ב- 17/07/2014, 12:27
חח כן אני עובד עכשיו על הסרטונים, צילמתי אותם עם האייפון לא עם הגלקסי, אז אני צריך להפוך אותם (כולם מצולמים הפוך חח),
עכשיו גם קראתי שביטלו את הפסטיבל בכנרת שתכננתי ללכת, זה עם ה-30 דיג'יים מחו"ל בגלל המצב הביטחוני.
נכתב ב- 17/07/2014, 16:54
בהצלחה לבאר שבע היום !!!!!!!
נכתב ב- 17/07/2014, 18:26
נכנסתי לפורום לא הבנתי מה הולך בהתחלה, עד שקראתי את השורה בעברית.
שברתם אותי מצחוק
נכתב ב- 17/07/2014, 20:44
טוב קצת סרטונים, זה ממש על קצה המזלג חח יש לי מלא
2 תמונות של האולטרה שנותנות הרגשה קטנה.
בנוסף לזה היינו גם במסיבת יאכטה של 3 שעות, עם דיג'יי והכל, שאיכשהו יצא במקרה שדווקא אליה קנו הרבה ישראלים והיינו הרוב השולט שם,
ואנשים אמרו שהם בחיים לא ראו היו בכזאת מסיבה, עשינו שם כזה שמח חחח היה איזה ראפר שם שכאילו הרקיד את הקהל מהבמה למעלה, הוא ירד למטה לשירותים,
הרמנו אותו כל הכתפיים רקד איתנו, הצטלם, אחרי זה במקרה ראינו אותו בשדה תעופה הוא בא אלינו לחץ לנו ידיים אמר שהוא אף פעם לא היה בכזה דבר חחחח
כולם שם רקדו והכל אבל היו אדישים לעומת הישראלים. היה מטורף
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים