עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#4861 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎17/02/2014‏, ‎15:46

התפוז המכני גאוני, מטלטל, ובלתי נשכח. 

הניצוץ זה סרט האימה הכי טוב שנוצר בפער עצום

מטאל ג'אקט גם עלי זה סרט המלחמה האהוב, עם כמה שאפוקליפסה ענק את מטאל אהבתי יותר. 

ד"ר סטריינג'לאב זו אחת הקומדיות המבריקות שראיתי. סאטירי וגאוני ברמה אחרת. 

קובריק גאון אחי, איך שלא תסתכל על זה. רק את אודיסאה 2001 לא אהבתי (ואותו אני ממש ממש ממש שונא אגב)

• ZIPC, dorel310 ו orelzor אוהבים את זה

#4862 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/02/2014‏, ‎16:10

שמח שאתם נהנים מהעבודה שלו.

כל פעם שניסיתי לתת לו צ'אנס נוסף, הדעה שלי קיבלה יותר חיזוק.

מבחינתי, אני לא מפספס כלום.

#4863 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎17/02/2014‏, ‎16:15

מה שדולב אמר, וגם אהבתי את "בארי לינדן" מאוד.

#4864 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎17/02/2014‏, ‎17:16

קובריק פאקינג גאון, ד"ר סטריינג'לאב הסאטירה הכי מבריקה שנוצרה.

פול מטאל ג'אקט תענוג, במיוחד הטירונות.

תפוז מכני, לוליטה וההרג גם אדירים.

הניצוץ סבבה, אבל לא ברמה של הסרטים הגדולים שלו. ואני עדיין צריך להשלים בארי לינדן וספרטקוס

#4865 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎17/02/2014‏, ‎22:43

פול מטאל ג'אקט סתם סרט,

התפוז סרט בן זונה...

הניצוץ זה סרט של מ1 עד 10 מקבל בלחץ 5 וחצי. (ו5 נקודות מתוכם הם לניקולוסון לבד.)

אפוקליפסה לא ראיתי אף פעם :(

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#4866 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎08:33

אודיסאה 2001היה ונשאר סרט שמיועד לשנות השישים, הוא לא שרד את השנים אבל בלי שום ספק היה סרט מאוד טוב לזמן בו הוא יצא. יצא לי לראות אותו לא מזמן, אבל הגעתי לנקודה בה פשוט לא הייתי סבלני והעברתי את חלק מהקטעים על 4X.

#4867 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎01:51

נברסקה - אני מת על אלכסנדר פיין, להוציא את אודות שמידט הבינוני הפילמורפיה שלו נפלאה, וגם הסרט ממשיך את הקו המצטיין. לא ציפיתי מהסרט לכלום, הוא היה נראה משעמם אבל הופתעתי מאווד לטובה. משחק מצוין של ברוס דרן וג'ון סקוויב (וויל פורטה פחות טבל גם הוא טוב), מאוד משעשע לפרקים, כתוב יפה ונוגע. הצילום נפלא. השחור לבן מיותר אבל אין זה גורע... לסיכום - מומלץ! נ.ב- נותר לי רק להשלים פילומנה מהקטגוריות החשובות :)

מסכים עם כל מילה, הסרט הכי מרגש שראיתי השנה. הוא לא הסרט הכי טוב שראיתי ב-2013, והוא כבד מדי בשביל צפייה נוספת, אבל אני בהחלט לא אשכח אותו.

#4868 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎10:35

נברסקה - אני מת על אלכסנדר פיין, להוציא את אודות שמידט הבינוני הפילמורפיה שלו נפלאה, וגם הסרט ממשיך את הקו המצטיין. לא ציפיתי מהסרט לכלום, הוא היה נראה משעמם אבל הופתעתי מאווד לטובה. משחק מצוין של ברוס דרן וג'ון סקוויב (וויל פורטה פחות טבל גם הוא טוב), מאוד משעשע לפרקים, כתוב יפה ונוגע. הצילום נפלא. השחור לבן מיותר אבל אין זה גורע... לסיכום - מומלץ! נ.ב- נותר לי רק להשלים פילומנה מהקטגוריות החשובות :)

מסכים עם כל מילה, הסרט הכי מרגש שראיתי השנה. הוא לא הסרט הכי טוב שראיתי ב-2013, והוא כבד מדי בשביל צפייה נוספת, אבל אני בהחלט לא אשכח אותו.

הכי מרגש? הסרט אמריקאי טיפוסי, צפוי וקיטשי להפליא =\ איך זה ריגש אותך?

#4869 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎11:19

ראיתי את ההוריקן עם דנזל וושינגטון

וואלה אהבתי למרות מה שקראתי אחר כך באינטרנט

הסרט מצייר את רובין קרטר כנלסון מנדלה החדש, רק אחר כך שאתה קורא טיפה על המקרה אתה קולט שהוא לא כזה צדיק כמו שמציגים אותו בסרט

טיפה עיצבן אותי... אתם עושים סרט על מקרה מסוים, תציגו את כל העובדות, תנו לי להחליט מה אני חושב

בכל מקרה דנזל שפיץ והסרט מומלץ

#4870 אלכסנדר פן

אלכסנדר פן

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Subber
  • 1,428 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎11:20

על טעם ועל ריח.

אני לא מכיר הרבה סרטים דומים לו, שצריכים לזכות אותו בכינוי סרט "טיפוסי".

הצילום בשחור-לבן לגמרי לא הפריע לי, ואני חושב שהוא גם קצת הוסיף. חלק גדול מהסרט נסוב סביב אותו זוג זקנים ששקוע בסיפורי העבר והנוסטלגיה, ובמידה מסוימת, הם עסוקים בלהתרפק על העבר.

לדעתי, תחושת החזרה לאותה עיירה שנשארה קצת "קפואה בזמן" מקבלת חיזוק משמעותי מאותו סגנון צילום.

נושא אחר. "פילומינה" היא דרמה בריטית משובחת ומרגשת, לדעתי, הרבה יותר מרגשת מ"נברסקה".

אף על פי שאני לא מאמין שיש סיכוי לכך, אולי העובדה שבערך מחצית מעלילת הסרט מתרחשת בארה"ב ומשחקים בסרט מספר שחקנים אמריקנים, למרות היותם קצת אנונימיים, תיתן לסרט קצת נקודות זכות לקראת האוסקר.

השנה כל הסרטים המועמדים לאוסקר הם ראויים.

האכזבה היחידה שלי היא מ"לואין דייויס" שהיה צריך להיות שם, הרבה לפני סרטים אחרים.

#4871 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎11:41

על טעם ועל ריח.

אני לא מכיר הרבה סרטים דומים לו, שצריכים לזכות אותו בכינוי סרט "טיפוסי".

הצילום בשחור-לבן לגמרי לא הפריע לי, ואני חושב שהוא גם קצת הוסיף. חלק גדול מהסרט נסוב סביב אותו זוג זקנים ששקוע בסיפורי העבר והנוסטלגיה, ובמידה מסוימת, הם עסוקים בלהתרפק על העבר.

לדעתי, תחושת החזרה לאותה עיירה שנשארה קצת "קפואה בזמן" מקבלת חיזוק משמעותי מאותו סגנון צילום.

נושא אחר. "פילומינה" היא דרמה בריטית משובחת ומרגשת, לדעתי, הרבה יותר מרגשת מ"נברסקה".

אף על פי שאני לא מאמין שיש סיכוי לכך, אולי העובדה שבערך מחצית מעלילת הסרט מתרחשת בארה"ב ומשחקים בסרט מספר שחקנים אמריקנים, למרות היותם קצת אנונימיים, תיתן לסרט קצת נקודות זכות לקראת האוסקר.

השנה כל הסרטים המועמדים לאוסקר הם ראויים.

האכזבה היחידה שלי היא מ"לואין דייויס" שהיה צריך להיות שם, הרבה לפני סרטים אחרים.

לא הייתה לי בעיה עם השחור לבן, אבל כמו לאמיה אני לא חושב שהוא הוסיף. הוא לא תרם לדעתי למה שהבמאי ניסה להעביר (שחור לבן, משליך על התיישנות, התעסקות בעבר, גיל מופלג). 

אני לא יודע, גם החזרה לעיר נראתה לי בנאלית, הרי ראינו אותם מוטיבים בהמון סרטים. חוזרים לעיר הילדות, מעלים זכרונות, והסוף? טוב, אני לא חושב שיש מישהו שלא מסכים איתי שהסוף הוא נורא אמריקאי, ונורא צפוי. כי באמת, לא היו יכולים לסיים את הסרט בלי לרצות את כל הקהל.

לא מצאתי בסרט משהו שיבליט אותו מעל לסרט ממוצע. 

#4872 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎13:59

unthinkable

סרט ענק

אני צריך עוד סרטים טובים מהשנים האחרונות בבקשה :(

תמונה שפורסמה

#4873 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎14:24

הדמות הראשית ריגשה אותי, והמשחק של ברוס דרן היה מצויין. מה גם שהיא גם הייתה דמות נורא עמוקה, כל הזמן למדנו עליה במהלך הסרט, מה שאיפשר לי להתחבר אליה ולהתרגש בסוף. לא חושב שהסרט בנאלי בכלל, לא יכול לחשוב על סרט אחד שממש דומה לו. וגם אני לא חושב שהוא היה קיטש בכלל, לא הרגשתי שעשו עליי מניפולציה או משהו כזה.

#4874 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎14:42

הדמות הראשית ריגשה אותי, והמשחק של ברוס דרן היה מצויין. מה גם שהיא גם הייתה דמות נורא עמוקה, כל הזמן למדנו עליה במהלך הסרט, מה שאיפשר לי להתחבר אליה ולהתרגש בסוף. לא חושב שהסרט בנאלי בכלל, לא יכול לחשוב על סרט אחד שממש דומה לו. וגם אני לא חושב שהוא היה קיטש בכלל, לא הרגשתי שעשו עליי מניפולציה או משהו כזה.

טוב שמח שנהנת. כל אחד לקח את הסרט שונה :)

• dorel310 אוהב את זה

#4875 Yari

Yari

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 855 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎17:57

unthinkable

סרט ענק

אני צריך עוד סרטים טובים מהשנים האחרונות בבקשה

:(

סרט סבבה, רציתי השבוע לראות אותו שוב ונזכרתי כמה הדמות של האישה ההיא האחראית מטעם הממשלה כ"כ מעצבנת, לא ראיתי את הסרט שוב בגללה.

#4876 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎19:48

תפוס אותי אם תוכל - סרט נחמד מאוד, זורם ומעביר את הזמן בכיף. משחק טוב של דיקפריו והנקס גם בסדר גמור. סה"כ כדאי לראות.

#4877 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,002 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2014‏, ‎21:50

אלו חיים נפלאים-

קלאסיקה אמיתית,למרות הגיל לא התיישן בכלל.

סרט שבאמת נותן הרגשה טובה אחריו.

מומלץ מאוד.

#4878 Lamia

Lamia

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2014‏, ‎22:56

ציידי האוצרות-
ביל מוריי, קייט בלאנשט, ג'ורג' קלוני, מאט דיימון, ג'ון גודמן וז'אן דוז'ארדאן משחקים. ג'ורג' קלוני גם מביים. הסיפור מרתק. אז למה זה יצא כל כך, אבל כל כך מחורבן? מדובר בסרט שהוא בלגן שלם, סלט של סצינות שברובם הגדול חסרות פואנטה, דמויות בלי אופי, פשוט בלי כלום, והכי מפתיע שהמשחק של צוות השחקנים המוכשר הזה פשוט לא משהו בעליל. אפשר לחשוב שאולי מהם תבוא הישועה בסרט הגרוע הזה אבל ממש ממש לא. לקייט בלאנשט יש בדיוק דקה אחת של משחק נפלא וזהו. הדבר היחיד שאני יכול לציין לטובתו שהוא מרגיש ממש ניינטיז, עם המוזיקה, העיצוב, האווירה ומאט דיימון במלחמת העולם השנייה.

#4879 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎24/02/2014‏, ‎15:22

כביש אבוד: http://www.imdb.com/title/tt0116922/

אני לא יודע איך לאכול את דייויד לינץ'. פשוט לא יודע. לזכותו יאמר שבמשך שעתיים ורבע ישבתי מסוקרן ומתוח מול המסך, אבל זה ממש לא מפצה על תחושת ה-WTF שהייתה לי, ועל העובדה שהייתי חייב לקרוא על חלק גדול מהסרט כדי להבין אותו. לא יודע מה להגיד

#4880 Reckoner

Reckoner

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎24/02/2014‏, ‎16:19

^סרט מעולה. ראיתי אותו לפני כמה שנים וממש אהבתי אותו.

12 שנים של עבדות - סרט מעולה ומרגש. בין הטובים שראיתי השנה. 8/10.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים