יאפ..לא אהבתי גם את השור הזועם ורוקי. מיליון דולר בייבי למען האמת כן אהבתי. בפייטר לא התחברתי לכל האגרוף, אבל המשחק קנה אותי.
אני שוקל לתת צ'אנס לTHE WRESTLER של מיקי רורק. שמעתי שהוא טוב
נכתב ב- 11/02/2014, 02:29
יאפ..לא אהבתי גם את השור הזועם ורוקי. מיליון דולר בייבי למען האמת כן אהבתי. בפייטר לא התחברתי לכל האגרוף, אבל המשחק קנה אותי.
אני שוקל לתת צ'אנס לTHE WRESTLER של מיקי רורק. שמעתי שהוא טוב
נכתב ב- 11/02/2014, 12:13
לדעתי המתאבק חלש מאוד, סטייל של דרייב, נבנה מאוד לאט, האקשן נוראי, הרבה אנשים אהבו אבל אני אישית לא אהבתי...
כמו שקרה לך עם דרייב....
פייטר מקבל 8 לדעתי. הסרט הזה עם הMMA איך קוראים לו WARRIOR אולי? ראית? מה אתה חושב עליו?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/02/2014, 12:30
אהבתי אותו ממש. הוא מעולה אבל זה לא נכנס לז'אנר האגרוף הקלאסי לדעתי..
נכתב ב- 11/02/2014, 13:43
כן הוא פחות איגרוף, וזה באמת חתיכת סרט בן זונה. אני נשבע שלא ידעתי עד הסוף מי ינצח, כל כמה שניות שיניתי את הדעה שלי....
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/02/2014, 19:51
טוב סופית אני יכול להגיד ש2013 היא השנה הכי טובה בקולנוע מאז 2006 לפחות, ועוד נשארו לי כמה סרטים.
עכשיו סיימתי את השורד האחרון, שבו פיטר ברג מוכיח שהוא מסוגל גם לעשות סרטים טובים, ולוקח אחלה של סיפור ומצליח לתרגם אותו ליופי של סרט. הם מצולם כל כך טוב, שאתה באמת עוצר להתפעל מזה. מגיע לו ח"ח גדול. תראו.
נכתב ב- 11/02/2014, 20:29
לא חושב שזו שנה גדולה.
פשוט השנים האחרונות היו זוועה, הרגילו אותנו לקבל יצירות בינוניות ומטה.
נכתב ב- 11/02/2014, 21:05
אני גם לא חושב שהיא גדולה, אבל היא עדיין טובה יותר מכל השנים האחרונות. אף סרט השנה לא יכנס אצלי לטופ 40 או 50 זה ברור.
נכתב ב- 11/02/2014, 21:45
אצלי דווקא נכנס אחד, הזאב מוול סטריט, ישירות לעשיריה!!
נכתב ב- 14/02/2014, 19:40
חבר'ה, הנגאובר, חלק 3:
שווה או לא?
אני רואה ש- IMDB קטל אותו קשה, אבל האם הוא באמת גרוע בצורה כזו שלא שווה לסגור את הטרילוגיה?
נכתב ב- 14/02/2014, 19:58
סרט זוועתי. ממש לא שווה.
נכתב ב- 15/02/2014, 12:09
טוב סופית אני יכול להגיד ש2013 היא השנה הכי טובה בקולנוע מאז 2006 לפחות, ועוד נשארו לי כמה סרטים.
עכשיו סיימתי את השורד האחרון, שבו פיטר ברג מוכיח שהוא מסוגל גם לעשות סרטים טובים, ולוקח אחלה של סיפור ומצליח לתרגם אותו ליופי של סרט. הם מצולם כל כך טוב, שאתה באמת עוצר להתפעל מזה. מגיע לו ח"ח גדול. תראו.
על בסיס איזה סרטים אתה אומר את זה?
נכתב ב- 15/02/2014, 14:04
על בסיס איזה סרטים אתה אומר את זה?
הזאב מוול סטריט, כח משיכה, 12 שנות עבדות, בתוך לואין דיוויס, היא, קפטן פיליפס, סוף העולם, מועדון הלקוחות של דאלאס, חלום אמריקאי.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/02/2014, 14:09
כח משיכה סתם סרט.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/02/2014, 14:15
כח משיכה סתם סרט.
אין לו עלילה של ממש, אבל הוא פורץ דרך מבחינה טכנית.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/02/2014, 14:28
כן, לצערי בזמן האחרון אנשים מתלהבים יותר מזה מאשר מהסרט,
אני מעדיף סיפור טוב עם טוויסט על כל אפקט / תלת מימד...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/02/2014, 14:56
כן, לצערי בזמן האחרון אנשים מתלהבים יותר מזה מאשר מהסרט,
אני מעדיף סיפור טוב עם טוויסט על כל אפקט / תלת מימד...
מסכים, רק שאני הייתי מוותר על הטוויסט.
נכתב ב- 15/02/2014, 15:15
מרדוק, מה שאמר ספרקלס, רק שאני לא אהבתי את כוח משיכה בכלל. וזה שכיף להסתכל עליו ושהוא כביכול פורץ דרך לא עושים אותו לפחות זבל של סרט, בדיוק כמו אווטאר.
נכתב ב- 15/02/2014, 15:23
ולכמה ביקורות מהמשמרת לילה:
המכונאי: http://www.imdb.com/title/tt0361862/
סה"כ אפשר להגיד שהסרט הוא הצלחה. הוא מתח אותי, הצליח לצמרר לפרקים, וגרם לי לזרוק הרבה מאוד ניחושים לאוויר. אין לי בעיה עם ההסבר בסוף, אבל אני כן חושב שהאופן בניה של הסרט היה חסר. לא נתנו מספיק פרטים בשביל שננחש כמו שצריך ויצאו מנקודת הנחה שכמה דברים הם מובנים מאליהם. הוא צריך שיפור אין ספק, אבל עדיין אני שמח שיצא לי לראות מותחן פסיכולוגי שעוד שווה משהו.
בייסיק: http://www.imdb.com/title/tt0264395/
מהסרטים היותר אנדרייטד שיש. ראיתי אותו פעם ראשונה לפני 9 שנים בערך, ואשכרה זכרתי קטעים גדולים ממנו. עשוי טוב, משוחק טוב ובהחלט מטלטל ומעביר לך שעה וחצי בכיף. אם מישהו לא הספיק לראות, אני בהחלט ממליץ.
הסרט השלישי שראינו הלילה זה דון ג'ון, אבל הוא היה מטומטם וזבל ואני לא אטרח לרשום עליו משהו.
נכתב ב- 15/02/2014, 16:20
לא הבנתי בדיוק מה פורץ דרך בgravity בדיוק? יש טיפה יותר אפקטים
נכתב ב- 15/02/2014, 17:22
שימוש מצוין בתלת מימד ואפקט חוסר משקל חסר תקדים.
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים