עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#4801 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎16:59

ארלונד שוורצנגר לפחות מודע לעצמו לפעמים. ב"שליחות קטלנית" הוא משחק רובוט שלא מביע רגשות או מזיז את הפנים, שזה בערך הוא. סטאלון מעולם לא שיחק איטלקי עם פיגור שנראה כמו מוטציה.

חחחח אני אישית חולה על שוורצנגר.

לטעמי שליחות קטלנית 2 הוא סרט האקשן הטוב ביותר בכל בזמנים.

#4802 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎17:06

ארלונד שוורצנגר לפחות מודע לעצמו לפעמים. ב"שליחות קטלנית" הוא משחק רובוט שלא מביע רגשות או מזיז את הפנים, שזה בערך הוא. סטאלון מעולם לא שיחק איטלקי עם פיגור שנראה כמו מוטציה.

חחחח אני אישית חולה על שוורצנגר.

לטעמי שליחות קטלנית 2 הוא סרט האקשן הטוב ביותר בכל בזמנים.

אחרי מת לחיות הראשון*

• Pyrophoenix ו Pippo אוהבים את זה

#4803 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎17:12

חחחח דווקא כשמדובר במת לחיות, אני חייב להודות שהכי אהבתי את השלישי.

• Murdock ו Sparkles אוהבים את זה

#4804 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎17:22

איכשהו כל יומיים יוצא לי לנהל דיון על המת לחיותים חח. אני יכול להבין למה אנשים אוהבים יותר את השלישי, אבל הראשון הוא יצירת מופת מבחינתי. 

#4805 subbie

subbie

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• Q-Fame
  • 2,488 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎18:29

"מלקולם אקס"... מישהו ראה? מישהו שמע? מישהו בכלל ידע על קיומה של יצירת מופת של ספייק לי

אודות חייו של פעיל זכויות האדם הענק הזה? אני אמנם ידעתי על הסרט, אבל לא ידעתי שלי ביים אותו, לא ידעתי שדנזל וושינגטון נותן בו את אחת מהופעות המשחק הטובות שהיו

ולא תיארתי לי שזה סרט כל-כך טוב.

1992 הייתה השנה של קלינט איסטווד ו"בלתי נסלח" המעולה, אותו הוא ביים ובו שיחק, ושל "ניחוח אישה" ואל פאצ'ינו, ונראה לי שהשניים האלה די מאפילים על מלקולם אקס

שלא מצליח ליצור רעש גדול מדי סביבו, ומוזר. אבל מה זה משנה? כלום, כשמדובר ב-3 שעות ועשר דקות שלא משעממות לרגע, וזה נדיר.

מרגישים את העבודה של ספייק לי, שמגלם בעצמו דמות קטנה.

הסרט זורם, מבדר, יפה לעין ומושך אותה. הוא מצליח להעביר את התקופה בצורה אותנטית ומשכנעת. הפסקול והשירים קולעים כל פעם במקום הנכון ובזמן הנכון.

הנאומים של אקס מהפנטים, ודנזל נכנס לנעליים בצורה מושלמת לדעתי. גם מבחינה חיצונית, אפשר לראות בסוף עד כמה עשו את וושינגטון דומה למלקולם אקס.

הסרט שופך הרבה אור על הסיפור הזה ועל גלגוליו הרבים של אקס, וכן על קהילה שלמה באמריקה של המאה ה-20 שאינה מדוברת כל-כך בהקשר של נושא הגזענות לאורך השנים.

וושינגטון שבה אותי בסרט הזה, ואין לי ספק שהוא אחד השחקנים הטובים שקיימים כיום, גם אם הסרט יצא לפני למעלה מ-20 שנה.

יש לי עוד המון דברים טובים להגיד, אבל פשוט לכו לראות! ומי שראה פעם, שיראה שוב. חובה, לדעתי.

שבוע טוב!

• dorel310 ו Nikita אוהבים את זה

#4806 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎19:13

אני לא חושב שיש בנאדם שחושב שרון הווארד הוא במאי טוב. יש לו רק סרט אחד טוב ברזומה (והוא מעולה האמת) וזה נפלאות התבונה. כמעט כל שאר סרטיו נעים בין זוועה לזבל. לא היו לי ציפיות מRUSH, שכן הסיפור לא מעניין אותי ממש, והבמאי ממש שלא ובאמת הסרט התחיל שבלוני ולא שונה. בערך אחרי חצי שעה מצאתי את עצמי דיי מרותק (וזה עוד ב5 לפנות בוקר באמצע משמרת לילה) ומשם הסרט היה באמת שמעולה. אז זהו, יש להווארד עוד סרט טוב. מומלץ. 

#4807 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎20:01

מועדון הלקוחות של דאלאס - טוב באתי עם הרבה ציפיות ואפשר להגיד שהיה חסר לי משהו קטן, איזה אקס פאקטור. הסיפור עצמו טוב. משחק אדיר של מקונוהיי, שבהחלט יכול לזכות עליו באוסקר. היה חסר לי קצת עוצמות בסרט כמו לדוגמא עם המוות של ריון שהיה אפשר לעשות את זה יותר חזק. בסה"כ סרט טוב, לא מדהים.

#4808 subbie

subbie

• Q-Fame
  • 2,488 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎21:02

אני לא חושב שיש בנאדם שחושב שרון הווארד הוא במאי טוב. יש לו רק סרט אחד טוב ברזומה (והוא מעולה האמת) וזה נפלאות התבונה. כמעט כל שאר סרטיו נעים בין זוועה לזבל. לא היו לי ציפיות מRUSH, שכן הסיפור לא מעניין אותי ממש, והבמאי ממש שלא ובאמת הסרט התחיל שבלוני ולא שונה. בערך אחרי חצי שעה מצאתי את עצמי דיי מרותק (וזה עוד ב5 לפנות בוקר באמצע משמרת לילה) ומשם הסרט היה באמת שמעולה. אז זהו, יש להווארד עוד סרט טוב. מומלץ. 

אני תופס מהווארד במאי טוב, אבל נראה שיש לו פיצול אישיות - הווארד הרציני והווארד הקליל.

על כן רשימת סרטיו נחלקת מצד אחד לדרמות ואפוסים רציניים ואיכותיים, ומצד השני לקומדיות חביבות וטיפשיות.

אי אפשר להתווכח עם העובדה שהרזומה שלו כולל כמה יצירות מרשימות.

כמובן, כמו שאמרת, "נפלאות התבונה" הנפלא, "אפולו 13" שלדעתי מעולה, "סינדרלה מן", "פרוסט ניקסון" וכאמור "RUSH" המצוין.

#4809 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎08/02/2014‏, ‎21:11

"מלקולם אקס"... מישהו ראה? מישהו שמע? מישהו בכלל ידע על קיומה של יצירת מופת של ספייק לי

אודות חייו של פעיל זכויות האדם הענק הזה? אני אמנם ידעתי על הסרט, אבל לא ידעתי שלי ביים אותו, לא ידעתי שדנזל וושינגטון נותן בו את אחת מהופעות המשחק הטובות שהיו

ולא תיארתי לי שזה סרט כל-כך טוב.

1992 הייתה השנה של קלינט איסטווד ו"בלתי נסלח" המעולה, אותו הוא ביים ובו שיחק, ושל "ניחוח אישה" ואל פאצ'ינו, ונראה לי שהשניים האלה די מאפילים על מלקולם אקס

שלא מצליח ליצור רעש גדול מדי סביבו, ומוזר. אבל מה זה משנה? כלום, כשמדובר ב-3 שעות ועשר דקות שלא משעממות לרגע, וזה נדיר.

מרגישים את העבודה של ספייק לי, שמגלם בעצמו דמות קטנה.

הסרט זורם, מבדר, יפה לעין ומושך אותה. הוא מצליח להעביר את התקופה בצורה אותנטית ומשכנעת. הפסקול והשירים קולעים כל פעם במקום הנכון ובזמן הנכון.

הנאומים של אקס מהפנטים, ודנזל נכנס לנעליים בצורה מושלמת לדעתי. גם מבחינה חיצונית, אפשר לראות בסוף עד כמה עשו את וושינגטון דומה למלקולם אקס.

הסרט שופך הרבה אור על הסיפור הזה ועל גלגוליו הרבים של אקס, וכן על קהילה שלמה באמריקה של המאה ה-20 שאינה מדוברת כל-כך בהקשר של נושא הגזענות לאורך השנים.

וושינגטון שבה אותי בסרט הזה, ואין לי ספק שהוא אחד השחקנים הטובים שקיימים כיום, גם אם הסרט יצא לפני למעלה מ-20 שנה.

יש לי עוד המון דברים טובים להגיד, אבל פשוט לכו לראות! ומי שראה פעם, שיראה שוב. חובה, לדעתי.

שבוע טוב!

גם אני חשתי כמוך אחרי שצפיתי בו. מחזק את ההמלצה.

#4810 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎00:23

הדלקתם אותי עם מלקולם אקס, ואני חייב להודות שאני די משוחד שמדובר בסאבי (יפריע לך אם אשתמש בשם האמיתי?), הטעם שלו יושב עליי בול, כתבתי את זה גם לפני הרבה שנים שהוא היה פעיל אז...

דולב, איך אני מבסוט שאהבת את RUSH, גם אני ממש אהבתי... ולדעתי חוץ מנפלאו התבונה, גם סינדרלה מן מעולה...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#4811 subbie

subbie

• Q-Fame
  • 2,488 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎00:51

לא מפריע לי אחי. העיקר שאנחנו חולקים טעם דומה בקולנוע :)

#4812 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎19:48

gravity
סרט בסדר, לא משהו מיוחד.
  • kob317 אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#4813 Reckoner

Reckoner

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎21:05

ראיתי עכשיו את "מלקולם אקס" בעקבות ההמלצות שלכם, וממש אהבתי. בהחלט סרט ענק.

• subbie אוהב את זה

#4814 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎23:03

אנ כבר יומיים מנסה לראות דרייב ואני נרדם באמצע, הסרט באמת טוב, אבל אני רואה אותו עייף והוא איטי, היום אני אסיים אותו ואעדכן אתכם :]

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#4815 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎23:08

אנ כבר יומיים מנסה לראות דרייב ואני נרדם באמצע, הסרט באמת טוב, אבל אני רואה אותו עייף והוא איטי, היום אני אסיים אותו ואעדכן אתכם :]

סרט אוברייטד בטירוף ^ לא ממש שווה את ההשלמה שלך לדעתי. 

עת להרוג: http://www.imdb.com/title/tt0117913/

מבויים נהדר, עשוי מעולה, והקאסט, כמה זמן שלא ראיתי סרט עם כל כך הרבה שחקנים גדולים בו. מומלץ. 

#4816 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎23:12

הסרט לדעתי לא רע, פשוט איטי מאוד, כמו שאמרתי עדיין לא סיימתי, אבל הוא לא מעולה ולא רע... סרט סביר. (בינתים)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#4817 Lamia

Lamia

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2014‏, ‎23:44

נברסקה - אני מת על אלכסנדר פיין, להוציא את אודות שמידט הבינוני הפילמורפיה שלו נפלאה, וגם הסרט ממשיך את הקו המצטיין. לא ציפיתי מהסרט לכלום, הוא היה נראה משעמם אבל הופתעתי מאווד לטובה. משחק מצוין של ברוס דרן וג'ון סקוויב (וויל פורטה פחות טבל גם הוא טוב), מאוד משעשע לפרקים, כתוב יפה ונוגע. הצילום נפלא. השחור לבן מיותר אבל אין זה גורע... לסיכום - מומלץ! נ.ב- נותר לי רק להשלים פילומנה מהקטגוריות החשובות :)
  • dorel310 אוהב את זה

#4818 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2014‏, ‎11:55

סיימתי את דרייב, אחרי ששוב נרדמתי, אני לא יודע אם זה בגלל שנרדמתי 4 פעמים בסרט, או שבגלל שהוא איטי מידי,

אבל זה לא סרט מיוחד, הסאונדטראק היה מעולה, אבל הסרט עצמו חלבי,

הקטעים עם האלימות שם (לא שיש הרבה) די קשים יחסית לסרטים אחרים לא?

מוח מתפוצץ משוטגאן, חותכים צוואר, די רע |:

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#4819 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2014‏, ‎16:55

הוריקן:http://www.imdb.com/title/tt0174856/

דנזל כבר תקופה הוא אחד השחקנים האהובים עלי, ובטח שאחד הטובים שיש. רק עכשיו השלמתי את הסרט (אחרי שאני מכיר את השיר של בוב דילן בעל פה כבר שנים חח). סרט מעולה, נוקב, מרגש ומציג בצורה מצויינת את רובין קרטר. סרטים שסובבים סביב אגרוף נוטים לא לקנות אותי, אבל זה היה מצויין. 

#4820 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2014‏, ‎19:24

זאת הסיבה שאז דיברת על הבמאי הזה ואמרת שלא אהבת את סינדרלה מן?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים