הזרים נפילה אבל שימו לב שאין כמעט רכש בנושא הזה. גם ישראלים מי הבאנו? טב"ח אני לא חושב ששילמו עליו דמי העברה ועל אבי ריקן שילמו 100 אלף סה"כ.
אתם מדברים על זהבי? איפה 5 מיליון? משכורת ל5 שנים אולי. הוא עושה מיליון דולר לעונה ואני רוצה לראות שמישהו פה יתן לי שחקן שדמי העברה כולל משכורת ל5 שנים זה 5 מיליון דולר, והייתי פה לארג', שישפיע על מכבי ככה. עובדה ששום זר אי פעם בליגה אפילו לא התקרב למספרים של זהבי.
אני מסכים שג'ורדי עושה טעויות אבל הקו הכללי שלו ברור, מדברים על 100 מיליון תקציב אבל חלק גדול מזה הולך לנוער ולתפעול הקבוצה. בפועל ב4 שנים (כולל השנה) האחרונות אני בטוח שאנחנו לא 1-2 בליגה בתשלום דמי העברה.
מה גם שאתם מדברים על זרים שישדרגו? תביאו לי דוגמאות לזר שהגיע ובמו רגליו לקח אליפות? או כזה שייתן 15 בישולים כמו מיכה?
בנוגע להגנה אני מסכים שטיבי חייב לשחק ושזה הזוי לגמרי למה קרלוס פותח. מה שכן הביקורת שלי על ג'ורדי היא עמדת הבלמים. אין שום מצב בעולם שזיו העגלה הזה ושפונגין שלא ראה שנה מגרש עולים למשחק כל כך חשוב כשברור לגמרי שהם חלשים מאוד.
אני מסכים בנוגע לחלק מהביקורות אבל לדעתי לא נכון לחשוב שכל אחד פה היה לוקח אליפות בתנאים שיש במכבי. עובדה שהיו לנו עונות עם תקציבים גבוהים שהסתיימו בכלום ושום דבר.