ליגת האלופות 2012/13
נכתב ב- 27/05/2013, 14:34
http://www.givemespo...lack-james-bond
וכאן אני מסיים את הדיון איתך, מאחל לך רק בריאות.
נכתב ב- 27/05/2013, 14:35
שנית, בתור אוהד גרמניה, זה היה הדבר הכי יפה שראיתי שביטלו להם את הגול הזה,
זאת קארמה במיטבה
גרמניה קבוצה פח? לגרמניה יש יותר אליפיות עולם (מונדיאל) ויותר אלופת אירופה (יורו)
מהליגה האנגלית שלך, למעשה יש לאנגליה רק אליפות יורו אחת ורק מונדיאל אחד,
שלגרמניה יש 3 מכל אחד.
מושחטת? תראה לי שחקן אחר בעולם עושה את זה
ווואו בליגה האנגלית יש פי 100 יותר זרים מאשר בליגה הגרמנית יא חתיכת דביל.
באמא שלי אתה הבנאדם הכי טיפש שכותב הכי הרבה שטויות שראיתי בחיים,
וראיתי הרבה אנשים טיפשים, הייתי בצבא בקסטינה, אבל מישהו כמוך, אלוהים ישמור,
למה אתה בפורום? לך לביטוח לאומי לפחות תרוויח קצת כסף על זה.
- אורפז., yosefddd, Sparkles ו-3 אחרים אוהבים את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/05/2013, 14:39
גם אתה לא אורי גלר, ואם זה היה מצב של 2-2 יש סיכוי גדול שאנגליה הייתה מנצחת.פמידור יא טיפש קודם כל נגמר 4-1, גם אם הגול של לאמפרד היה נחשב 2, (שכחתי אתה אורי גלר, עכשיו אתה תגיד שאם לא היו פוסלים אותו אנגליה הייתה מנצחת)
שנית, בתור אוהד גרמניה, זה היה הדבר הכי יפה שראיתי שביטלו להם את הגול הזה,
זאת קארמה במיטבה
http://www.youtube.com/watch?v=9TkwPj5Xbno
גרמניה קבוצה פח? לגרמניה יש יותר אליפיות עולם (מונדיאל) ויותר אלופת אירופה (יורו)
מהליגה האנגלית שלך, למעשה יש לאנגליה רק אליפות יורו אחת ורק מונדיאל אחד,
שלגרמניה יש 3 מכל אחד.
מושחטת? תראה לי שחקן אחר בעולם עושה את זה
http://www.youtube.com/watch?v=TJBRg1jA7AQ
ווואו בליגה האנגלית יש פי 100 יותר זרים מאשר בליגה הגרמנית יא חתיכת דביל.
באמא שלי אתה הבנאדם הכי טיפש שכותב הכי הרבה שטויות שראיתי בחיים,
וראיתי הרבה אנשים טיפשים, הייתי בצבא בקסטינה, אבל מישהו כמוך, אלוהים ישמור,
למה אתה בפורום? לך לביטוח לאומי לפחות תרוויח קצת כסף על זה.
הליגה הגרמנית מסריחה, נקודה. אל תתחיל לזיין בשכל על שטויות. אתה מדבר על זרים? בגרמנית יש פי אלף זרים על הליגה האנגלית, וגם אם המצב די דומה בשתיהן, הזרים בגרמניה דומיננטים הרבה יותר, שבלעדיהם ובילעדי המהגרים מאפריקה וטורקיה הכדורגל הגרמני היה בכלל נמצא בקאנטים.
לך תגור בגרמניה ותאהד את צאצאי הנאצים האלה, חרא של ארץ, חרא של מדינה, חרא של כדורגל. כאילו השטן חירבן אותו, אז זה מצחיק שאתה מרשה לעצמך להוציא מילה על הכדורגל האנגלי הטהור.
נכתב ב- 27/05/2013, 14:39
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 27/05/2013, 14:41
הוא לא שחור הוא שחום, ויש הבדל בין משפחת מהגרים לבין משפחה שמורשתת באנגליה כבר מהמאות הקודמים וחיה דורות שלמים באנגליה. איך אתה מעז להשוות את זה לשחור שהיגר בגיל 5 עם ההורים שלו או בן למהגרים דור שני בגרמניה.כל שחור הוא צאצא למשפחת מהגרים אפריקאים, אבל תמשיך להתווכח עם העובדות.
נכתב ב- 27/05/2013, 14:43
נכתב ב- 27/05/2013, 14:46
בכל מקרה, הוא מתגאה בצבע עור שלו, אבל אתה שוכח שהוא אנגלי שלם ובן לדורות אנגליים שלמים.
גם אם המשפחה שלו עברה לאנגליה לפני כמה מאות שנים.
נכתב ב- 27/05/2013, 15:29
נכתב ב- 27/05/2013, 15:42
נכתב ב- 27/05/2013, 15:46
נכתב ב- 27/05/2013, 15:48
דווקא יש. טרול.בחיי אתה פשוט אידיוט אין מילה אחרת
נכתב ב- 27/05/2013, 15:52
הבתול חזר. לא סיכמנו כבר שלא תציק לי? באמת שאין לי בעיה עם הדעות שלך, אבל אתה פתט, תראה קצת כבוד יחסית לאוהד קבוצה אנגלית בניגוד לחובבי הכדורגל הגרמני המסריח. ואשמח שתביע את דעתך בנושא הזה.דווקא יש. טרול.
בחיי אתה פשוט אידיוט אין מילה אחרת
נכתב ב- 27/05/2013, 16:03
בנאדם שנמצא כל היום בפורום כדי לריב אולי עם 90% ממנו לא ממש איש עם חיי חברה.
שלא נדבר על קשר כלשהו עם בחורה. אני חושב שבתול זאת מילה עדינה בשבילו.
אני מאוד מקווה שמדובר בילד קטן, אחרת אין הצדקה לדברים ההזויים שהוא רושם פה.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 27/05/2013, 16:11
הבתול מכה שניתתקנו אותי אם אני טועה.
בנאדם שנמצא כל היום בפורום כדי לריב אולי עם 90% ממנו לא ממש איש עם חיי חברה.
שלא נדבר על קשר כלשהו עם בחורה. אני חושב שבתול זאת מילה עדינה בשבילו.
אני מאוד מקווה שמדובר בילד קטן, אחרת אין הצדקה לדברים ההזויים שהוא רושם פה.
די הצחקת אותי בפוסט הזה, יודע למה? כי תיארת את עצמך במדויק. הרשתי לעצמי קצת לעקוב אחריך. הסתכלת על ההודעה ששלחתי לך כמה וכמה פעמים, מה שאומר שנפגעת אישית כי זה נכון.
מאז שיש לי זמן חופשי ונכנסתי לפורום בצהריים, שמתי לב שאתה לא מפסיק להתנתק עד הלילה וכך זה היה גם אתמול. תקן אותי אם אני טועה גם כן, אבל בנאדם שמלקק לפורום שלם ומדבר בשפה צבועה תוך כדי נואשות לקבל יחס אינטרנטי מפורום רק כי אין לו חברים זה בהחלט עצוב. תקן אותי אם טועה בנוסף, לכך שאדם שלא מפסיק להציק ולצעוק ,טרול, טרול", הוא אדם שאין לו חיים כלשהם
אנשים בפורום הזה מדהימים אותי..
אז קבלו את זה שאני חושב שהליגה הגרמנית מסריחה. זו דעתי וכך היא תשאר, ואתם לא תשנו אותה. ואני מחרבן על ההתיפיפות נפש שלכם.
נכתב ב- 27/05/2013, 16:16
נכתב ב- 27/05/2013, 16:21
דוראל, הכי לא. הקבוצות הגרמניות הן כסף טהור, הכדורגל הגרמני בכלל הוא חתיכת אוסף עלוב של אשפה. נבחרת גרמניה היא נבחרת מושחטת ומסריחה, ואני לא אשכח את מה שעשו לאנגליה ב2010 (כן!כן! לאמפארד היקר של אוהדי צ'לסי) שפסלו את הגול שלו ובגלל זה אנגליה הודחה. כאוהד אנגליה אני חש שנאה עזה כלפי גרמניה. להזכירך מי אבני הבניין של באיירן? ריברי ורובן.. שניהם לא גרמנים. על דורטמונד וכמות הזרים בה אין עוד צורך להוסיף..
ואורפז, תניח לזה. פשוט שונא את הקבוצה. כמו שאמרתי, היא לא עד כדי כך גרועה, אבל בהחלט לא מגיע לה להיות איפה שהיא נמצאת. מקסימום שמינית גמר. תחשוב על כל הקבוצות שלא נמצאות בטופ של האלופות בגלל קבוצות כאלו, כמו ארסנל, ליברפול, מילאן, יובנטוס, קבוצות עם היסטוריה שנדחקו בגלל קבוצות הכסף העלובות הללו של המאה ה-21.
לבאיירן ולדורטמונד אין היסטוריה? lel
בשנים האחרונות, ואני מניח שגם לפני אותן שנים, ארסנל לבדה בזבזה יותר כסף על רכש מדורטמונד.
ארסנל היא קבוצת הכסף הכי גדולה שיש. זה שקבוצות אחרות משתמשות בכלי הזה כדי לזכות בתארים, ארסנל משתמשת בכסף הזה כדי להרוויח עוד כסף.
נכתב ב- 27/05/2013, 16:28
לבאיירן יש... לדורטמונד אין. ארסנל כרגע היא פח אשפה אך ורק בגלל ונגר, הקבוצה תקועה במקום כבר 15 שנה, מאמן ענק אין ספק הביא אותה להישגים, אבל היא צריכה שינוי... אני לא רואה איך היא תשוב לזכות באליפות בעשור הקרוב.
דוראל, הכי לא. הקבוצות הגרמניות הן כסף טהור, הכדורגל הגרמני בכלל הוא חתיכת אוסף עלוב של אשפה. נבחרת גרמניה היא נבחרת מושחטת ומסריחה, ואני לא אשכח את מה שעשו לאנגליה ב2010 (כן!כן! לאמפארד היקר של אוהדי צ'לסי) שפסלו את הגול שלו ובגלל זה אנגליה הודחה. כאוהד אנגליה אני חש שנאה עזה כלפי גרמניה. להזכירך מי אבני הבניין של באיירן? ריברי ורובן.. שניהם לא גרמנים. על דורטמונד וכמות הזרים בה אין עוד צורך להוסיף..
ואורפז, תניח לזה. פשוט שונא את הקבוצה. כמו שאמרתי, היא לא עד כדי כך גרועה, אבל בהחלט לא מגיע לה להיות איפה שהיא נמצאת. מקסימום שמינית גמר. תחשוב על כל הקבוצות שלא נמצאות בטופ של האלופות בגלל קבוצות כאלו, כמו ארסנל, ליברפול, מילאן, יובנטוס, קבוצות עם היסטוריה שנדחקו בגלל קבוצות הכסף העלובות הללו של המאה ה-21.
לבאיירן ולדורטמונד אין היסטוריה? lel
בשנים האחרונות, ואני מניח שגם לפני אותן שנים, ארסנל לבדה בזבזה יותר כסף על רכש מדורטמונד.
ארסנל היא קבוצת הכסף הכי גדולה שיש. זה שקבוצות אחרות משתמשות בכלי הזה כדי לזכות בתארים, ארסנל משתמשת בכסף הזה כדי להרוויח עוד כסף.
אין יותר ימי תיירי הנרי ולמאן והגמר מול ברצלונה ב2006, שהוא באמת היה אגדה ואני הערצתי אותו אז.
באיירן זו קבוצה שאני מאוד מכבד, ושמחתי על הזכייה שלה באלופות. בהחלט קבוצה דומיננטית באירופה, אבל לא דורטמונד. לצד באיירן אמורים להיות בטופ יונייטד, מילאן, ליברפול, וברסה ריאל כבר היו שם.
יונייטד הודחה בגלל שופט בן זונה, את זה אנחנו יודעים, אבל לדעתי ליברפול מתישהו תעשה את הקאמבק שלה, תעיף את הסיטי או את צ'לסי מהטופ 4 באנגליה ותכנס לשם.
נכתב ב- 27/05/2013, 16:44
תעשה בדק בית לפני שאתה שופט אחרים. כמעט בכל אירופה רוב השחקנים הם בינלאומיים ועל אף כמה וכמה באנגליה. דווקא בגרמניה דורטמונד ובאיירן מושתתות על שחקנים גרמניים (כפי שדוראל הציג בעמוד הקודם), ואז מה אם הם "מהגרים" יש להם אזרחות גרמנית? הם משחקים בנבחרת הגרמנית? זה אומר הכל אחינו.
עכשיו תודה שאתה לא אוהב את הקבוצות הגרמניות בגלל השואה ונגמור עניין.
נכתב ב- 27/05/2013, 16:45
האמת באתי לתת לך תגובה אמיתית בהתחלה אבל אז התחלת להגיד שפרדיננד לא נחשב שחור כי הוא נולד באנגליה, מרוקאים באנגליה הם כן שחורים..שם עליכם אתם יודעים מה, אדם שאומר אדיוט בלי להגיד למה או לסתור חלק מהטענות. אדם אחר שחושב שפרדיננד הוא מהגר, באמא שלי חבורה של מוגי מוח
הטמטום שלך כבר חצה את גבול הכדורגל אז התייאשתי עוד לפני שבכלל הגבתי
נכתב ב- 27/05/2013, 16:51
זה גם בצ'לסי או כל קבוצה אנגלית אחרת.
הליגה האנגלית היא הטובה בעולם, כן. אבל הקרדיט לא הולך לשחקנים האנגלים.
- SnirJa ו dorel310 אוהבים את זה
3 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים