בדיוק,
גם אותי זה לא מעניין אם מתו היום 492130478 גוזלים, ואני גם מעדיף שלא יתנו לפרה שוקר, אבל אם נתנו נראה לך שזה יפריע לי?
תאכל דשא מצידי, אבל נראה לך שבגלל כמה טמבלים יפי נפש ישתנה פה משהו? וואלה, תמשיך להציף את הפורום, אני רואה את השינוי הדרסטי שאתה מעורר....
הגישה שלך תוביל לזה שמחר אנשים יראו את סבא שלך ברחוב או את הבן שלך חוטף איזה כאפה או התעללות ויגידו טוב נו קורה מה נקום להתערב? ואתה תצעק חזק כלכך איך אףאחד לא קם לעזור לו...
אם לא אכפת לך מזה שמתעללים בחיות ואתה זה שמשלם את המשכורת למתעללים אין לך כל אמת מוסר ולא נשווה את הדבר ליום השואה הקרוב ...
דרך החשיבה שלך פסולה. איך אתה יכול להשוות בין שני הדברים?
מה יקרה אם נקום ונתערב? באמת? מקסימום נדפוק להם מכות והם יפסיקו. אתה משווה את זה לטבעונות מסכנה? אוקי, אז אל תאכלו אדום אדום! בינתיים 95% מהישראלים ימשיכו לקנות.
אתם באמת חושבים שזה יגרום לירידה בקניית מוצרי החלב והבשר בסופרים ובמעדניות? או שפתאום מקדונל'ס וה200 סניפי השווארמה הודו/כבש והמסעדות יפסיקו למכור את הבשר שלהם?
יש כאן עניין של השלייה עצמית, שנובעת לדעתי מטמטום. ואני מחשיב את שתי האפשרוית > מצד אחד אתה לא תאכל חיות, מכיוון שזה מפריע לך מוסרית
להשתתף ב"זוועות" האלה. מצד שני, אתה חושב שזה שאתה לא תשתתף מיסורי מצפון, יגרום לאחרים לא להשתתף, או מנגד, לירידה בהריגת החיות. והכי מעצבן שאתם מטיפים לזה.
חיים בסרט, השליה עצמית, טיפשים, לא סגור על ההגדרה שלכם. הדבר היחידי והרציונלי שאתם יכולים
לפעול לגביו הוא הפחתת ההתעללות. למה אני לא תומך בהתעללות? כי זה לא מוצדק. הריגת חיות לא מצדיקה התעללות בהם.
למה אני לא עושה משהו בנידון? כי זה לא יגרום לי לא לאכול בשר, אני לעולם לא אפסיק לאכול בשר. עם כל הכבוד לחיות (בניגוד לדוגמה הטיפשית שהבאת כאן); הם לא קשורים לשום אספקט בחיים שלי, מלבד זה שהם מספקים לי מזון וחלבון. אז אל תשווה את זה למישהו שמרביץ לבן שלי.
ואתה אפילו תופתע לשמוע, אבל אני אוהב מאוד מאוד חיות מסוימות, כמו כלבים.