עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#461 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎05/04/2013‏, ‎14:13

אני מאד ממליץ שלא להשתמש בסוכר בכלל! הסוכר המעובד הוא לא פחות מסוג של רעל לגוף. במקומו רצוי מאד להשתמש בסילאן, שזה דבש-תמרים, יותר טעים מסוכר ומאד בריא לגוף!

http://www.youtube.com/watch?v=hWzeSbCwwjU

מה הקטע בסרטון הזה?
אתה חושב שאנחנו לא יודעים שבמשקאות סוכריים, ג'אנק פוד ומאכלי זבל יש המון סוכר?
גם בפירות יש לך טונה של סוכר, ההבדל הוא שזה פרוקטוז ולא סוכרוז.
דגני זבל תעשייתי - תחליף לשיבולת שועל.
משקאות סוכרים - משקאות דיאטטים.
ג'אנק מסריח - תכין בבית עם לחם מחיטה מלאה והמבורגר מבשר טחון שאתה קנית/עוף.

#462 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎05/04/2013‏, ‎20:25

כפיר ביצי חופש אתה אוכל?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#463 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎02:00

שניר, לא.

#464 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎09:41

דבר אחד בטוח, לאכול בשר כלשהו, תורם לגוף האדם ומשלים את החסר.
עובדה היא שצימחונים וטבעונים חולים בכל מיני מחלות אשר מקורם הוא בחסר כלשהו.
תחליפים מהטבע לא יכולים להשלים את החסר. כפי שתחליף ויטמין "די" לא יכול לבוא במקום קרני השמש.

פיני, איכשהו הצלחת להבין את הדברים הפוך בדיוק. שרשרת ארוכה מאד של מחקרים מוכיחים מעל לכל ספק שמזון מן החי לא רק שאינו מועיל, אלא אפילו מזיק לנו. מזון מעובד מן החי כופל את ניזקו עשרות מונים. הממצאים מוכיחים באופן חד-משמעי שמזונות מן החי מעודדים תחלואה כרונית בבני-אדם - זו הסיבה לאחוז המאד גבוה והבלתי נתפס של מחלות כמו סרטן (שאמורות להיות מאד נדירות, כי בתנאים נורמאליים - אם אינך חי ליד כור אטומי שפולט קרינה, או משהו בסגנון - המחלות הללו מופיעות לעתים רחוקות).

אגב, המחקר האחרון שקראתי, נמשך 14 שנים, הסתיים לא מזמן ונערך באיטליה. ממצאיו פורסמו בירחונים מדעיים מובילים, ומאששים את כל האמור לעיל, והיתה גם כתבה ב-YNET, אוכל למצוא לך, אם רק תבקש.

לכל מחקר יש מחקר אחר שסותר אותו.
אם נחיה לפי המחקרים בעינים עצומות ונקבל אותם כתורת משה בסיני, נצטרך לחיות בבועה.
אני יכול להראות לך אנשים שחיים רק על בשר ומעשנים, שהגיעו ועברו את גיל השמונים ללא מחלות כרוניות או ממאירות.
ומנגד אנשים אשר חיים על ויטמינים וצמחים כמו "עיזה פזיזה" ומלאים במחלות אשר אותן הם מנסים לרפא באמצעיים טבעיים ומתים בסבל וייסורים.
עזוב אותנו ממחקרים, תחייה את חייך ותן לאחרים לחיות.
כל מי שמתעלל בחיות, למאכל או שלא למאכל, דינו כלא.
מעבר לכך אין אדם דומה למישנהו, לא וחיצונית ולא פנימית. כל אחד עם האלרגיות שלו.
אני שעובד כשף למעלה מ-25 שנה, אוהב בשר,חיי מבשר, ממליץ על בשר, מבושל ,צלוי, נא, חי.
אבל הכל צריך להיות במידה סבירה.
כמו בכל דבר אחר אסור להגזים.

יום טוב ושבת שלום לך.
פיני

#465 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎12:30

אם מישהו שואל למה אני לא אוכל ביצי חופש, אז יש מספיק סיבות. העיקרית שבהן היא שעדיין משמידים את האפרוחים הזכרים, על אחת כמה וכמה כשהם בעודם בחיים. התרנגולות כביכול מקבלות יחס טוב יותר, אבל עדיין חוות התעללות ברמה כזו או אחרת. ולמתחכם התורן שרוצה להרגיש טוב יותר עם עצמו, עפ"י התשובה שהוא מצפה שאתן לו: לא, אני לא אוכל ביצה של תרנגולת שבמקרה הטילה אותה לידי, דגם פיתחה את היכולת לדבר ואמרה לי "רוצה את הביצה שלי?!?!"

(^זה מה שהיא אמרה)

פיני: "אל תכנסו לי לצלחת!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 חיה ותן לחיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

#466 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎17:53

פיני, אין קשר בין אכילת הבשר לאורח חיים לא-בריא, לעישון יש קשר ישיר.
נכון שיש מעשנים שמצליחים לעבור את גיל ה70, אבל זה אחוז מאוד קטן...

את כל הבולשיט של טבעונים ומאמרי הדמה שלהם הם יכולים לשמור לעצמם. כבר מזמן הוכיחו שמיתוס הכולסטרול לא נכון, אני אוכל 4 ביצים ביום ותאמין לי שהבדיקות דם שלי מצוינות :)
זה יותר קשור לתזונה הכוללת שלך, לסוכרים שאתה מכניס לגוף, לשומנים הלא בריאים, (רמז: אין קשר למזון מהחי), כי רובם הכולל נמצא בפחמימות ומזון מהצומח.

לסיכום, נכון שהמזון מהחי לא הכרחי לתזונה שלנו מלבד B12 וחלבון מלא (אם מדברים על הפן הבריאותי), אבל הבולשיט של טבעונים "זה מזיק", נהיה כבר מעצבן. הטפה לכל דבר.
אני לא מתפלא למה כל הטבעונים שאני פוגש הם רזים עד תת משקל.
אם אתם רוצים לחיות חיים ארוכים, כמה עצות בשבילכם:
אל תעשנו. אל תשתו אלכוהול. אל תאכלו פחמימות פשוטות (לחם לבן, תפוח אדמה), תתרחקו משומן טראנס ומאכלים ומשקאות סוכרים שגורמים להשמנת יתר. תאזנו בין יחס האומגה 3 לאומגה 6 בגוף שלכם. תעשו ספורט ושמרו על כושר. תהיו רגועים. אין מנוס מזה.

#467 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎23:40

את כל הבולשיט של טבעונים ומאמרי הדמה שלהם הם יכולים לשמור לעצמם. כבר מזמן הוכיחו שמיתוס הכולסטרול לא נכון, אני אוכל 4 ביצים ביום ותאמין לי שהבדיקות דם שלי מצוינות :)
זה יותר קשור לתזונה הכוללת שלך, לסוכרים שאתה מכניס לגוף, לשומנים הלא בריאים, (רמז: אין קשר למזון מהחי), כי רובם הכולל נמצא בפחמימות ומזון מהצומח.

לסיכום, נכון שהמזון מהחי לא הכרחי לתזונה שלנו מלבד B12 וחלבון מלא (אם מדברים על הפן הבריאותי), אבל הבולשיט של טבעונים "זה מזיק", נהיה כבר מעצבן. הטפה לכל דבר.
אל תעשנו. אל תשתו אלכוהול. אל תאכלו פחמימות פשוטות (לחם לבן, תפוח אדמה), תתרחקו משומן טראנס ומאכלים ומשקאות סוכרים שגורמים להשמנת יתר. תאזנו בין יחס האומגה 3 לאומגה 6 בגוף שלכם. תעשו ספורט ושמרו על כושר. תהיו רגועים. אין מנוס מזה.

מסכים איתך אבל עדיין קשה לא עם זה שתעשיית הבשר קשורה בסבל נוראי של חיות ולאו דווקא מעשה השחיטה עצמה ( ראה ערך משחטת אדום אדום) ולכן אני חושב שכל עוד אוכלי בשר לא יצאו נגד התופעה שום דבר לא יזוז, הרי מה מפריע לתנובה אם טבעוניים יפגינו נגד אדום אדום???? אבל כמה היא תפגע אם סתם למשל תפתח קבוצה של אוכלי בשר שיגידו לא אוכלים אדום אדום עד שאין מצלמת שם או משהו בסגנון....

#468 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎23:42

מסכים איתך אבל עדיין קשה לא עם זה שתעשיית הבשר קשורה בסבל נוראי של חיות ולאו דווקא מעשה השחיטה עצמה ( ראה ערך משחטת אדום אדום) ולכן אני חושב שכל עוד אוכלי בשר לא יצאו נגד התופעה שום דבר לא יזוז, הרי מה מפריע לתנובה אם טבעוניים יפגינו נגד אדום אדום???? אבל כמה היא תפגע אם סתם למשל תפתח קבוצה של אוכלי בשר שיגידו לא אוכלים אדום אדום עד שאין מצלמת שם או משהו בסגנון....

לא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון. אני לא בעד סבל חיות או שחיטה לא הומאנית. אין לי בעיה עם ההפגנות האלה.

#469 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎08:12

לא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון. אני לא בעד סבל חיות או שחיטה לא הומאנית. אין לי בעיה עם ההפגנות האלה.

באמת נחמד מצדך שאתה לא בעד, וגם מידת החסד האין סופית שלך נחשפת לעין כל לנוכח העובדה שאין לך בעיה עם ההפגנות האלה. אלא שהמגיב שמעלייך מבקש תגובה אקטיבית יותר, משהו בסגנון "עד שלא יינקטו צעדים מעשיים נגד התופעה של התעללות ברוטלית בבע"ח המסכנים שמגיעים בסוף לצלחת שלי, אני באופן אישי מתכוון להחרים את המוצרים שלכם".

אתה יודע למה התגובה שלך כל כך מכעיסה אותי? כיוון שהיא ממחישה באופן הכי מובהק כיצד עוולות אנושיות ובני-עוולה יכולים להמשיך את מעשיהם באין מפריע, זאת כיוון שהרוע מתאפשר דווקא מצד אלה שהגדיר אותם בצורה הכי מדוייקת אינשטיין :

"העולם הוא מקום רע ומסוכן לחיות בו, לא בגלל אלה שעושים רע, אלא בגלל האנשים שלא דבר בנידון."

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#470 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎12:45

באמת נחמד מצדך שאתה לא בעד, וגם מידת החסד האין סופית שלך נחשפת לעין כל לנוכח העובדה שאין לך בעיה עם ההפגנות האלה. אלא שהמגיב שמעלייך מבקש תגובה אקטיבית יותר, משהו בסגנון "עד שלא יינקטו צעדים מעשיים נגד התופעה של התעללות ברוטלית בבע"ח המסכנים שמגיעים בסוף לצלחת שלי, אני באופן אישי מתכוון להחרים את המוצרים שלכם".

אתה יודע למה התגובה שלך כל כך מכעיסה אותי? כיוון שהיא ממחישה באופן הכי מובהק כיצד עוולות אנושיות ובני-עוולה יכולים להמשיך את מעשיהם באין מפריע, זאת כיוון שהרוע מתאפשר דווקא מצד אלה שהגדיר אותם בצורה הכי מדוייקת אינשטיין :

"העולם הוא מקום רע ומסוכן לחיות בו, לא בגלל אלה שעושים רע, אלא בגלל האנשים שלא דבר בנידון."

מעולם לא אמרתי שאני לא רוצה לאכול חיות, אני די אנטי-טבעונות. זה לא אומר שאני בעד שישחטו את החיות בצורה אכזרית, כולנו יודעים איך הם מגיעים לצלחת, והיינו מקווים שהם ישחטו בהתאם.
זה לא יגרום לי להחרים דבר זה או אחר. ואם אתה רוצה הגדרה יותר מדויקת --> אני לא תומך בזה, אבל לא ממש אכפת לי.
החיות לא יקבעו לי את סדר היום, הגוף שלי והמזון לפני הכל.

#471 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎12:50

בדיוק,
גם אותי זה לא מעניין אם מתו היום 492130478 גוזלים, ואני גם מעדיף שלא יתנו לפרה שוקר, אבל אם נתנו נראה לך שזה יפריע לי?
תאכל דשא מצידי, אבל נראה לך שבגלל כמה טמבלים יפי נפש ישתנה פה משהו? וואלה, תמשיך להציף את הפורום, אני רואה את השינוי הדרסטי שאתה מעורר....
  • orelzor ו Pamidor אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#472 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎14:49

בדיוק,
גם אותי זה לא מעניין אם מתו היום 492130478 גוזלים, ואני גם מעדיף שלא יתנו לפרה שוקר, אבל אם נתנו נראה לך שזה יפריע לי?
תאכל דשא מצידי, אבל נראה לך שבגלל כמה טמבלים יפי נפש ישתנה פה משהו? וואלה, תמשיך להציף את הפורום, אני רואה את השינוי הדרסטי שאתה מעורר....

הגישה שלך תוביל לזה שמחר אנשים יראו את סבא שלך ברחוב או את הבן שלך חוטף איזה כאפה או התעללות ויגידו טוב נו קורה מה נקום להתערב? ואתה תצעק חזק כלכך איך אףאחד לא קם לעזור לו...

אם לא אכפת לך מזה שמתעללים בחיות ואתה זה שמשלם את המשכורת למתעללים אין לך כל אמת מוסר ולא נשווה את הדבר ליום השואה הקרוב ...
  • אבי ד אוהב את זה

#473 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎17:27

חחח שניר אין עלייך מילה :ph34r: :ph34r:

#474 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎18:29

יוסףדד, אתה אולי אח של matanh כי נראה לי שיש לכם את אותו תסמונת פיגור,
איך אתה משווה את זה שפרה קיבלה שוקר לזה שיביאו כאפה לסבא שלי ברחוב?
  • charge אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#475 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎18:40

א' אני חושב שאין הבדל שתיהם מעשים של תקיפה
ב' זה פשוט תוצאה של עליית מדרגה, היום לא אכפת לך מהתעללות ביצור חי - כלב או פרה, התעללות לשום ההתעללות ולא שום צורך או אוכל, ומחר לא יהיה אכפת לך מאנשים שסובלים הרי מה ההבדל? אתה מכיר אותם? וגם אם תצהיר שזה לא יקרה, המוסר שלך מתכהה עם הזמן ואולי אפילו יעלם?
קרבות כלבים זה בסדר מבחינת?
מלחמת שוורים?

#476 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎19:37

א' אני חושב שאין הבדל שתיהם מעשים של תקיפה
ב' זה פשוט תוצאה של עליית מדרגה, היום לא אכפת לך מהתעללות ביצור חי - כלב או פרה, התעללות לשום ההתעללות ולא שום צורך או אוכל, ומחר לא יהיה אכפת לך מאנשים שסובלים הרי מה ההבדל? אתה מכיר אותם? וגם אם תצהיר שזה לא יקרה, המוסר שלך מתכהה עם הזמן ואולי אפילו יעלם?
קרבות כלבים זה בסדר מבחינת?
מלחמת שוורים?

קרבות כלבים זה דבר פסול מבחינתי,
מלחמת שוורים? וואלה שאלה טובה, לא לא נראה לי שזה לא בסדר, אין לי בעיה עם זה....

בקשר לשטויות שכתבת למעלה על כבוד למבוגרים,
אני אומר לך שכן יש לי קו אדום, ואני תמיד מכבד מבוגרים, כל ההורים של החברים שלי תמיד הכי אוהבים אותי,
אז בבקשה אל תחליט בשבילי איפה הקו שלי, ואיך המוסר שלי עובד, במיוחד שאתה לא מכיר אותי,
אם אתה מחליט בכל זאת להתעלם מהתשובות שלי ולהגיד "ככה אתה וזהו" אז בבקשה אל תשאל אותי שאלות,
כי אתה גורם לשתינו להראות טיפשים, רק שאני שם לב לזה....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#477 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2013‏, ‎22:45

לא אמרתי שאתה ככה ואני לא מנסה להגיד שאני מכיר אותך, ואם אני חושב עליך משהו זה רק דברים טובים באמת שאתה נראה לי אחלה גבר אולי יש לי טיפה ביקורת על הדעות שלך אבל הן שלך וזה באמת לא ענייני. אני רק מנסה להגיד שמה לעשות אני מניח שאדם מעצם היותו אדם, הדרדרות מוסרית קטנה תגדל אצלו כמו כדור שלג. במשפחה שמלמדים ומחנכים על אהבה ודאגה לכל יצור או בעל חיים אני מניח שלא תהיה התעללות בבעלי חיים ובטח שלא התעללות בבני אדם, אבל במשפחה או חברה לצורך העניין שזכויות בעלי החיים בה נחשבות לאוויר, יקום הגיבור שיסיק מסקנות ויפעל בהתאם אם זה בסדר לבעוט בכלב סתם ככה או לשסע את הכלב שלי באיזה חתולה ברחוב למה שהבחור המבוגר שנתקל בי סתם ככה לא יחטוף איזה כאפה? הרי מי הוא בכלל?

החשיבה שמה אותך מעל בעלי החיים היא הגיונית, אבל ברגע שאתה עושה מין סולם מעמדות שבו החיות הם אוויר ולא יצור חי, מצב שאתה מסתכל עליהם כעל ספקים של הנאה וצריכה בשבילך אתה או כלאחד אחר ידרדר מוסרית...., מה ההבדל בין להרוג פרה בצורה ממש אכזרית כי אתה צריך לאכול אותה ורוצה את העור שלה, לבין לבעוט בחתול אם זה עושה לי טוב, לבין להתעלל בילד כי זה מצחיק?

#478 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎08/04/2013‏, ‎00:50

אני פשוט חושב שלא כל בעלי החיות שווים אותו דבר,
אתה מסכים איתי שאם תנהג ברכב, ובטעות לא הספקת לבלום ונדרסת חתול תרגיש הרבה יותר רע מאשר שהלכת ברחוב ודרכת על נמלה נכון?
לא כל בעלי החיים שווים, ואני לא יודע איך להסביר את זה ולדרג את זה,
זה כמו שאם יבוא גור של כלב לא מזיק וינבח עליך לא תעשה כלום, אבל אם זבוב יציק לך באמצע שאתה עובד בגינה יש סיכוי הרבה יותר טוב שתתן לו זבנג....
אותו דבר ככה עם חיות, לבעוט בכלב זה פסול, לשלוח כלב על חתול זה גם פסול, וכן, לדחוף לפרה שוקר לתחת זה גם פסול.
אבל מכאן להגיד אני לא אוכל יותר בשר נשמע לי נלהב מידי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#479 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎08/04/2013‏, ‎03:20

בדיוק,

הגישה שלך תוביל לזה שמחר אנשים יראו את סבא שלך ברחוב או את הבן שלך חוטף איזה כאפה או התעללות ויגידו טוב נו קורה מה נקום להתערב? ואתה תצעק חזק כלכך איך אףאחד לא קם לעזור לו...

אם לא אכפת לך מזה שמתעללים בחיות ואתה זה שמשלם את המשכורת למתעללים אין לך כל אמת מוסר ולא נשווה את הדבר ליום השואה הקרוב ...

דרך החשיבה שלך פסולה. איך אתה יכול להשוות בין שני הדברים?
מה יקרה אם נקום ונתערב? באמת? מקסימום נדפוק להם מכות והם יפסיקו. אתה משווה את זה לטבעונות מסכנה? אוקי, אז אל תאכלו אדום אדום! בינתיים 95% מהישראלים ימשיכו לקנות.
אתם באמת חושבים שזה יגרום לירידה בקניית מוצרי החלב והבשר בסופרים ובמעדניות? או שפתאום מקדונל'ס וה200 סניפי השווארמה הודו/כבש והמסעדות יפסיקו למכור את הבשר שלהם?

יש כאן עניין של השלייה עצמית, שנובעת לדעתי מטמטום. ואני מחשיב את שתי האפשרוית > מצד אחד אתה לא תאכל חיות, מכיוון שזה מפריע לך מוסרית להשתתף ב"זוועות" האלה. מצד שני, אתה חושב שזה שאתה לא תשתתף מיסורי מצפון, יגרום לאחרים לא להשתתף, או מנגד, לירידה בהריגת החיות. והכי מעצבן שאתם מטיפים לזה.
חיים בסרט, השליה עצמית, טיפשים, לא סגור על ההגדרה שלכם. הדבר היחידי והרציונלי שאתם יכולים לפעול לגביו הוא הפחתת ההתעללות. למה אני לא תומך בהתעללות? כי זה לא מוצדק. הריגת חיות לא מצדיקה התעללות בהם.
למה אני לא עושה משהו בנידון? כי זה לא יגרום לי לא לאכול בשר, אני לעולם לא אפסיק לאכול בשר. עם כל הכבוד לחיות (בניגוד לדוגמה הטיפשית שהבאת כאן); הם לא קשורים לשום אספקט בחיים שלי, מלבד זה שהם מספקים לי מזון וחלבון. אז אל תשווה את זה למישהו שמרביץ לבן שלי.

ואתה אפילו תופתע לשמוע, אבל אני אוהב מאוד מאוד חיות מסוימות, כמו כלבים.

#480 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎08/04/2013‏, ‎07:02

אני ממש לא מאמין כאן במשפט "אל תיכנס לי לצלחת" וכו'.
אני לא מאוד יכול להבין איך אפשר להיות אדישים להתעללות בבעלי חיים ששווה בבסיסה לשואה היהודית. (אפילו ביום הרגיש הזה)
בכלל הנושא כאן לא היה על אם הבשר בריא או לא. זה לא באמת מעניין. גם סוכריות גומי וגלידות זה לא בריא.

הערסים שמתעללים בחיות עשויים מאותו חרא ממנו עשויים הערסים שמרביצים לזקנים.
תמונה שפורסמה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים