בא לי טוב לראות אותו היום.
זיפק, מתי סנכרון לגרסת הבלו ריי? ;-)
נכתב ב- 14/01/2014, 18:06
בא לי טוב לראות אותו היום.
זיפק, מתי סנכרון לגרסת הבלו ריי? ;-)
נכתב ב- 14/01/2014, 19:10
נכתב ב- 14/01/2014, 21:09
זיפק אחי אני יודע שאתה מבין בזה, מהגרסאות הזמינות ברשת של הזאב מוול סטריט איזו הכי טובה?
נכתב ב- 14/01/2014, 21:15
אתה תעשה טעות אם תראה אותו בסקינר, זה סרט לקולנוע אחי.
אני עד היום לא סולח לעצמי שראיתי את ג'אנג'ו ללא מעצורים באיכות הזו, למרות שאחרי זה עשיתי תיקון וראיתי אותו כמו שצריך בקולנוע.
נכתב ב- 14/01/2014, 21:36
אתה תעשה טעות אם תראה אותו בסקינר, זה סרט לקולנוע אחי.
אני עד היום לא סולח לעצמי שראיתי את ג'אנג'ו ללא מעצורים באיכות הזו, למרות שאחרי זה עשיתי תיקון וראיתי אותו כמו שצריך בקולנוע.
אין אחי אני לא מסוגל להיות מרוכז במשך 3 שעות בקולנוע.
את ג'אנגו ראיתי שנה שעברה בסקרינר ומאוד נהניתי, אני לא כזה בררן בנוגע לאיכות, היא צריכה להיות פשוט ניתנת לצפייה. אני לא מסוגל לצפות בTS, אבל סקרינר טוב בהחלט מספיק לי.
נכתב ב- 14/01/2014, 21:54
הסקרינרים של "הזאב מוול סטריט" לא משהו בכלל. משום מה לא הצלחתי למצוא את המקור (כלומר את הדיסק המלא), וככה גם רוב המקודדים הנורמלים ברשת, אז רוב מה שיש די זוועה ואין כזה הבדל בין הגרסאות. הגרסאות של VAIN, ACAB ו-TiTAN יחסית בסדר.
נכתב ב- 14/01/2014, 22:05
אין שנוח לך אחי, כל אחד מאיתנו חוטא מדיי פעם בסקינר ;-)
אני פשוט רוצה שתרגיש את העוצמות והטירוף שיש לסרט, ובבית, מול הטלויזיה, או המחשב...זה פשוט לא זה.
נכתב ב- 14/01/2014, 22:23
הסקרינרים של "הזאב מוול סטריט" לא משהו בכלל. משום מה לא הצלחתי למצוא את המקור (כלומר את הדיסק המלא), וככה גם רוב המקודדים הנורמלים ברשת, אז רוב מה שיש די זוועה ואין כזה הבדל בין הגרסאות. הגרסאות של VAIN, ACAB ו-TiTAN יחסית בסדר.
תודה על התשובה אחי. דווקא יש לי את הפרופר של ham וזה נראה ממש סבבה בסטרימר שלי, אבל אני אבדוק גם את אלו שציינת.
קליפס, אל תדאג אחי יש לי אחלה מערכת קולנוע ביתית בסלון עם מסך 60 אינץ', אני בטוח שאני ארגיש את העוצמות. הבעיה שלי שיש לי שריטה כזאת בנוגע לסרטים שאני ממש מחכה להם שאם אני מפספס אפילו משפט בצפייה ראשונה בגלל הפרעה או חוסר ריכוז אני חייב לעשות rewind.
וסעמק איזה כוסית המרגוט רובי הזאת, מצדיע לסקורסזה על הליהוק חח.
ולא הבנתי למה אתה קורה לזה סקינר חח.
נכתב ב- 14/01/2014, 23:10
חחחחחח תאמין לי, גם אני לא יודע...זה תמיד מתבלבל לי.
נכתב ב- 15/01/2014, 06:53
About time -
מתחיל כמעין סרט מדע בדיוני-קומי, ומתפתח בסופו של דבר לדרמה מעולה עם מסר לחיים.
מומלץ בחום.
-
נכתב ב- 15/01/2014, 20:40
יום אימונים מסוכן:
הרבה זמן עבר מאז שראיתי אותו..אז החלטתי לצפות שוב. סרט ענק. משחק ענק. בימוי ענק. חבל שלא עושים כאלה יותר.
28 ימים אחרי:
סרט מיותר לחלוטין. לא טוב, לא מותח ולא מצליח להשאיר בנאדם ער. לא להשלים.
נכתב ב- 15/01/2014, 20:57
דווקא אהבתי את 28 ימים אחרי.
מדכא רצח, אבל מאוד יחודי בז'אנר...את ההמשך שלו שנאתי, 28 שבועות אחרי.
יום אימונים מסוכן סרט טוב מאוד.
רק חבל על הבמאי שלא התרומם מאז, עשה סרטים בינוניים ומטה.
נכתב ב- 15/01/2014, 22:13
באמת ש"יום אימונים מסוכן" שעמם אותי. לא הבנתי על מה המהומה ועל מה האוסקר לדנזל וושינגטון.
נכתב ב- 16/01/2014, 14:37
HER:
מהסרטים היותר אוברייטד בזמן האחרון. הוא חמוד, והוא גם מאוד מקורי ומשוחק טוב (טוב, לא לעוף יותר מדי חואקין פיניקס לא עשה פה משהו יוצא דופן) אבל הוא ממש נמרח, ובאיזשהו שלב של הסרט זה מתחיל להתיש אותך, והעלילה נהיית מסטיק. היה לו פוטנציאל, והאמת שחבל
נכתב ב- 17/01/2014, 23:36
קפטן פיליפס -
סרט מעולה. מותח מאוד, מעניין, מחזיק אותך בסיפור מההתחלה ועד הסוף, היו חילופים יפים בין אנשי הצוות המשניים (בהתחלה הצוות של "האלבמה", אחרי זה צוותי החירום של ארה"ב ובסוף הנייבי). כל החלק האחרון של הסרט היה יוצא מן הכלל. לא סרט לאוסקר לדעתי, אבל סרט מצויין. נהניתי מאוד.
נכתב ב- 18/01/2014, 15:48
נכתב ב- 18/01/2014, 17:48
קליפס, מסכים מאוד עם חלק מהדברים.
אני בכל זאת חושב שזה סרט טוב, יש בו כמה דברים שהצליחו.
בעיקר סצינות הלקאות מזעזעות שעוד לא נראו, אבל תכלס - זה לא מספיק.
גם הצילומים והעריכה מצוינים, משקפים את התקופה והאזור בארה"ב בצורה מרשימה.
אבל חסר בו המון לב, אם שואלים אותי. ולפרקים ארוכים למדי הוא גם משעמם.
נאכל ע"י "הצבע ארגמן" בלי מלח.
נכתב ב- 18/01/2014, 19:24
נכתב ב- 19/01/2014, 01:26
גרין מייל זה סרט שעומד אצלי בטופ 10. הסצנה שהוא נוגע בו ורואים מה קרה חקוקה אצלי מאז. יצירת מופת.
נכתב ב- 19/01/2014, 01:33
אוקיי, אז ראיתי את "הזאב מוול סטריט" ואני חושב ש-3 שעות זה ממש ממש ממש ארוך לסרט כזה.
לא התלהבתי מכלום בסרט. כאילו, מרגיש לי שכבר ראיתי סרטים דומים לזה.
הלכנו 4 אנשים, הייתי היחיד שנשאר ער לאורך כל הסרט
אולי הייתי צריך להתעקש עוד קצת על "ג'ק ראיין - גיוס הצללים"
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים