כולם שם ענקיים
אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 15/12/2013, 22:57
נכתב ב- 16/12/2013, 02:11
העור בו אני חי -
וואו, סרט נורא מקורי ומפתיע. חולני קצת אפילו, אבל פשוט מצויין.
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
ממליץ בחום.
-
נכתב ב- 16/12/2013, 15:37
הפסנתרן: סוף סוף השלמתי את הסרט הזה! סרט מעולה, מעיק ונוקב. לא כבד כמו סרטי השואה האחרים, ועל כן אפשר להתייחס אליו לא רק בהגדרה הזאת.
- Murdock אוהב את זה
נכתב ב- 20/12/2013, 16:45
רידיק:
אני חושב שהרבה זמן לא ראיתי סרט כל כך גרוע מבחינת אפקטים, מביך מאוד, אפילו הקודמים נראו טוב יותר.
עם תקציב של 40 מיליון דולר, הצליחו לעשות כל כך מעט, וזה עוד מבלי להזכיר את חוסר העלילה.
סרט מיותר, אין טעם לבזבז עליו זמן.
נכתב ב- 20/12/2013, 17:06
פעם בכמה חודשים יש לי את הדחף לראות שוב שר הטבעות. ללא ספק פסגת הקולנוע ודבר שלא יראה כמותו.
נכתב ב- 20/12/2013, 17:10
לגמרי, האהוב עליי בסדרה הוא שיבת המלך.
שאני רואה את ההוביט היום, אני מקבל חלחלה, איך ג'קסון הצליח לגרום לסרט להראות פחות טוב מהקודמים, זאת תעלומה.
נכתב ב- 20/12/2013, 17:10
רידיק:
אני חושב שהרבה זמן לא ראיתי סרט כל כך גרוע מבחינת אפקטים, מביך מאוד, אפילו הקודמים נראו טוב יותר.
עם תקציב של 40 מיליון דולר, הצליחו לעשות כל כך מעט, וזה עוד מבלי להזכיר את חוסר העלילה.
סרט מיותר, אין טעם לבזבז עליו זמן.
אכזבת אותי.
ראיתי לפני כמה ימים הנערה עם קעקוע הדרקון (החדש יותר) -
באמת סרט מעניין וסוחף. הסוף היה קצת מוזר אבל בקטנה.
4\5
-
נכתב ב- 20/12/2013, 17:12
אכזבתי אותך איך? חח
שמתי לב שאתה לוקח את ההמלצות שלי, במקרה של "העור בו אני חי" דווקא הרווחת.
ככה שאם אני קוטל משהו, זה לטובתך ;-)
- ThUnDeR אוהב את זה
נכתב ב- 20/12/2013, 18:57
אכזבתי אותך איך? חח
שמתי לב שאתה לוקח את ההמלצות שלי, במקרה של "העור בו אני חי" דווקא הרווחת.
ככה שאם אני קוטל משהו, זה לטובתך ;-)
הבנת אותי לא טוב.
אני מתכוון שציפיתי לסרט הזה כבר די הרבה זמן, וביאסת אותי עם החוות דעת..
וכן, העור בו אני חי באמת סרט מעולה ומקורי.
- CLIPSE אוהב את זה
-
נכתב ב- 20/12/2013, 19:22
שאני רואה את ההוביט היום, אני מקבל חלחלה, איך ג'קסון הצליח לגרום לסרט להראות פחות טוב מהקודמים, זאת תעלומה.
כי הסיפור פחות טוב? ועל מה אתה מדבר? חלחלה? ההוביט בכל זאת עולה על כמעט כל סרט שיצא מאז 2006, אולי חוץ מבודדים יוצאי דופן.
נכתב ב- 20/12/2013, 19:52
כי הסיפור פחות טוב? ועל מה אתה מדבר? חלחלה? ההוביט בכל זאת עולה על כמעט כל סרט שיצא מאז 2006, אולי חוץ מבודדים יוצאי דופן.
מה עד כדי כך אהבת את ההוביט? אני הפסקתי אותו באמצע מרוב שהשתעממתי. אבל אם להיות כנה אני גם לא אהבתי במיוחד את טרילוגיית שר הטבעות, תמיד הרגישה לי ילדותית מדי.
משחקי הכס למרות שהיא לא סדרה מושלמת טובה ובוגרת יותר מטרילוגיית שר הטבעות לדעתי..
- Reckoner אוהב את זה
נכתב ב- 20/12/2013, 20:38
חלחלה לעומת שר הטבעות.
לא רק הסיפור, בכלל...האפקטים נראים לי פחות טוב, פחות אמין מבחינת יצירת העולם, קשה להתעלם שהכל נראה תפאורה.
הייתי מוותר על ההוביט בשמחה, לא מאמין שאני אראה את האחרים, ילדותי מאוד.
נכתב ב- 20/12/2013, 21:30
מה עד כדי כך אהבת את ההוביט? אני הפסקתי אותו באמצע מרוב שהשתעממתי. אבל אם להיות כנה אני גם לא אהבתי במיוחד את טרילוגיית שר הטבעות, תמיד הרגישה לי ילדותית מדי.
משחקי הכס למרות שהיא לא סדרה מושלמת טובה ובוגרת יותר מטרילוגיית שר הטבעות לדעתי..
אני ממש ממש אוהב את שר הטבעות, זה בערך הסרט פנטזיה שדווקא הכי לא ילדותי בשבילי. כזה שאפשר להתחבר אליו לא רק בגיל קטן.
כל סרט שמזכיר/נמצא באותו עולם אוטומטית מחזיר אותי אחורה. אין סרט שאני זוכר יותר בקולנוע מאשר את שיבת המלך..10 שנים עברו מאז וזו עדיין החוויה הקולנועית הכי גדולה שהיתה לי. אני מכיר עוד המון שחושבים כמוני, והאמת? אולי ממש בודדים שחושבים כמוך..כי אני הצלחתי לגרום לשונאי פנטזיה ולכאלה שלא מתחברים בשיט להכניס את הטרילוגייה לטופ שלהם..אבל שוב אתה ראית ולא אהבת אז אין איך לשחק עם זה..
וההוביט פחות טוב אם משווים, אין ספק בכלל. אני מדבר כסרט בפני עצמו, שמתרחש באותו עולם, הוא אדיר בשבילי..
נכתב ב- 21/12/2013, 07:45
אם כבר פנטזיה, אבק כוכבים ראית? אם לא אז כדאי שתראה, כיף של סרט.
רוברט דה נירו ביופי של תפקיד :-)
- ZIPC ו avihai23 אוהבים את זה
נכתב ב- 21/12/2013, 10:08
חלחלה לעומת שר הטבעות.
לא רק הסיפור, בכלל...האפקטים נראים לי פחות טוב, פחות אמין מבחינת יצירת העולם, קשה להתעלם שהכל נראה תפאורה.
הייתי מוותר על ההוביט בשמחה, לא מאמין שאני אראה את האחרים, ילדותי מאוד.
כל-כך מסכים איתך לגבי הנושא הזה. ההוביט מצועצע בטירוף מבחינה ויזואלית וזה בולט לעין וצורם.
מהראשון נהניתי מאוד, אבל הייתי אומר שג'קסון הכניס בו כמעט את כל הספר, אז מה בעצם נשאר לסרט השני? לא הרבה, קטעים מונפצים עם לגולאס.
ומה יישאר לשלישי? לא משהו שטולקין כתב, לצערי.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 21/12/2013, 10:15
אם כבר פנטזיה, אבק כוכבים ראית? אם לא אז כדאי שתראה, כיף של סרט.
רוברט דה נירו ביופי של תפקיד :-)
סרט ממש מהנה, זכור לי לטובה. הוא עשוי פשוט מצוין, והסיפור טוב.
ועכשיו לנושא עצוב...
"וולברין" האחרון - פשוט אסון. פעם נוספת שבאים והורסים את דמות הקומיקס האהובה עליי וכנראה על רבים אחרים,
עם סרט שהופך אותו למוטציה בלתי מנוצחת, וטווה סביבו אויבים וחברים שטחיים ועלובים.
אני יודע שזה סרט קומיקס, אבל הוא יותר מדי מזלזל באינטליגנציה של אנשים. לא ציפיתי לכזה פלופ מהבמאי של "3:10 ליומה" ו"הולך בדרכי".
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 21/12/2013, 12:33
אני גם אהבתי את שר הטבעות אבל ראיתי אותו מזמן. אולי אם הייתי רואה את זה עכשיו אז האפקטים גם לא היו מרשימים כבעבר.
האפקטים של ההוביט (בחמישי ראיתי את השני) היו מזעזעים. אפילו המים לא נראו אמיתיים ברוב הפעמים. המסך הירוק המוגזם שליווה את כל הסרט היה מעצבן מוות.
והסרט... אני חושב שפיטר ג'קסון מנסה כל הזמן לנצח את השיאים שלו. למה ככ ארוך? הספר לא היה ככ ארוך...
את וולברין שנאתי בפעם הראשונה בקולנוע ואז בצפייה שנייה בבית כבר אהבתי אותו יותר. (כנראה הייתי עייף בבית קולנוע)
אבל כן - הוא לא היה ברמה של הקודמים. (אהבתי את הוולברין הקודם)
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 21/12/2013, 14:03
שתי הסרטים של וולברין מזעזעים, השני בכלל סיוט.
האקס מן הכי טוב לדעתי זה 2.
- subbie ו CLIPSE אוהבים את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 21/12/2013, 14:10
גם אני אמרתי את זה, מסתבר שיש לי מושג בקולנוע אה? חח