שתי דברים ונתחיל מהסוף
נמאס כבר שכל אבל כל אוהד קבוצה שהוא נחשב ל'שרוף' חושב שכל השופטים מכורים וכל השופטים נגד הקבוצה שאותה הוא אוהד. ומי שלא מכור זה השופט שנתן אדום ליריבה ופנדל שלא היה. נמאס כבר מהשטויות האלה. כל השופטים באים בסופו של דבר להרוויח כסף בעבור העבודה שלהם. יהיו טובים? יקבלו עוד משחקים ויותר כסף (לראיה, חכמון, השופט הגרוע בליגה עד לפני כמה שנים - לדעתי עדיין בין הגרועים - שפט בחמישי עם צוות שלם מישראל באולד טראפורד). אין להם שום שום שום אינטרס לשרוק בצורה לא נכונה לכל קבוצה שהיא. ואני כמובן שלא מדבר על מקרים מאוד בודדים של שופטים שמכרו משחקים, דבר שאני בספק גדול אם קרה בשנים האחרונות בליגת העל.
--
שמע, אני לא מזלזל בגדולה של המועדון ושל הקהל. אבל וזה אבל גדול, אתה לא יכול לבוא להגיד במה מכבי או ב"ש טובים מכם. זה ברור במה. לשתי הקבוצות האלה יש בעלים עשירים מאוד שבמשך כמעט עשור בונים קבוצה חלק אחרי חלק עם השקעות אדירות. קבוצות שהן ככל הנראה מהטובות שהיו פה אי פעם (ופה שוב שאפו אדיר לב"ש על ההתקדמות שלהם), במיוחד מכבי שבנתה פה שושלת לפחות בטופ 5 אי פעם לדעתי (בהתייחס לכמות תארים והשתתפויות במפעלים אירופיים). לבית"ר חסר הרבה מאוד זמן, שחקנים ובעיקר כסף כדי להגיע למעמד הזה.
אוקיי, בית"ר מכרה את אצילי אז? מכבי מכרה את זהבי שאתה תסכים איתי שהוא הרבה יותר קריטי למכבי מאשר אצילי לבית"ר, עם כל הכבוד להשפעה שלו. ומכבי התחזקה ובנתה את עצמה מחדש. יש לכם אולי קהל אדיר אבל הוא תומך רק כשהקבוצה טובה, בית"ר מתדרדרת למקום 10 יהיו 30 אלף בטדי? בחיים לא, גם לא נגד מכבי או הפועל.
בשורה התחתונה, אני אמרתי את זה בשנה שעברה בסוף העונה שהתחלת לדבר על אליפות, אין לכם שום סיכוי, לא עכשיו ולא בזמן הקרוב, להתמודד על תארים בצורה אמיתית. אתם יכולים להבליח איזה גביע אבל התמודדות אמיתית על אליפות לדעתי אין שום סיכוי שתצליחו.
תסתכל על העונות הכי גדולות שלכם ותבין שגם אז עם הקבוצה הגדולה שהייתה לכם לא עשיתם אחוזי הצלחה כמו שמכבי וב"ש עשו בשנים האחרונות, אולי זה כי הפערים גדלו אבל עדיין. למכבי, וגם לב"ש ברור שכל משחק בליגה הוא קריטי. בגלל השוויון הכוחות היחסי בנינו, כל נקודה יכולה להכריע אליפות שלמה, ואין שום סיכוי שבית"ר בפורמה הנוכחית יכולה להרים את עצמה לרמה שלנו.
אני אחזור שוב על מה שאמרתי בסוף העונה הקודמת - המקום השלישי יסיים במרחק של 10+ מהמקום השני בסוף העונה. חותם על זה.
אני לא יודע אם זהבי היה יותר חשוב למכבי מאשר אצילי,
יש פה הרבה משתנים,
1. מכבי יש שחקנים טובים, שבצל של זהבי היו פחות טובים, בנוסף הבאתם מלא כסף בעדו, שהביא לכם שחקנים טובים.
2. עומר היה הכל בקבוצה שלנו, הוא היה יורד להביא כדורים, מבשל בלי סוף ואם הם מתעצבן שהם גרועים אז הוא מבקיע, הוא שחקן מעולה, הרבה פחות מזהבי, אבל בחומר השחקנים שלנו, אני חושב שהוא היה משמעותי,
3. מסכים על ה10, אמרתי את זה עם אצילי, וגם כתבתי אז בלי אצילי לא.
בקשר לבעלים עשיר, תקשיב, הם באים בטענות כי הם אומרים שטביב לא שם שקל (והוא לא.) אז למה צריך את הטמבל הזה? אם הוא לא שם כסף, אנחנו יכולים להסתדר לבד...
שמע, הקהל לא בא בגלל שביתר לא טובה, לקהל נמאס מהגזענות, אם המשטרה ובית הדין היו עושים את העבדוה שלהם מזמן זה היה קורה,
פעם הסברתי לך תחשוב שאם הפנאטיקס יריבו עם ההנהלה ושער 8 ישרוק להם בוז ואז שער 11 יתנו מכות לשער 8,
שבוע אחרי זה שער 8 ישרקו בוז? אתה תבוא לריב מכות עם אנשים? מה אני מחנך? מה אני צריך לריב עם אנשים כי שוטר הומו אין לו אומץ להשתיק מישהו?
שמע אני לא חושב שמשיח מקבל מעטפות, אבל זין שלי שזה צירוף מקרים, יותר מזה אחרי זה הוא כזה פחד שהגיע לכם 2 פנדלים!!! והוא לא שרק.