ברור שאנשים יעופו על הקרב ובצדק,אבל גם דני וטיריון היה תענוג,ואפילו הסיפור של אריה היה טוב מאוד.
פרק קרוב מאוד למושלם.
נכתב ב- 01/06/2015, 15:55
ברור שאנשים יעופו על הקרב ובצדק,אבל גם דני וטיריון היה תענוג,ואפילו הסיפור של אריה היה טוב מאוד.
פרק קרוב מאוד למושלם.
נכתב ב- 01/06/2015, 17:39
איזה פרק, תענוג צרוף!
כל הקווי עלילה בפרק הזה היו מעניינים.
בהחלט הפרק הטוב ביותר של העונה.
נכתב ב- 01/06/2015, 19:31
הולי פאקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! הסצינה הכי אדירה שראיתי מזה שנים!
ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!
אין על הצפון בעולםםםםם, ג'ון סנואו הוא אח על אמת, פיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! אורגזמההההההההההה!
נכתב ב- 01/06/2015, 19:48
שמעו, אני מתקשה להרגע.
ראיתי את הפרק הזה בשיא הוליום עם מערכת סאונד פסיכית, 1080P חמש ג'גה קובץ, לא, זה היה מטורף!
שיחקו אותה, וואוו, מדהים, איזה אפקטים לפנאון, בקולנוע לא ראיתי דברים כאלה, פאק, יקח לי זמן עכשיו...
נכתב ב- 01/06/2015, 20:24
חבל שלא הרחיבו לפרק שלם כמו בעונה הקודמת.
רוב הפרק היה מיותר, אבל אני מניח שצריך לשמור קצת תקציב לפרק 9
נכתב ב- 01/06/2015, 20:26
שם הפרק הבא יותר מדליק מהפרומווו
נכתב ב- 01/06/2015, 20:44
נכתב ב- 01/06/2015, 22:00
אני חסר מיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שום רגע בפרק הזה לא היה מיותר (אולי קצת עם סרסיי).
אני מתתתתתתתתתתתתתת
נכתב ב- 01/06/2015, 22:01
נכתב ב- 01/06/2015, 23:30
ואוו ואוו ואווו!!
איזה פרק מטורף!!!!
פשוט מדהים!
וזה רק פרק 8, מה יהיה שבוע הבא...
נכתב ב- 01/06/2015, 23:49
מבחינתי, הסצינה הזו הצילה את העונה עד עכשיו.
אם זה היה אסון טוטאלי לפני, עכשיו יש תקווה לפרקים הבאים, אולי בסוף נגיד עליה שהיא בסדר.
נכתב ב- 02/06/2015, 00:31
איזה קשה זה לראות טלוויזיה רגילה אחרי זה. המעבר הזה פשוט כואב.
נכתב ב- 02/06/2015, 00:39
זו הסיבה למה אני מתקשה להתחיל סדרות חדשות, הכל נראה חרא.
פה ושם אני מנסה לראות המלצות שנותנים לי, אבל מתעייף ומוותר, אני לא מתחבר לכלום יותר.
נכתב ב- 02/06/2015, 01:02
שמע, אם להוציא את שובר שורות (שאחת הטובות שהיו) בשנים האחרונות יש סה"כ 3 סדרות שהן באמת באמת מעל לשאר.
משחקי הכס
בית הקלפים
שרלוק
כל השאר יכול להיות טוב, אבל לא מעבר.
נכתב ב- 02/06/2015, 01:33
פרק לא רע. כל העלילות התקדמו יפה, היה קצת שקוף שיהיה קרב ושהבחורה ההיא לא תחיה אבל נבליג.
סוף סוף משהו עם העלילה של אריה התקדם וזה דווקא נראה מעניין.
פחות איכפת לי מהאפקטים אבל גם היו מוצלחים. הקרב של ג'ון סנוו נגד הענק היה מעניין ומחדש וגם שניות לפני תחילת הקרב היו כמה רגעי מתח טובים.
למען האמת אני לא מבין כל כך למה לאנשים התלהבו יותר מהרגיל, יכול להיות שאיבדתי את חוש הטעם?
היה פרק מאוד טוב אבל לא אחד כזה שאני נשאר פעור פה אחריו.
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 02/06/2015, 02:00
שמע, אם להוציא את שובר שורות (שאחת הטובות שהיו) בשנים האחרונות יש סה"כ 3 סדרות שהן באמת באמת מעל לשאר.
משחקי הכס
בית הקלפים
שרלוק
כל השאר יכול להיות טוב, אבל לא מעבר.
כן, שובר שורות היחידה שאהבתי בשנים האחרונות.
אני חושב שהספין אוף שעשו עם העורך דין, סול...על הפנים, אחד המביכים, לא יודע איך אפשר לרדת ברמה ככה.
בית הקלפים לא ראיתי, שונא פוליטיקה ואת כל הדרעק הזה של ארצות הברית, מעניין לי ת'תחת.
לגבי שרלוק, אולי ניתן צ'אנס בעתיד.
למרות שיש ירידה ברמה העונה, ואולי גם עונה קודמת...
משחקי הכס אחראית כל כך הרבה רגעים בלתי נשכחים, אין אף אחת כמותה, ואני בספק אם יהיה.
נכתב ב- 02/06/2015, 10:23
אני ממש אוהב את "המתים המהלכים", אבל אין מה לומר, השבוע משחקי הכס גרמו להם להיראות כמו הטלטאביז.
נכתב ב- 02/06/2015, 10:25
לגמריי.
נכתב ב- 02/06/2015, 10:35
פרק לא רע. כל העלילות התקדמו יפה, היה קצת שקוף שיהיה קרב ושהבחורה ההיא לא תחיה אבל נבליג.
סוף סוף משהו עם העלילה של אריה התקדם וזה דווקא נראה מעניין.
פחות איכפת לי מהאפקטים אבל גם היו מוצלחים. הקרב של ג'ון סנוו נגד הענק היה מעניין ומחדש וגם שניות לפני תחילת הקרב היו כמה רגעי מתח טובים.
למען האמת אני לא מבין כל כך למה לאנשים התלהבו יותר מהרגיל, יכול להיות שאיבדתי את חוש הטעם?
היה פרק מאוד טוב אבל לא אחד כזה שאני נשאר פעור פה אחריו.
כי זה לא פעור פה מבחינת תדהמה, זה פעור פה עם חיוך מטומטם בגלל הדבר הכל כך אפי שראית עכשיו.
לפי התגובות שלך על הסדרה בכללי הייתי אומר שלא תהנה ממנה ממש יותר, וזה בגלל רגשות שבאו מראש.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים