עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים

• אנא התחבר בכדי להגיב
462 תגובות לנושא זה

#441 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎14:49

http://rotter.net/fo...s1/120004.shtml

צבא מצרים מונע כניסה של תרופות, אנחנו מספקים חשמל מים גז, בטון למנהרות ודשן לקסאמים, ואז אנשי שמאל יוצאים עלינו. לכו למצרים לתקן את העולם בטוח ששם תמצאו צבא הוגן והומניטרי.

#442 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎15:15

אנשים שוכחים מה היה כאן לפני קצת יותר מעשור. במהלך כמה שנים ספורות נהרגו 1000 ישראלים ונפצעו כמה אלפים. העשור האחרון הוא אחד מהעשורים השקטים מבחינה ביטחונית, וכלל ההרוגים מטרור בזמן האחרון משתווה בערך לפיגוע אחד בתקופה השחורה ההיא. אז במקום לנצל את השקט היחסי שיש כאן בשביל לחתור לפיתרון או לפחות בשביל להגיע למקום שממנו נוכל לנהל את הסכסוך, הפוליטיקאים שלנו בוחרים ללבות את האש ולהגביר את הפאניקה מטרור דווקא כשהוא במינימום. אבל הם פוליטיקאים. מהם אני לא מצפה מכלום. איך אנשים שתומכים בהם מסוגלים לשמוע את הבולשיט הזה אין לי מושג.

מעבר לכך, להגיד שבעזה כרגע אין בעיה הומניטרית כשאנחנו מדברים כבר על 330 הרוגים כשמתוכם 75 ילדים מתחת לגיל 18, כשלרוב תושבי עזה אין חשמל 20 שעות ביממה ואין מים, כש2000 בתים נהרסו ולתושבים שם אין לאן לברוח זו כבר רשעות. אפשר לתמוך במבצע, אבל צריך להכיר בסבל של הצד השני.

כן, יש שיפור ניכר בשנים האחרונות, אז מה? זה עדיין לא קרוב להיות המצב הרצוי. חוץ מזה, אתה שוכח משהו: השינוי במצב הוא לא בגלל שינוי בציבור הפלסטיני, הוא בגלל גדר ההפרדה ושדרוג כוחות הביטחון. הרי כמו שאתה רואה, ניסיונות לעשות פיגועים יש כל הזמן, אך כוחות הביטחון מצליחים לסכל אותם ברוב המוחלט של המקרים.

אני לא תומך באופן עיוור בפולטיקאים, ואני כן תומך בהידברות עם אבו מאזן, אני מאמין שהוא לא תומך בטרור, לפחות לא באופן אקטיבי, אבל אני לא מוכן לדבר איתו כשהוא נמצא בממשלת אחדות עם חמאס. מאוד פשוט.

אני כן חושב שזו טעות של הממשלה שלא פתחה במו"מ יותר רציני עם אבו מאזן ולא מו"מ שכל מטרתו היא להכשיל את הצד השני ולהאשים אותו, וזה משהו מאוד מכעיס, אבל גם הצד השני אשם בכך לא פחות מאיתנו.

כן, אני אומר בפה מלא שאין בעיה הומניטרית בעזה. אתה מבלבל בין שני דברים, הרוגים לא מעידים על בעיה הומניטרית. אין שם בעיות של ביוב לא זורם או חוסר במזון. לתושבים בהחלט יש לאן לברוח - הם יכולים ללכת למחנות הפליטים, זו הבחירה שלהם שלא ללכת לשם, או לפחות בגלל כפייה של החמאס. אני מכיר בזוועה שמתרחשת שם, אך אין ברירה וזה משהו שצריך לקרות כדי להפסיק את הטרור המתמשך. אם לא נפסיק את זה עכשיו, גם אזור גוש דן יכנס למעגל האש באופן קבוע ויומיומי.

עד המבצע לא היו בעיות קשות של חשמל, ברוב הרצועה היה חשמל 24/7, ובחלקים ממנה היה חשמל 12 שעות ביממה, אומנם לא קל, אך נסבל. כשהמבצע התחיל, צומצמה אספקת החשמל, וכשרקטה פגעה בקו מתח המספק חשמל לעזה, אספקת החשמל צומצמה משמעותית. עפ"י כלי התקשורת בעולם, יש חשמל 8 שעות ביממה, בהחלט מצב קשה, אבל עדיין נסבל, בטח בהתחשב בכך שברצועה ערוכים לכך ומצויידים בהמוני גנרטורים ודלק לא חסר להם.

אגב, עכשיו זה 2000 בתים? רק לפני יום זה היה 750 בתים... מספיק לנפח מספרים.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#443 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎16:19

זהבה גלאון עוקרת ישראל מבפנים וגם מחוצה לה כרגע בערוץ 2

זהבה גלאון: ''אולי לא יידעו את החמאס שהיתה הפסקת אש ולכן הוא ירה''

עד כמה אפשר להיות פאטתי ואידיוט, זו בהחלט מחלה נפשית.

#444 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎16:52

לפחות היום אהרונוביץ' דיבר על זועבי וזחלאקה הזה, שהוא יפעל להוריד להם את החסינות ולעצור אותם,

על ההפגנה שהייתה בחיפה, ביזיון שהאנשים האלה יושבים בכנסת שלנו

#445 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎18:35

אין טרור בגדה? תקרא קצת, אני בתור חייל בחברון מקבל בממוצע בקתב כל יומיים, זה שאתה קורא לזה הפגנות, זה לא הם לא עומדים על שלטים, הם מטוסים עלינו סלעים, ובקבוקי תבערה, תשמח לדעת שכן אנשי חמאס היו מעורבים בחטיפה, זה ידוע מהיום הראשון, כבר ביום השני לאחר המבצע התחלנו לחפש בוודאי חלחול, שם לבסוף הם נמצאו, בדרך נמצאו המון כלי נשק( מה ישלהם לעשות עם זה?) אם אתה חושב שאלה לא אנשי חמאס, אז מצבך קשה, עוד רגע תגיד שזו עבודה של השכן כדי לחסל את החמאס.

האמת שחבר שלי שמשרת שם (הוא בכפיר) כמעט כל יום יוצא למעצרים וכמעט בכל מעצר מוצאים אמל"ח רציני, לפעמים כבד מאוד (בונא, פעם אחת מצאו סנייפר מטורף שלא היה מבייש את המארינס). הטרור לצערנו רק מתגבר, הוא לגמרי שולט בעזה וגם יש לו חלק גדול ביהודה ושומרון.

אני גם בכפיר,גדוד לביא, את הסנייפר שאתה מדבר ישמצב שמצאנו ביחד חחחח, באותו ואדי התרחש פיגוע לחפני 8 שנים =http://he.wikipedia....הפיגוע_בנחל_תלם

כאשר חיפשנו במקום, הגענו לביתו של אח של המחבל, איש עסקים, אחרי חיפוש קצר ושבירה של כל הבית לרסיסים ( כמובן רק אחרי שמצאנו חשד קרי אקדח צהלי, שכן אסור לשבור סתם כך) הגענו אל השלל הבא - 2 רובי דרגונוב, רובה צלפים רוסי, לא צהלי, הגיע לבחור דרך חסידה, 4 רובי אמ 16 צהליים, 2 קלצניקוב ששייכים לרשות, 2 אקדחים צהליים ולקינוח 6 רימוני רסס צהלים וכל זה עם טרקטורון ישראלי גנוב. אחיו היה מחבל.... אבל לך תסביר שאין פיגועים בגדה.

ההסתכלות שלך היא ככ עיוורת, הרי גם אם יש סבל בעזה מה נעשה? לא נפציץ? אז הנה

http://www.ynet.co.i...4545333,00.html

לא הפצצנו בתי ספר עם אמלח, מחבלים שברחו לאמבולנסים, מחבלים שיושבים ליד ילדים, מה אתה עוד מצפה מצהל? זו מלחמה, תכניס לך אתזה לראש, יורים עלינו טילים, ואם לא כיפת ברזל המדינה הייתה תחת אחת המתקפות הכי קשות שהיא ידעה.

איזה מחזור אתה? גם חבר שלי בגדוד לביא חחחח קוראים לו מיכאל

ותקפו היום ג'יפ של מח"ט נהרגו קצין במילואים ועוד חייל סדיר שהיה בחפק מח"ט, יהיה זכרם ברוך.

#446 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2014‏, ‎18:39

מסכנים החיילים :( מסכנות האמהות.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#447 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎04:27

http://rotter.net/fo...s1/120004.shtml

צבא מצרים מונע כניסה של תרופות, אנחנו מספקים חשמל מים גז, בטון למנהרות ודשן לקסאמים, ואז אנשי שמאל יוצאים עלינו. לכו למצרים לתקן את העולם בטוח ששם תמצאו צבא הוגן והומניטרי.

http://www.ynet.co.i...4546541,00.html

#448 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎07:13

עוד 2 חיילים נהרגו :( יהי זכרם ברוך.

כבר לא יכול לקום בבוקר ולראות התראות כאלה

#449 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎08:17

אנשי אונר"א החזירו את הרקטות שנמצאו בבית ספר של הארגון לאנשי החמאס.

פאקינג אנשי האו"ם סיפקו טילים לארגון טרור. אם זאת לא סיבה מספיק טובה כדי להחרים את האו"ם - אני לא יודע מה כן.

#450 xori

xori

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎09:54

אז עכשיו אפשר לירות במשת"פים של ארגון טרור או עוד לא?

#451 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎10:04

פאקינג אנשי האו"ם סיפקו טילים לארגון טרור. אם זאת לא סיבה מספיק טובה כדי להחרים את האו"ם - אני לא יודע מה כן.

למרות שאיש לא מוגן מטעויות, אפילו צפון קוריאה לא מחרימה את האו"מ (אותו ארגון שאישר את הקמת המדינה שלך). אפילו אם תכתוב בפונט 90 זה עדיין יישמע הזוי באותה מידה.

1h9roi.gif

#452 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎10:17

לא הייתי קורה לזה טעות. אבל בהחלט זה לא משהו ריאלי לעשות. 

#453 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎11:22

למרות שאיש לא מוגן מטעויות, אפילו צפון קוריאה לא מחרימה את האו"מ (אותו ארגון שאישר את הקמת המדינה שלך). אפילו אם תכתוב בפונט 90 זה עדיין יישמע הזוי באותה מידה.

איך מביאים למישהו טיל בטעות?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#454 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎11:33

עוד 2 חיילים נהרגו :( יהי זכרם ברוך.

כבר לא יכול לקום בבוקר ולראות התראות כאלה

יש לי דז'ה וו מ-2009 בזמן עופרת יצוקה, זה התנהל בצורה דומה מאוד ואם אינני טועה היו לנו אז 10 הרוגים בסוף המבצע.

#455 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎15:07

אני לא ארשום סתם שמועות, אבל ככה הנראה יום טרגדי לחיילי צהל.

#456 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎15:09

כן... כבר מהבוקר מסתמן שזה יום טרגדי לגמרי

#457 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎15:10

אלה לא שמועות אורפז. חלק מהמשפחות יודעו כבר (חלק ע"י העירייה ולא הצבא אפילו).

לא לרשום פה את השמות.

#458 CookieMan

CookieMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 230 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2014‏, ‎15:22

אכן לא שמועות

#459 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים